Nemá vydatá žena nárok na svoje hobby?
Ked som vydata, nemam narok na kamatatov, sport, hobby, prirodu?
@melivivi tak potom mu ide asi o to, aby do niekoho rýpal a Ty si najbližšie. Egoizmus niekedy nema hranic a nepozera ani na dobro detí. rob si podla svojho, nepýtaj sa ho. nájdi si aj Ty nejakú "dobrú" odpoved. je to blbé, nemá to takto vo vzťahu byť. ale v máloktorom vzťahu je to ideálne a musia chcieť obaja na tom pracovať. Ale muži si väčšinou myslia, že oni nepotrebujú nič meniť, chcú mať svoj klud a pohodlie. A ak sa Ti podarí, na vychádzky si nájdi dáku kamošku.
ja ti odpoviem takto:
manzelstvo a hobby, kamarati, sport - nemaju spolu vobec ziadny suvis.
kto chce sportuje.
kto chce ma kamaratov a travi s nimi cas.
kto chce pestuje svoje hobby.
kto nechce nerobi zo seba otroka manzela a domacnosti.
ak chces nieco zmenit a citis sa v tom ako to teraz funguje zle - zmen len a iba samu seba! a svoj postoj k tymto veciam!
@melivivi
@0silvia0 podla jeho " maminky" on bol spolocensky a aj chodil cvicit. A teraz ma ine priority. Mozno deti doma v obyvacke tak asi hodinku denne...a to je vsetko. Kde som ja...? A to sa len hraju ale asi takym sposobom ze on kuk na tv alebo veceria a dava malemu, kt. je napapany, este pár hrizov. Ani kupat...ani spolocne kreslit, hrat karty..ja neviem je toho tolko.,.ale ja uz nic nepoviem bo nemam sil. Ked sa iný neunúva..
žena chcela decká, nech ich teda má a stará sa. Tým sa menia jej hobby.
pri niektorych muzoch je zena nic..nema na nic pravo,atd....ale,co tak sledujem okolie...oni taki boli,resp.mali take crty aj pred svadbou...akurat po neje sa to pekne rozvinulo a pomohli tomu tehotenstva,priputanost k dietatu,atd,atd
ja mám na MK niekedy dojem, že niektoré ženy snáď hľadali toho najväčšieho ch..a v okolí a nechali sa ním rýchlo oplodniť...
@melivivi mne podľa tvojho opisu pripadá ako psychopat. Poradiť ti neviem, ale je mi ľúto detí takého otca. Ak už nie kvôli sebe, tak kvôli nim by si to asi mala riešiť.
@katarinamarkova prave ze ja sa to snazim udrziavat robit ale ako mile sa o tom dozvie, a zase si isla, a zas je tu kamoška. Čo nemate inu robotu. Cas na vykecavanie to ano...a tak. Snazim si presadzovat svoje ale vzdy ma stopne ze nie o yom je zivot. A ja si myslim ze ak o tom. Z každeho rozka troska. Nechcem chodit po baroch, discotekach. Ja len mam aj ine tuzby ako si on mysli. Moj postoj je ok ake on je ten , kt. Sa ani nechce zmenit...
@velkacica aj toho som si vedoma, ze ked človek ma deti ma ine prioryty. Neide tu o to cvicenie bla bla. Ale ide o to ze aj ked budeme na tom lepsie znova zacnem robit atd. Aj tak jeho nazory nezmiznu. A ked deti podrastu v potom.co budeme kukat na telku na yo budeme spominat? Co budeme vo volnom case robit? Akích rodinních kamaratov pozveme k nam na grilovacku?. Ako manzelstvo, tak isto aj kamaratstvo, rodinne vzťahy sa maju udržiavať. A nie to povedat v 38 ked som si uz v sobotu dostatocne oddychol ,ze som unaveny. Ako to že ja tú unavu prekonam a aj v bolestiach som schopna niečo podniknúť. Tazke.
máš nárok svoj voľný čas tráviť, ako chceš. pokiaľ sa vyslovene neflákaš niekde po krčmách 🙂 ale obyčajná prechádzka alebo ísť občas na nákup, do kina, na kávu nie je podľa mňa normálna ved
@melivivi škoda, že si túto info nevedela predtým, ako si vhupla do vzťahu s ním, teda aspon dúfam, že si to nevedela, myslím o tom psychickom týraní bývalej
@mima4 si to vystihla..ano manipuluje ake aj pohar sa zaplnuje..snazim sa o to aby deti mali vsetko , aby ja som dosiahla svoje ..a aby videl ze ked nie tak ani my nebudeme a davam mu to najavo.. ak sa to nezmeni, hladam si robotku, resp. Aj mám ale firma asi konci tak pozriem za inou..potom rozvod k mame zatial a potom sa osamostatnit atd...to chcem do konca roka pockam..
Pozor..ak je to psychopat vie veľmi dobre zahrať divadielko: už som sa zmenil, už budem iný, vie sa javiť okoliu ako osobnosť ktorá vie zaujat, okúzliť, dobrý spoločník, zodpovedný partner...ale doma mu to nikdy nevydrží dlho, vie manipulovať, duševne týrať, klamať len aby dosiahol uspokojenie, jemu to robí dobre ked ubližuje iným,,jemu nejde o vase dobro aby ste sa správali tak a tak..jemu ide o to aby bol ten čo rozkazuje, riadi, zarába peniaze, ten kto má moc..
