icon

Nemám rada svokru

nk599
14. dec 2015

Ahoj baby chcem sa spytat ako berete svoje svokry . No mam mensi problem tou mojou . Ked som bola tehotna mala stym problem to nebudem rozoberat pokaslala si to na zaciatku . Pozname sa len tak tak dva roky ale nesadla mi . Mame dve deti nechcem jej ich davat lebo stale mam pocit zly ze sa nieco stane . Neverim jej moc . Je az premila ochotna atd . Ale ja ju proste nemam rada a necitim sa dobre v jej spolocnosti . Od kedy sa narodila prva dcera tak sa zmenila k lepsiemu. Skusala som si najst k nej cestu ale nejde mi to . Mate podobny problem ??

Strana
z6
qidko
1. feb 2016

Ahoj dievcata zastnem ake dokazu niektore svokry stvarat kusky ja patrim medzi tie stastne nevesty svokra je uzastna pokeca poradi pomoze nikdy sa nepostavila proti mne a to som uz 22r.vydata jednoducho jedna uzastna svokra Ked boli deti male skoro cele prazdniny strazila 5 vnucat a to mala doma kadernictvo a o16.00zacinala tam kym zil svokor boli nerozlucna dvojka ukazkovi manzelia super stary rodicia a perfektny svokrovci priala by som Vam takto uzastnych ludi poznat a budem sa snazit ist v ich slapajach aby raz moj zat alebo nevesta sa nemuseli namna hnevat ja len aby ste vedeli ze aj svokrovci sa najdu ktory su UKAZKOVY

papricka33
1. feb 2016

@timea7 ja si tiez chranim svoje, ale pri mojej svokre by to niekedy bolo o trapnej, nekonecnej hadke, a pokazeny den by mali vsetci... A ja by som bola u muza samozrejme ta zla, ktora robi rozbroje. Moj muz sa svojej mame vacsinou nevie vzopriet a neuvedomuje si, ze je nou manipulovany. Taky chlap ta tazko podpori. On sam potrebuje pomoc aby sa vedel branit 😒

papricka33
1. feb 2016

@qidko ono je dost klucove, aky vztah maju svokry so svojimi muzmi. Ak sa upnu na synov a vytvoria si z nich nahradu za partnera, je to ovela horsie. Pouzivaju ich v boji proti manzelovi, bojuju o svoje miesto s nevestami... To je chore. Zena, ktora ma harmonicky vztah s muzom, dokaze v spravnom case "vypustit" syna do sveta a nechat ho hladat svoje stastie. Ja mam dceru, aj syna. Veru uz teraz sa trasiem, do coho sa mi dcera vyda 😝 pri vztahu svokra a nevesta obzvlast plati, ze ludia sa k tebe spravaju tak, ako im dovolis. Ja som na sebe nechavala dlho orat a bola som velmi slusna 😒

qidko
1. feb 2016

@papricka33 Som rada ze mame dobry vztah so svokrou aj s manzelom verim ze sa to utrasie aj u vas a budete fungovat v pohode

papricka33
1. feb 2016

@qidko ja uz velmi neverim, ale dakujem 🙂

timea7
1. feb 2016

@papricka33 veď to je problém väčšiny problémov, ktoré majú ženy so svokrou 😒 😒 😒 😒 , ak ich muž nepodporí, tak je to o ničom. Ak hneď na začiatku dá manžel, partner, to je jedno jasne najavo - má ťa rád a som ti vďačný, že chceš pomáhať, ale ja už nie som sám, sme dvaja a ja budem rešpektovať názor manželky.

timea7
1. feb 2016

@papricka33 presne tak, ak je vzťah svokry so synom chorý a on ešte nie je schopný postaviť sa na stranu partnerky, tak je jediné riešenie odsťahovať sa aspoň 2000km ďaleko.

penn
1. feb 2016

@qidko to je nadherne. Taki dobri ludia. Asi si pekne zariadili a zili naolneny zivot. A s takym krasnym pristupom sanim aj odmenil.

