Nechcem psa
Dobry vecer maminky. Mam priatela ktory je rozvedeny. Byvam snim v jeho dome. Ide o to ze on mal a aj ma psa jorksira....len ja ho nechcem lebo mi vadi ze je v nutri za ten rok co som tu som ai vobec ale vobec na neho nezvykla. Skusala som ho ze nech ho da do utulku a povedal mi ze v ziadno. Pripade. Ja som mu zas povedala ze nebudem sa o neho starat mam 2 rocne dieta o ktore sa hcem starat a o psa sa nechcem starat nemam k nemu vztah....mamicky neodcudzujte ma si fakt neviem najst k nemu cestu od malicka sme psa vobec nemali a teraz sa mam o neho starat ? Dufam ze sa tu najde niekto kto ma pochopi. Dakujem.
po svete chodi milion chlapov, mala si najst takeho co nema rad zvierata, tak jak ona...
Baby ale uvedomte si, že ak máte psa/mačku VY tak sa oň aj VY staráte.
Tuna je problém ten, že pes je JEHO no starať sa má ONA.
Ale zas ked je on v robote tak sa to inak neda, iba ze sa za ten cas o neho postara ona... ked pride z roboty muz tak zvysok by mal byt teda na nom... a ked sa mu nechce v noci vstavat alebo sa s nim hrat, utierat labky a pod, tak nech ho daruju. Lebo ak sa chlapovi o psa starat nechce, tak tiez k nemu nema bohvieaky vztah.. potom ale nechapem, kto toho psa zaobstaral, ked ho nechce byvala ani miz o neho nejak zvlast asi nestoji... dajte inzerat fakt, podla mna sa vam ozvu ludia, co by si jo vzali..
@iwka1992 by si isla ty do utulku sa spamataj ..
NEUVERITELNE ako sa niektore zeny pustili do toho,porovnavanie so starymi ludmi,s tym ako deti vyrastaju v dnesnej dobe ,ze chlapov je vela bez psov,ze ci ked dieta omrzi kde ho da,ze ci prisla holou ritou...fakt niektore zeny sa hrabete do detailou uplne mimo temy...ja mam psa a milujem ho,staram sa oñho lebo je MOJ,ona si psa nezaobstarala,uplne od veci pisat detaily aku starostlivost potrebuje,je to uplne jedno,ked ho nechce nema preco sa oñho starat ,porozpravat sa s muzom,nech sa o psa stara ako sa patri,alebo nech zozenie niekoho po pripade dat inzerat ze darujete psika nejakej rodinke,nechapem preco ju chcete prinutit aby sa oñho starala.Pisete ze nie je normalna...Mne po precitani sa zda vela prispevkov uplne nenormalnych!!!!
@iwka1992 Ja ťa úplne chápem. Ja sa psov bojím. Bývame v dome a môj manžel je v tom úžasný, že to rešpektuje. V žiadnom prípade by som psovi nedovolila behať po dome. S manželom zastávame názor, že pes patrí von a má strážiť! Prepáč, no asi by som od takého chlapa dala ruky preč. Ak je pre neho pes viac ako ty...
@iwka1992 Pre neho je to ako člen rodiny a nezdá sa mi to od teba férové vyšmariť ho do útulku ☹ Skôr sa mi zdá, že ti vadí preto, lebo to bol pes jeho bývalej ženy...Ani sa mu nečudujem, že ho nechce dať preč, lebo môj dom - moje pravidlá...Takže, ak ti tak strašne vadí, tak ho prehliadaj, lebo hlava mi neberie, čo také strašné ti ten malý chudák spravil...
nečítala som komentáre, je toho dosť. Ja tiež nie som ,,fanúšik,, psov ale keď ho má tak dlho, asi by som ho rešpektovala a svoju starostlivosť obmedzila na vypustenie von, nakrmenie a hotovo. Kúpanie, česanie, prrechádzky, príp. iné aktivity, nech si rieši on. Máme iné zvieratá, teda dcéra má ale neviem či predstaviť, že by niekto prišiel a povedal, buď ja alebo zvieratko, daj ho preč. Tiež je na ne zvyknutá. Ale zase nemohla by očakávať aby sa o ne staral niekto iný, keď sú jej.
