icon

Nechcem, aby bola moja švagrina na svadbe

simi9
21. aug 2022

Ahojte žienky potrebujem názor iných ľudí budúci týždeň máme mať svadbu a na drzovku mi prišla správa od budúcej švagriny ,že kde to máme je stará komunistická reštaurácia mňa to urazilo keď,že je podľa mňa drzosť niečo také to napísať neveste, začala som to riešiť,že keď sa jej nepáči nech nejde. Svokra si ma zastala a švagrina povedala ,že ona srandovala .Možno by som ani nevybuchla keby toho z jej strany nebolo tak veľa keď ma spoznala oslovavala ma menom byvalej priateľky.Keď zistila ,že to máme o 13tej tak mi písala nech to zmeníme jej malá vtedy chodí spať.Teraz napísala priateľovi, že ona sa tešila na našu svadbu na rozdiel od niekoho komu sa tam nechce pýtali sme sa o koho sa jedná odmietla povedať,že ona nebude zlá.Ja ju tam už nechcem.A čo ma nasralo ,že napísala či sa zmestí moja rodina na naše zanašky čo sú u priateľa

Strana
z3
kamatopo
21. aug 2022

@simi9 mne príde že asi žiarli a závidí..ja s mojou povahou by som jej tie narážky a urážky štipľavo vrátila..🤣no to som ja...kašli na ňu. Nedáš si hádam pokaziť najkrajšie dni svojho života. Ak tvoj priateľ zdieľa tvoj názor má jej pobyt na svadbe tak nech si to on vyrieši veď je to jeho strana.

blontimka
21. aug 2022

@simi9 ja som moju švagrinú nechcela na svadbe povedala som jej. A aj tak prišla .... Doteraz sa nebavime.

nelka93
21. aug 2022

Povznes sa na to, ukáž švagrinej, že ťa nerozhádže a uži si svadbu. Jej názory absolútne nerieš, nestoja ti za ten stres

janka_266
21. aug 2022

@simi9 povedz jej, že svadba je tematicky, že sa treba aj obliecť ako z toho obdobia 🤣a ináč kašli na ňu, počas svadby je možné, že ju ani nestretnete, pokial vás tam teda nejde len 20, ináč si užite svadbu 🙂

apolka77
21. aug 2022

@simi9 vôbec ale vôbec ju nerieš,,,zablokuj si jej číslo v mobile a riad sa tým čo ti napísala prvá zienka Ty riešiš svoju rodinu on svoju ..nepíš si s ňou a už vôbec sa netráp pre jej myšlienkové pochody ...je to jej problém nie tvoj...taká žena ako tvoja švagriná žije z intríg a tým že ju riešite a každú sračku čo vypustí z úst analizujes tak len živite zlú energiu a prihravate jej do karat.. prestaňte...povedz jej naposledy že ťa jej názory na tvoju svadbu nezaujímajú a nech sa zdrzi komentáre alebo tým otravuje svojho manžela ...vsjo.bodka.

jankahrtankova
21. aug 2022

@zmrzlinka2021 presne tak ..to sa mi páči buď kráľovnou a tak to presne urob .

simi9
autor
21. aug 2022

@janka_266 škoda že som vás skôr nepoznala tak to to poňať je super nápad 😂😂😂 ale mám mať na svadbe korunu mužovi zoženiem koňa 😂😂a poviem že to bolo schválne taká reštika inak ta reštika je moderná 😂zaškatulkovala to lebo tam varia starší ľudia 🙈😂

vilma7
21. aug 2022

Prosím ťa,.koľko máte ty a švagriná rokov?
Nikdy nerieš v budúcnosti spory cez telefón, ale osobne.
Po druhé, veď možno má pravdu, že je to komunistická budova a čo? V takej budove nemôže byť pekná svadba? Asi ste si pre niečo tú budovu vybrali, tak nechápem prečo sa urážať....hlavne keď vieš aká je atd.
Takže nádych a výdych a vychutnajte si svoj deň.

simi9
autor
21. aug 2022

@vilma7 vybrala som si tú reštiku zato že tam mala moja známa svadbu a bola to tá najlepšia svadba aj vďaka tomu ako to tam vyzerá majú moderné osvetlenia a Všetko je okachličkovane krasny balkon vonku svetielka a hojdačka naozaj romantické miesto a príjemné aj personál 🙈 ďakujem vám za všetky odpovede či už negatívne alebo pozitívne určite ste mi poradili a ukľudnili ma 🙂a zmenila som nato pohľad ,že budem rada keď tam bude lebo je to najbližšia rodina môjho budúceho a určite spravil veľa u mňa aj stres ktori som si neuvedomovala a myslela som si že som nad vecou😃 baby pekný večer a hlavne pozitívnych ľudí o kolo vás ❤️

