Majú muži vo vzťahu mať kamarátky?
aký máte názor na to že muži by mali kamarátky? má ženu kamarátky mu už netreba,s jednou si písal dosť často a zakázala som to dnes, je nasraty že sa poznajú dlhé roky ale partnerka je predsa viac
@anonym_autor To je Tvoje male dieta, ze mu nieco zakazujes?
Zakázala? Môj ty kvet ……
Zakazala ? Ty si co ? Mravnostna policia ?
Toto by bol tvoj posledny krok, ak by si to skusila na sebavedomeho muza.
@patrike a on je co? ked chce ist niekam nech ide s kamarátmi nie so ženami
@anonym_autor To je Tvoje male dieta, ze mu nieco zakazujes?
@anonym_dba988 a on je čo že sa baví so ženou akoby jeho sestra bola?
Obaja máme kamarátstva s opačným pohlavím, boli tu už pred vzťahom, poznáme sa navzájom, stretávame sa aj ako partia a všetko je v poriadku, ale poznám aj príbehy, kde to nebolo všetko s kostolným poriadkom, nie je kamarátsvo ako "kamarátstvo"... a je to vždy o tom ako si to dvaja nastavia, najlepšie samozrejme je, keď majú na túto tému obaja rovnaký názor, lebo inak je to zdroj konfliktov... zákaz väčšinou vedie iba k tomu, že sa to robí poza chrbát resp. keby môj muž niečo riešil takýmto spôsobom a štýlom komunikácie, tak by sme spolu dlho nevydržali, utekala by som
@anonym_autor ty nemáš žiadnych kamarátov z minulosti? Ak sa ti ozvú, strčíš hlavu do piesku?
@anonym_autor ty nemáš žiadnych kamarátov z minulosti? Ak sa ti ozvú, strčíš hlavu do piesku?
mám ale píšu mi občas
mám ale píšu mi občas
@anonym_autor takže rozdiel je v kvantite: dosť často versus občas. Zaujímavé by bolo, ako by si reagovala, keby tvoj partner zakázal tebe to občas, že on má len obobčas. Prečo si s ním?
A on je co? Odpoviem ti - dospely svojpravny clovek, ktory ma pravo mat aj inych kamaratov, ako svoju (stihacku) priatelku
@anonym_autor takže rozdiel je v kvantite: dosť často versus občas. Zaujímavé by bolo, ako by si reagovala, keby tvoj partner zakázal tebe to občas, že on má len obobčas. Prečo si s ním?
@anonym_616f4f je to iná situácia a nezakazuje mi lebo vie že nič nerobím
A on je co? Odpoviem ti - dospely svojpravny clovek, ktory ma pravo mat aj inych kamaratov, ako svoju (stihacku) priatelku
@crazy_cat_lady kamarátov môže mať,jej rázne napisal o čo som ho požiadala
@anonym_dba988 a on je čo že sa baví so ženou akoby jeho sestra bola?
@anonym_autor "partnerka je predsa viac" - len potial, pokial to chce takto vidiet i on.
Ak to tak nechce vidiet, bude to iba tvoje zbozne zelanie.
" je to iná situácia a nezakazuje mi lebo vie že nič nerobím" - Takze ty zakazujes, lebo vies,ze nieco robi? ALebo si myslis, ze nieco robi, lebo nevies doverovat?
Ak nevies doverovat, tak preco?
@anonym_autor "partnerka je predsa viac" - len potial, pokial to chce takto vidiet i on.
Ak to tak nechce vidiet, bude to iba tvoje zbozne zelanie.
" je to iná situácia a nezakazuje mi lebo vie že nič nerobím" - Takze ty zakazujes, lebo vies,ze nieco robi? ALebo si myslis, ze nieco robi, lebo nevies doverovat?
Ak nevies doverovat, tak preco?