Aj ja ti prajem, aby ti vysli vztahy ako si prajes.

qidko
2. feb 2016

@penn Dakujem aj Tebe prajem vsetko dobre v zivote

lanugo
2. feb 2016

Citala som len malo prispevkov, ale baby sorry- nastvali ste ma
Jednej vadi, ze je mila, druhej, ze je protivna, tretej, ze sa stara,..... prebudte sa!Su to matky vasho manzela! A ze jej nedate vnucata?! Viete, ze to dieta nie je len vase, ale aj manzela? To mate doma takych tutmakov, ze si neobhaja svoju matku? Ked budete raz hodnotit svoje svokry, spomente si ake ste boli vy! Moji svokrovci su tiez rozdielni ako ja, ale nikdy by som si nedovolila ich hanit.Ved som si vzala ich syna a ked ho lubim, tak respektujem to, z akej je rodiny.Moja svokra je od nas cca 500 km daleko a je pravda, ze jej nedam deti na tyzden, lebo sa bojim, ked budu odomna tak daleko.Zato ona k nam chodi kazdy polrok na dva tyzdne, aby si nas uzila a v lete im platime tyzden na chate 50 km od nas, aby si vychutnali starsieho osamote. Ich zivotny styl je iny ako moj, ale mam k manzelovi tolko ucty, ze by som mu NIKDY, neodsunula matku

qidko
2. feb 2016

@pips Neviem si predstavit aby svokra davala nieco detom co si neprajem aj Ked som tam nebola ona vzdy rozumne rozhodla co a ako no niekedy sa stavali aj usmevne prihody napr.svokor zobral vsetkuch 5 vnucat na ihrisko mali rovnake tricka aby vedel ktore deti su jeho po ceste domov sa k nim pridal chlapcek a vratil sa domov s dietatom naviac,alebo dcera je jedina vnucke zvysok chalani zavidela chalanom ako cikaju tak svokor zobral stipec na pradlo a pripol ho na teplacky viete si predstavit ona stastna vsetky teplacky pocurane Ked som sa opytala svokra preco je tolko pocikanych veci svokor mi to vysvetlil a dodal ze kolko radosti jej urobil stym stipcekom nehnevala som sa aj to sa stava.No akosi som sa rozpisala ale ak svokra dava Tvojim detom to co si neprajes jednoducho jej to povec ak to nezabere tak by deti nevidela Tvoje deti Tvoje pravidla a manzel nevie dupnut nohou?

petulda333
2. feb 2016

@lanugo ja moju svokru nemam rada a to co o nej pisem je pravda,mrzi ma to ze to tak je ale ked ona nevie kontrolovat svoju povahu tak bohuzial,moze si sama zato ake vztahy s nevestami ma,za seba poviem ze mne je jedno ze ma ohovara,ze som pre nu hlupa,mrzi ma to ale neriesim,co ma stve viac a preco ju nemam rada je to ako sa sprava k mojmu muzovi,je to jej prvorodeny syn,vzdy urobil co chcela,orispel slusnou sumou aby si ako rodina kupili auti,prispel na opravu domu,uz ked sme boli spolu tak odsuval nase vylety ldbo ona prave na ten den vymyslela nejaku blbost,nikdy jej neodporoval a ona ho ma za debila,odkedy byvame prec tak tam casto nechodi,ani tam nejde ked ona si vymysli blbost-ma muza tak nech jej pomaha on,odkedy zijeme sami naplno sa venujeme nam a nasej rodine,moj svagor nikdy mame nepomohol-vlastne liskal sa len ked chcel prachy od nej,a moja svokra si na mojho muza spomenie tiez len vtedy ked nieco chce!ked potrdbuje nieco tak je robinko ale ked jej povie nie,tak sa neozve aj 2tyzdne lebo nerobi co ona chce..je toho vela,ale chcem povedat tolko ze aj ked je aka je a mame vztahy take ake su,nikdy by som jej nebranila chodit za nasim synom,ja chodim k nim a ona sem,je pravda ze jej ho nenecham-mam nato vazne dovody,ale branit jej nebudem nikdy,ona ma nasho syna rada,on je zatial malicky ale ak bude chciet ist k nim tak pojde..nemam rada ak sa do vztahov a hlavne do problemov zatahuju deti,to ze mame my problem je nasa vec

