Nedostala som kvety k narodeninám a ani k MDŽ. Partner vraj nemá čas
Ach nedostala som kvety ani k narodeninám ani k MDŽ.. vraj nemal čas:( a ja keď vidim fotky ako ženy dostali kvety, tak ma to strasne boli
@jasomzabka Kvety sú základ? A ja som si myslela, že dôvera, láska a vernosť. Hm, čo sa tu na koňovi nedozviem 🤔. Budem to tlmočiť kamoške, čo dostala k tridsiatke kyticu 30. ruží a za pár týždňov zistila, že jej priateľ už v tom čase spával s inou. Určite bude s tebou súhlasiť 😂😂😂.
@scila je to pozornosť, ktora sa tu prezentuje akoby bola neviem akym bremenom pre chlapa pritom je to maličkost ako @h2 pisala ona po takom netuži dokonca drahých daroch, ale ak je to nejakej žene luto,ze kvety nedostala, mohol by sa chlap zamysliet nad tym.Proste potešiť polovičku
Koĺko žien robi veci, aby potešili chlapa hm...
Ale ja som dokonca zažila 8.marca som si šla kupit kvety na balkon a bola tam nekonečna fronta a jeden chlap kupoval 3 koše kvetov jeden za 64€, druhy chalan kyticu z 80 tulipanov
Len som sa tak pousmiala hovorim si, že niekto sa ma
Inak čo tych kvetov tyka, ja často kupujem mame, lebo viem, že kvety zbožnuje.Vtedy sa uplne rozžiari.Mal by to robiť oco, to by sme sa načakali
@scila láska, dôvera, vernosť mi akosi nepasuje s nevšímavosťou , ignorovaným potrieb druhej strany. Ak raz viem že moju partnerku potešia kvety alebo darček k sviatku , tak ak mám záujem na tom aby sa cítila dobre a teda vie o jej potrebách tak sa mi snaží vyhovieť, tak ako sa snaží žena vyhovieť mužovi v iných oblastiach .
@21oktober @karolinakrja by som zase povedala, že je to pozornosť, ktorá sa to prezentuje ako najdôležitejšia vec na svete a pri tom sú oveľa dôležitejšie veci vo vzťahu ako to či muž registruje sviatky a kupuje kvety. Akoby chlap, ktorý nosí žene kvety bol automaticky hneď dobrým človekom. Je to blbosť.
Áno, aj ja som videla rady pred kvetinárstvami na MDŽ, keby ich tam nebolo, tak ma ani nenapadne, že ten deň je. Kúpila som si kvety ešte predtým, pri ceste, ktoré si posadím do okien. A keď som videla tie rady, hneď ma napadlo, že dnes je môj muž u susedov a orie im záhradu, a že určite vôbec netuší, aký je dátum. A hej, kvety som nedostala, ale zato skvelý orgazmus večer áno 😁.
Kludne si žite ďalej v predstave že len chlap, ktorý nosí kvety je dobrý chlap. Volakedy som si to myslela aj ja. Ale to som ešte bola mladá a naivná 😉
Interesantné
@scila lepsie by som to nenapisala. Ano clovek po case na niektorych veciach prestane lipnut, no je zas vec ina, ked sa ti proste ziadnej pozornosti nedostava a ani pochvali
@martinellacka Ale to už potom nieje o kvetoch. To by bolo asi v nadpise niečo na spôsob, že "Parner si ma vôbec nevšíma". A to už potom neni o absentujúcej kytici na MDŽ, ktorá sa nedá hodiť na web 😀.
"nemal čas", to je taká mizerná výhovorka, ja to počujem ako "nechcelo sa mi to riešiť". Keby len zabudol, to sa u muža dá pochopiť...
