Nechce ma
ahoj všetky, možno len zveličujem, možno neviem mať odstup, možno sa trápim zbytočne, možno, možno, možno.... Máme vo vzťahu vážny problém 😒 ja viem že to bude vyzerať pre väčšinu ako hrozná banalita... Sme spolu dva roky, priateľ má cez 30 ja pred 30tkou, rozumieme si, žijeme spolu už rok a trištvrte, doma fungujeme v pohodičke, pomáha (aj keď na to nebol naučený robí to sám od seba), je milý, zlatý, robí ako drak, ale občas si vyčlení čas aj na mňa... Občas sa pohádame, nie sme stroje a sme zložité povahy ale fungujeme v pohode. Problémom ale je že spolu nespávame 😒 proste nemá záujem, raz za dva mesiace sa zľutuje ale nič viac, pritom si v posteli rozumieme, nemá zdravotný problém, vyzerám stále rovnako... Vraví že mu to proste nechýba, že za tým nemám nič hľadať... Nevládzem už :/ chýba mi blízkosť, intimita,... a to nehovorím o tom že pomaly už začínam rozmýšľať o rodine ale takto môžem len snívať.... trvá to už vyše roka... Máte niektorá podobnú skúsenosť? vyriešili ste to dáko?
@helenka926 No a keď ho vyslovene znásilníš tak čo? Vôjdeš do sprchy napr.
Inak ako spávate? V pyžame? Treba spať nahí............ 😉
@helenka926 "raz za dva mesiace sa zlutuje" ....och, to je strasna veta pre mna.
Aj ked toho mate malo, teda podla mna a aj podla tvojich potrieb, ved ten sex nemoze byt predsa z lutosti.
To bolo tak od zaciatku?
keby som vo vzťahu nevidela budúcnosť tak to neriešim :/ on je úžasný partner, je milý, pozorný, zodpovedný, starostlivý...
natalym on nemá problém s intimitou, spávame nahý, celú noc ma objíma prilepený na mne, občas sa spolu okúpeme,inokedy zalaškujeme a poobchytkáva,... proste všetko úplne v poriadku len nemá chuť na sex, jemu to proste nechýba a ani nenapadne, keď pritlačím a "znásilním" nemá problém :/ ale "znásilňovať" vlastného chlapa keď viem že on chuť na sex nemá... to radšej budem bez
@helenka926 Ja to chápem, prepáč, len sa pýtam. Mne to príde nemožné, my sme spolu 25 rokov a ja sa len ošuchnem okolo muža a cítim, že no ....... už sa ho nezbavím.
To musí byť niečo hormonálne, inak to nevidím.
Veď chlapi zle znášajú, že nevedia alebo majú nejaký problém, on je v pohode...
Bože čo je toto za svet.
@helenka926 Ak spavate nahí a v objatí, tak na tom, ze sa pri tom nevzruší, nič normálne nie je. Vyzerá to na zle nastavené hormóny, milenku alebo je proste len homosexuál, pre ktorého si alibi. Najskôr to posledné, ale veď ty si ho poznáš najlepšie....
@helenka926 a co keby siel k sexuologovi?
macatink82 keď sme spolu začali chodiť spávali sme spolu tak 3x do týždňa ( čo bolo vtedy v podstate takmer vždy keď sme boli spolu a mali na seba čas), potom sa to trošku znížilo lebo popri všetkom ( ja odrobím 240-300 hodín mesačne a on tiež) sme ešte stavali bývanie, ale všetko bolo fajn lebo vždy keď sme si našli čas nebol problém. a potom zrazu prišlo obdobie že toho bolo mega veľa a sme boli radi že si pospať môžeme lebo sme boli na dne so silami (asi mesiac?) a keď to skončilo ako keby uťal a odvtedy je to takto... on v podstate nemá chuť vôbec to raz za dva mesiace je preto že už som vo fáze že vidí že mi to chýba tak sa so mnou vyspí :(
@mima4 No nevedela som to inak napísať........ Proste túlia sa, spia nahí preboha a čo, nič? Ako visiaci konár či čo? 😀
@helenka926 Prepáč, nemyslím to v zlom. 🙂
@helenka926 To naozaj pracujes 10 hodin denne? Každý jeden deň v mesiaci? To kedy sa vlastne vidíte a travite spolu cas? No, tak si si asi odpovedala na tvoju otázku.
