Nechcela som ho sklamať, ale nezvládla som to urobiť inak
Nezvládla som ten tlak. Som vo vzťahu ktorý skôr nefunguje ako funguje. Priateľ má dnes narodeniny. Spíme v jednej posteli zobudil sa a miesto toho aby sa mi venoval alebo aspoň pozdravil aj keď vedel ze už som hore vzal telefón do rúk a pozeral si videa. Čakala som. Nezniesla som ten tlak a odišla do inej izby. Čakala som ze príde ze sa opýta co mi je alebo ze ma zavolá a naranajkujeme sa spolu. Lenže nič. Tak som si robila svoje veci predtým nez som išla do roboty. Dnes má narodeniny a chcela som aby sme spolu strávili aspoň tento deň v pohode no emočne som ten tlak nezvládla. Negratulovala som mu aj keď som mala pre neho pripravený darček na ktorom som si dala naozaj záležať išla som teda do prace a pogratulovala som mu smskou. Odpísal ze ostal sklamaný ze čakal viac... Aj ja som čakala ze si ma aspoň všimne. Už mesiace spolu nespíme len si lihame jeden vedľa druhého a stále sa dotahujeme. Asi som to zbabrala. :( no ten tlak a bolesť z toho ze som nechcena a nepovšimnuta ma zložil úplne k dnu. Chcela som odísť už dávno ale žiaľ si to sama nemôžem dovoliť... Urobila som chybu však? Co by ste robili na mojom mieste? Je z toho sklamaný ale aj ja som sklamana ze cely nás vzťah som sa cítila odstrcena. Jeho toto nezaujíma a ja sa cítim vínna ze jemu je z toho zle. Ako sa pozbierať? Dnes som úplne v riti z toho celého.
@mandzula ďakujem za pochopenie. Presne každé ráno je také ak zrovna ma z postele nevystrci s oduvanim lebo to a to ho serie.
@sasitimi17 nespravila som nix? Xkrat si kusnem do jazyka keď vyčíta uráža ponižuje.. Nepoviem ani slovo lebo ho nechcem ranit ani z tretiny tak ako on mňa. Snažila som sa xkrat o niečo intímne odhodil ma zo seba tak jasne ze som to vzdala. Urazí ma povie mi ze som zakomplexovana tak idem do inej izby nech vieska po dakom inom a ja som pipka co nasiera samu seba?
nebudes sa ponizovat? a to, ked sa nechas 20x surovo zhodit je co?? uz si mala byt davno prec a nie este places, ze si ho sklamala.. uz ani viac asi ponizena byt nemozes
@0silvia0 raz som mu skúsila vziať telefonik z ruky a ten magor ho smaril do zeme a rozbil ho ze ci si v kľude už nemôže pozrieť ani video 😂 preto
@anita6666 sledujem ta už dlho ale máš pravdu. Si zazrata na chlapov ale čím ďalej tým viac pri tomto "vzťahu" chápem ze prečo. ❤️🥰
Gratulujem k mini uvedomeniu...inak to,čo tu píšeš ďalej ani nekomentujem...namiesto toho,aby si ho mala ty ako hračku,tak on s tebou vytiera podlahu...je mi ťa fakt ľúto...a ani sa mu nečudujem...pracuj na sebe
Mením komentár. A to ako načo si s nim?🤦 Miluješ ho, že ťa ponižuje a vytiera s tebou podlahu? Žena..maj konečne hrdosť, zbal sa a hajde.
Trieskat telefony o zem? No pomooc, to co za blazna?
inak, ked ti imponuje zena, co je 'zazrata na muzov', tak mas k vyrieseniu svojich problemov este daleko.. ak sa uberies cestou, ze si budes budovat nezavislost a chlapa mat max. ako hracku, tak sa k stastiu a spokojnosti nedostanes..
musis si uvedomit, ze ty mas svoju hodnotu, taka aka si.. nemusis sa vobec o nic snazit.. iba robit veci tak, ako ich prirodzene citis (napr., ze pripravis muzovi darcek, na ktorom si das ozaj zalezat, lebo mu chces urobit radost) ALE musis si vybrat takeho, ktory to vie ocenit a opatuje ti to.. sam od seba, pretoze to aj on tak chce a citi a robi mu to radost.. a nie, ze s nim musis kazdu somarinu odkomunikovavat a vysvetlovat mu aj to, ze ti vadi, ze si ta vobec nevsima, ze je stale na mobile a ze spolu nespite 🙄 .. ak si muz zenu nevsima, nema pri nej co hladat a nie, ze 'milacik pod, ideme si to vykomunikovat'..
ono nie je vsetka vina iba na 'magoroch' muzoch.. sa ani nedivim, ze sa castokrat tak chovaju, ked maju docinenia so zenami, ktore maju tak mizernu sebauctu, ze urobia neviemco, len aby si ich nejaky vsimol a aby si ho udrzali.. ty si sa v tomto vztahu, podla toho, co opisujes, chovala sama k sebe totalne bez ucty.. tak co cakas od muza?
a ano, su aj normalni muzi.. ale to sa aj ty musis chovat normalne, aby si s takym mohla byt vo vztahu..
