icon

Nedostatok intimity s priateľom

susedaaa
9. máj 2016

Ahoj baby, mam 25 rokov, a s priatelom zatial spolu nebyvame. Chodime spolu 6 rokov, vyzera ze spolocne byvanie bude mozne financne zrealizovat priblizne o pol roka. Nas problem je, ze nemame priestor na intimny styk. Niekedy sa uz uplne trapim, lebo nam to oboch uz velmi chyba a trapime sa... ale naozaj nemame priestor ani u nich ani u nas doma - vzdy je niekto doma a nejake sukromie vobec nehrozi. Pre nasich aj jeho rodicov je toto uplne tema o ktorej sa nechcu rozpravat a spravaju sa ako keby sme mali 10 rokov. Vobec neakceptuju nase sukromie, stale nam vyklopkavaju na dvere atd. Kvoli tomuto niekedy mame sex raz za mesiac, bolo uz aj take ze raz za dva mesiace...naozaj ako sa podari a ako je doma cisty vzduch...auto nemame...a zase nie sme taky ze teraz hocikde, v pivnici atd to zase niesme taky...potrebujeme normalne svoj klud...:D poradte mi pls ako to riesit...dakujem

Strana
z3
jabadaba
10. máj 2016

@sardinka335
@mima4
plny suhlas!

To je mi ina uroven, pocas pritomnosti rodicov si vo vedlajsej izbe rozdavat s frajerom...otrasne! 😝

mima4
10. máj 2016

@sardinka335
podla mna, ked dieta si nevazi rodica, tak niekde to v detstve zlyhalo zo strany toho rodica. Ja si velmi vazim moju mamku, jej lasku, starostlivost a toto by som si k nej nedovolila. A to som jaslickove dieta, ktore sa dnes "hadze do skatulky" nejakého "citovo postihnutého"

tykat
10. máj 2016

...pozri beriem to tak, ze ked klopkaju je im jasne ze "nieco asi spolu robite" a ze sa asi nemodlite. Takze ked zaklopu zakricte "obsadene" a hadam pochopia 😉 , 57 rocni nie su nejaki "zaprdeni puritanski starci" aby to nepochopili. A ze vam chyba sex je jasne, v 25r. keby vam nechybal by bolo velmi cudne 🙂

narsila
10. máj 2016

Ja teda neviem, ale co ma byt akoze neuctive na sexe u rodicov?? Mali by byt radi ze ste zdravi a mate na to chut..
nasi to nikdy neriesili, ved tiez raz boli mladi.. a ti tvoji zrejme tiez takze tomuto popieraniu reality celkom nerozumiem ale da sa chapat ak su veriaci alebo tak..
Co ma skor zaraza je vas pristup.. co to ma byt ze nemate kde? co to znamena mat svoj klud? Ak potrebujete na to aby ste si to rozdali zamknutu izbu, zatiahnute rolety, postielku a perinky, tak to s tou nadrzanostou nebude zrejme az take vazne ako si myslite..
Drzim palce nech ste cim skor vo svojom

barcelona94901
10. máj 2016

@susedaaa to už sa nechodí na chatu? Zbaliť haky,páky a ísť na víkend prec?

evkakorcek
10. máj 2016

@katarinapekna
@sardinka335 no tak ja mam 26 priatel 33. Ja byvam u rodicov v dvojposch dome. Samozrejme na domacnost prispievam financne. Priatel dostavuje chalupu ale ta bude hotova az koncom roku. A to mame akoze chodit sulozit po hoteloch??

katarinapekna
10. máj 2016

@evkakorcek áno! ked nemáš na svoje tak áno. najskor si zariad bývanie a potom hladaj frajera, alebo si nájdi takého, čo bývanie má. toto je pre mna brutál nepredstaviteľné takéto správanie 😅

evkakorcek
10. máj 2016

Ty si si nikdy nedoniesla domov priatela, alebo on teba k sebe? Podla mna je to uplne normalne..... Mrzi ma ze mas taky nazor, ale vela parov takto funguju.

katarinapekna
10. máj 2016

@evkakorcek nie nikdy! ak som domov niekoho priviedla, tak muža do môjho vlastnému domova, mnou kúpeného, mnou zariadeného a to isté on do svojho. k rodičom sa chodilo na na návštevu, max. na nedeľný obed. v živote som nebola na rodičoch závislá, ani som nemala takého partnera. na muža, čo nežije sám vo vlastnom, som sa ani nepozrela. hold úprimnnosť 😎

mamica
10. máj 2016

@evkakorcek tiez sme tak fungovali 🙂 a garantujem ti, ze v dnesnej dobe tak aj nadalej funguje vacsina vztahov. Clovek ked chce mat svoje vlastne byvanie tak naozaj sa musi poriadne obracat a nie je to jednoduche. Cize nic si z toho nerob. A co sa tyka tych hotelov, tak podla mna je to hlupost na entu.. zbytocne vyhodene peniaze..teda aspon podla mna