homosexuál nie je v tom má jasno , nevravím že sa vôbec nevzruší ale proste nemá chuť na sex... osobne mi to príde ako keby mal dáky hormonálny problém :/ on fyzicky funguje ale se mu nechýba, lebo nan nemá chuť :/
@helenka926 Jój tak to treba len rozchodiť.
@helenka926 Tak asi vieš kde je problém. Už len k tomu lekárovi ho nejako dotlačiť. 😉
@helenka926
tak smer sexuolog
nie nepracujem 10 hodín denne, sú dni keď pracujem 24 hodín, sú dni keď 12 a sú dni keď mám voľno... sme spolu dosť v tom problém nie je
@helenka926 ja neviem. Mnohi muzi ti potvrdia, ze kym su zdravi, tak by mohli aj 20 hodin denne drevo rubat, tak chut bude. Mizno nie denne, ale urcite nie raz za dva mesiace. Takze smer lekar bez podmienky, pretoze ak to myslite na manzelstvo a deti, tak pri takejto frekvencii sa toho nedockas. A uprimne, bola by som sice stale mila, ale nekompromisna v tom, ze toho lekara musi navstivit a prist s konkretnym vysledkom. Lebo riziko problemu so stitnou alebo ine tu je .
@helenka926 mám pocit, že čítam o nás... u nás je to rovnaké. Dokonca bol aj u andrológa, no hormóny v pohode, vlastne všetko v pohode... nakoniec som zistila, že mal len blok v hlave z toho, že "spokojnosť" nebola na oboch stranách, tak sa tomu vyhýbal... Na to sa asi nedá zvyknúť, len časom máš to vnímanie trochu otupené a už ťa to neštve tak často, ako na začiatku... ale to určite nie je riešenie... Viem sa vcítiť do tvojich pocitov, u nás je sex asi len vtedy, keď chce on. Už som si odvykla iniciovať niečo ja, lebo v 99% prípadov to dopadlo opačne, ako som chcela.
Mi sme spolu skoro 5rokou a teraz sa nam akurad narodilo 3babo aki moj chlap robi na stavbe od rana do vecera ja nehovorim ze sme mali sex kazdy den ale aspon 2-3krat urcite..je to dosy cudne ked po dvoch rokoch nena chut urcite smer doktor
A keď teda vedľa seba nahí ležíte, tak ho má aspoň v pozore? To ja sa len prezliekam, alebo vyberám čosi zo spodného šufla, alebo dakedy ani neviem prečo a už mi stojí za zadkom v "celej svojej kráse"... Ako, nie každý musí mať chuť každý deň, ale toto je strašne málo na tak krátky vzťah a mladý pár. A očividne ti to prekáža, lebo to tu riešiš.
Mňa prvá vec, čo napadla je, že má nejakú úchylku, o ktorej mu je blbé ti povedať.
Ak mu to medzi nohami na teba reaguje tak, ako má a AJ tak to nechce do teba šupnúť,alebo od teba nechce nejakú ručnú prácu alebo čo, tak to je divné, niečo za tým bude, určite to nebude tým, že to nepotrebuje. Pretože ak by bol zrovna lenivý/unavený/bez nálady sa natriasať, tak by si aspon vypýtal, nech sa mu povenuješ. Myslím.
Ak mu ani nevyskočí pri rôznych príležitostiach, tak sa mu asi proste nepáčiš.
@helenka926 inak je tu jeden muz a vystudovany lekar (patolog ak sa nemylim), ktory by ti vedel dat nejake smerovanie, co sa v muzskom tele moze diat, ak mu staci len objatie a dotyky a sex raz za dva mesiace. Tak som so oznacila.
