Nedostatok sexu vo vzťahu
Zdravím,
s priatelkou sme už rok a pol avšak čo sa tyka sexualnej stranky našeho vztahu, je to dosť oničom. Jej v podstate sex ani netreba a ked si ho už u nej dako "vyprosím" tak to je ako keby som spal s drevom a dava mi vedome, alebo možno nevedome najavo že to je pre ňu ako práca alebo za trest... To je asi to najhoršie ked vidim že pri danom akte jej ide len o to aby sa to čim skôr skočilo a mala zasa pokoj.
Na začiatku tento problem vobec nebol, všetko bolo fajn ale časom sa to u nej vytracalo, neviem či som ju omrzel alebo čo...
Chodim cvičit 5-6x do tyždna, vo fitku je vela peknych dievčat a behaju mi hlavou rozne myšlienky, všetko to pramení ztoho čo nemam doma. Avšak podviesť ju nechcem len ma čim dalej tym viac tlačí do rohu a skutočne neviem ako dlho to vydržím hlavne ked sa mi ponukaju možnosti okolo... Mam dosť obavu že to bude tak cely život, ak je problem už teraz ked sme mladý tak to bude vo vyššom veku ešte horšie a cely život prežijem v celibate? Sam neviem čo si mam o tom myslieť.
Prosil by som o radu čo si o tom myslite, či ste mali/mate podobny problem a či a ako sa vam ho podarilo vyriešiť.
Dakujem
Na zaciatku to vyzeralo ze mas naozajstny zaujem pokracovat vo vztahu a problem je iba nedostatok sexu.jasne,nie vzdy si dvaja ludia v tejto oblasti sadnu...
ale potom je hlupa,nevazi si ta a naocenuje tvoje kvality a baby v gyme su super a dali by si povedat.
uchadza mi aku radu chces?
ked nemas ani stipku respektu voci svojmu partnerovi a takto o nom dokazes rozpravas,ukazujes tym, aky v skutocnosti si.moja rada?dospej.
Ak sa k tebe niekto správa bez rešpektu, bez úcty, Príde za tebou len ked niečo potrebuje kupit pričom inak sa o teba vobec nezaujima a ty robiš fakticky len poskoka tak sa budeš o nom vyjadrovat s rešpektom?
Niečo mi uniká.
S takym clovekom nestracam cas.nehram sa na vztah a na nete o nom rozpravam v takom style ako ty.vidim ze ti toho unika velmi vela.
@renepok91 píšeš, že rodičia na Teba kašľali. To môže byť príčina, prečo s ňou zotrvávaš. Aj to, že sa o ňu bojíš akoby skončila, alebo že sa necháš vždy presvedčiť o návrate aj keď sa rozídete. Ty akoby podvedome chceš dokázať, že to s ňou zvládneš a napravíš to, čo si ako dieťa s rodičmi nezažil. Vzťah aký je medzi vami, nemá význam. Pozri sa na to reálne. Ju nezmeníš. Ona potrebuje adrenalín, ktorý jej poskytoval ten predtým. Preruš kontakty a nenechaj sa vydierať a manipulovať. Pokým si seba nebudeš vážiť a nestanovíš si hranice, za ktorých druhých nepustíš, budeš vždy ťahať za kratší koniec.