A ak nemá nejaký vzťah k nemu ani on, tak ho radšej niekomu darovať.
@iwka1992 ak je jediný problém nočné pýtanie sa psa von na potrebu, tak treba psovi dať nejaké savé podložky, kam môže v noci urobiť potrebu, takto to rieši kopa ľudí. Psa by som preč nedávala, aj keď ten chlad čo z teba ide keď píšeš o tom zvierati je evidentný... do útulku určite nie, možno sa popýtať v okolí, možno by si ho nejaký starší človek zobral ako spoločníka.
@sardinka336 Tvoje vyjadrovanie a názory na tie nemé tváre hovoria za všetko, až mi prišlo nevoľno.
@waitinka7 aaaale tolko sentimentu pokope v dnešny upršany den, mozno mi aj slzička ukápne 😀 A celkom nechapem čo mi tu adresuješ o akceptácii - inak to slovo znamena ,,suhlasit s niečim,, a nie tolerovat ako si to mnohí radi zamienate. Ja akceptujem len to, ze ak ma niekto zviera je jeho psačou povinnostou sa on neho starať, to je cele. A to ze niekto nazve ,,zvery,, háved tak to je len hra so slovami, a o vztahu človeka k zvieratu to nič nehovori. Mame dvoch psov, jeden je z utulku a teraz mačku z ,,bazoša,, a to ze ich niekedy niekto nazve háved alebo ,,sviňa mačkina,, vobec neznamena ze sa ta mačka nema dobre, tá žere len kapsičky, šunku a chude mäsko a spi v posteli von nechodí.
@cecilia68 tak dýchaj, dýchaj...nádych výdych. Ty nema tvar. 😝
@sardinka336 Ľutujem tvojho chlapa, ak vôbec nejakého máš, lebo s toľkou aroganciou som sa už dávno nestretla.
mala som priatela-nemal rad mojho psa.... uz nemam priatela ale stale mam svojho psa... nemozem byt s niekym, kt netolureje to co mam rada a mala som davno predtym.. keby ti priatel povedal,ze nema rad tvoje dieta a nevie si nan zvyknut -das ho prec? bud sa naucis respektovat jeho a jeho zalubu(psa) alebo si najdi niekoho tebe podobneho ...
Toto nechapem! Ty sa nastahujes k nemu domov kde on mal uz psika davno pred tebou a ty chces vyhodit psika len preto ze tebe zavadza a nechce sa ti mu otvorit dvere aby sa vycikal a vykakal! Nechapem ludi co nemaju radi zvierata bohuzial svedci to o charaktere cloveka! Myslim ze pre tvoje dieta je fajn mat psika! Ty davas muzovi na vyber ja alebo pes a chudak pes musi ist do utulku preco nejdes prec ty? Ty si prisla do jeho domu nie on do tvojho tak sa s tym zmier!
No keď čítam že pes mlackuje v noci a budí pána... Tak niekde je chyba v starostlivosti a výchove... Mal by sa pan majitel tiež uvedomiť... :D aby som zase aj zakladateľka nekrivdila toľko
@cecilia68 prosíím ťa...to su problémi. A hlavne klud...si na anonymnom fore tak si všetko tak nepripušťaj, klideček...Rieš problém zakladatelky a nie mna, ja sa staram o to čo mam a mam aj ,,zvery,, z utulku takze o mne to naozaj nie je. Reči o tom ako ma ist matka s dietatom preč koli psovi su tiez cez čiaru a vrchol hluposti. Všetko sa da riešiť kompromisom.