@moonlight1210 veď lebo viem že sa mali radi aj fotky spoločne majú z minulosti a napr keby mala nejaké problémy určite by šli do baru spolu alebo na kavu
@moonlight1210 veď lebo viem že sa mali radi aj fotky spoločne majú z minulosti a napr keby mala nejaké problémy určite by šli do baru spolu alebo na kavu
@anonym_autor Si nadmerne ziarliva, majetnicka a diktatorsky typ. Ak sa ti vztah rozpadne, tak presne kvoli tomu.
@anonym_autor akože napísať si občas že ahoj čo máš nové, je ok. Ale ak si vypisujú denne a na úkor komunikácie s tebou tak to by som tieš stopla. To normálne nie je. Takto si hrkútajú aj s kolegyňami v práci a potom “prídu na to” že sa im s kamoškou komunikuje lepšie a potom tu ženy vypisujú, že ich muž koketuje alebo práši s kolegyňou. Takže milí prispievatelia poľutujte chudáka muža a “utopte” jeho manželku
@anonym_autor mas nizke sebavedomie, alebo iny problem, kvoli ktoremu by tvoj partner nemohol mat kamosky? Ty mu ako dospelemu nemas co rozkazovat... Len aby sa na teba nevy💩, lebo mu toto tvoje obmedzovanie a zakazovanie zacne liezt na nervy
@anonym_616f4f je to iná situácia a nezakazuje mi lebo vie že nič nerobím
@anonym_autor čiže tu na fóre hľadáš potvrdenie správnosti tvojho "vyriešenia problému" - rozhodnutia zakázať mu to? Takže keby ťa on požiadal, aby si prerušila kontakty so svojimi kamarátmi, tak by si to tým kamarátom rázne napísala tiež?
@anonym_autor Si nadmerne ziarliva, majetnicka a diktatorsky typ. Ak sa ti vztah rozpadne, tak presne kvoli tomu.
@patrike neboj nerozpadne 🙂
@patrike a on je co? ked chce ist niekam nech ide s kamarátmi nie so ženami
@anonym_autor ty si dobra stihacka. Aby sa ti nestalo, ze nebudes mat komu zakazovat.
@anonym_autor akože napísať si občas že ahoj čo máš nové, je ok. Ale ak si vypisujú denne a na úkor komunikácie s tebou tak to by som tieš stopla. To normálne nie je. Takto si hrkútajú aj s kolegyňami v práci a potom “prídu na to” že sa im s kamoškou komunikuje lepšie a potom tu ženy vypisujú, že ich muž koketuje alebo práši s kolegyňou. Takže milí prispievatelia poľutujte chudáka muža a “utopte” jeho manželku
@anonym_36aa81 presne! viem že sa poznajú dlho a mali sa radi tak som to stopla
@anonym_36aa81 ...alebo naopak (neodolateľný charizmatický kolega, zákazník... a doma dobrý, dôverujúci manžel a deti), o čom sa aj tu na MK už dosť popísalo.
Nepotrebujem mať kamarátov, odkedy mám manžela a on tiež nevyhľadáva kamarátky, aký dôvod by sme na to mali?radi čas trávime spolu a toho času zase až toľko nie je.
@anonym_autor mas nizke sebavedomie, alebo iny problem, kvoli ktoremu by tvoj partner nemohol mat kamosky? Ty mu ako dospelemu nemas co rozkazovat... Len aby sa na teba nevy💩, lebo mu toto tvoje obmedzovanie a zakazovanie zacne liezt na nervy
@crazy_cat_lady ja som mala problém veľmi s nou lebo sa poznajú roky a veľa času spolu trávili ale snáď pochopila že mu už nemá písať
Nepotrebujem mať kamarátov, odkedy mám manžela a on tiež nevyhľadáva kamarátky, aký dôvod by sme na to mali?radi čas trávime spolu a toho času zase až toľko nie je.
@anonym_49ca26 ano tak,mne je jedno koľko sa poznajú a čo zažili
Žeby povinná piatková troll téma?🙊
@aperolcek na podobný koment som čakala, dúfam že tvoj si tiež píše a dlhoročnou kamarátkou

Zakazala ? Ty si co ? Mravnostna policia ?
Toto by bol tvoj posledny krok, ak by si to skusila na sebavedomeho muza.