Zlotazla. za internetom je každý generál a má jednoduché riešenia
Ach jaj.vidim ze debata s tebou nema zmysel.ked ti tu baby pritakavaju ako si ta nezasluzi a aka je to koza tak suhlasis ale ked ti niekto napise nazor ktory sa ti nepaci,tak je zle.toto nie je o radach na nete,sama mam za sebou rozchod s clovekom ktoreho som milovala ale ktory sa ku mne nechoval dobre tak som to ukoncila.co viac chces pocut?kazdy si je strojcom svojho stastia 🙂
Lenže ty si napisala že v podstate ja som ten zlý lebo k nej vraj nemám rešpekt a píšem o nej zlé veci. Ja som reagoval že ona sama si ma neváži, chová sa ku mne hnusne, bez rešpektu a berie ma ako poskoka. Tak prepáč že som není taký idiot a nebudem ju tu za to ospevovat a nesúhlasim s tvojim komentarom... Potrebuje prachy na nechty, vyplnit pery botoxom, zaplatit dáky kurz alebo podobne kraviny? Príde, hodí sa mi okolo krku a je velice príjemná... Ak jej zrovna nič netreba tak na mna totalne kašle... Kamarat mi nonstop posiela fotky, aha čo tá moja uvarila, len pre mna ako sa stara a podobne. A ja nič... Viem že su to take detinske hluposti možno ale ono sa to stále kopí... A to ktomu, že si mala človeka ktoreho si milovala ale nechoval sa k tebe dobre a hned si ho nechala je podla mna hlupost. Pretože ak niekoho maš skutočne rada tak ho neopustiš len tak. A to nehovorim len za seba ale poznam prípady aj z okolia kedy dievča trpí ale je snim aj tak lebo ho ma skutočne rada.
@renepok91 vidim,ze mas neskutocnu averziu na toho.jej ex. Nehnevaj sa ale mne by sa hnusila uz len z toho principu,co je ona zac ked bola s takym debilom. Pchal do nej to svoje nafetovane péro a teraz jej ho tam pchas ty. Nehnevaj sa,ze tak hnusne,ale z duse neznasam fetakov. Ved ju nechaj tak,nic z nej nemas,lenze ty ju urcite musis aj napriek vsetkemu lubit,inak by si s tym uz davno praskol. Mozno si pre nu az moc dobry a ona potrebuje trosku ine vzruso a preto ju tak nepritahujes. Ved uved aspon par prikladov,preco v tom vztahu zotrvat,co ti ona dava,akym stylom tu je ona pre teba..daj si + a daj si -. Coho bude viac?
@renepok91 inak Ty si v tom dobre zamotaný svojim videním a popieraním.
V prvom rade si Ty nevážiš sám seba.
Od toho sa to všetko odvíja.
Lebo ak si seba vážim a druhý sa ku mne správa ako píšeš, že ten vzťah nie je rovnocenný, tak z neho odídem. U vás dvoch sa nedá hovoriť o láske, Ty si lásku pletieš so súcitom.
Ak niekoho mám rada a on sa ku mne zle chová, tak odídem, lebo mu nedovolím, aby mi ubližoval. Ale ak s ním zostanem, nedá sa hovoriť o láske. Ubližujem v prvom rade sebe, že dovolím niekomu aby mi ubližoval. To skutočne s láskou nič spoločné nemá.
No ved práve. Vieš ja ked som ju stretol tak snim už nebola. Bola zo začiatku taká milá a ja som bol rád že som na nu natrafil, všetko bolo super a ona sa mi zdala ako idealna. Lenže potom som sa začal dozvedat skym bola a bolo mi skutočne zle a musel som to v sebe ,,zadusit,, . Dokonca ked sme boli spolu tak som sa dozvedel že si snim telefonuje. Hned som ju nechal. Potom sa mi 2 tyždne prosila, dokonca jej mama za mnou bola že nech sa nerozchadzame a tak... A aj teraz ma to totalne žerie skym bola a čo všetko prenho dokazala robit, davala mu 100% zo seba a on sa k nej choval ako totalny hajzel... Ja ked ho len vidim na fotke tak mam pokazeny cely den. Má jedno štastie že ho vzali policajti do lochu skor ako sa mi ho podarilo odchytit lebo sa predo mnou 2 mesiace schovaval vtedy... Ked sme sa par x silno pohadali tak som jej to frkol všetko do očí že hajzlovi dala aj modre z neba a na mna kašle. Ale ona sa ma ani nesnaži presvedčit o opaku že to tak nie je a že mna ma radšej alebo podobne. Len povie že to je jej chyba a ona nanho zabudla a bla bla...
