Neistota v manželstve. Je mi manžel neverný?
Pomoc žienky, už dva mesiace mám podozrenie, že moj manželík je mi tak trochu, ako to povedať, neverný :(
Moja veľmi dobrá priateľka mi povedala že ak Vás muž podvádza tak to zistíte tak že ak spí s inou ženou a potom s vami tak sa vaše menštruačné cykly zjednotia a tuto začína byť záhadné. Býva s nami aj moja sestra s ktorou až tak dobre nevychádzam ale je to rodina...a vždy jej menštruácia začala o 10 dní neskor ako mne pretože bývame spolu a už to proste viem. No tieto dva mesiace som si všimla že mávame naše mňesíčky spoločne.. Zistila so to podla počtu tampónov v koši a neboli moje... Poradte mi je to len čistá náhoda alebo je podla Vás táto povera pravdivá a moj muž ma podvádza s mojou sestrou?
Prosím poradte dole komentrári, som zúfalá, nechcem si zničiť rodinu.
ďakujem
PS: trápi ma aj virážka v mojom podbrušku a svrbí, može to mať s tým niečo spoločné?? Videla som prísť sestru predvčerom od gynekológa, Ďakujem babule za pomoc , viem že mi pomožete lebo tu vždy nájdem dobré rady..
@adusa1987 Aduska Vám velmi pekne dakujem za jediny dokonca normalny komentar v tejto konverzacii lebo som si naozaj myslela, ze problemy ostatnych ludi nemaju zmysel. Nespravaju sa nejako podozrivo no len som mala strach.
Ale ak sa mozem vyjadrit k ostatnym komentarom a ludom na tomto fore , ktori dokazu normalne odpovedat len na diskusie o bolestivych bradavkach a tehotenskych testoch. Mna by skor zaujimalo koho zaujima ze vas syn si zobral kazdu ponozku inu pani Vierka??? TO UZ NIE JE OD VECI. Alebho ze dlhorocna clenka modreho konika Simsala Bimova zdiela svoje dospele dcery na modrom konikovy,ktore z toho maju urcite velku radost mozno tak isto ako vas manzel🙂) Mitatko a nikoho nezajima ze vas syn ma 3150g a 9 rokov. Normalne lutujem ze si zakladam socialne siete s mamickami , ktore sa zasekli v nejakom divnom stadiu zivota. PS: GYNEKOLOG sa vas spyta ci chcete doprovod az do ambulanicie, ja osobne nikomu sukromie narusovat nebudem 🙂
@ondatra95 vo svete sa deju take veci co by som ani nepovedala ze fakt sa deju preto vela ludi neveri ale ja vsetko beriem ze je to realita lebo proste to je zivot...ono k tej ms to sa podla mna fakt stava ze ak su zeny v domacnosti ze sa tie ms nejako zjednotia cize toto podla mna nieje dovod na podozrenie co sa tyka vyrazky to asi najskor zisti gyn co to je kedze mi to nevidime.a co sa tyka ich dvoch treba si len vsimat ako sa spravaju ak muz odrazu odmieta intimnosti ak sa nejako cudne sprava v pritomnosti sestry to iste ona.ono kazda nevera sa skor ci neskor odhali lebo spravi clovek chybu ale ak sa ich spravanie nemeni ak ma ona frajera atd neriesila by som to...a inak je od vas pekne ak sa starate o vlastnu sestru to nie kazdy spravi tak snad by nebola krava 😀
Ak chodí sused čúrať v podobný čas ako tvoj manžel, tak to bude sused a nie sestra. S tvojimi detektovnymi schopnosťami na to prídeš ľahko. Len treba dobre počúvať intenzitu spláchnutia, tá ti už napovie, čo to bolo. Verím, že som pomohla .
@ondatra95 Menstruacne cykly sa mozu zladit aj u zien, ktore spolu byvaju, ci len casto travia spolu cas. My so sestrami sme tiez mali cykly ine, ale po case sa nam zjednotili, teda aspon priblizne. Je to normalne. Toto ako dokaz nevery teda neobstoji, vacsi efekt ma to, ze tie zeny vedla seba navzajom na seba vplyvaju hormonmi ako to, ze by hoci spali s rovnakym muzom. Ked mas aj ine dovody ich podozrievat, tak to je druha vec a vsimaj si vsetko, ale ked ide len o tie menstruacne cykly, tak zbytocne sa nestresuj.
