Nekonečné výčitky
Ahojte, už som sem raz prispievala so svojou starosťou, veľa som si z vašich komentárov a rád vzala, veľmi ste mi pomohli a preto to idem skúsiť po roku znova. Asi pred pól rokom sme mali s priateľom dosť ostrú výmenu názorov. Navzájom sme si slovami ublížili, povedali si veci v zápale hnevu, ktoré si myslím že ani jeden z nás nemyslel doslova a vážne. Na druhý deň sme sa uzmierili, bez slova, a viac sme sa k tomu nevracali. Problem je v tom, že mi to odvtedy pri každej príležitosti vyčíta. Napríklad dnes, mali sme ísť spolu na wellness, asi po mesiaci mame obaja cely deň voľno, kedy sme ho mohli stráviť spolu. Na poslednú chvíľu zo zrušil, obliekol sa a odišiel preč, že musí ísť niečo vybaviť. Mna to samozrejme sklamalo, povedala som, že môžme ísť spolu, ak to nepočká a že odtiaľ stíhame ísť do sauny a potom si dať spolu večeru. A že to nejde lebo ide s kamarátom niečo riešiť do dielne s autom. Prisiel o 8 hodín neskôr. Samozrejme som bola naštvaná, ale vyliezlo z neho, že nech sa nečudujem, že so mnou nechce tráviť čas, po tom všetkom, čo som mu počas tej hádky (pól roka dozadu) povedala. Toto sa opakuje vždy, keď niečo riešime a vyjadrím svoju nespokojnosť. Že je to moja chyba, aký je. Ja som sa mu ospravedlnila za všetko, čím som mu ukrivdila minimálne 10 krát. On mne ani raz a tiež ma bolelo veľa krát co mi povedal. Ale odpustila som a už som to nikdy nevyťahovala. Kedy to konečne prejde? Kedy mi odpustí? Ja už neviem, ako to odčiniť. Všetko je vždy moja chyba, lebo som taká a onaká a že nevidím svoje chyby. Že sa nikdy nepoučim a nezmením, ale ja uz neviem ani aké chyby ma on namysli, čo za chyby mám na sebe stále hľadať. Som z toho unavená, snažím sa mu vysvetlit že aj on ma chyby, ale mám ho rada aj s nimi. Nepočúva. Neviem čo mám robiť.

@ela1111 to je z jeho strany výhovorka. Bude ti to dokedy vyčítať? Do konca zivota? Povedal jasne, ze s tebou nechce tráviť cas. Preco ste potom vlastne spolu? Ja by som seriózne uvažovala o rozchode.