Snazia sa ti otvorit oci, niekedy aj drsne, ale daktori potrebuju aj lopatou dostat, aby sa zobudili. Nie sme tu v skolke, preto necakaj, ze sa tu budu s tebou bavit v rukavickach. Ani jeden nazor tu nic nevyriesi, ani ta nikam neposunie. Teda nie tam, kam by si to chcel dostat ty. Odporucam ti partnersku poradnu, lebo sam nevyriesis nic, musite obaja.
ten clovek dostal zopar sanci ktore nevyuzil ale svoj vztah tu riesit nebudem 😉 v prvom rade mam rada seba a nebudem pokracovat vo vztahu v ktorom trpim.skus nad tym porozmyslat 🙂
@renepok91 no vidis a aj napriek vsetkemu co si popisal, aky uzasny clovek si, ako sa o nu staras, ako jej chodis po tabletky a si uzasny v posteli, furt s tebou nechce spat.... takze????
Takze asi nebude vsetko take fantasticke, ako sa nam snazis nahovorit.
A nemusis ani mna, ani ostatne baby urazat, ked ti dochadzaju argumenty. Nemas sajn, kolko mam rokov, kolko deti ci aku mam postavu....len sameho seba zhadzujes, ked nevies co napisat, tak sa tu zacnes prezentovat ako neviemjaky bujak a urazat zeny, ktore si nikdy nevidel.
A vies co? Nas sa to nedotkne, lebo na rozdiel od teba pozname svoju hodnotu a nepotrebujeme potvrdenie od neznamych ludi na internete. Na zaciatku ti bolo radene, a ty si len zhadzoval tu svoju priatelku. Tak ked je taka zla, nechaj ju. Ten vas vztah PODLA TVOJHO OPISU aj tak za vela nestoji.
A uz tolko neziarli na toho jej byvaleho. Lebo nech uz bol aky bol, kazdopadne koli nemu robila veci, co koli tebe asi nikdy nebude. A chapem, ze to sa tazko akceptuje.
A aspon trosku sa zamysli nad sebou a tym, co tu pises. Lebo si sa veru neukazal vo velmi peknom svetle. Aj ked pises aky uzasny obetavy dobre vyzerajuci muz si. Ale svojimi vyjadreniami si sa hned aj paradne zhodil.
Jedna žena sa má chovať ako žena vedieť čo chce a koho chce,každá si vyberie to čo chce už je to na nej či to bude feťák či lotor ona vie čo ju čaká,Ale nieže pekne keď sa zahráva z citmi a keď snou ty nesúhlasíš mal by si ihneď zrušiť hoci aký kontakt práve snou .Nikto miere bez vínny beriem to nemusíš byt ani ty zlý človek ale prečo jej ty musíš to trpieť ?Nemusis nevieš kde tá čaká taká teba ktorá ti dá to čo hľadáš.Vykasli sa nato čo bude snou ona sa nestratí neboj.
Dufam, ze si ju uz opustil...nema vyznam stracat cas s takymito pripadmi..si v obrovskej vyhode, ze este nie ste svoji..si mozno typ ktory pritahuje taketo ,,potvory,, , no ak sa vies poucit z vlastnych chyb, tak je to pre Teba len a len vyhrou! Sam urcite nezostanes! 😉
@renepok91 a ozaj, bola teda tehotna ci nie?
@obsadenemeno zjavne to sa tu nedozvieme, či bola v tom, či nie :D prečo mám taký pocit, že je to fake ?
Nie nebola tehotna. Nastastie. Dieta by trpelo koli rodicom. A to je asi to najhorsie...
@renepok91 ...chlapce,tebe je kazda rada zbytocna...vo svetle tej minulej temy aj tvojich odpovedi teraz..😀
Len tak mimochodom..pred 2mesiacmi si pisal ze byvalka ti tvrdi ze je tehu aj ked si s nou spal pred 4mesiacmi a ona je vo 8tyzdni (😨) ...odvtedy uplynuly 2mesiace...to sa prevalilo ze nie je tehu( teda klamala)...a ty furt riesis ze nie je na teba mila,nevari vecere a neroztahuje nohy podla tvojich predstav...😨🙄🙄..... unika mi nieco?
