icon

Nechcem stratiť svojho manžela

patriciahud
9. apr 2017

Ahojte. S mojím manželom sme sa vzali 11.2.2017. Hlavným dôvodom bolo to že som ostala tehotná a chceli sme aby naše dieťa vyrastalo v úplnej rodinne. Ale teraz si myslím že to bola chyba. Už pred svadbou sme mali vzťahové problémy a tak isto aj teraz. Hlavným problémom je to že ja som na ňom veľmi závislá a chcem aby väčšinu svojho času venoval mne. Ale on ju radšej venuje telefónu a z toho ja vybuchujem. Niekedy je to tak vážne že sa pobijeme. Všetko ho robí šťastnejším než ja. A z toho mám depresie což by som v tehotenstve nemala mať lebo tým trpí aj dieťa. Bývame spolu u mojich rodičov ale on mi dnes povedal že už nevládze že sa sťahuje ku svojim rodičom. Chcem to s nim riešiť a porozprávať sa o tom ale on nič nechce riešiť jeho riešením je útek.. Dnes mi povedal že mňa prestáva ľúbiť. Neodpustím si keď náš chlapček bude vyrastať ďaleko od otca. Máme veľa problémov toto je len jeden a mohla by som ich menovať ďalších desať. Už neviem ako ďalej teraz som prešla na rizikové tehotenstvo a ešte k tomu sa aj manžel odo mna sťahuje neviem ako to psychicky zvládnem.. potrebujem ho mať pri sebe

Strana
z2
marina24
10. apr 2017

občasne sa pobijeme ? to ako teraz čo? zas srandičky, či ,teraz ste sa vzali, si v tom a hneď sa aj bijete ?

zltyslonik
Odpoveď bola odstránená
bg2014
10. apr 2017

ale vsak mi nevieme o co tu "ide vidiet" 😀😀😀 ona len chcela otvorit novu temu a zvisit si pocet prispevkov🤒

svettii
11. apr 2017

Myslíte si , že to bude takto? Ako čítanie to bolo v skutku zaujímavé ale tiež mi to prišlo také, že som v celku nechápala prečo vlastne v tom vzťahu ostávala. Ja neviem, nejdem tu súdiť nikoho či si to vymyslel alebo nie ale tak stať sa to môže. Len to podľa mňa potom nemá žiadny význam a takáto vzťah by sa mal čo najskôr ukončiť☹

marina24
11. apr 2017

take bludariny

Strana
z2