@oldman50plus - prepac, ze som ta oznacila bez dovolenia, ale dievcina potrebuje radu aj z muzskej populacie 😎
@helenka926 ahoj. Neprecitala som celu konverzaciu ale... neni veriaci? Ze ho po sexe trapia vycitky..? To ma len tak napadlo. Poznam takyto pripad.
@helenka926 tiež si myslím, že v tom bude hormonálny problém, mne sa aj tá frekvencia na začiattku vášho vzťahu zdá málo, väčšinou je to aj dva krát denne. No a teraz je na frekvencii tak sedemdesiatnika 😒 . Lenže to nezávisí len od veku, tak ako sú ženy, ktoré by boli spokojné a stačilo by im aj raz, dva krát mesačne, sú takí aj muži. Počítaj s tým, že sa to bude stále znižovať, aj keď nepatrne, čo u iných mužov je zníženie o jeden dva krát mesačne, ale u vás to skončí na - Vianoce sú častejšie. 😒 Normálne úprimne sa s ním porozprávaj, povedz mu, že ho miluješ, že po ňom túžiš a rada s ním pôjdeš k odborníkovi. Verím, že ak bude ochota aj z jeho strany, nájdete kompromis, aby ste boli spokojní obaja. Ak nie, ostáva ti alebo to ukončiť, alebo sa s tým zmieriť, ale počítaj s tým, že keď ti to prekáža teraz, bude ti to o pár rokov prekážať oveľa viac. Je to nesmierne dôležitá súčasť spolužitia muža a ženy, väčšinou ak to neklape v intímnej oblasti, tak sa to prenáša aj do iných 😖 .
@helenka926 mozno porozmyslaj aj nad moznostou ze tvoj priatel je asexual. Proste mu sex skutocne nechyba, nepotrebuje ho, je spokojny bez neho...a ak je to tak, potom sa to nezmeni nikdy. Mas dve moznosti, bud sa s nim rozides alebo sa s nim porozpravaj o tom, ci by mu prekazalo keby si sex riesila s niekym inym ( ak je to pre teba prijatelna moznost ) Je to tazka situacia, ale ak je priatel naozaj asexual, tak sa s tym urobit nic neda...
@helenka926 ja som bola v podobnej situácii boli sme spolu 6 rokov po 4 rokoch stratil záujem tiež som mala sex raz za 2 mesiace, keď mi povedal aby som si našla milenca ale nie s mesta kde žijeme to bol úder pod pás,,,čo ti poviem niektorým chlapom to nechýba,,buď sa s tým zmier alebo si hľadaj iného,nezmení sa.
veriaci nie je ani trochu, úchylkou to tiež nebude, a čo sa týka toho že by som si to kompenzovala inde, to buď si zvyknem že som bez alebo sa rozídeme, chodiť na sex inam nie je riešenie. sookie1 tak to si mala mega extrém... môj by sa nedelil to bude so mnou radšej on, len keď ja nechcem aby sa premáhal keď nemá chuť len aby som bola spokojná, ja chcem aby sa to vyriešilo a bolo dobre obidvom... jemu je takto dobre a premáham sa ja, tak by bolo dobre mne a premáhal sa on... to nie je riešenie
Presla som uplne rovnakym scenarom ako Ty. Chces vediet co pomohlo? Rozchod.
Su ludia, co du zdravotne ok ale proste nrmaju potrebu toho sexu ako ini. A urcite sa pre nich najdu partneri, ktorym to bude stacit raz za mesiac.

@helenka926 ja Ta chapem, ze si zalubena, nasla si dobreho chlapa, ale vadi Ti to teraz, ked by si mala byt najviac zamilovana, ked mas este ruzove okuliare...co bude o par rokov? Musis byt aj trochu sebecka, lebo potom budes cely zivot nestastna. A to fakt nie som ziadna nymfomanka asex nie je pre mna prioritou vo vztahu.