@scila nikto tu neprezntuje kvety a darčeky ako najdôležitejšiu vec na svete, ak to tebe nevadí , je to v poriadku . Mne by to vadilo , zrejme mám iné nároky na muža . Ja chcem aby ma aj vnímal ako ženu , aby na mňa si aj pomyslel a nie iba večer pri orgazme , a aby dbal na moje potreby tak ako ja dbám na jeho . A áno , sú dôležitejšie veci ako kvety , sú doležitejšie ako sex , dôležitejšie veci ako teplá večera , dôležitejšie veci ako vypraté prádlo a predsa žena tieto veci manželovi poskytuje , tak by toho chudáka zabilo venovať jej 30 minút svojho času nainštalovať si pripomienku do mobilu a kúpiť kvety alebo nejakú drobnosť. Veď to nie je robota v uránových baniach . Tak ale hýčkajte ich , chráňte , ospravedlňujte ako také zvieratká bez mozgu a potom to tak aj je.
nuz zjavne ma vela zien doma burana a su s tym v pohode, zadavatelka s tym v pohode nie je 🙂 takze moja odpoved je, "ries to"
Teraz som si všimla, že ani na narodeniny, tak toto už naozaj nie.MDŽ beriem ako take plus ale ani narodky? Rukou ti potriasol či len prazdnou? To si ani kamoši nedovolia nieto ešte partner😂
Mne manžel doniesol na MDŽ pivo zo stavby a spravil na večeru párky 😉😀
@21oktober Hlavne, že ty a pár žien z tejto diskusie máte doma pána dokonalého 🙂
Ale teda neviem, keď tu niekto napíše, že kvety sú "základ" či označí takéhoto chlapa, že je k...t, tak mi to príde, ako prezentovanie kvetov, ako najdôležitejšej veci na svete.
Rozhodne držím palce, aby ti to nadšenie z tvojho chlapa vydržalo 🙂
@21oktober
@jasomzabka Dievčatá, ale nám tí naši "burani" nenosia kvety, lebo si to neželáme. Ak by som od muža chcela kvety, tak by mi ich nosil. To nie je tak, že on ich nenosí, tak si to sama pred sebou ospravedlním, že ich vlastne nechcem. Ako som už písala, už som od neho kvety dostala viackrát, ale "odučila" som ho od toho. Takže, je fajn, že Vám Vaši muži robia kvetmi radosť, ale neberte nám, ostatným, že nám robia radosť iným spôsobom. Ďakujem.
mne muz doniesol kvety do porodnice.. Vynadala som mu co s nimi asi tak mam robit, ze som strasne hladna a ze chcem jedlo a ci ich mam asi tak zozrat. Zbalila som mu ich naspat cela nastvana, ze naco mi je taka blbost ako kvety. Mimo to mi obcas kupi, ale na MDZ nekupuje, lebo mne to tiez pride taky zbytocny sviatok asi ako Valentin. Ved zenu si ma ctit kazdy den a nie zrovna iba 8. marca. Minimalne raz do tyzdna navari, umyva riady castejsie ako ja, povysava, vynesie smeti, zoberie deti na prechadzku a pusti ma na kafe s kamoskou (kym nebola korona), teraz zariaduje stavbu domu, pracuje aj po veceroch. Ja neviem, podla niektorych strasny buran, lebo mi nedal kvety na MDZ a dokonca zabudol na moje meniny, aj ked mal darcek pre mna uz kupeny, ale dal mi ho az o dva dni neskor, ked som mu pripomenula, ze uz by teda mohol :D Pre niekoho asi buran, pre mna uzasny chlap. Kaslat na kvety :D
Ach jaj...necitaj co tu mnohe pisu...myslim,ze to ani ony v zivite nemaju tak ruzove ako pisu...A k tomu kvetu...a co ? No nedostala si..co take sa stalo? Ak si spokojna v zivote nic viac si nemozes priat...a ziaden kvet-to pozlatko pre okolie-ti to nenahradi.Ber to tak ze si zalozila temu a pobavkla sa na komentoch.
Som tu jediná, ktorá neuznáva tieto sviatky ? 😀 Ja som na môjho prevrátila oči a povedala že nič nechcem k MDŽ keď mi spomenul, že mi ide kúpiť kvetinky 🤣 toto je niečo čo pre mňa nemá hodnotu, rovnako ako Valentín. Narodeniny ma potešia, alebo keď prinesie kvety či darček "len tak" . No najkrajšie sú poľné kvietky a "burinky" z prechádzky, to má u mňa veľkú hodnotu. A nie "povinné" kvety na MDŽ, Valentín a podobne. To fakt nemusím. Ale tak každý sme nejaký, napríklad moja mamina si na to potrpí 😜

@21oktober ano, toto zarucene zabera ;)