icon

Nemá vydatá žena nárok na svoje hobby?

melivivi
19. okt 2015

Ked som vydata, nemam narok na kamatatov, sport, hobby, prirodu?

melivivi
autor
19. okt 2015

@sandra551 snazim sa ked nie po dobrom..tak budem vychcaná..len ja naivna som si myslela ked niekto ozaj lubi je ochotny povoliť, Dopriat.. ☹ mimochodom už som medzi 2 detmi raz od neho odišla...nuz podarilo sa mu ma vtiahnut späť..sorry za nočne preklepy 🙂

melivivi
autor
19. okt 2015

@worker_falcon tazko..

denisa_fabian
19. okt 2015

@melivivi Samozrejme, ze mas narok na vsetko, len si to musis vediet presadit. Co je ale v pripade povahy tvojho muza dost narocne. Preto ti prajem vela sil, pevnej vole a odhodlania, lebo toto asi tak lahko nepojde. Drzim prsty. 👍🏻👍🏻👍🏻 Inak, pri takychto diskusiach vzdy dakujem Bohu za mojho manzela, ze s nim nemusim nic taketo zle zazivat.

melivivi
autor
19. okt 2015

@denisa_fabian rada by som zacala znovu, a najhorsie je ze to taha aj cez deti..mamina by sa zas flakala, nie je vdacna za nic, nevazi si ocina tak ako chce abt to bolo opacne...minule sa ma mala pytala ze kde som nola ja zr na dvore vyniest smeti a ona na to jaaaj ja ze si sa isla flakat. Aj ked sme isli s deckami na kupko sami, aj vtedy to okomentuje vzfu...ledva ste cakali aby som vytiahol päty z domu co? Len sa flakat viete..tam máte bazén.

timea7
19. okt 2015

@melivivi no také reči, že som sa flákala a ešte pre deťmi by vypustil z úst raz - prvý aj posledný. Ty si na to reagovala ako? Necháš sa zatlačiť do kúta preto si toľko dovolí. Odišla si od neho s dieťaťom. To je veľmi vážne rozhodnutie. Kým si sa vrátila, stanovili ste si nové podmienky fungovania vášho vzťahu? Asi nie, keď ste dnes tam, kde ste boli. Skús sa s ním porozprávať, ale mimo váš domov, deti vám niekto postráži. Vážne a dôrazne.

sardinka335
19. okt 2015

@melivivi keby toto hovoril moj muž pred deťmi...a takto ma zhadzoval tak ako sorry ale asi by som hladala ako z toho vztahu von...si pre neho len handra, služka a sexuálna pomocka - ziadna ucta, nič...a ešte deti proti tebe štve lebo je zrejme zakomplexovaný a na tebe si to lahko vybije....
Bych mu ,,srala,, na bazen....
Takže odpoved na tvoju otazku je ,,maš narok na to čo si dopraješ v ramci svojich možností,, a mas narok aj na normalneho chlapa, ktorý ťa trebars z času na čas aj sam pošle si oddychnut a zobere deti. U vas to nevyzera dobre...ty si submisivna a on sa po tebe vozi...u mna by si za toto ani nevrzol...moze si svojho fanfrláka pichnut medzi dvere do zarubne... 🙂

maminkynafazulka
19. okt 2015

By mi chlap niečo zakázal asi by som ho poslala kade ľahšie.. vydatá neznamená že si väzeň vo vlastnom živote a nemôžeš si robiť čo chceš.. káva,šport,kamarátky.. úplne normálne.. o deti sa na tie 3-4hodinky dokáže chlap postarať.. aj moja mamina má niečo podobné.. a tatko to zneužíva aj cez malého brata.. hold má smolu že my so séégrou sme už dospelé a vieme si presadiť svoje.. ale ako sa môže malé dieťa brániť.. zbytočne sa hádajú cez prkotiny.. a najviac cez to trpí bráško lebo len sa začnú o niečom rozprávať a bum :" ja nechcem aby sa hádali kôli mne" a rozplače sa.. no niekedy by som vlastnému tatkovi povedala že je kus debila.. ale zas mám úctu k rodičom.. ách..

timea7
19. okt 2015

@melivivi sorry, ale tvoj muž je fakt zakomplexovaný dement. 😝 😝 😝 😝 😝 😝

melivivi
autor
19. okt 2015

@sardinka335
@timea7 ani uz tak bolo. Zobrala som ho na miesto kde ma poziadal o ruku, pivedala som vsetko co ma. trapi, ze by mi aj na nasom manzelstve zalezalo ale ak sa iste veci nezmenia budem musiet urobit vazne rozhodnutie. A on nayo ze namvsetko dal a ked to tak myslim rak nie je co riesit. Isli sme domov a hned isiel za rodinou oznamit im ze sa rozvadzame..fakt je ze nemam kam isy sice by som mohla k mame ale uz aj ona hladala vyhovorky, ze sa nezmestime, ze je uz starsia ayd zr este viac si pitom musim rozmtsliet kam davam eurka a tak. ☹ som v kíbli a mám 2 deti

libka1
19. okt 2015

@melivivi tak v tomto bode co popisujes by u mna definitivne skoncil a sla by som 😉 riesenie sa vzdy najde. tak on porozpraval rodine ze sa rozvadzate? hej? toto normalny clovek nespravi... velmi dobre vie, ze ta drzi v hrsti, je to hajzel prveho stupna...

