icon

Nedostatok sexu vo vzťahu

renepok91
25. nov 2016

Zdravím,

s priatelkou sme už rok a pol avšak čo sa tyka sexualnej stranky našeho vztahu, je to dosť oničom. Jej v podstate sex ani netreba a ked si ho už u nej dako "vyprosím" tak to je ako keby som spal s drevom a dava mi vedome, alebo možno nevedome najavo že to je pre ňu ako práca alebo za trest... To je asi to najhoršie ked vidim že pri danom akte jej ide len o to aby sa to čim skôr skočilo a mala zasa pokoj.

Na začiatku tento problem vobec nebol, všetko bolo fajn ale časom sa to u nej vytracalo, neviem či som ju omrzel alebo čo...

Chodim cvičit 5-6x do tyždna, vo fitku je vela peknych dievčat a behaju mi hlavou rozne myšlienky, všetko to pramení ztoho čo nemam doma. Avšak podviesť ju nechcem len ma čim dalej tym viac tlačí do rohu a skutočne neviem ako dlho to vydržím hlavne ked sa mi ponukaju možnosti okolo... Mam dosť obavu že to bude tak cely život, ak je problem už teraz ked sme mladý tak to bude vo vyššom veku ešte horšie a cely život prežijem v celibate? Sam neviem čo si mam o tom myslieť.

Prosil by som o radu čo si o tom myslite, či ste mali/mate podobny problem a či a ako sa vam ho podarilo vyriešiť.

Dakujem

Strana
z5
moonlight1210
29. nov 2016

@renepok91 spociatku som si o tebe myslela, ze rozumného chlapa uhana manipulativna zenska.
ale vyfarbil si sa teda rychlo.
teraz po precitani tvojich reakcii vidim, ze ty si si ju zasluzil. mentalne ste obaja na jednej lodi.

puklica13
29. nov 2016

Ale dievcence..nedostatok sexu mu udrel na hlavu a to co malo ist von mu jednoznacne zaplavilo sedu koru mozgovu....treba ho polutovat, on nemoze za to ze uraza a kope okolo seba ako vymyskovany kon...😅

luzzia
29. nov 2016

@moonlight1210 aj ja som si to myslela, este som sa ho aj zastala 😂

Strana
z5