Ahoj. Myslim, si , ze mandala77 to vystihla. Hovorim o moznych pricinach, preco s nou zostavas. V dospelosti si zvykneme opakovat vztahove scenare, ktore vznikli v detstve. "Zdrave", aj menej "zdrave". Teda co som prezivala ako mala, vo vztahu k rodicom, prenasam si do partnerskych vztahov. Vsetky krivdy, pocity odmietania, sposoby fungovania, sposob priblizovania sa k druhemu,riesenia konfliktov, mieru blizkosti atd atd. Neviem, co zazivala tvoja partnerka kedysi davno, ale podla toho, co sa medzi vami odohrava, asi to tiez nebolo pre nu celkom ok. Blbe, je, ze tieto "scenare" si chtiac nechtiac, opakujeme, celkom to nemame v moci. Moze sa nam to nepacit, mozeme si buchat hlavu o stenu, ze opat je to tu zas atd , ale pokial sa na to nepozrieme zhora (hlavne na to, kde a ako to kedysi davno zacalo), nie sme vacsinou schopni zmeny. Pretoze tie stare nevyriesene a povodne zabudnute pocity nas nevedome nutia k opakovaniu s nadejou, ze to mozno teraz dopadne inak. No nedopadne, pokial neziskame nadhlad. Vy dvaja si v podstate sluzite dobre. Ty mas moznost dokola zazivat odmietanie a snazit sa o uznanie (preto nie si schopny odist), ona ma v tebe taku tu oteckovsku istotu, ze sa postaras, ale tie muzsko-zenske boje si odohrava inde. Ako pises, mobilizuje sa az vtedy, ked hrozi strata. Rozumiem tomu, ze s tebou nechce spavat, s otcom sa vacsinou milovat nechces, potrebujes od neho ine. Ale toto cele s laskou a "zdravym fungovanim" vo vztahu dvoch dospelych, zrelych ludi, nema spolocne nic. Super sprava je, ze su cesty ako z toho von. Kludne si chod s niekym pokecat - myslim, psychologa, terapeuta atd... Nemyslim to zle, mne terapka kedysi otvorila oci. Vela stastia a odvahy ,)
@obsadenemeno @puklica13 no vsak prave preto som sa hned na zaciatku pytala, ako to dopadlo s tym tehotenstvom, lebo mi bolo jasne, ze to bolo asi klamstvo. a ked to tehotenstvo bolo klamstvo, neviem, o com sa tu vlastne vsetci bavime, lebo ked si zena vymysli tehotenstvo a navstevu gynekologa a potvrdenie tehotenstva gynekologom v 8mom tyzdni a posiela fotky tehotenskeho testu a podobne, ktovie co este ine, len aby si vyziadala jeho pozornost, tak to ja ani neviem co je.. psychicke vydieranie? mentalne nestabilna osobnost? psychopatia? co ja viem, no v poriadku to urcite nie je. a ty @renepok91 nie v zlom, ale asi tiez nie si v poriadku, ked toto nevidis a pride ti to v pohode a napriek takemuto vaznemu problemu, co ona zjavne ma, sa k nej vracias.. ved ona je chora (a toto nie je urazka, ale vazne by mala vyhladat pomoc - a nie, nie je tvoja povinnost pri nej byt a "vyliecit" ju..).. ale asi ste sa nasli, lebo ty tiez reagujes ako jedinec, co nema vsetko uplne v poriadku sam so sebou, lebo snazit sa niekoho neopustit, lebo mas pocit, ze musis byt pri nej a potrebuje ta a vlastne ty jej musis pomoct - ano, toto je v poriadku v partnerstvach, ale trosku pri inych typoch problemov, a nie pri klamstvach o tehotenstve a snahe na seba upriamit pozornost, len v momentoch, ked ju nachvilu opustis, doprosovanie a podobne. a este ma zarazilo, ako si napisal, ze chvalabohu nebola tehotna, lebo dieta by trpelo kvoli rodicom.. to vazne? toto jedine ta na tom trapi, ze dieta by trpelo kvoli rodicom? a vsetko to ostatne, co som prave popisala, akoze uplne vazne nevidis a nevnimas? podotykam, ze cely tento prispevok vobec nemyslim ako utok alebo urazky, je to dost realne popisanie situacie. a este dodam, ze nesuhlasim ani s tymi par prispevkami, co tu odzneli, ze asi ju nepritahujes a ty si frajer, co sa tu chvasta svojou dokonalostou a podobne. ten problem, co vy dvaja mate, je ovela hlbsi. osobnostny. a obaja.
