icon

Strata dôvery voči partnerovi pre finančné obavy

Dnes o 05:47

S partnerom sme mali krásny vzťah, tešili sme sa na založenie rodiny lenže mala som zdravotné problémy a musela som sa dať dokopy. Priateľ mi rozprával ako veľmi chce dieťa. Keď som sa konečne dala zdravotné dokopy a už môžeme začať pracovať na dieťatku zrazu začal hľadať výhovorky. Mám menší úvěr ktorý splácam poctivo. Finančné to ani nepociťujeme lebo obaja dobre zarábame no začal mi to vyhadzovať na oči,že čo keď mam tých dlhov viac a prenesú sa na naše dieťa alebo na neho alebo prídeme kvôli tomu o bývanie. Absolútne nechapem kde takúto sprostosť nabral. Úver som mala ešte pred tým ako sme sa spoznali. Strašne sme sa pohádali. Neskutočne ma sklamal a stratila som všetku dôveru voči nemu. On má síce presviedča,že dieťa chce ale ja mu už neverím ani slovo. Čo by ste robili na mojom mieste?

Strana
z3
anonym_8a43c4
Dnes o 05:48

Ja by som splatila úver a našla si iného partnera, dieťa by som plánovala až po svadbe.

autor
Dnes o 05:51
@anonym_8a43c4

Ja by som splatila úver a našla si iného partnera, dieťa by som plánovala až po svadbe.

@anonym_8a43c4 úver budem mať splatený za tri roky no dieťa už nebudem môcť mať. Doktor povedal buď teraz alebo na dieťa môžem zabudnúť. Mám už svoj vek a už aj teraz je dieťa riziko

tykat
Dnes o 05:53
@anonym_autor

@anonym_8a43c4 úver budem mať splatený za tri roky no dieťa už nebudem môcť mať. Doktor povedal buď teraz alebo na dieťa môžem zabudnúť. Mám už svoj vek a už aj teraz je dieťa riziko

@anonym_autor a u neho máš akú istotu že nemá dlhy? ako sa vie zaručiť?
Ako vôbec takáto hádka nastala, on o tom úvere nevedel?

anonym_e461b1
Dnes o 05:53

Partner o tom čo povedal lekár vie? Ak áno, a napriek tomu sa rozhodol že dieťa teraz mie, tak je to v podstate koniec

autor
Dnes o 05:55
@tykat

@anonym_autor a u neho máš akú istotu že nemá dlhy? ako sa vie zaručiť?
Ako vôbec takáto hádka nastala, on o tom úvere nevedel?

@tykat áno on o dlho vedel od začiatku ja som mu to netajila. Skôr si myslím,že v Tom majú prsty jeho rodičia lebo ty na neho tlačia aby počkal kim to splatim a až potom svadba a dieťa ale oni si neuvedomujú,že ja už nemám čas čakať ďalšie tri roky na dieťa lebo už budem mať 45

tykat
Dnes o 05:55
@anonym_autor

@anonym_autor ty a neurobil tú scénku len preto že sa mu nechce do dieťaťa? Lebo aj toto môže byť pravý dôvod ktorý zakryl obavou z nejakého preneseného dlhu na dieťa

sissy27
Dnes o 05:57

@anonym_autor nechce dieta, aspon nie s tebou. Doteraz mu vyhovovalo, ze to vlastne nejde, teraz hlada vyhovorky.
No ale ak sa on v 40 nechava manipulovat rodicmi, tak dakujem pekne za takyto material, utekala by som kade lahsie.

anonym_391da9
Dnes o 05:58

Pozeraj na jeho činy a nie na reči. Keby naozaj s tebou počítal na celý svoj život tak by si ťa vzal za manželku bez výhrad a chcel aby sa dieťa narodilo v manželstve.

autor
@tykat

@anonym_autor ty a neurobil tú scénku len preto že sa mu nechce do dieťaťa? Lebo aj toto môže byť pravý dôvod ktorý zakryl obavou z nejakého preneseného dlhu na dieťa

