Nechcem chodiť k svokrovcom
Ako ste to riešili s mužom? Lebo namňa je fest nasratý
a on k tvojim rodicom ide? ako casto tam mas chodit ..ak len raz za cas-mala by si ist su to predsa stary rodicia tvojich deti ..
ja tiez nechodim a ani dcera, muz ide velmi sporadicky cca raz za stvrtrok
k mojej mame muz chodi
Na základe tvojho siahodlheho popisu situácie fakt neviem co ti poradiť
ja tiez nechodim, a moj chlap a chlapci len cez sviatky na 15-20 min.
ale u nas s tym moj chlap nema problem, lebo on tiez ide, lebo musi
tak to si musite vydiskutovat vy, preco tam nechces ist
Tak ostaň doma, snáď si dosť dospelá na to aby si sa vedela bez nás rozhodnúť
Čo ti máme poradiť keď si nič nenapísala?
prečo nechceš? a prečo je muž nasraný?
S tvojim som nič neriešila tak sa neviem vyjadriť
@anonym_autor že raz budeš svokra aj ty, tak sa chovaj tak, aby aj k tebe deti raz chceli chodiť so svojimi polovičkami
On ich ma rad, ty ich nenavidis, oni su hrozni, lebo...
1.,
2.,
3.,...
Tak si urob kurz herectva, vyhmatni ich slabu, temnu stranku, 13.komnatu a opanuj ich laskou💝 pomocou, teplokrvnostou, vsetko sa da, ked sa vie, ako na to. Takto si svokru opantala jedna z rodiny, dozvedela sa, ze ona je ta blbka nevesta a baba zaluje tej vzornej, ako placha plienky v dreze, prihori jej voda na caj, maso sa neda zuvat... Po 20.rokoch jej Nemoznej🙆 baba-svokra dala byt a tej gazdinke z kolaca dieru, lebo vsak oni si napodnikali...
Ty nebudes u svokrovcov, takze ti bude doma dobre. Muza mas nasrateho, takze dusno mas uz teraz a este bude dusno ked sa vrati. Uzi si ten cas, ked nebudes mat toho nasrateho blizko.
@anonym_autor Autorka, toto je vykrik do tmy, alebo neodpisujes, lebo si nakoniec znovu k svokrovcom isla?🤷♀️
Boze vsak napis dôvody, o co sa jedna atd.
Takto Ti nevieme povedat nas nazor
Pramalo informacii
@anonym_autor svokra už zomrela ale minimálne desať rokov pred jej smrťou som tam nebola ani ja.ani deti. Nebola som ani v nemocnici keď zomierala Iba na pohreb.Môj muž je s tým celkom ok. Lebo mojej fakt strašili vo veži
@anonym_autor dôvod? Ak by vám svokra tak ublížila ako nám, tak by to chlap pochopil
@anonym_autor tak dúfam ze ani on nechodí k tvojim rodičom. Lebo takto je to fér.
Pozerať na zdutú nevestu,ktorá prišla na návštevu nasratá a nasilu to radšej doma ostaň. Mozno sa ti to nezdá ale aj svokra je " len človek".
V podstate si nenapísala žiadne fakty a na nič neodpovedáš. Takýmto príspevkom sa hovorí "prdni a uteč"...
@ivik4 aj ked dovody napise s cim jej pomozeme? Muz zjavne tie dovody neakceptuje a ostal nasraty. A pochybujem, ze vobec niekedy ich bude akceptovat.
@viestta ak sa jej len tak nechce a radšej by šla inam a muž to nepochopí je úplne iné ako kebyže ju svokra/svokrovci osucujú, huckajú muža proti nej a chlap sa iba meno prizerá
@anonym_autor co ako sme riešili s mužom? Ved povedz konkrétne. Nikto nevie co chceš.
@anonym_autor tak nech ani muž nechodí, keď ani ty.
Ok, a teraz ten dôvod.
Ono záleží od dôvodu. Ja tam tiež nechodím s nadšením, dvakrát do roka to ale zvládnem, a inak pošlem chlapa samého, aspoň si od neho "oddýchnem" 😂🫣🙈. Vlk sýty, ovca celá
Stavím sa, že sa autorka už neozve

Prečo chodiť nechceš?
Má to reálny vážne dôvod....či len skrátka nechceš s hľadáš dôvody...