icon

Nechcem byť gay

alexander3
25. okt 2016

Prosím, potrebujem odbornú pomoc. som gej a nechem byť. Nepotrebujem povzbudenia ani slova útechy. Už nechem čítať o tom , že je to normálne a prirodzené. Potrebujem odbornú pomoc. kontakt na niekoho kto sa tým zaoberá . A ak je tu niekto kto sa toho zbavil, rád prijmem rady. Ak by ste mi vedeli dať konkrétne informácie budem rád. ďakujem. rád by som sa nakontaktoval na odborníka. Alex.

Strana
z6
emanka
26. okt 2016

@alexander3 urcite to nie je lahke v nasej spolocnosti,ktora je plna predsudkov a odsúdení. Ale da sa s tym zit,zmierit sa s tym a byt stastny. Urcite najdes cloveka,ktory ta bude milovat a je uplne jedno,ze to nebude zena,dolezite je,ze budes stastny.
V mladosti som mala kamarata gay-a,ale uz nie som s nim v kontakte😕

stardust
26. okt 2016

@alexander3 vysvetlis mi, ako si myslel tuto vetu?

lebo dnešná spoločnosť nás niekedy až núti " byť gejom"

emanka
26. okt 2016

@sibare mudro pise ten chlapik ☺
Tie,co si myslite,ze je to choroba a posadnutie diablom,precitajte si ten clanok!

mandala77
26. okt 2016

@alexander3 prvý príspevok si začal tým, že chceš odbornú pomoc. Nerozumiem tomu, že hľadáš odbornú pomoc na materskom fóre. Odbornú pomoc hľadaj medzi profesionálmi.
A keď hľadáš niekoho s rovnakou orientáciou, určite to v tejto internetovej dobe nebude problém. Sú podniky v Ba kde chodievajú homosexuáli. Takže ak sa chceš s niekým zoznámiť choď tým smerom.

kiwi3
26. okt 2016

@alexander3 este stale si nenapisal, aky mas vlastne problem. si veriaci a mas pocit, ze je to hriech? nevyhovuje ti komunita? ... proste nerozumiem zmyslu celej diskusie. je to ako keby sa tu niekto pytal, ako sa odnauci spat alebo vylucovat...

alexander3
autor
26. okt 2016

Je to ako začarovaný kruh. Hladal som medzi odborníkmi, nenašiel somm . Hľadal som na nete, nenašiel som. Myslel som , že mi len niekto bude vedieť poradiť nejakého skutočného odborníka. Prepáčte, zrejme to nebolo vhodné sem písať.

1andrea111
26. okt 2016

@alexander3 skús pozrieť www.psychologie.cz - možno tam niekoho nájdeš

mandala77
26. okt 2016

@alexander3 akého skutočného odborníka? Čo Ťa zbaví orientácie? Takého veľmi pravdepodobne nenájdeš. Ani odborníka, ani človeka, ktorý sa "toho" nejakým zázrakom zbavil.

lujza123
26. okt 2016

@alexander3 akeho odbornika chces prosimta, ziadny neexistuje, lebo sa to neda..chapes?

celasapremenim
26. okt 2016

@alexander3 ty potrebujes psychologa a sexuologa a porozpravat sa o tom a vidiet to racionalne

libawet
27. okt 2016

@celasapremenim Teba ako heterosexuálneho jedinca ( teda predpokladám, že ním si ) napadlo, som hetero a nechcem ním byť? Čo s tým, pomôžte mi....pretože byť homosexuál je rovnako prirodzené ako byť heterosexuál, aj vo svete zvierat sú niektoré druhy homo, napr. opice. Homosex. jedincov je síce menej, lebo toto nie je prvotný zámer prírody, a nám heterákom, kt. je väčšina, sa to zdá byť neprirodzené, ale proste sú a s tým sa nič robiť nedá, tak to je, naša väčšina by sa to len mala konečne naučiť akceptovať....preto mi ten príspevok pripadá hlúpy a ako žart.

celasapremenim
27. okt 2016

@libawet cim viac to vysvetlujes, tym vacsie kraviny pises, nehnevaj sa, ze ti to tak rovno pisem, ale nechce sa mi ta nijak ofukovat
to, ze ho odvolavam na psychologa a sexuologa, odbornikom, ktorych mimochodom aj hlada a na jedneho zrejme nemal stastie, tym nenaznacujem, ze mi to vyhovoria, alebo ho pretvoria, ale pomozu mu najst cestu a kludne stanovisko k tomu, kym je
o tom, co je a co nie je normalne ja polemizovat nemam potrebu