worker_falcon
19. okt 2015

@melivivi a ty ešte niečo riešiš? to snáď ani nie je pravda...

melivivi
autor
19. okt 2015

@sardinka335 ano, prosila som ho nic neriesit pred detmi, ale vzdy to tak utobi, ja nedajboze zdvyhnem.Hlas a uz je maminka zla...sak kričí 😲

melivivi
autor
19. okt 2015

@worker_fa
@worker_falcon bojim sa vsetkeho co by to obnášalo..chcela som úplnu rodinu..asi to je pase..kam mam ist, kde pracovat? Atd atd mala lubi tatina aj malí...aaach

timea7
19. okt 2015

@melivivi mašíruj do práce, aby si mala vlastné prostriedky a snaž sa postaviť na vlastné nohy, toto fakt nemá zmysel. 😒 Na základe čoho si sa prosím ťa k nemu vrátila? Len na základe toho, čo ti nasľuboval? A rýchlo druhé dieťa? Rieš tú prácu, ak budeš mať príjem, aj mama sa bude na všetko inak pozerať. Prosím ťa neskrývaj sa za - malá ľúbi tatina, môže ho ľúbiť aj naďalej, či? Neboj sa, zvládneš to tak, ako to zvládli iné, možno sa tvoj muž spamätá, ak vidí, že konáš, že nesedíš utrápená ako päť peňazí a nenecháš si so sebou robiť všetko, čo on chce. Na úplnú rodinu sa teraz vykašli, síce ju deti majú, ale s chorými vzťahmi a tie si raz môžu odniesť do svojich rodín a tiež budú nešťastné, to by ťa tešilo?

sardinka335
19. okt 2015

@melivivi neviem čo ti poradiť - najst si pracu a odisť aj do garsonky - lenze druhe dieťa mas ešte dost male a na sukromnu skolku das kopu penazi. Bud počkaš kym pojde do školky a budeš to tolerovať alebo ,,niečo,, podnikneš....kazdopadne keby mne povedal pred deťmi ze ,,maminka zla,, tak zial ani ja by som si nebrala servitky...zial, deti nedeti...a povedala by som mu ničo n aoplatku čo by mi slina na jazyk priniesla...ja som taka...z teba robi debilnu a on je za dobreho tak to nie....ja by som ho zhadzovala tiež...oko za oko zub za zub - ja som taka, srat si na hlavu nedam...a deti už aj tak ziju v chorom prostredí len by videli ze mamina neni taka zakriknuta a všetko si necha ,,lubiť,,. Netvrdím ze mam pravdu ale u nas by bolo ,,tóčo,, tomu ver.

worker_falcon
19. okt 2015

@melivivi no ako ti to jemne povedať... čo si si navarila, to si aj zješ. celoživotné následky. a najhoršie na tom je, že si navarila aj svojim detičkám... To je prejav lásky? Kde máš rozum? že veď nejako bude? Nebude, všetko má následky a ty ich musíš teraz znášať. A hlavne sa nezabárať hlbšie a hlbšie. Kde si mala hlavu, keď ste plodili ďalšie dieťa? Sa konečne zobuď a začni riešiť svoje problémy. Krok za krokom. Samé sa to nevyrieši, ani omylom. Len sa to bude nabaľovať. Nájdi si spriaznenú ROZUMNÚ dušu, ktorá to bude s tebou všetko prechádzať. jasle/škôlka, práca, právnici, rozvod, bývanie, atď, atď.

libka1
19. okt 2015

@melivivi deti ho mozu lubit nadalej, nic to na veci nemeni ked odides. skor mam strach ze on je tak sprosty ze si neuvedomuje co tym detom robi, alebo ich naozaj nelubi, ked ich takto zneuziva voci tebe. brutal som nasrata, by som ho hadicou po chrbte pretiahla smrada 😝

