Nechcem byť gay
Prosím, potrebujem odbornú pomoc. som gej a nechem byť. Nepotrebujem povzbudenia ani slova útechy. Už nechem čítať o tom , že je to normálne a prirodzené. Potrebujem odbornú pomoc. kontakt na niekoho kto sa tým zaoberá . A ak je tu niekto kto sa toho zbavil, rád prijmem rady. Ak by ste mi vedeli dať konkrétne informácie budem rád. ďakujem. rád by som sa nakontaktoval na odborníka. Alex.
@evita_g
@angelina1986
Dakujem baby ze ste sa vyjadrili...🙂 a nechapem ako to mozu brat ako nieco samozrejme..ale ani sa necudujem..lebo dnes sa to tak vstepuje uz do deti v skole...
@emanka To "logická" som myslela tak, že musí byť dôvod, prečo sa chalan rozhodol zmeniť svoju orientáciu a viera a náboženstvo mi logicky vychádza ako jeden z dôvodov. Ja si takisto myslím, že orientáciu zmeniť nemôže, tá je daná, ale nemusí byť promiskuitný, nechať sa ovládať svojimi pudmi a chrápať s chlapmi hlava nehlava len preto, že muži ho sexuálne priťahujú. S tým sa bojovať dá.
@20tanicka20t ty si z tej Oravy asi paty nevyyrcila.Skida s tebou stracat rec.mas svoj prapodivny nazor ale je tvoj.snad neskor pocbopis ake to je.a mozno sama budes raz mat deti kt budu inak orientovane.potom pochopis.ze to nie je len tak z hluposti byt gay.ale ze sa s tym clovek narodi...A na to ze mas len 24.mas dost staromodne zmyslanie.
@evita_g mam dojem ze pojem logika ma u krestanov absolutne iny vyznam ako u ostatnych smrtelnikov, v pripade ze mi to nezapina tak prosim znova o "logicke" vysvetlenie homosexuality... A plus prosim o releventny dokaz aspon jedneho gaya co si vymodlil heterosexualitu - velmi by mi to rozsirilo obzory.. A taktiez od slecny co tvrdi ze je sexualna orientacia choroba aspon jednu odbornu publikaciu - kludne aj v cudzom jazyku, dakujem!
@evita_g prepac ale to.ze sa zacne modlit ho neprerobi na heterosexualneho.mozno akurat nebude vyhladavat ani chlapcov ani dievcata a bude viest zivot bez muza a zeny..ale aj tak to v nom tuzbu po muzoch nevyzenie.max ju v sebe udusi...len tam je riziko toho.ze to dlhodobe potlcanie svojho prirodzeneho ja raz neudrzibna uzde a napacha ine skody..Skor by sa mal zmierit s tym co mu boko do vienka dane.ved Boh ho ma rad takeho akeho ho stvoril....Ved to ze homosexualita je hriech si aj tak len vymysleli ludia....
@09041986 ešte raz som si pre istotu prečítala svoj príspevok, ale nikde som tam nenašla vysvetľovanie homosexuality. Ani to, že by sa heterosexualita dala vymodliť. Práve naopak, písala som, že orientácia je daná a nemožno ju zmeniť. Ale na koníku sa proste písať niečo o viere a Bohu nenosí, hneď každého roznesú na kopytách.
@20tanicka20t a čo urobíš, ak budú tvoje deti inak orientované? Budeš ich vodiť každý boží deň do kostola? Zavoláš na nich exorcistu? Zriekneš sa ich?
@lucinka511 😅 😅 😅 že ty si y tej Oravy asi päty nevystrčila 😅
@lucinka511 neviem co ma stym spolocne ze som z oravy..tu ziju taky isty ludia ako aj inde...a mozno ti moj nazor pride staromodny...no tiez som bola moderna (fb..diskoteky..kamosky..sminky a moda..a uzivanie si..) no uz ma to omrzelo lebo to nikam nevedie...teraz mam deticky...svojho manzela a som stastna ze som tam kde som...to je jediny zmysel zivota...
@prasiatko30 a kvôli takýmto "temným" zakladačom nezmyselných tém si mnohé baby zbytočne skáču do vlasov a zbytočne sa tu vyvolávajú konflikty. Ja začínam mať pocit, že práve na tých reakciách nás iných sa nesmierne bavia.
@angelina1986 ze choroba, ja odpadnem, v ktorom storoci si sa zasekla? Rovno na hranice a upalit, nie? a porovnavat pedofiliu a homosexualitu mozu fakt len fanaticky veriaci
@20tanicka20t momentálne čítam výbornú knihu o žene, ktorá od malička vidí anjelov, Lorna Byrne je veriaca, od malička sa rozpráva s anjelmi a v knihe je kapitola kde sa vyslovene uvádza, že už vtedy ako sa má narodiť dieťa, alebo teda ešte pred počatím už duša vie, že sa narodí ako homosexuál, čiže má to dané ešte pred počatím!
Od diabla pochádzajú skôr tie názory na homosexualitu, že je to niečo zlé a nenormálne.
@moni244 pocuvaj ty "moderna " ty zastankyna teplych alebo neviem ako ta nazvat,,,🙂 ja si mozem hovorit cokolvek chcem a taktiez mozem vyjadrit svoj nazor,za to ze sa tebe nepaci je uz len tvoj problem🙂
@angelina1986 mna to len utvrdzuje, co si o veriacich myslim
@moni244 mysli si co len chces 🙂 to iste si myslim aj ja o takych ludoch akou si ty 🙂
@angelina1986 no ked zoberiem, ako vyzera tvoje myslenie, tak ma to vobec netrapi
@moni244 to ta ani trapit nemusi 🙂 lebo ja o tvoj bezvyznamny nazor ani nestojim
@angelina1986 zaujimave, ale mas potrebu sa k nemu vyjadrovat 😉
@angelina1986 a ty co urobis s tvojimi detmi,ak budu "tepli"? -ako si ich ty nazvala.
Nikto mi tu na tuto otazku nechce odpovedat...
@moni244 asi tak isto ako ty 🙂 lebo stale hladas zamienku,aby si mohla nieco napisat ako posledna🙂
@emanka to co urobim je uz len moja vec 🙂
@angelina1986 chúdence deti
@emanka chudence mozu byt aj tvoje deti 🙂
@angelina1986 mozu,ale urcite nie pre ich orientaciu a zaslepenu,fanaticku matku. Ak bude moja dcera lesba,tak ja budem prva,ktora ju v tom podpori a budem stat vzdy pri nej. A ludi ako ty budem od nej odhanat exorcistom!
niečo zaujimave na dnes večer? 😀
@emanka 🙂)) pobavil ma tvoj prispevok...ja mozem byt stokrat lepsou matkou akou si ty! Odkial beries,ze som fanatik?? Za to,ze som si povedala svoj nazor a za ktory si stojim? Pre mna,za mna pis si co len chces🙂

@evita_g prepáč, ale to nebola logická rada. V dnešnej dobe už aj moja prababka vie, že homosexualitu z tela modlitbou nevyženieš, preboha.