icon

Neistota vo vzťahu

janamalik
19. jan 2013

Ahojte baby.
Prihlasila som sa sem,pretoze neviem ako dalej a stale si neviem poskladat tie drobne casticky.
S mojim priatelom sme sa zoznamili pred 5 rokmi. Vsetko bolo super,vsetko bolo na zaciatku uzasne. Vedeli sme,ze patrime k sebe,ze chceme ostat spolu a ze mame vela spolocneho....
Potom prisla nasa dcera,ku ktorej si vytvoril ukazkovy vztah,nikdy som taku lasku medzi otcom a dcerou nevidela (alebo sama ju nepoznam)...
Sem tam prisli nejake hadky,ale to je aj kvoli mojej povahe,pretoze viem,ze jednam impulzivne,v tej danej chvili a veci sijem horucou ihlou,necakam,kym sa situacia upokoji.
Vela krat sa stalo,ze sa zbalil a na noc odisiel,druhy den sa vratil a zase bol klud.
Po asi 3 rokoch co sme boli spolu sme sa stahovali,medzinarodne. Nastali aj financne problemy,aj ked si nasiel takmer OKAMZITE pracu.
Fungovali sme standarne,ale ked sa na to pozeram,skor krizovo ako normalne.
Potom sme dali dceru do jasli,pracovali sme obaja,ale neskor v ich praci prepustali a on ako novacik isiel medzi prvymi.
Chcel zacat podnikat,ale viac menej som sa tomu vyvarovala,pretoze sme byvali v podnajme,dieta v sukromnej skolke.
Chcel aby som dala vypoved,denne ma prosil,chcel aby som zacala s nim,pomohla mu nakopnut sa..
Tak sa aj stalo,pretoze som si vravela,ze to robim pre nas. Makali sme,stverali sa hore. Ale neskor som zistila ze nam spolocna praca strasne uskodila.
Dal.mi podmienku,ze mam zacat uvazovat o svojej praci a problemy sa vtedy zobudili. Kym ja som cakala na svadbu a mozno aj druhe dieta,on rozmyslal,ako sa ma "zbavi"...
Od leta minuleho roku to bolo strasne,dokonca ma aj fyzicky napadol. Vypil viac nez zvladol,tak ziskal sebavedomie a s modrinou vacsou ako pol mojej tvare som sa "pysila" dlhe 3 tyzdne. Neskor ked si svoje ciny ubedomil ma odprosil a ja som si myslela,ze to vsetko pozliepame a budeme zit normalne.
Osud mi vsak priplietol do cesty lepsiu pracu,tak som nevahala a nastupila tam. Prestala som sa do urcitej miery zaujimat o jeho biznoss,na zaciatku som riesila len svoj novy job. Neviem,ci to cele narusilo nas vztah..
Zacal byt v praci co najdlhsie ako sa dalo,nestaral sa o to,ze dceru treba vyberat v urcitu hodinu,ziadal este,aby som sa nielen okrem staroatlivosti o dceru a domacnost starala aj o jeho zaludok. To neskor bolo na dohma...
ode,ze si varenie podelime...
Na jesen mi hovoril,ze potrebujeme psychologa,aby nam pomohol tak som jedneho nasla. Isli sme tam spolu,avsak on napriamo a bez okolkov povedal,ze skoncil a ze sa rozhodol,ze nas opusta. Vtedy prisla rovnako priama otazka od poradkyne a opytala sa ci niekoho

Strana
z4
sisaha
19. jan 2013

@janamalik asi si to odoslala skor ako si dopisala...

voskovaeva
19. jan 2013

@janamalik no bud uz nevladala to dopisat alebo ju priatel vyrusil 😉

alka221
19. jan 2013

ak ta chlap stlkol a ty si stale s nim,nevazis si ani sama seba 😉 uz davno by som ho poslala do hajan.. 😕

janamalik
autor
19. jan 2013

Nie baby dopisujem. Lebo pisem cez mobil... ☹

janamalik
autor
19. jan 2013

ma. Povedal,ze nie,ale dalej uz nechce fungovat v tomto vztahu.
Odvtedy to prestalo fungovat uplne.
Vianoce sme este stravili spolu,potom proste povedal,ze ho mame cakat o 16,00 oblecene doma a ze nas vezme niekam von.
Avsak bolo 5,6,7 a jeho nikde. Nezavolal,nenapisal,ze bude meskat... Prisiel s 3 hod. oneskorenim,bez vysvetlenia si sadol,ze je vsetko ok, tak som buchla ako delobuch na Silvestra. Zacala som kricat,ze preco nemohol normalne zavolat a povedat,ze bude meskat a ze mi ho cakame a kde bol. Kricala som,nadavala,ale on pokojne sedel. Vytacalo ma to tak som mu povedala,nech sa teda zbali a odide. Tak aj spravil. Nechal nas same bez vysvetlenia si zobral par veci a odisiel. Vypol si telefon,na asi 4 dni,z toho dva dni po sviatkoch sme ho cakali doma. Volala som mu 45x,pisala.. Nezaujem.