09041986
27. okt 2016

@alexander3 preco sa chces zmenit? ked si sa takto narodil? kvoly spolocnocnosti s pokrutenymi hodnotami? kvoly rodicom u ktorych si nenasiel podporu? / tu castokrat nemaju ani heteraci 😀 to mi ver/ Ak mas obavu ako fakt ze si gay prijme Tvoje okolie toto nie je dovod na to aby si sa cely zivot snazil byt kym v skutocnosti nie si. Orientacia Ta v ziadnom pripade nedegraduje na nejaku nizsiu uroven a to by si si mal v prvom rade uvodomit. Prave naopak, ludia ktori to nevedia pochopit a prijat by sa mali nad sebou zamysliet. Ludske hodnoty sa stavaju na inych pilieroch ako je orientacia. Mozes prezit krasny a plnohodnotny zivot ak sa prestanes starat co si kto mysli a zacnes sa mat rad. Urcite mas nejake talenty, nieco co ta skutocne bavi a naplna, tak sa tomu venuj, rozvijaj to. Na teraz ak Ti to financna situacia dovoli by som mozno odporucila na chvilku vypadnut do zahranicia, zmenit prostredie, vyvetrat hlavu, prist na ine myslienky a najma - uvidis ako uplne normalne funguju inde v zivote lesbicky a gayovia... Hlavne sa nesnaz menit len preto, ze to nejakemu zadubencovi pride nenormalne! Maj sa rad, urcite si skvely chlapec ktori ma co ponuknut svetu. Ja mam napriklad super kadernika - gaya, vzdy sa k nemu nesmierne tesim a nevymenila by som ho za ziadneho ineho 😉

libawet
27. okt 2016

@celasapremenim pozri sa, vo svete vedy sa stále polemizuje nad tým, či je homosexualita prirodzená alebo je to vrodená genetická vada jedinca, len Ty teda už vieš, že je to kravina, OK neberiem Ti to, ja sa prikláňam k názoru, že je prirodzená, je to môj názor, tak ho prosím rešpektuj ako ja rešpektujem Tvoj.
http://invivomagazin.sk/homosexualita-fakty-ver...

09041986
27. okt 2016

@alexander3 A aj mi "heteraci" mame v zivote problemy, aj nas castokrat sklamalo okolie, priatelia, rodina... Aj nas zivot je o hladani sameho seba, o sebeprijati, vsetci tuzime byt spokojny a stastny to je proste zivotna cesta. Kazdy jeden den je o tom a nikdy to neskonci, tato skola sa totizto nazyva ZIVOT 😅

karkana
27. okt 2016

ja sa neviem vžiť do Tvojej kože,,a pokial sa tak človek narodí,OK,aj poznám jedného a veľmi zlatý chalan,,,,,ale pokial si niekto spomenie napr.v 30 rokoch ,že je gay tak mi je z toho zle,,,,,,,a má ešte zo tri deti,,,, akoby sa vrece roztrhlo toľko ich tu je ZRAZU,,,,,,-ľudia skúšajú,nemajú zábrany,,,,,,,,,,

lujza123
27. okt 2016

@libawet tomu ver ze uplne kazdy homo si prejde obdobim ze nechce byt inak orientovany, minimalne v puberte alebo rannej dospelosti. Niekto to riesi len okrajovo, niekto intenzivne, ale riesi to kazdy. Kazdy skusa nejake pletky s opacnym pohlavim, pripadne sa uplne nevhodne zamiluje do kamarata/spoluziaka, nejaku dobu sam seba nechape a pod. Ako je jasne ze clovek svoju orientaciu nezmeni ale potrebuje ju prijat, narozdiel od hetero - pretoze ta je prirodzena v spolocnosti, vyrastame v tom odmalicka princezne a princovia, mama tato, Romeo a Julia atd. Homosexualita to u cloveka vsetko prevrati, reakcia rodicov bude zla alebo este horsia, s okolim treba tiez opatrne, clovek sa nauci pouzivat tie neutralne vyrazy typu "moja polovicka", na ulici sa radsej nerdzat - lebo proste nechce aby kazdy cumel...
Ine je byt gej/lesba v 30 tke vo velkom meste ale uplne ina je situacia ked mas 17 a zijes kdesi na katolickom vidieku...do toho nejake referendBUM a to je teda riadny zahul na mladeho cloveka a ver tomu ze v takej situacii by dal cokolvek za to aby sa stal heterakom

