icon

Necítim sa ako rodina

26. jan 2023

Necítim sa ako rodina s priateľom s ktorým mám aj dieťa...Ako je to možné? Môj prvý vzťah v 17 (prvé dieťa)s alkoholikom trval 8 rokov ,po ňom prišli krátkodobé vzťahy a terajší trvá 3 roky z toho syn druhý má čochvíľa 2 roky.. Priateľ bol 22 roky v manželstve a má aj detí atď....Len nechápem prečo sa s ním necítim ako rodina a tak isto aj v mojom prvom vzťahu 🤔Viete mi povedať prečo to tak cítim?Ja to neviem ináč by som sa nepýtala

Strana
z2
juma2
27. jan 2023

@zuzpar tak to mala spravit uz davno. su to veci, ktore vedia niekoho proste trapit az moc, co nie je dobre, lebo to vie cely vztah potom len pokazit

bessie12
27. jan 2023

@portret7 tak ja o ničom takom neviem. Pokiaľ viem, tak dieťa automaticky dostáva priezvisko po matke, ak sa nedohodnú inak. A myslím, že aj občianstvo dostane po mne.

sense
27. jan 2023

Pretože ty máš vzťahy s jednokym len aby si nebola sama. Aj teraz ste splodil dieťa bez toho aby ste sa vôbec poznali. A ste spolu len kvôli dieťaťu

blondtana
29. jan 2023

Ja si myslím, že je medzi vami veľký vekový rozdiel, on už chce mať svoj "pokoj", ty ešte nejaký "život", najlepšie s ním, vaše cesty sa zjavne dosť rozchádzajú, preto to tak necitiš, u mňa s mužom to bolo v opačnom garde, ja viac rokov, kus odžité a muž ešte vysokoškolák, život gombička, časom sme sa stretli, muž sa skľudnil, prišlo dieťa a boli sme rodina a ver, že papier na našich pocitoch nič nezmenil, cítime sa úplne rovnako, ako pred svadbou 😉

Strana
z2