hell_ka
21. aug 2022

A to este pockaj, ci si na tvoju svadbu neoblecie aj ona biele saty 🤣
Stavaju sa aj horsie veci..na mojej svadbe pred 8 rokmi dostala moja mamka infarkt. Z nemocnice ju potom vrtulnikom prevazali do Presova. V tej chvili mi bolo uuuuuplne u prdele, ci mi niekto liezol na nervy..ci niekto mal pripomienky k organizacii celej svadby..ci niekto prisiel/neprisiel..zrazu sa mi zastavil svet a jedine, na co som v tej chvili myslela bolo, aby to mamka prezila.
Takze hod vsetko za hlavu- jednym uchom dnu, druhym von..a ked si zasa vymysli nejaku dalsiu vec, len sa na nu usmievaj a v hlave si predstav, ako pred nou stojis so vztycenym prostrednikom 🖕😂..hned ti bude lepsie. Uzi si svoj svadobny den.

kamatopo
22. aug 2022

@simi9 akosi opisala tu reštauráciu tak mi nepríde komunistická možno jedine to ,že bola postavená v tej ére,ale to väčšinou všetky budovy kde sú teraz takéto prevádzky. Tu naozaj išlo o intrigy a zosmiešniť tvoje rozhodnutie. Tá osoba je veľmi nešťastná keď vlastnému bratovi toto robí. Mne by jej bolo ľúto. Pripomenulo mi to keď sa vydávala moja kamarátka. Jej švagriná prišla v oblečení na všedný deň a ja som si myslela že je to žena čo má na starosti kostol😂.( Ešte že neprišla v čiernom ).Celý čas zduta, protivna a len odsekovala. A potom som sa dozvedela že rozvedená ,stále jej chýbajú eura(brat ju dotoval a nikdy nepýtal nazad) ,dve deti každé s iným (ani jeden vzťah nevydržal )no total našťastna žena a žiarlila na budúcu švagrovu lebo videla že si berie úžasného chlapa a bude mať všetko čo ona nie. Doteraz sa neropravaju a to už sú tri roky. 🤷

zorkahorka
22. aug 2022

Nic hrozne sa nestalo....svagrina nech ostane s malou,kym sa vyspi a pride neskor.pripafne nech ju supne do kocika a vyspi sa v nom.alebo nech ju nevha pri rodicich,ak chce byt ba obrade.to sa da riesit...

moonlight1210
22. aug 2022

@simi9 najskor tam budes mat medzi hostami kopec ludi, ktorych tam chces mat a ktori sa budu bavit s tebou. Takze sa bav s nimi, nenechaj si pokazit den. Ju tam nechaj prist, nevylucuj ju zo svadby, nedavaj jej tak zbran proti tebe (ak sama nepride, jej vec) a zaroven si ju nevsimaj tak dlho, ako to pojde.
Najcastejsie to nejde uz vtedy, ked ti zastane rovno pred nosom a zacne hovorit do tvare. Ale i to sa da odstavit s tym, ze: Podrz si myslienku, nezabudni, co si chcela, porozpravame sa neskor, idem sa venovat hostom. Potom za tebou pridem. (A uz neprides.)

A ak este do casu svadby bude mat poznamky, uz jej len odpis: Zlato, dakujem za vsetku tvoju sestersku starostlivost, vazim si tvoju angazovanost, toto vsak nie je tvoja svadba, ale nasa. A bude taka, aku ju my dvaja chceme mat. Ak chces prist, tak prid, si vitana. Ak je to pod tvoju uroven, tak nechod. Pekny den.

A nedaj sa viac zatahovat do malichernych natahovaciek, co kto ako napisal a ako to myslel.

any_soj
22. aug 2022

@lucka_ke úplne súhlasím. S tým, že azda aj pred svadbou nech si nájde na ňu chvíľu čas, pozve ju na kávu alebo čo, a uisti ju, že ju má rád ..

tykat
23. aug 2022

@simi9 svagrina bude asi ten typ co neznesie aby bol niekto iný ako ona stredobodom pozornosti, nechapem co sa vobec vyjadruje ku svadbe, ved ako host jedine co mam urobit je ze pridem, usmievam sa, prikyvujem, zjem co mi daju, zabavim sa a idem domov. Hotovo. Naco take teátro?

veve14789
23. aug 2022

@simi9 vôbec nerieš je to tvoja svadba a všetko čo si opísala sú len jej problémy nie tvoje.. tak nech si ich rieši sama

gigie24
30. aug 2022

@simi9 Ja by som sa jej hned spytala: “Preco ta to trapi kde bude moja svadba?” 😊
Hlavne pokoj, nepokaz si predsvadobny cas riesenim niekoho kto nie je dolezity, usmievaj sa a na hlupe otazky ci pripomienky nereaguj.

pbra40
30. aug 2022

@gigie24 uz je asi aj po svadbe, som zvedava ako to dopadlo 🙈

cacianka
10. okt 2022

@pbra40 aj ja. 😇

Strana
z3