billam
19. jan 2013

@janamalik presne...ak chlap udrie svoju ženu, má to byt pre ňu varovanie, že uz nikdy nebude lepší a môže pritom sľubovat hory-doly...v tom momente si mala s dcerkou od neho odísť...chrapúň!!!

janamalik
autor
19. jan 2013

Nevedeli sme vobec kde je... Nepovedal to... Ani nechcel... Dnes uz je to mesiac,sporadicky som ho prosila,aby sa vratil,ale nechcel. Neviem,ci niekoho ma. Neviem to odhadnut..

billam
19. jan 2013

@janamalik a stoji ti za to, aby sa takýto clovek k Vam vrátil?

tatiana7777
19. jan 2013

Podla mna nema zrejme ani zaujem sa zmenit, polepsit..proste nejak sa k situacii postavit aby ste boli spolu. Mne sa zda, ze zrejme to podnikanie ho znicilo-samozrejme to ze sa tak chova nemoze tym ospravedlnit. Mozno by Vam bolo dvom lepsie s dcerkou. Len najhorsia je neistota-nevies ci pride, ako pride a kedy atd... Skus sa s nim nejak dohodnut nech teda to ukoncite co je zrejme naj lebo toto sa moze zopakovat .

alka221
19. jan 2013

ja neviem,ale ty ho chces este aj spat? tak to nechapem, ved ked uz nechce byt vo vztahu, tak uz nic nezachranis..ani keby moc chces..

janamalik
autor
19. jan 2013

@billam kvoli malej asi aj hej. Teraz ma vraj svoj byt. Chce striedavku o malu,ale za ten mesiac ju mal 4 dni. Nechce mi povedat ani adresu toho bytu. Tak neviem ci tam je s niekym. Baby pomozte mi.

aliza
19. jan 2013

no, nedokoncila si svoj pribeh, ale aj na zaklade toho, co si napisala, si myslim, ze nejde o neistotu vo vztahu, ale o koniec vasho vztahu. On s tebou uz zit nechce a dava ti to jasne najavo. Ale ty si mala byt prva, ktora ho opustila a to hned vtedy, ako ta fyzicky napadol. Tu nie je co riesit a bud rada, ze od vas odchadza a ze ste sa nezobrali a nemali dalsie dieta. Mas pracu a to je hlavne, nemas sa coho bat, urcite to zvladnes. A kde zijete? stale v zahranici? dufam, ze nie v UK, tam si treba davat pozor na domace nasilie, aby si neprisla aj o dieta.

maminuska
19. jan 2013

@janamalik nepíš, neprosíkaj a začni sa starat o seba a malu . Nechaj ho tak.

janamalik
autor
19. jan 2013

@tatiana7777 nechce komunikovat... Nechce sa so mnou bavit. Vvcera mala plakala aby som mu zavolala nakolko nema vlastny mobil... Tak som mu volala a on ma zrusil. Napisal iba ze neotravuj,nepis... Odpisala som za dceru,ze to ona mu volalam tak mi napisal,ze "nas**r si a chod do * ty *. Mi to az dych vyrazilo. Som to preposlala jeho mamr,ale vyytrvalo ma ingnoruje.

janamalik
autor
19. jan 2013

@aliza nie nie sme. Sme uz skoro 2 roky na Svk.

sisaha
19. jan 2013

@janamalik pravdepodobne niekoho ma a jeho meskanie bolo vykonstruovane..presne vedel ako zareagujes a ze ho vyhodis... zbabelec, cakal iba na to..
Suhlasim s nazorom vyssie, nechaj ho, nech si ide..a zacni budovat svoje lepsie zajtrajsky...neponizuj sa pred chlapom, ktory o teba nestoji...