On je podľa teba magor ale ty tiež nie si v poriadku. Očividne vám to nefunguje, nespite spolu, nedovolí ti dať mu pusu, nevšíma si ťa, nadáva, vrieska po tebe, proste tá má na háku a ty mu starostlivo pripravujes darček a čakáš jak pes, že si tá všimne 🤦
Tak čakaj ďalej alebo si nájdi niekoho normálneho.
@reanda nie to je daň za moji trpezlivosť a vieru v mužstvo ako také. Lebo tolerujem keď je človek unavený vyťažený z prace chorý a neviem co ešte všetko a nikdy nie je vhodná doba na intimnosti. Každý zdravý chlap to chce ale on nie..
@anita6666 co ja mam na sebe pracovať? Ešte ako sa mam zdokonaliť aby si to vôbec dakto vazil? Zbytočne. Kašlem na to. Pracujem na sebe dostala som sa von z depresii a To stačí. Ten co ma má skutočne ľúbiť by ma ľúbil aj takú aká som teraz
viera v muzstvo ako take je fajn.. aj trpezlivost, ak je na mieste, je v poriadku.. ale toto, co ty praktizujes, nie je trpezlivost a pochopenie.. to je tolerovanie negativity na svoj ukor.. za toto nic dobre neocakavaj.. nikto ta nebude mat rad za to, ze sa pre neho obetujes, toboz nie za to, ze sa kvoli nemu ponizujes.. a ak by aj ano, tebe by to tak stacilo? ponizim sa, urobim zo seba handru a on ma za to poskrabe po bruchu? s tym by si bola spokojna?
ja chapem ten princip, ze kedze asi poznas, ako sa vie clovek citit blbo (pises o depresiach, tak zrejme poznas), tak chces druhemu poskytnut pochopenie, ak sa on citi blbo (unava z prace a podobne).. lenze na tom druhom cloveku musis aj vidiet, ze to tak berie, ze si to vazi a ze to hlavne vyuziva, aby sa jeho situacia zlepsila.. ked stale len nieco tolerujes a druhy stagnuje na mieste, s tym, ze takto to staci a takto je to ok a ze tento pristup od teba je uz standard 'nastalo', tak s tym treba skoncit.. tym mu nepomahas, prave naopak.. pomahas mu v stagnacii..
@reanda keď sme sa o tom bavili povedal ze to mal v každom vzťahu takto. Jeho ex ho konfrontovali s tým ze sa im nevenuje a ze sa ich sotva dotkne. Každá ho podviedla a nasla si niekoho s kým nakoniec majú aj rodiny. Vzťah som v sebe ukončila už cca pred dvoma mesiacmi ale keďže stále žijeme vedľa seba a vedľa seba spíme (nateraz kvôli finančnej situácii) tak by som čakala niekedy aj trochu pochopenia z jeho strany ze to asi nie je ľahké cítiť sa ako vzduch keď ho ešte stále mam trosku rada. On sa urazený cíti lebo jeho narodeniny som povedzme narovinu pekne pokaslala. Lenže keď si to v sebe hodnotím kedy jeho zaujímalo ako sa cítim ja? Aj keď som mu povedala narovinu a už to vo mne buchlo vtedy ze toto som ešte nezažila ako od neho ze za rok ani jeden orgazmus kde snaha z jeho strany nebola vôbec potom som už aj ja rezignovala úplne. Nesnažila som sa už ani ja jemu vyhovieť. Nehadam sa s ním ale odídem do inej izby nech sa sám od seba ukludni. Chcela som partnera co sa budeme ťahať spolu hore a nie takého co ma stoji veľa sebapremahania aby som si udržala ako také sebavedomie a nádej v lepšiu budúcnosť. Už je to trosku lepšie len to na mňa dnes dolahlo. Mala som co robiť aby som sa pozbierala z tých jeho urážok ze som tlstá.. Sorry ze mam až 50 kíl. 🙈 A že neviem čo všetko. Raz načo sa maľujem potom prečo sa nemalujem raz že sa mám obliecť ženský potom ze som ako štetka z čoho si nerobim nič obliekam si len to co ja chcem ci sa mu to páči ci nie su veci do ktorých nemá hlavne slovo no obťažuje to. Nemám kam odísť momentálne keby som mala už nech je to akokoľvek bolestivé bola by som preč a sama by som sa pozbierala oveľa skôr ako po jeho boku keď mi dáva len pocítiť ze som vzduch ale keď ja jeho ignorujem alebo sa niekde zdržím alebo co už je žiarlivý ze koho mam. Pritom cudzí ľudia na ulici majú viac ucty ako on. Každý sa správa s úctou len on nie vlastne..