nelka1703
10. máj 2016

ked citam niektore komantare tak akoze chudata vase deti potom 😅 sa mi az rozum zastavuje... myslim ze v 25 rokoch je normalne ze chcu mat aj sex ved roky na to maju aj dlhorocny vztah a ci budu mat u rodicov alebo vo svojom nevidim problem. A keby boli manzelia a byvali by u rodicov vtedy uz mozu mat sex u rodicov ci ako? Ved kolki manzelia ziju u rodicov lebo v dnesnej dobe mat vlastne byvanie je narocne financne a teraz nmozu u rodicov sexovat kym nebudu mat svoje? wtf? nechapem 😅 😀

natalym
10. máj 2016

Kto chce, príležitosť si nájde. 😉

magmolatus
10. máj 2016

@susedaaa rodicia to nerespektuju, lebo to nemusia, sú na svojom a vy to musíte rešpektovať. Pokial je ich pohlad na to taký, ty s tým nič nespravíš.
Keď budete vo svojom, či už v podnájme, alebo byte tam možte súložiť tolko ze sa bude budova v základoch otriasať. 😀

katarinapekna
10. máj 2016

@nelka1703 sulozit to hej, to dokaze každý primitiv, ale kúpiť si vlastne byvanie to už je problem????? Tak keď nemam na to,hold nesulozim! Súlož nerobi človeka dospelym, ale schopnosť byť samostany,sebestačný a nie závisly na materskom cecku keď sa mi to hodí a keď nehodí vyplujem materský cecok a odbehnem si zatrtkat,veď čo na tom.....😀Primitívne, úbohé....

natalym
10. máj 2016

A keď niekoho milujem a túžim po ňom tak to proste riešim a neriešim úbohých 20 € na izbu v hoteli, penzióne a pod.

magmolatus
10. máj 2016

@natalym ale takéto názory sú u mladšej populácie dosť časté. Myslia si že ak ušetria 20 eur navyše za mesiac, tak že tým spravia dieru do sveta.

nelka1703
10. máj 2016

@katarinapekna mylim ze ty si prave ta uboha a mas potrebu sa chvastat ze sa mas dobre a aka si sebestacna a uzastna a mas vlastne byvanie. ked sa mas tak dobre sak im prispej a budu mat aj oni vlastne byvanie...kazdy je mudry vtedy ked vsetko ma ale keby si nemala tak by si bola stastna aj pri materskom cecku...nie kazdy ma to stastie a tolko penazi na vlastne ako ty

natalym
10. máj 2016

@magmolatus Hej ale ožerú sa a je po 20 tich €. 25 roční ľudia si už hádam vedia na takéto radovánky zarobiť. Preboha aký problém?????? Chata, wellnesko pobyt na víkend, stanovačka. Keď teraz nemajú fantáziu čo budú robiť po 10 tich, 15 tich, 20 tich rokoch????????

pes123456
10. máj 2016

@katarinapekna
je mi ťa lúťo

natalym
10. máj 2016

@pes123456 Mne to ľúto toho psa123456.

barcelona94901
10. máj 2016

@katarinapekna ja chápem podstatu toho čo píšeš,ale vies ono ,keby mali súložiť len tí,čo majú vlastné bývanie,tak tu nie sme .Strašne veľa mladých aj rodín s detmi žije u rodicov,svokrovcov,starých rodičov...

rainyafternoon
10. máj 2016

@jabadaba top koment :D pobavila si dobre :D

magmolatus
10. máj 2016

@natalym Dám ti bonusovú hlášku, pár dni dozadu bol u mňa známy, cca 33, priatelka 25.

Budú bývať u starých rodičov, lebo šetria, a je to ich prvé spoločné bývanie, ok to im neberiem, treba to skúsiť.

Byt kúpiť nechcú, lebo sa im to zdá byť drahé, ani dom na klúč s 4 arovým pozemkom a chceli by stavať, lebo ak cituje: "si kupiš dom na klúč za 80 tis tak ma hodnotu asi polovicu, lebo si na tom tolko firma prihodi".

Pričom asi im nedoplo čo stojí pozemok a nemajú ani páru o tom ako sa zapája elektrika, nie to ešte ako sa stierkuje a o stavbe samotnej ani hovoriť nebudem.

V živote v rodičovskom dome nerobil ani v záhrade, ale chce jednoznačne stavať.

Nemal som silu mu oponovať, veď sa snáď z toho raz zobudí.

janickacrazy
10. máj 2016

@magmolatus haha, to je ale optimista 😀

natalym
10. máj 2016

@magmolatus Toto ja už dávno neriešim. 😉

Strana
z3