@janickacrazy nevedela, vtedy som stretla pana dokonaleho, mala som super prácu, začala vysokú, piznaka mooc ludi. A zrazu prisiel on . Nebol namysleny, bol milí nežný..proste naj..potom sme isli na valentina do Besenovek a tam sup..no nic preco nie may dieta s panom dokonalím?? V 3. Mesiaci svadba, prerabka bytu, dovolenka, narodenie malej...a vtedy sa to postupne kazilo...uz som ho necakala o 24:00 ked prisiel z roboty..uz som nemaka sil ho vyprevadit k dveram o 3:30 rano do roboty..uz dom nesyravila vsetken volny cas len s nim...atd a uz to islo dolu vodou...
@melivivi nehnevaj sa na mňa, ale skutočne ťa málokto pochopí, ja teda určite nie. To mi chceš povedať, že, keď si sa vrátila, tak ste začali hospodáriť spolu, ty si mala prehľad o financiách, neskákala si okolo neho, chodila si s kamarátkou na nákup, na kávu, cvičiť a on vtedy strážil dieťa, choval sa k tebe úctivo, nikdy nezabudol na tvoje meniny, narodeniny.....a keby náhodou aj áno, pre mňa by bolo varovným zdvihnutým prstom to, že z nejakého dôvodu som odišla a môže on znovu skĺznuť do starých koľají, ta by som o druhom dieťati ani neuvažovala. Ale každý si je sám strojcom svojho šťastia.
@melivivi Ty si ho niekedy čakala o 24:00 hod v noci, kým príde z práce? Ráno si vstávala o 3:30, aby si ho mohla odprevadiť k dverám, ked išiel do práce? To nemyslíš vážne, joj strašne si si ho rozmaznala na začiatku vzťahu. To mna by to ani nenapadlo vstávať tak skoro kvoli chlapovi! No nič, teraz je to už jedno. Inak je o tvojom jedna fajná kniha: Milovala som manipulátora. Prečítaj si, hádam ti to pomože.
@melivivi to, ako sa tvoj manžel k tebe správa si si spôsobila jedine ty sama. Sorry, ale v prvých mesiacoch vzťahu je dokonalý každý muž, na víkendovom pobyte je gavalier a dokonalý každý, veď tam máte všetko zabezpečené. Muža si mala spoznávať v bežných situáciách, keď ti nakúpi, navarí, operie, zbehne na poštu, lebo ty máš zlomenú nohu, v takýchto situáciách spoznáš, či je partner do pohody aj nepohody, nie počas víkendu. Môžeš mi napísať, čo bolo na ňom dokonalé? Že bol jemný, nežný? No to je hádam normálne, počas prvých týždňov vzťahu, keď sa človek vznáša nad zemou, tak nebude osočovať toho druhého, najmä nie ,ak ho chce dostať do postele.... To si musela hneď otehotnieť? Či si sa iba bála, že ťa nechá a chcela si si ho dieťaťom poistiť.....rozmaznala si si ho neuveriteľne...čakávať ho do polnoci, vyprevádzať ho o 3,30.....venovať sa len jemu....verím, že si okolo neho skákala ako besná. Také ženy si muži časom prestanú vážiť,. Sama si sa pasovala do role, v ktorej ťa on vidí, do role slúžky a nie partnerky, partnerka totiž myslí okrem svojho muža aj na seba, miluje jeho, ale má rada aj seba. Začať musíš od seba, ak si toho teda schopná, začať byť asertívna, neskákať okolo pána dokonalého, ktorý nikdy dokonalý nebol, lebo dokonalý nie je žiadny muž, len ten tvoj má toľko mínusov, že až....
@melivivi ja len jeden postreh. to chces aby tvoje deti videli tento model spravania sa rodicov teda partnerov k sebe a chces, aby si tvoja dcera nasla partnera ktory jej toto bude robit? Aby sa syn tak spraval k svojej zene? pretoze tym, ze tam ostavas a inak ako odchodom takeho chlapa nezmenis, tak tym datom davas vzor, ako to budu neskor aj oni praktizovat a brat za normalne. Nechcela by som
@janickacrazy diik
@timea7 mas v podstate pravdu, ale on ma tiez rozmaznaval..a nehovorim ze si za to nemozem aj sama..ale to ostatne kvoli tomu nemusi byt..a ano vsetko prebehlo moc rychlo a mozem si zato sama..a nie som sama aby sa to dalo tak lahko vyriesit...dakujem za rady, postoje..mam rada uprimnost i ked pravda niekedy boli. Prekonam to dam to..a budem sobecka v istej miere.

Ak ovladas 4 jaxyky tam nemoze byt problem najst pracu...keby moj muz povedal malej ze maminka je zla tak to by bola konecna...hrala by som to co on otwcko he zly lebo nemozme na prechadzku,na vylet atd...a to ze ty by si od bejo ofisla neznamena ze ho deti musia prestat lubit...