@tykat áno ja si to myslím tiez lebo on čakal že moje liečenie bude trvať dlhšie. Lekár mu to aj povedal že to trvá približne 2 až 3 mesiace lenže mne sa podarilo za dva mesiace a keď som dostala od doktora, že všetko je ok a môžeme začať zrazu zostal ticho

autor
@sissy27

@anonym_autor nechce dieta, aspon nie s tebou. Doteraz mu vyhovovalo, ze to vlastne nejde, teraz hlada vyhovorky.
No ale ak sa on v 40 nechava manipulovat rodicmi, tak dakujem pekne za takyto material, utekala by som kade lahsie.

@sissy27 on nemá 40 je mladší o 4 roky

autor
Dnes o 05:59
@anonym_391da9

Pozeraj na jeho činy a nie na reči. Keby naozaj s tebou počítal na celý svoj život tak by si ťa vzal za manželku bez výhrad a chcel aby sa dieťa narodilo v manželstve.

@anonym_391da9 on to aj chcel lenže mne začali zdravotné problémy a svadbu sme odložili ale úprimne po tomto pochybujem,že svadba ešte bude

anonym_24ea61
Dnes o 06:00
@anonym_autor

@tykat áno on o dlho vedel od začiatku ja som mu to netajila. Skôr si myslím,že v Tom majú prsty jeho rodičia lebo ty na neho tlačia aby počkal kim to splatim a až potom svadba a dieťa ale oni si neuvedomujú,že ja už nemám čas čakať ďalšie tri roky na dieťa lebo už budem mať 45

@anonym_autor no ináč, ty si sa tiež mohla zobudiť už skôr, a nie v tomto veku sa spamätat ze by bolo dobre mat už dieťa. Tie zdr. problémy si mala celý život?

autor
Dnes o 06:04
@anonym_24ea61

@anonym_autor no ináč, ty si sa tiež mohla zobudiť už skôr, a nie v tomto veku sa spamätat ze by bolo dobre mat už dieťa. Tie zdr. problémy si mala celý život?

@anonym_24ea61 áno a navyše som bola dlhé roky sama lebo keď som aj našla partnera a zistil že nemôžem hneď otehotnieť podviedol má alebo opustil. Tohto partnera som našla po 10 rokoch samoty

autor
Dnes o 06:11

Kamarátka mi ponúkla že môžem u nej prespať keďže náš vzťah takto dopadol

anonym_8a43c4
Dnes o 06:18
@anonym_autor

Kamarátka mi ponúkla že môžem u nej prespať keďže náš vzťah takto dopadol

@anonym_autor počkaj, ty si sa k nemu nasťahovala? A nemáš niečo vlastné? Žena v 40tke nemá rozum?

autor
Dnes o 06:22
@anonym_8a43c4

@anonym_autor počkaj, ty si sa k nemu nasťahovala? A nemáš niečo vlastné? Žena v 40tke nemá rozum?

@anonym_8a43c4 neviem kde si vzala že nič nemám. Bývanie je spoločné. Kúpili sme to za svoje

anonym_8a43c4
Dnes o 06:23
@anonym_autor

@anonym_8a43c4 neviem kde si vzala že nič nemám. Bývanie je spoločné. Kúpili sme to za svoje

@anonym_autor tak sa zbaľ a choď do svojho, nič sa nedeje. Kapitola za tebou.

anonym_086a8c
Dnes o 06:24
@anonym_autor

@anonym_autor a úver si brala na aký účel?

bomba36
Dnes o 06:27
@anonym_autor

@anonym_autor takže chceš dieťa za každú cenu, nech je to s hocikým? Veľa šťastia

autor
Dnes o 06:29
@anonym_8a43c4

@anonym_autor tak sa zbaľ a choď do svojho, nič sa nedeje. Kapitola za tebou.

