Necítim sa ako rodina
Necítim sa ako rodina s priateľom s ktorým mám aj dieťa...Ako je to možné? Môj prvý vzťah v 17 (prvé dieťa)s alkoholikom trval 8 rokov ,po ňom prišli krátkodobé vzťahy a terajší trvá 3 roky z toho syn druhý má čochvíľa 2 roky.. Priateľ bol 22 roky v manželstve a má aj detí atď....Len nechápem prečo sa s ním necítim ako rodina a tak isto aj v mojom prvom vzťahu 🤔Viete mi povedať prečo to tak cítim?Ja to neviem ináč by som sa nepýtala
Pretože ty máš vzťahy s jednokym len aby si nebola sama. Aj teraz ste splodil dieťa bez toho aby ste sa vôbec poznali. A ste spolu len kvôli dieťaťu
Ja si myslím, že je medzi vami veľký vekový rozdiel, on už chce mať svoj "pokoj", ty ešte nejaký "život", najlepšie s ním, vaše cesty sa zjavne dosť rozchádzajú, preto to tak necitiš, u mňa s mužom to bolo v opačnom garde, ja viac rokov, kus odžité a muž ešte vysokoškolák, život gombička, časom sme sa stretli, muž sa skľudnil, prišlo dieťa a boli sme rodina a ver, že papier na našich pocitoch nič nezmenil, cítime sa úplne rovnako, ako pred svadbou 😉

@zuzpar tak to mala spravit uz davno. su to veci, ktore vedia niekoho proste trapit az moc, co nie je dobre, lebo to vie cely vztah potom len pokazit