icon

Nekomunikácia medzi manželmi

8. jan 2023

Ahoj coby ste povedali na manzela, ktory koli malickosti sa s vami nerozprava aj 2-3 tyzdne? Ja mu taktiez nic nepoviem, (kedze ja som nic neurobila, zaco by som sa mala ospavedlnit) cize je to vzajomne ze sa nerozpravame. To uz je asi koniec vztahu vsak?

Strana
z2
elizabet173
Autor odpoveď zmazal
autor
8. jan 2023

@elizabet173 manzelia 8r a chodili sme asi 4 roky este pred manzelstvom, mame deti chodia do skoly...

lenlenulik
8. jan 2023

2-3 týždne? To si ani neviem predstaviť, mne to príde veľmi dlho a potom čo? Začne sa z ničoho nič rozprávať? Ja s mojou povahou by som nevydržala byť tak dlho ,,ticho,,.

elizabet173
Autor odpoveď zmazal
deti95060810
8. jan 2023

to je prvý krát za váš vzťah? nemusí to byť koniec vzťahu...
ja viem o prípade že sa nerozpráva s manželom aj 3 mesiace....

elizabet173
Autor odpoveď zmazal
autor
8. jan 2023

@elizabet173 ved to ze ja sa mu ani nemienim ospravedlnit, keby je to moja chyba osdravedlnim sa.... len on si vygeneruje v hlave nezmysel a mna to uz nebavi ani riesit, aj ma to moc netrapi ze sa nebavime, len mi je luto ze staram sa o deti, domacnost, robotu a bezdovodne sa somnou nebavi, ako keby neviem co urobim 🤦

luccija
8. jan 2023

Že Ta trestá...pasívna agresia čo tým dosiahne?moja suseda má takého zduvaca niečo mu preletí hlavou a je urazený.Ale ona vydrží vôbec si ho nevšíma a on potom začne, ale tiež vydrží aj 2t

tina5959
8. jan 2023

Mne by ani tak nevadilo, že nekomunikuje. Hlavne nech pomáha.

autor
8. jan 2023

@lenlenulik
@deti95060810 nieje to prvykrat, ja to u nas pravidelne, len zo zaciatku to bolo 2-3 dni a teraz to je v tydnoch

cicuca
8. jan 2023

Je to forma citovej manipulácie

luccija
8. jan 2023

Otrasná povaha:(

autor
8. jan 2023

Ja neviem zeny, a si ho nevsimam, ale uz neviem co si mam mysliet, vsak to normalny clovek nerobi.... asi ma ma uz nasalame

zanka777
8. jan 2023

Ja by som si tipla že tvoj manžel je v znamení býka..... 🤨

mimka2019
8. jan 2023

Možno pre teba maličkosť, pre neho dôležitá vec...nechceš napísať o čo išlo? možno by to ľudia skôr pochopili a vedeli by poradiť...

elizabet173
Autor odpoveď zmazal
elizabet173
Autor odpoveď zmazal
autor
8. jan 2023

@tina5959 no nepomaha robi si svoje
@zanka777 ty si dobra, ano je byk
@mimka2019 zvyknem si za den prehodit so sestrou 3-4 spravy (nekedy ani jednu,ako kedy) vadilo mu ze si "stale" vypisujem... jemu vadi aj ked mi vola ...

elizabet173
Autor odpoveď zmazal
luccija
8. jan 2023

Aj ten jej je majetnicky on je domased a vadí mu všetko, že chodí na kurz jazyka, cvičiť.On je doma, má byť aj ona🙂tie jej kurzy sú len úniky.Preco to vztahujes na seba?veď, ak by sa správal normálne a nemanipulovali všetko by bolo v poriadku.Ale oni sú spolu 20 r s zvykla si na tichú domácnosť.

autor
8. jan 2023

@elizabet173 konci to tak ze on pride (podla mna len koli sexu sa doplazi). Izolovat nie, ale vadi mu moja rodina neviem z akeho dovodu ma s nou problem( byvaju dalej, nechodia ku nam, raz za rok, nikdy mu nic zle nepovedali...) ale on pri kazdej hadke uplne oinom spomenie moju sestru,mamu, tatka... proste uplne od veci, keby sa hadame ci je hruska zelena ci cervena on ta zakomponuje celu moju rodinu, jemu vadi podla mna ze mam s nimi dobry vztah

autor
8. jan 2023

@elizabet173 to ja som tiez tvrdohlava ja sa mu prva neprihovorim , uz sa mu vyhybam 2 tyzden, ani nemam chut sa s nim bavit

autor
8. jan 2023

@luccija aspon zesi to tak nepripusta, to je tazko, tiez by mi mozno bolo bezneho lepsie, ale to on by mi naschvali robil, oladom deti by sa nevedel dohodnut, by bol urazeny na smrt keby podam o rozvod

zanka777
8. jan 2023

Ježiši kriste..... Tak toto iste mám doma ja..... To je proste taká "úžasná povaha" v tomto.... Zas v iných veciach je super všetko ale keď sa raz urazí chová sa horšie ako malé 5 ročné dievča ..... Katastrofa..... Sme spolu 6 rokov ale toto robí vždy ..... Zatiaľ jeho rekord je týždeň ale ja nenávidím ignoráciu a on to vie... Cize vie že má tým trápi a o to je to pre mňa viac na hlavu..... Nepochopím to nikdy načo je to dobré...... Napíš či potom príde sám od seba alebo ako sa vlastne dávate zas do reči

andrejka1974
8. jan 2023

Tak toto ja nepoznám ja nevydržím byť nabrusená ani 20 minut proste začnem dobiedzat a môj vždy povolí aj keď je naštvaný on na mňa nenechaj ho byť ticho

elizabet173
Autor odpoveď zmazal
elizabet173
Autor odpoveď zmazal
papena
8. jan 2023

Ahoj. Aj môj muž to na začiatku(prvé roky)manželstva robil. Urazil sa a ja som ani nevedela prečo. Možno to bude smiešne, ale ja som si vymyslela svoje riešenie. Keď ty sa hneváš deň, ja budem urazená tri dni. 😉 Každé jeho odutie som nasobila tromi. Juj, to bolo doprosovania keď sa mu chcelo romantiky. Ale ja som nepovolila. Prešlo ho to, rovnako ako množstvo iných blbostí. Oťukali sme sa a teraz si vážime spoločné chvíle.

zanka777
8. jan 2023

@elizabet173 veď práve to..... Lenže ja som vždy tá ktorá nechce byť pohadana chce to napraviť porozprávať sa a on ani počuť..... Úplna ignorácia... Ale tak fakt asi len nastaviť zrkadlo v takom čase pomôže..... Snáď 😏

titla
8. jan 2023

Akoby si popisovala mojho muza...
My mame tiez momentalne znova tichu domacnost. A ja uz nemam chut a energiu toto jeho trucovanie znasat. On ma sice vzdy "dovod", ktory si pekne zdovodni, ale su to blbosti. Vzdy je vsetko moja vina (alebo mojej rodiny, ktora zije 500km a nie je s nou v kontakte).
Najhorsie je, ze nemame vazne problemy. Roky sme mali velmi pekny vztah, bez problemov, bez hadok, ale toto jeho spravanie sa cim dalej stupnuje. A ja uz nevladzem. Su mesiace ked je vsetko uplne super a potom akoby mu prepne.
Moja svokra je z toho nestastna, lebo vidi, ako opakuje veci, ktore v detstve nenavidel.

Strana
z2