lujza123
27. okt 2016

@karkana no to su presne tie pripady ked niekto vie ze je gej odjakziva, napriek tomu sa ozeni, ma deti a hra sa na hetero...az jedneho dna bublina praskne a ostanu len oci pre plac..detom, manzelke a aj jemu samotnemu
Pripadne ostane starym mladencom a skonci ako alkoholik..takych poznam tiez vela

amoremio26
27. okt 2016

Dobre si povedal "lebo dnesna spolocnost nas nuti byt gejom" Viem, co tým myslíš, stačí sa rozhliadnut okolo seba čo za "chlapov" chodí po uliciach, tie hrozné cibulové účesy, vyholené boky a na vrchu mini copík, ulízané prehozy na hlavách, modne prehliadky 50 kilových "chlapov" s chodzou lahkej zeny ktora zastavuje auta popri ceste. transvestiti, zženštilé oblečenie pre mužov to všetko vnímajú práve chlapci v pubertálnom veku a to ich robí nechlapmi.
Podla mna posobiš velmi rozumne, nie si z tých ktorý sa chodia pretrčat na duhove pochody , si zdrzanlivý a slušný. Určite si nasilu nehladaj ženu lebo by jej to mohlo ublízit. zmier sa s tým kto si , nechaj tomu volný priebeh

celasapremenim
27. okt 2016

@libawet paci sa mi, ako sa vykrucas, precitaj si svoj prvy prispevok, co si sem dala, na ktory som povodne reagovala
vies, ze pises voloviny a sere ta to, lebo asi si si ho uz precitala po case a hoci mam pravdu, radsej sa tu budes mancovat a prekrucat, o com sa vlastne bavime
uz na teba nejdem reagovat :D

tyaja5
27. okt 2016

ja si tiez myslim ze ak to niekto citi od zaciatku nemal by sa bat to priznat lebo poznam par takych co maju aj dve deti a zrazu byva s muzom ale tak to je potom podla mna vacsi teror zo strany okolia ako ked to prizna teenager

shee11
27. okt 2016

@alexander3
Pavol Hudak pavol@domcek.org
zaoberá sa tým.
Je to katolicky knaz, ale specialuzuje sa na to, ak nie si veriaci nie je problem. Tu je CD od neho, ja tam aj kapitola o homo https://uloz.to/hledej?q=CD2+-+Milovať+a+byť+mi...

domafi
27. okt 2016

ahoj alex....ja som dala do vyhľadávača google " svedectvá homosexuálov" a vyhodilo mi viaceré dobré linky, ktoré by ti mohli pomôcť....niektoré tu vložím, ostatné si popozeraj sám a určite sa s dôverou obráť na Pavla Hudáka, kontakt určite vygúgliš....
http://zdravysex.sk/index.php/2015/10/16/ako-po...
http://petrasovsky.blog.sme.sk/c/98479/Zmena-or...

držím palce, aby si sa nakoniec dopátral k tým ľuďom, ktorí ti budú vedieť skutočne pomôcť 🙂

libawet
27. okt 2016

@celasapremenim stále reagujem na svoju prvú reakciu a na Teba - Tvoje následné odpovede, a mimochodom - autor absolútne nereaguje - proste je to celé VTIP, tu ide skôr o naše rozvíjanie témy, keby sme nereagovali MK skončí....
...čítaj aj Ty, v druhej mojej odpovedi na Teba, sa k Tebe prikláňam, po celý čas Ťa akceptujem a rešpektujem, len Ty tú empatiu nemáš, s tým už nič nenarobím.

katre
27. okt 2016

@domafi predpokladam ze na liecbu chripky by si odporucila pustit si zilou.

alexander3
autor
1. nov 2016

@shee11 ďakujem

alexander3
autor
1. nov 2016

@domafi ďalujem

luckabac
1. nov 2016

To sa nedá vyliečiť to máš v hlave vrodené s tím si sa narodil a s tím nič nespravíš to nie je chyba jednoducho si sa taký narodil aj taký zomrieš. Nikto žiadny doktor ta nepreorientuje na druhé pohlavie. Poznám dokonca pár chlapov čo sú gay a mali svadbu ženu a deti rodinu a podviedol ju s chlapom s kamarátom a ona sa to dozvedela až vtedy že bol gay ale jej to tajil celý život a nakoniec sa s ňou rozviedol kvôli druhému chlapovi :D Takže kľudne môžeš randiť s babami aj svadbu môžeš mať aj kopu detí so ženou ale to čo máš v hlave nikdy nezmeníš.

majito
18. jan 2021

@alexander3 cau som psychológ rád ty pomôžem

majito
18. jan 2021
Strana
z6