Tak, už som sam...
@renepok91 daj vediet, az ta zase ukeca.....
@obsadenemeno tiez ma to napadlo 😀
Tiez som chcela napisat,ze dokedy.
Necháme sa teda prekvapiť, do kedy to vydrží 🙂
ako renepok reaguje 😀
https://www.modrykonik.sk/forum/pubertak/ako-zaujat-16-rocneho-chlapca/

už 2x pišem že tema dalej nemá zmysel a rad by som ju uzavrel. Dufam že mi tu dalej nebudeš vypisovat posmešky a urážky lebo mi to len potvrdí že si nedospelé zakomplexované tela. Tuto sme dufam v normalnej diskusnej skupine na úrovni a nie na zš v 3. ročníku. Ja som dospelý človek a nie tvoj 12ročný spolužiak. Takže neviem čo maš ty za komplex. Si tučna nikym nechcená s 3 deckami na podpore a žiadny o teba ani hrzdavý bicykel neopre ked maš potrebu ma bezdovodne uražat v každom príspevku a byt cynická???
Za 2. ak si mysliš že som daky frajer čo cviči a masturbuje sam nad sebou aky je fantasticky a v ničom neomylný tak si na VELKOM OMYLE.
S inymi ženami som tento problem nikdy NEMAL ale zasa do detialov čo a skym robim v posteli ti vypisovat nebudem.
A čo sa tyka toho debilika čo je v base. Ano vo svaloch či vo vahe to nie je lenže ten dement okrem svalov nemá ani mozog. Stale ju tlkol, nutil kradnut rodičom a nonstop bol nafetovaný travou alebo si pichal boh vie ake sračky. Nakonec ho zavreli lebo kradol dake retiazky a mal viac toho... Možno mu ani nestál cocot od toho fetu ale jej to asi jazykom dobre vedel spravit. No možno aj ty po takom tužiš. Možem ti ho dohodit ked vyjde z basy, snad sa aspon on zlutuje nad tebou a prečistí ti trúbku.
Dalej čo sa tyka toho či sa jej venujem alebo nie. VENUJEM SA JEJ STALE. Kupujem jej kvety, chodime do kina, reštauracie, vždy ked jej niečo treba tak som po ruke, komunikujem snou, ked jej je zle tak idem aj o pol noci cez pol mesta do lekarne kupit tabletky. Ked mam u seba človeka tak si ho maximalne važim a nikdy nekašlem nanho. Ja taky nie som jednoducho. Moj život bol taky že rodičia kašlali na mna, preto viem ake to je a vždy som si daval zaležat na tom aby som sa ja k blizkemu človeku tak nechoval... A ani v posteli nie som egoista. Lenže ked mi povie že hmm to je pre mna ako robota a ty to stale potrebuješ a tie jej reči tak to radšej ani sam už nič nechcem...
Ja si sam sebe neklamem a dobre viem že to nemá zmysel lenže vo vztahoch to býva tak že nie vždy má mozog prímarnu funkciu ale zvykne tam byt aj niečo viac čo to logicke, chladné myslenie zatemní a človek sa chová iracionálne. Na internete je každy frajer a každy ma velmi jednoduchy nazor na riešenie... Je aká je ale sme spolu dáky čas a prežili sme aj vela zlého ale aj dobrého, či si to pripustím alebo nie, mám ju rád a bojím sa že ked ju nechám tak ako, kde a skym skončí a či ju zasa niekto nebude tlct a nepokazí jej celý život alebo čo.
Príspevok sem som písal lebo som troška dúfal že má niekto podobnú skúsenost a že sa to dáko nakoniec vyriešilo. Avšak všetci mi píšu že to mam skončit. Aj za tuto radu som vdačny a budem to brat na vedomie a zariadim sa aj podla toho...