@anonym_8a43c4 do akého svojho? Veď ten byt je spoločný. Ja som pred tým bývalá v podnajme

autor
Dnes o 06:30
@bomba36

@anonym_autor takže chceš dieťa za každú cenu, nech je to s hocikým? Veľa šťastia

@bomba36 to si kde vzala? Máš pocit že píšem že chcem dieťa za každú cenu s človekom čo ma sklamal a stratil u mňa dover

anonym_8a43c4
Dnes o 06:32
@anonym_autor

@anonym_8a43c4 do akého svojho? Veď ten byt je spoločný. Ja som pred tým bývalá v podnajme

@anonym_autor no tak ty si si kúpila byt s niekým, s kým nie si zobratá? Good luck. A písala, si že máš niečo vlastné, tak som si myslela, že vlastný byt, kde sa máš kam vrátiť. Tak ho pošli do prenájmu alebo k rodičom a vyplať ho alebo nech on vyplatí teba.

bomba36
Dnes o 06:33
@anonym_autor

@bomba36 to si kde vzala? Máš pocit že píšem že chcem dieťa za každú cenu s človekom čo ma sklamal a stratil u mňa dover

@anonym_autor veď to píšeš hneď v prvom komentári kde ti niekto napísal aby si plánovala rodinu s niekym iným a ideálne po svadbe, nie s kadejakym "priateľom" , tak si napísala že ti uteká posledný vlak a už teraz je to riziko.

anonym_584670
Dnes o 06:34

Prepáč, ale máš 40 rokov, zdravotné problémy, nemáš vlastné bývanie, úver na krku a ty chces dieťa?
Je to maximálne nezodpovedné a priatel robí dobre, že v tejto situácii dieťa nechce

anonym_eaf732
Dnes o 06:36

Dieťa nechce preto hlada trápne výhovorky.Predtym povedal áno lebo vedel, že ty chces aby ta neodohnal, hovoril čo chces pocut.Teraz keď ma ist do toho, chce sa tomu vyhnúť, hlada výhovorky.
Je to nespoľahlivý a nezodpovedný muz a trápila by si sa.Na tvojom mieste sa zbalím a ukoncim to.Hadam nie si ako tu na koni niektore zufalky, čo sa držia chlapa zubami nechtami v nefunkcnom vztahu len aby nejaky bol.

feri0852
Dnes o 06:42
@anonym_autor

@anonym_autor aký to je úver? Na co si ho použila? Na dovolenku? Skus nám o tom viac napísať, lebo ženy vedia byť veľmi nerozumné, zoberú úver aj na silikony

tykat
Dnes o 06:45
@feri0852

@anonym_autor aký to je úver? Na co si ho použila? Na dovolenku? Skus nám o tom viac napísať, lebo ženy vedia byť veľmi nerozumné, zoberú úver aj na silikony

@feri0852 "zoberú úver aj na silikony" aj to kvôli chlapovi 😀

anonym_3fd727
Dnes o 06:48

mozno stretol niekoho ineho, lebo tie vyhovorky su naozaj trapne, hlavne ak si ten uveruz mala davnejsie, a on o nom vedel, je cudne, ze mu vadi az teraz

autor
Dnes o 06:52
@anonym_584670

Prepáč, ale máš 40 rokov, zdravotné problémy, nemáš vlastné bývanie, úver na krku a ty chces dieťa?
Je to maximálne nezodpovedné a priatel robí dobre, že v tejto situácii dieťa nechce

Úver som brala na auto. A nie nikde som nepísala že mám vlastne bývanie. Kúpili sme ho spolu. A áno riešili sme svadbu ale kvôli mojim zdravotným problémom som nemohla mať svadbu lebo som bola veľmi dlho v nemocnici.
@anonym_584670 čo je nezodpovedné? Ty nevies čítať? Bývanie máme, finančné zarábame veľmi dobre netrpime finančnou núdzou. Splátka úveru je malá nič čo by nás ohrozilo exekúcie nemám tak ja nechápem prečo sa zastavaná toho debila. Iný ľudia úvery nemajú?

autor
Dnes o 06:53
@anonym_584670

@anonym_584670 veď nemáme ani hypo tak čo trepeš.

Strana
z3