a čo tie mladé nedospelé dievčatá, ktoré chodia ku gynekologovi predpísať si antikoncepciu bez toho, aby to jej mamina vedela? Alebo ju tam mama odprevadí s tým, že - moja milá 16 ročná teraz sexuj jedna radosť? autorka si prišla pre radu. Má nejaké tušenie, niečo jej nesedí, alebo ste už zabudli na náš šiesty zmysel? Proste potom vám už chodia po rozume aj iné kraviny, ktoré si spájate dokopy ako napríklad u nej tá menštruácia. Každá z nás ak má problém sa trápi, alebo mi chcete povedať, že v živote ste ani jedna nemala nijaké trápenie? Niekedy je na zamyslenie, čo tu dokážete niektoré napísať a naurážať iné ženy, ak vám niečo nesedí, samozrejme hned to je vymyslený príbeh, prečo to nemôže byť pravda? či len to, čo vy napíšete je in? Akože niektoré ste naozaj na zamyslenie sa nehnevajte na mňa. Ak budete hladať pomoc, radu, alebo sa budete chcieť len tak vyrozprávať, pre vás to bude síce normálne, ten váš problém myslím, ale určite vás uspokojí, ked niektorá napíše na váš účet somarinu a bude sa tu vysmievať?
To naozaj nemáte čo robiť? A pritom možno samé doma nariekate do vankúša a neviete si rady, zakladáte anonymné príspevky a možno medzi tými príspevkami ste aj vy, čo sa tu tak hrdopyšne posmievate. Nejeden príspevok som tu na mk čítala a podotknem, že niektoré figurujete aj na iných témach a presne to isté, len sa vysmievať a podrypávať. Myslím si, že každej z nás sa uľaví na duši ak sa môže vyrozprávať so svojho problému, poradiť sa, alebo si upokojiť dušu. Toto, čo ste tu popísali, jej určite nepomohlo. Sa spamätajte.
A ty autorka hlavu hore a porozprávaj sa so svojou sestrou opatrne, či jej on nenabieha, neubližuje alebo podobne. Možno to je v ňom a Tvoja sestra nevie ako mu čeliť a možno sú to tvoje obavy, kedže 16 ročná slečna už nieje dieťa, alebo si tí dvaja tak rozumejú a ty žiarliš. Nech je to akokolvek, v prvom rade je dôležitá komunikácia a možno sa všetko vyrieši a ty sa nad všetkým pousmeješ. Držím palce, aby to tak bolo. A k tej menštruácii - nieje to pravda.
Dôležité je kúpiť si v papiernictve menší dednnik, kde si budeš oboch zaznamenávať, ak sa ti podarí získať k tonu ešte aj zvukové záznamy, ešte lepšie, budeš mať aspoň dôkazy, keď si ich oboch posadíš a budú ťa obviňovať z toho, že si sa zbláznila, že majú naozaj pravdu. Držím palce.
Problémy treba riešiť priamo, keď máš dôkazy všetky tie vytiahnuté sestrine tampóny hod pred muza a svoju sestru na zem a skríkni na nich - “Už viem, kde je pravda!!!” Minimálne sestra tam do týždňa nebude.
Tak teda počítať tampóny v koši a zisťovať, ktoré sú čie.. To by mi nenapadlo... Musíš sa strašne nudiť.... 🙈🙈🙈
@katkami123 do hodiny tam nebude, nie ze do týždňa 😃😃😃
@ondatra95 mne sa teda porovnávanie menštruácie zdá tiež cez čiaru a tiež málovravné. každopádne, akokoľvek mi to sprvu a aj teraz pripadá uhodené, tak sa pripájam ku komentáru @nika185. najmä v tej veci, že sestra má predsa len 16 a tým pádom je to aj iná situácia pre teba, ak by sa nedajbože niečo také dialo. akokoľvek sa budeš na ňu hnevať, mysli na to, že je to ešte dieťa, síce už dosť veľké, no stále je. ak by aj k takémuto niečomu dochádzalo, ak by aj sama mala pocit, že sa jej to páči, je to skrátka nevyvážená situácia pre ňu a ktovie, ako sa k tomu "dostala", ako s tým sama vnútorne súhlasí, či má na výber.. predsa len, ak by za ňou prišiel, ona nemá kam ísť, býva u vás.. chápeš, nie je to úplne štandardná nevera, z jej pohľadu teda absolútne nie, pretože je tu otázka aj tej manipulácie a tej moci, ktorú má tvoj muž.
je to všetko hypotetické, zdá sa mi to celé pritiahnuté za vlasy, ale ak je tu tá možnosť, že sa toto deje, mysli okrem seba aj na ňu. a tvoj muž, tak to už v takomto prípade no comment.
Kto vymysla tieto temy preboha? Sa na tom ukajas ci co😂😂

@ondatra95 davno som sa tak dobre nepobavila. Ak by tato teoria platila, tak s mojim muzom by musela spavat moja sestra, najlepsia kamoska, oblubena kolegyna a este stale menstruujuca svokra😂😂😂. A vlastne asi aj milion zien, ktore maju menstruaciu v tom case, ked menstruujem ja😊.