Prepac riesis uplne hluposti-to rano a ocakavania... Vas vztah nefunguje nie si stastna a on tiez nie ked sa takto chova. Trpi ta len ako spolubyvajucu. Ked pises ze by si najradsej odisla no nemas kam. Tak on to vie.. ale toto nepochopim Ved si dospela nemate deti Snad mas svoj prijem. Hladaj si spolubyvajucu.. odid od neho a nemusis riesit jeho narodky. ( Aj ked si sa rano chovala ehm zvlastne nevieme co bolo vcera a preco to tak bolo podstatnejsie problemy si v uvode nepisala.) neries uz jeho ale svoj zivot bez neho. Maj hrdost a chod si zit stastne bez neho.
Ja ti aj trochu rozumiem, podobne som sa cítila aj ja. Môj muž si ma tiež moc nevšímal ako všímal ale z môjho pohľadu minimálne. Keď som sa chcela pritulit skoro vždy ma odbil ze nie ze som horúca ( neznáša teplo) vravím si okej. Žiaľ už som to nemohla vydržať, bola som z toho aj dosť podráždená pretože mne chýbal ten fyzicky kontakt. Tak som si sním sadla a povedala mu co je vo veci ze ma to proste trápi a ako sa cítim.
A vidím na sebe ze už niesom ta,, nahnevaná furia,, 🤣
Vidím na nás oboch, že máme snahu s tým niečo robiť ( už sme vtedy prebrali celý náš vzťah, čo komu vyhovuje a tak). Naozaj nám to pomohlo. Takže sa sním porozprávaj a on ta určite pochopí ale musíš pochopiť aj ty jeho ❤️
Súhlasím s tebou, autorka. Mala by si od neho odísť a nájsť si normálneho skutočného chlapa, ktorý si ťa vezme za ženu a správa sa k tebe normálne
ano, je to tazke, ked mas zit vedla niekoho, od koho si ocakavala, ze to ma byt partner a nevyslo to a teraz ako sa mas k nemu chovat.. ale uz nic neocakavaj.. neocakavaj teraz ani priatelstvo, ani ohlady ako od 'cudzich' ludi.. ste v podstate rozideni frajeri a tam su tie emocie ublizene, takze to nemoze byt len tak jednoducho ok.. chovala by som sa k nemu proste ako k byvalemu.. ak citis, ze chces byt mila, tak bud, ale nic od toho necakaj.. ja by som mu uz ziadny darcek na narodky nechystala - co ta maju vlastne co zaujimat narodeniny byvaleho? podla mna si ich vobec 'nepokaslala', ja by som mu ani tu smsku neposielala..
a ten fyzicky odchod by som riesila co najskor
Vy dvaja si nerozumiete a pocas chodenia on prisiel na to, ze s teobu asi uz nechce mat nic spolocne, takze mal by byt chlap a slusne sa s tebou rozist.
A netrebato riesit, velmi sa trapit, chodenie je na to urcene, zistit, ci si s dotycnym rozumies alebo nie. Je chore pokracovat vo vztahu, kde zamilovanost nepresla do lasky, kde ten druhy netuzi s tebou spojit zivot.
Máš po.raný celý život ale teba trápi jedno narodeninové ráno.
A načo ti je muž, ktorý ťa uráža a ponižuje? Ako fakt nechápem,načo s ním marniš čas? Si pre neho handrou iba preto, lebo mu to sama dovolíš🤦 Ale prezradím ti jedno tajomstvo 😊 Nie je jediný muž na svete... 😊
Vyjadri svoje pocity a očakávania bez výčitky.

@adka176 xkrat som sa snažila objať ho pobozkať pripadne zvádzať... Zhodil ma zo seba surovo dole. A keď sa to opakovalo 20x už som rezignovala. Nebudem sa ponizovat je aj na ňom aby niečo prejavil. Ja tiež ziram na niektoré komenty. Ja som len chcela aby trosku prejavil ľútosť ze nás vzťah došiel do takéhoto bodu. Koľkokrát som chcela len jedno sprosté objatie a ma od strčil.. Nevedela som ako o nemu prísť a zagratulovat mu keď si ani nenechá dat pusu ani nič?