@silaviat suhlas a obrovsky, ked niekoho mam rada tak bez hranic, bez podmienok a so vsetkym co k tomu cloveku patri. Ci uz su to zaluby, zvierata alebo rodina 🙂
@takacovama no ja sa priklanam na stranu-najst psovy novy domov - rodinu co ho nebude brat ako vec ale ako zivy tvor so svojimi potrebami... lebo to si chudak na stare kolena zasluzi... on ju neopusti maju spolu dieta a pes citi ze nieje chceny... mozno i preto sa posikava..i ked si myslim,ze s tym budenim v noci to nebude az tak zle ako zakladatelka pise... ale karma je zdarma..mozno ju priatel na stare kolena posle do p... lebo ju nebude chciet prebalovat a bude na obtiaz :-P
@yollanda takze rodinu rozbijeme koli psovi 😖
@silaviat tak to mas pravdu, clovek ked to najmenej caka tak sa mu vsetko vrati..a nie len to co urobil niekomu inemu, ale aj to co urobil zvieratam. Ako moja starka hovori pan bozko nie je nahlivy ale pamatlivy.
@sardinka336 ta "rodina" ma ine problemy ako je ten pes... na psa sa to len hodilo..ale zakladatelka ma zrejme problem s niecim co tu radsej nerozobera... vztah je zlozity a dolezite je respektovanie sa a vzajomna komunikacie a hlavne vzajomne riesenie problemov a nie ja chcem a tak to bude ...
@tetasa my sme si takto teraz zobrali mačičku - rodina ju nechcela koli malemu dietatu. Proste vzdy sa da najst riešenie, kompromis. Tu uz nechali zeny zase volny priechod konšpiraciam o karme...ha ha...a emociám holt zeny. Z komara urobia somara. A hlavne nech sa o takýchto veciach bavia ludia spolu doma a nie na diskusakoch, lebo toto je slepačareň..kotkodák 😀 😀 😀
@silaviat robíš z komara somara...a uz tu hladaš nejake ine problémy. Ma tu aj ine temy a ziadnu o ,,iných problémoch,, a nikde nepiše ,,ja chcem a tak bude,,. Ked tam byval s exmanzelkou tak ona sa o psa starala zrejme to bol skor ,,jej pes,, ...tak tu nepište kraviny o tom ako niekomu beru jeho liblinga...lebo to tak nie je, ten chlap sa o toho psa nestaral a ani nestara zase čaka ze zena to preberie.
@sardinka336 uplne suhlasim s tebou,fakt niektorym zenam chyba tu koliesko v hlave,urcite autorka olutuje ze vobec pytala o radu,...ze karma,ta karma fakt existuje,dufam ze ked budu mat nejaky problem takisto dostanu len uplne blbe rady,..porovnanie s dietatom uplne odveci,..ze mal by ju nechat s dietatom zato ze nechce psa od jeho ex???smiesne 😀 😀 😀 ,ked je problem ludia chcu rady ako dalej ,nie aby sa zrazu vsetci zacali strkat do minulosti alebo pre dovod preco nechce psa ,ako zije,ako z muzom....v skutocnosti z 80 komentarov mozno 10 normalnych...

@cacianka preco nad cloveka? Tu ide o spolocnika cloveka, tkroy tam byva.. s nimi, skor ako zakladatelka... a povie cloveku co je na neho zvyknuty nech ho da do utulku :D to je na smiech aj plac zarove... hlavne ked utulky su plne psov, o ktorych sa ledva stiha niekto postarat a koncia ako koncia. V zivote by som take daco nevypustila z ust... nepaci sa mi ked ludia placu na tym, ze pes nema co jest, a je na ulici a zbieraju tulave macky atd a pritom kopec ludi nema co jest, nema kde byt a zastiera sa to nazorom "clovek si za to moze sam, ale to chuda zviera za to nemoze", ale toto tiez nie je v poriadku.. vyhodit psa do utulku aby novopristahovalci boli spokojni. By mi srdce roztrhlo.