Nemá čas urobiť drobnosti v domácnosti
Je podľa Vás pravda, keď vám mu tvrdí že nemá čas konkrétne 8 rokov v domácnosti urobiť drobnosti? Ako zastierkovat jeden kábel na svetlo, cca 30-40 cm drážka o hrúbke 3 cm. Alebo jedna polička v byte, prípadne zástena v kuchyni? Ani do práce už od korony nechodí, lebo ma homeoffice, tým teda ušetrí čas na ceste do práce. No stále mi tvrdí, že nemá čas nič urobiť, vlastne ani upratať po sebe tanier.
Zivot je o prioritach…a 8 rokov by som necakala, keby mi to prekazalo, uz davno by to opravil niekto z rodiny, sikovny sused alebo hodinovy manzel a mozno by sa potom manzel doma trosku spamatal alebo aj nie, ale aspon by si to mala opravene
A co robi manzel v domacnosti? ASpon vari, upratuje - taky zaklad?
Lebo zastierkovat kabel a podobne hovadiny, to mozes spravit aj ty, podstatne je, aby kazdy clen rodiny sa zapajal do chodu domacnosti.
Zial, co sa tyka HO - velmi vela ludi to "polozilo"
je hnilý. nič viac. to su pár minútové záležitosti, ak má doma, čo má mať. cez víkend zavel napr. Hornbach, OBI, Merkury, podľa toho, čo máte poruke a urobte nákup materiálu. potom nech sa činí. dala by si to aj ty ako žena, ale ak je hnilý vo všetkom, nech si aspoň toto spraví.
Nuz na zastierkovanie kabla sa da zajednat majster, aj na vymenu prac, dosky, ale, ze neodnesie tanier, to uz je cista lenivost. Pri mojej nature, by sa mu tie neodnesene taniere kopili tam, kde by ich nechal. Kopili by sa mu tam aj za cenu toho, ze by v linke neostal jediny a my ostatni by sme jedavali z plastovych misiek.
Objednaj si hodinového manžela, tým ho viac menej strápnis a možno sa uvedomí
Nemá čas lebo sa mu také (pre neho) hlúposti nechce robiť. Tanier upraceš ty a bez poličky prežije.
A ty 8 rokov čakáš? Ved ti ani netlačí kaleráby ze to eventualne spraví. Tak bud prehliadaj alebo čakaj alebo...to daj spraviť.
Tiež mám taký poklad doma.izbu som maľovala sama,lebo jemu sa nechcelo ako inak..čo si viem,spravím si sama aj skriňu som si v tej izbe presúvala sama atď.ale mám to aspoň hotové a nemusím sa prosiť.uplne najviac milujem,keď niekto hovorí o mužských a ženských prácach.lebo samozrejme všetko doma robím čo sa týka ,, ženských,, prác a zjavne mám už aj tie chlapské
zaplať si remeselníka. A keď bude manžel hľadať, čo je na večeru, povedz, že nemáš čas
nie je to normálne. Môj muž ma prace veľa a robí aj na záhrade ja takisto, A popritom opraví čo je treba a ak to nevie opraví to svokor alebo majster. Nečakáme roky. Bud mu to stále opakuj alebo si zaplať majstra. Ak má takýto prístup ja by som mu zase napr. vôbec nevarila alebo neupratovala.
@xxzdenkaa
Tak si to delte, spolocne.
V domacnosti neexistuju zenske a muzske prace (vynimka len pre "vahove" prace). Su prace, ktore sa musia urobit a na tom sa maju obaja spolupodielat.
Nieze ja budem varit a muz bude mat free...
Ha, ten tanier ma dostal....
Bol by tam, aj keby z neho vyrástli rastliny... čistá lenivosť
A ty akože čakáš ako kysnutá buchta 8 rokov čím tieto blbosti spraví ??? To nieste ani jeden pri zmysloch ... Však sakra normálne mu poviem že má týždeň na to to všetko porobiť inak zavoláš na to majstrov a zaplatíš to z vašich spoločných financií keď sám to nedokáže a nebudem sa prosíkať.
@zmrzlinka2021 už to riešim roky a je to len horšie.on to nevie,on má alergiu na umývanie riadu a podobne drísty
Nechce sa mu. Uz davno by som volala niekoho, kto by mi to vsetko porobil, kludne za peniaze🤷🏼♀️
Baby ja už s ním nežijem, rozišla som sa s ním, ale keďže sa stretávame kvôli deťom, aj v rámci jeho bytu, tak vidím, že to stále nie je hotové. A jeho argument je, že nemá čas, tak ma zaujímalo, že či fakt môže byť niekto tak zaneprázdnený, že nemá čas, lebo podľa mňa ja si teda aspoň viem čas nájsť vždy na všetko, keď aj 5 veci rozrobim.
Su to iba vyhovorky, proste sa mu do toho nechce a tazko ho dotlacis, ked uz spolu nezijete.
Proste by som dala pevný termín.. Jožo 26.08. Ideme venovať celú sobotu veciam ktoré odkladáme. A to káblu, zástene atď
Je to jeho bývanie nech tam má aj smetisko.
Ty si sa este nerozviedla? To za cim cakas? 🤣

Problém asi nebude v tom, že nemá čas, ale v tom, že sa mu nechce - je lenivý.