icon

Nemám koho dať za krstných rodičov

22. nov 2020

je mi to trapne nemam koho dat dietatu za krstnych rodicov :( uz som rozmyslala ze dam inzerat ale bojim sa ze sa ozvu nejaky uchylaci :(
moja rodina ma komplet odmietla a manzelova je polka nepokrstenych alebo nie su zosobaseny alebo nevyhovuju atd. Som uz zufala :(
Kamaratky co mam tiez nevyhovuju.
Poradte mi co mam robit

Strana
z2
lucinkkaa
23. nov 2020

@aneta129 áno to viem ale mne išla len krstná lebo som nemala koho dat 🙂 ale zas bratranec co ma krstných rodičov tak jeho krstný mal spravené všetko a krstná nič to viem ze môže byt

alzbetka71
23. nov 2020

A si ich konkrétne oslovila? Lebo podľa mňa toto sa neodmieta, je to česť

autor
23. nov 2020

@alzbetka71 ano... tak vidis da sa to aj odmietnut :/

autor
23. nov 2020

@miriam11 preco by som nemala krstit?

miriam11
Odpoveď bola odstránená
sense
24. nov 2020

Co očakávas od krstných rodičov keď nikto nevyhovuje? Alebo ta odmietli, a co bol dôvod odmietnutia? Ak sú to len slávnosti skus inú faru... Nie každý farár žiada všetko,... Pokrstiť dieťa ak ti ide o duchovno môžeš aj neskôr...

franzovamater
24. nov 2020

@alzbetka71 ja by som to napriklad odmietla. Ak chce dat rodic dieta krstit, tak verim, ze to robi kvoli skutocnemu presvedceniu a nie preto, ze "sa to tak patrí". A preto si myslím, že krstný rodič má mať rolu v tom, viesť dieťa ku viere.
Ja síce pokrstená som, ale krstenie nemluvniat sa mi protiví a viem, že by som svoju rolu krstnej matky nedokázala naplniť tak, ako by naplnená byť mala.

autor
24. nov 2020

uz som to vyriesila... vzdy sa najde osoba ktora rada pojde za krstnu mamu len som musela hladat mimo rodiny

autor
24. nov 2020

@sense to prave ze nechcem som dost poverciva a aj ked nie som taka veriaca ze by som chodila kazdu nedelu do kostola chcem aby bolo pokrstene a ked bude uz vacsie vyberie si ci chce verit v Boha... samozrejme vsetko okolo toho sa mu vysvetli nebudem ho nutit do nicoho

slobodnamama777
24. nov 2020

A skade si? Naozaj nemas veriacich znamych co by sli? Ja som tiez trvala na veriacich, ale keby mozem hned krsnych rodicov vymenim.
Bolo to narychlo, tak dvaja odmietli ale teraz sa spravaju ako krstni rodicia skoro 🙂, ake tych co som oslovila, teda to velmi lutujem. Tak chcela som, ze nech sa fakt modlia, su verici nech to ma nejaky zmysel, ale teda naozaj niektori veriqci asi vacsina neviem su riadny pokrytci a klamari. Velmi lutujem, ze moje dieta ma taku zlu krsnu mamu, uz sa to neda zmenkt :(.

autor
24. nov 2020

@slobodnamama777 uz som nasla niekoho 🙂

slobodnamama777
24. nov 2020

Tak prajem dieťatku pozehnaný krásny pokojný zivot aj Tebe. Nech mu Bozie svetlo, ktore dostane pri krste pomaha a sprevadza cely zivot, aby bol požehnaný láskou, dobrom, mudrostou, silou a radostou..

autor
24. nov 2020

@slobodnamama777 dakujeme 💕🌺🌼

teleskop
9. dec 2020

ahoj odkial si? chcela som dat inzerat ze chcem byt krstna dietatku ale bala somsa ze sa ozvu uchylaci

marikost
16. dec 2020

krstny rodic nemusi byt vobec

Strana
z2