icon

Nechcem chodiť k svokrovcom

14. feb 2026

Ako ste to riešili s mužom? Lebo namňa je fest nasratý

Strana
z2
terezka1947
14. feb 2026

Prečo chodiť nechceš?
Má to reálny vážne dôvod....či len skrátka nechceš s hľadáš dôvody...

anonym_c2a21c
14. feb 2026

a on k tvojim rodicom ide? ako casto tam mas chodit ..ak len raz za cas-mala by si ist su to predsa stary rodicia tvojich deti ..

anonym_13d9d2
14. feb 2026

ja tiez nechodim a ani dcera, muz ide velmi sporadicky cca raz za stvrtrok
k mojej mame muz chodi

anonym_89748f
14. feb 2026

Na základe tvojho siahodlheho popisu situácie fakt neviem co ti poradiť

anonym_967238
14. feb 2026

ja tiez nechodim, a moj chlap a chlapci len cez sviatky na 15-20 min.
ale u nas s tym moj chlap nema problem, lebo on tiez ide, lebo musi
tak to si musite vydiskutovat vy, preco tam nechces ist

stellarstar
14. feb 2026

Tak ostaň doma, snáď si dosť dospelá na to aby si sa vedela bez nás rozhodnúť

januska12323
14. feb 2026

Čo ti máme poradiť keď si nič nenapísala?

biba_18
14. feb 2026

prečo nechceš? a prečo je muž nasraný?

anonym_44e3d2
14. feb 2026

S tvojim som nič neriešila tak sa neviem vyjadriť

anonym_3589e7
14. feb 2026

@anonym_autor že raz budeš svokra aj ty, tak sa chovaj tak, aby aj k tebe deti raz chceli chodiť so svojimi polovičkami

anonym_f103d3
14. feb 2026

On ich ma rad, ty ich nenavidis, oni su hrozni, lebo...
1.,
2.,
3.,...
Tak si urob kurz herectva, vyhmatni ich slabu, temnu stranku, 13.komnatu a opanuj ich laskou💝 pomocou, teplokrvnostou, vsetko sa da, ked sa vie, ako na to. Takto si svokru opantala jedna z rodiny, dozvedela sa, ze ona je ta blbka nevesta a baba zaluje tej vzornej, ako placha plienky v dreze, prihori jej voda na caj, maso sa neda zuvat... Po 20.rokoch jej Nemoznej🙆 baba-svokra dala byt a tej gazdinke z kolaca dieru, lebo vsak oni si napodnikali...

viestta
14. feb 2026

Ty nebudes u svokrovcov, takze ti bude doma dobre. Muza mas nasrateho, takze dusno mas uz teraz a este bude dusno ked sa vrati. Uzi si ten cas, ked nebudes mat toho nasrateho blizko.

motylik2559
14. feb 2026

@anonym_autor Autorka, toto je vykrik do tmy, alebo neodpisujes, lebo si nakoniec znovu k svokrovcom isla?🤷‍♀️

ivik4
14. feb 2026

Boze vsak napis dôvody, o co sa jedna atd.
Takto Ti nevieme povedat nas nazor

marhulka13
14. feb 2026

Pramalo informacii

anonym_4ae3d6
14. feb 2026

@anonym_autor svokra už zomrela ale minimálne desať rokov pred jej smrťou som tam nebola ani ja.ani deti. Nebola som ani v nemocnici keď zomierala Iba na pohreb.Môj muž je s tým celkom ok. Lebo mojej fakt strašili vo veži

anonym_4ae3d6
14. feb 2026

@anonym_autor dôvod? Ak by vám svokra tak ublížila ako nám, tak by to chlap pochopil

viestta
14. feb 2026
@ivik4

Boze vsak napis dôvody, o co sa jedna atd.
Takto Ti nevieme povedat nas nazor

@ivik4 aj ked dovody napise s cim jej pomozeme? Muz zjavne tie dovody neakceptuje a ostal nasraty. A pochybujem, ze vobec niekedy ich bude akceptovat.

anonym_d197b1
14. feb 2026

@anonym_autor tak dúfam ze ani on nechodí k tvojim rodičom. Lebo takto je to fér.

anonym_82af83
14. feb 2026

Pozerať na zdutú nevestu,ktorá prišla na návštevu nasratá a nasilu to radšej doma ostaň. Mozno sa ti to nezdá ale aj svokra je " len človek".

danica2711
14. feb 2026

V podstate si nenapísala žiadne fakty a na nič neodpovedáš. Takýmto príspevkom sa hovorí "prdni a uteč"...

katica06
14. feb 2026
@viestta

@ivik4 aj ked dovody napise s cim jej pomozeme? Muz zjavne tie dovody neakceptuje a ostal nasraty. A pochybujem, ze vobec niekedy ich bude akceptovat.

@viestta ak sa jej len tak nechce a radšej by šla inam a muž to nepochopí je úplne iné ako kebyže ju svokra/svokrovci osucujú, huckajú muža proti nej a chlap sa iba meno prizerá

katica06
14. feb 2026
@katica06

@viestta ak sa jej len tak nechce a radšej by šla inam a muž to nepochopí je úplne iné ako kebyže ju svokra/svokrovci osucujú, huckajú muža proti nej a chlap sa iba meno prizerá

@katica06 malo byť - Nemo prizerá

viestta
14. feb 2026
@katica06

@katica06 ale aj tak my s jej muzom poriadok robit nepojdeme

bielasovicka
14. feb 2026

@anonym_autor co ako sme riešili s mužom? Ved povedz konkrétne. Nikto nevie co chceš.

anonym_fbf29d
14. feb 2026

@anonym_autor tak nech ani muž nechodí, keď ani ty.

katica06
14. feb 2026
@viestta

@katica06 ale aj tak my s jej muzom poriadok robit nepojdeme

@viestta to nie,ale aspoň budeme vedieť, či je jej muž právom,, nastratý,,

tetapetra
15. feb 2026

Ok, a teraz ten dôvod.

sense
15. feb 2026

Ono záleží od dôvodu. Ja tam tiež nechodím s nadšením, dvakrát do roka to ale zvládnem, a inak pošlem chlapa samého, aspoň si od neho "oddýchnem" 😂🫣🙈. Vlk sýty, ovca celá

tilly
15. feb 2026

Stavím sa, že sa autorka už neozve

Strana
z2