aliza
19. jan 2013

@janamalik teraz som docitala....ty si ho prosila, aby sa vratil? kde mas hrdost, dievca? on ta uz nechce, zbije ta, kasle na teba aj dieta a ty sa mu este doprosujes? nechaj ho odist, nic lepsie sa vam nemoze stat. nevolaj mu, nepros, ignoruj ho. Na zaklade coho mu davas dieta, ked ani nevies, kde s nim je? robis velku chybu 😢 . daj sa dokopy, popracuj na vlastnej sebahodnote a postav sa na vlastne nohy. ved na nich uz aj tak davno stojis. Ja viem, ak si sama lasku medzi otcom a dcerou nezazila, tak sa ju snazis dopriat aspon dcere, ale musi to byt zdrave, ciste a nie za kazdu cenu.

sisaha
19. jan 2013

@janamalik tu sms-ku si odloz a na sude, ked sa bude biť do pŕs aky chce byt otec, tak ju vytiahni...Fuj, az mi zle ostalo z takeho chlapa..

tatiana7777
19. jan 2013

Hm tak to je zaujimave ako sa clovek-manzel a otec dokaze zmenit! No neviem.. Nieco sa mi nezda!
@janamalik

janamalik
autor
19. jan 2013

@maminuska ale ked mala mi ho stale pripomina. Place za nim a stale sa ma pyta kde je a kedy pride... Strasne som sa strapnila tym ako som mu pisala. Ale neviem zistit ci niekoho ma. Nepovie mi to....

janamalik
autor
19. jan 2013

@sisaha takze si myslis ze niekoho ma? Preco mi mama kryje kchrbat???

janamalik
autor
19. jan 2013

@tatiana7777 co sa ti nezda???

tatiana7777
19. jan 2013

Ja myslim ze je uz jedno ze niekoho ma prepac, ale uz sa zrejme rozhodol a myslim bud rada a dcerke povedz ze je v praci a bude tam dlhsie... Neviem kolko ma dcerka ci to chape.. Ale mozno by som sa poradila s nejakym odbornikom ako to vysvetlit. Neviem isto ale pripada mi ze cakas ze sa vrati. Nechcem byt poradkyna no mozno by som zacala riesit rozvod ked sa chova sko sa chova .. Len nechapem ze tak naraz sa otocil.
@janamalik

billam
19. jan 2013

@janamalik u mna by skončil hned pri tej facke...nedopustila by som, aby co i len priblížil k dcere, nie že ho este aj prosit, aby dosiel za nami...paneboze...ak chceš by s dcérou v poriadku, tak ho uz nikdy v živote nekontaktuj!!!

maminuska
19. jan 2013

@janamalik tak a načo to potrebuješ vediet či niekoho má , potrebuješ sa ešte viac trýzniť?
Malej jednoducho povedz že ocko príde ked ju bude chciet vidiet, ja viem že s nou to nie je jednoduché ,ale chce to len čas.
Zakáž si mu volať odteraz , odnes a zajtra zajdi za právnikom . Požiadaj o zverenie do výchovy a stanovenie výživného.
Racionalita, racionalita, racionalita ...... na to musiš teraz vsadiť.
Čím viac mu budeš volať a prosíkat ho , tak tým viac ho budeš od seba odpudzovať, čím viac prejavíš odstup tak tým viac spozornie.

aliza
19. jan 2013

@janamalik to nie je dolezite, ci niekoho ma, dolezite je, ze teba uz nechce a zrejme mu nezalezi ani na dcere. Kolko ma dcerka vlastne rokov?

sisaha
19. jan 2013

@janamalik jeho matka mu vzdy bude kryt chrbat, lebo je to jej syncek a ona sa na neho objektivnymi ocami nikdy nepozrie... Nemozem na 100% tvrdit ze niekoho ma.., ale zrejme je to dlhodobejsia zalezitost a mal to premyslene ked odisiel z jedneho dna na druhy

janamalik
autor
19. jan 2013

@tatiana7777 nie sme manzelia. Takze sa mohol pokojne zbalit. Dcera ma 4

tatiana7777
19. jan 2013

@janamalik aha jasne tak ako Ti radila
@maminuska suhlasim. Drzim palce

janamalik
autor
19. jan 2013

@sisaha vies,asi po tyzdni co sa odstahoval mi napisal,ze je to zaver,ze sme sa tam proste dopracovali a ze sa nehodla vratit. Ze ma svoj zivot a ja si mam zariadit svoj. Avsak nechal na mne vsetko. Dieta,prenajaty obrovsky a drahy byt... Vaetko... Aj ja sa viem zbalit... Ale je to take detinske...

Strana
z4