0silvia0
19. okt 2015

@melivivi no to je teda "rodičovský" prístup teda, na zaplakanie... maminka je zlá, maminka sa fláka - no otras. A čo keby si skúsila rovnakým spôsobom na neho? Ocinko maminku neľúbi, ocinko si maminku neváži, ocinko je zlý atď. Ale vieš čo, to nemá význam ani na neho nič skúšať, teda ja osobne by som takéhoto "ocinka roka" nechala asi zapadnúť prachom a nepatrila by mu ani jedna, jediná myšlienka v mojej hlave. Urob racionálne a chladnokrvné rozhodnutie v prospech vás všetkých. On nemusí tolerovať takú "flákaciu a zlú" manželku, bude mu samému dobre a tebe nebude na grc keď sa na neho pozrieš. Len chúďatá vaše deti, budú ocinkom manipulované či zostanete spolu, či pôjdete od seba... 😖

janickacrazy
19. okt 2015

@melivivi Toto ozaj nemá zmysel, ked nemožeš ísť k mame, tak existujú aj krízové centrá. Alebo si aspon nájdi prácu, malého do jaslí alebo k opatrovateľke a pomaly si odkladaj peniaze na odchod od toho chorého chlapa. Je to manipulátor a to, čo robí cez deti je od neho fakt hnusné. Neviem koľko rokov má dcéra, ale normálne jej vysvetli, že ked idete na kúpalisko, tak to neznamená, že sa flákate, musíš sa brániť, lebo deti nahucká proti tebe a to nepotrebuješ.

denisa_fabian
19. okt 2015

@melivivi Nezavidim ti veru. Mozno keby si sa s detmi porozpravala a vysvetlila, tak by to skor pochopili ako tvoj chlap. Toho by mal niekto preplieskat. Zial, neviem co poradit na takeho chlapa. Nastastie s tym nemam skusenost.

sasa1310
19. okt 2015

@melivivi a čo ty si nesvojprávna? Čo je on tvoj pánboh, že ho musíš poslúchať a počúvať. Ja žasnem nad vami, ktoré si toto necháte. Lebo čo im je dovolené tak to si dovolia

lenbea
19. okt 2015

@melivivi Povedz mu, že deti potrebuju prechadzky, aj nejaky iny program, ako sedieť doma. Pobyt na čerstvom vzduchu od malička je pre deti dôležitý. Inak aj môj muž toto "nechápal", že chcem ísť s deťmi von, teda na začiatku len s jedným dieťaťom... potom si nejak zvykol. Asi chce ten chlap čas a nejako ho "presvedčiť". Povedz mu napr., že raz si deti na to budú spomínať, že s Vami chodil von. a ak nechce, nech čumi doma. chod s deťmi sama von. a ked nepostráži deti, ak chceš ísť cvičiť, a nemá Ti ich kto postrážiť (mama, kamarátka,...), tak si fakt na tú hodinu nájdi opatrovatelku, alebo ich daj do nejakých rodinných jaslí. Niektorí normálne opatrujú deti doma. Musíš ho nejako presvedčiť, že vlastne aj v jeho záujme je, aby si šla cvičiť, aby nemal doma dáku ufrflanú kysňu, ale peknú ženu. inak by sa za Teba hanbil,...

siska53
19. okt 2015

@timea7 vsak to..ze su tam tie dve deti... Ale uz by som mu vela casu nedavala... Len s daktorymi je tazka debata a pomoze asi len odchod.

katrin21
19. okt 2015

to si robis srandu, ze vydata zena nema narok mat kamaratky, ist ich navstivit, alebo si zacvicit, alebo ist s kamoskou do kina??? Fuha, tak cim skor to tvojmu chlapovi ozrejmis a zaccnes si presadzovať normalne veci, ako je aj toto, tak tym skor zistis, ako chces, alebo nechces prezit cely svoj zvysok zivota....
nie je to normalne, aby ti takto zakazoval a ak chce, aby si skoncila na antidepresivach raz, tak nech v tom pokracuje.
toto je cesta do pekla. s takym chlapom by som nebola, radsej by som odisla k rodicom s detmi.

melivivi
autor
19. okt 2015

@katrin21 uz tolko snah bolo, len niekde v kútiku vidim svetielko nadeje..ale asi zbytocne. Aj on povedal nemla som mat rodinku ak cjcem riešit tieto veci :-<

melivivi
autor
19. okt 2015

@timea7 nie sak to...

melivivi
autor
19. okt 2015

@lenbea pidla neho nie to je dôlezite ze ako vyzerame bla bla ale ze ako, co a kedy konáme. O vyzor rozmyslaju len Bubertaci...na vsetko ma mudru odpoved a argumenty 🙂(

melany_s
19. okt 2015

@melivivi nauč sa po slovensky a potom hoď otázku na slovenské fórum

melivivi
autor
19. okt 2015

@melany_s a Vy sa naucte dalšie 4 jazyky ktoré ovládam. Asi sa moc nudíte !!!

0silvia0
19. okt 2015

@melivivi tie jeho argumenty a odpovede sa mi nezdajú až také múdre teda 😖 Skôr staromódne, ako z 19-teho storočia.