icon

Spávate pri otvorených dverách?

13. jún 2026

Čisto zo zvedavosti - vždy sa s mužom ohľadne dverí doťahujeme 🙂

On nevie zaspať, keď je niekde niečo otvorené.
Mne je to napr. jedno. keď spím, tak neriešim ani dvere ani okná. Spím 🙂

Strana
z2
anonym_13910d
13. jún 2026

musím mať otvorené, bez toho nezaspím

thereisabear
13. jún 2026

Nezaspala by som pri otvorených.

anonym_ac79b3
13. jún 2026

Nechavame na spalni dvere otvorene

anonym_731d60
13. jún 2026

V dome vsetky dvere otvorene, v byte na spalni zavrete … ale hlavne kvoli prievanu.

anonym_464223
13. jún 2026

Otvorene dvere mi neprekazaju, ak odtial nejde svetlo.
Pri otvorenom okne (a ruchu zvonku) by som urcite nezaspala. Detto rano by ma budili hned prve auta co preficia okolo + spievajuce vtaciky.
Je super ze Tebe je to jedno - kiezby som aj ja zaspala bez problemov tak ci tak, ale nedokazem to ovplyvnit 😁

4stanka4
13. jún 2026

Mame dvere podchýlené koli dcére ktorá ich ma tak isto aby sme počuli keby niečo. Keď sme ju nemali tak sme mávali zatvorené dvere

andrejka1974
13. jún 2026

Ak som sama na dome s dcérkou tak mávam otvorené dvere aké ináč zavreté

anonym_7424cc
13. jún 2026

Dvere zavreté, ale okno musí byť otvorené na vetračku.

nelca84
13. jún 2026

@anonym_autor ja musim mat pootvorene, inak sa citim stiesnene a tiez kvoli psikovi, aby sa mohol presuvat podla zelania 🙂

anonym_dc51db
13. jún 2026

my z postele na dvere nevidime, takze niekedy je otvorene, niekedy nie, ale ak by som na svere videla, musia byt zatvorene

anonym_d45839
13. jún 2026

Mame otvorene. Kvoli prudeniu vzduchu. Lebo okno vacsinou otvorene nemame, lebo ma zobudi nejake auto alebo psi

stellarstar
13. jún 2026

Otvorené kv vzduchu aj psom

nikuskaa92
13. jún 2026

Otvorene, inak citim ze sme bez vzduchu 😆

anonym_5a671f
13. jún 2026

vetračka otvorená, dvere zatvorené.

tilly
13. jún 2026

Musíme mať otvorené. Pes chodí k nám a od nás 🤣🤣🤣🤣. Premiestnuje sa počas noci

anonym_4eabc2
13. jún 2026

Otvorené vo všetkých izbách a dokonca v kuchyni mi svetlo svieti celú noc, mám dieťa autistu, tak kvôli nemu.

euka210
13. jún 2026

@anonym_autor ja preferujem zavrete, ale ked je horuce leto, tak okno dokoran a aj dvere, aby sa trochu vzduch hybal.ked je prievan, tak dvere zatvaram.

anonym_dcb03e
13. jún 2026

Otvorené, keby náhodou deti niečo potrebovali v noci, aby sme vedeli reagovať čo najskôr. Rovnako tak majú otvorené dvere aj deti ale nezaspia s otvorenými 🙂

michaela329
13. jún 2026

Otvorené - nech sa vetrá 😅 Ale nad ránom zatváram, aby svetlo nebudilo malého.

anonym_c8661e
13. jún 2026

@anonym_autor My mame otvorene balkónové aj vnútorne celú noc. Nezaspali by som

anonym_691a7b
13. jún 2026

Preferujem otvorené dvere, hlavne kvôli vzduchu, pri otvorenom okne spať nemôžeme, bývame pri rušnej ceste

beataxxx
13. jún 2026

Kvôli psovi máme vždy všetky dvere otvorené okrem vchodových

anonym_36a0ba
13. jún 2026

Okno môže byť otvorené podľa počasia. Dvere zásadne musia byť otvorené, ale nie úplne, skôr privreté na 20 cm. Musia byť tak, aby neboli otvorené mojim smerom. Kvôli svetlu a aj pocitu. A okrem toho, VŠETKY zatváracie skrinky v miestnosto musia byť zavreté.

anonym_8b2583
13. jún 2026

Okno otvorene celorocne.absolutne ani raz nebolo zavrete..dvere zavrete ale len koli dietatu je autista.inak by som nechala aj to vetrat

anonym_0a6869
Včera o 05:14

Otvorene okno nonstop, jar, leto, jesen, zima. Pootvorene dvere kvoli macke, aby sa mohla presuvat, ale vacsinou mi prespi pri nohach celu noc.

mandzula
Včera o 05:32

Dvere na spalno mama zavrete, ale iba preto, ze pri otvorenych nas budil pes, ktory ma potrebu pchat sa nam pod postel a skucat. Mame vsak aj v zime otvoreny balkon. V zvysnej casti bytu je mi jedno, co je otvorene/zavrete.

anonym_739f70
Včera o 05:58

Bývame iba sami 2 a v spálni máme VŽDY otvorené dvere. Iba keď náhodou má chlap návštevu a ja už idem spať ale to je tak 3x do roka, nevidím jediný dôvod prečo ich zatvoriť.. aj keď sme v kúpeľni tak sa málo kedy dvere úplne zatvoria, v tomto sme trošku čudní 🤣🤣

anos18
Včera o 09:36

@anonym_autor teraz, keď je teplo, otvorené, nech vzduch prúdi, v zime zatvorené

petrao2
Včera o 09:44

zatvorené dvere,všetky závesy musia byť zatiahnuté
Okno moze byt otvorene ale nemoze byt vidieť ani rozok okna
Muž tiež nechápal ale za tie roky si zvykol a naučila sa aj dcéra
Ak ti je jedno ci su otvorene alebo zatvorene tak ich zatvor a maj spokojneho muža ci?
Potrebuješ sa s nim o tom dohadovať?

anonym_c9c090
Včera o 16:21

Nikdy. Dvere musia byť zavreté a okno otvorené. V lete aj zime

Strana
z2