qidko
2. feb 2016

@lanugo Ahoj tu neide o uctu k manzelovi tu ide oto ze dievcata ak by aj chceli nedari sa I'm mat dobry vztah zo svokrou a myslim ze Tvoja je dost blizko🙂(500km) aby ste si vychadzali

sono2
Autor odpoveď zmazal
sono2
Autor odpoveď zmazal
lanugo
2. feb 2016

@petulda333 jasne, kazdy vztah ma svoje specifika.Myslela som na baby, ktore sa vyjadruju "lebo to je svokra" pokial sa sprava tak ako to pises, tak si sa vyjadrila este pekne🙂

lanugo
2. feb 2016

@qidko suhlasim, niekedy to fakt nejde

petulda333
2. feb 2016

@lanugo tak ja jej nadavat do bosoriek a pod nemienim,teda sem tam sa to stane,ked urobi nieco co nam ublizi ale inak nie..tazke to s nimi 😀

domca32
10. feb 2016

Tak konečne dom našla aj moju tému 🙂 Neverila som v existenciu zla,az kym sa mne a priatelovi nenarodil syn..to zlo sa vola Tereza- a je to moja svokra..Krajsie pomenovanie ako Satan,bestia,mrcha prenu ani nemam! Je to zla,neporiadna,chamtiva,neprajna,lajdacka spina(dámy,s prepačením)!! Stara sa do vychovy,pritom ona "vychovala svoje deti 3" !!! Uci mi syna,ktory ma 2roky hluposti typu:Filipko,kam ma ist starka?? A caka na odpoved,ze : do pi.i a taketo...je toho strasne vela,a ked o tom pisem,tak mi normalne vyšou hore tlak na 200 🙂 naucila mi maleho,ze ked vidi mesiacik,tak vyplazuje jazyk,hlavneze ked na nu cudzi fagan jazyk vyplazil,tak sa pomodlila cely ruzenec 4krat a pohorsovala sa nad tym,kam speje tento svet!! Neuvari,neuprace,neurobi nic...hlavneze starat sa do vychovy jej ide dobre...a preto kazdej jednej takej dobrej svokre ako mam ja,odkazujem: Mile svokry,vase rady ohladom vychovy si nechajte pre seba. Zijem s jednym z vasich deti a je na nom este stale dost prace!!! 🙂 🙂

agiagi
10. feb 2016
Používateľ agiagi je nedôveryhodný
Je možné, že nejde o reálnu osobu, ale o profil alebo viacej profilov vytvorených za účelom propagovať konkrétne výrobky/služby alebo účelovo manipulovať diskusiu. Pozri príspevky od agiagi.

@domca32 skusala si sa s nou aj rozpravat? 🙂

qidko
10. feb 2016

@domca32 v celku som kludas ale mat toto doma tak ju poprosim nech na poshodi umyje okno a pomozem jej vypadnut🙂🙂klobuk dole ze s nou vydrzis

timea7
10. feb 2016

@domca32 nevrav mi, že sa to zmenilo narodením dieťaťa, určite to dovtedy nebola distingvovaná dáma....Zbytočne tu na ňu útočíš, ona sa nezmení, ak nezmeníš ty svoj prístup k nej. Prerušila by som s ňou všetky kontakty, dôvod by som jej povedala, ak by sa nespamätala, tak navždy. Ak nie ste manželia, tak to nie je tvoja svokra, ale celkom cudzia osoba. To, že na ňu budeš nadávať na MK, ti nijako nepomôže. Inak, čo na to tvoj partner?

eleonorcha
10. feb 2016
Používateľ eleonorcha je nedôveryhodný
Je možné, že nejde o reálnu osobu, ale o profil alebo viacej profilov vytvorených za účelom propagovať konkrétne výrobky/služby alebo účelovo manipulovať diskusiu. Pozri príspevky od eleonorcha.

lenze som si ista ze nie vzdy ma vsetkui vinu svokra

domca32
10. feb 2016

@agiagi rozhovor nepomohol,plac nepomohol,dohovaranie nepomohlo,ani dohovaranie jej syna,teda mojho chlapa nepomohlo...tak som zbalila švestky a poďme k mame...

timea7
10. feb 2016

@domca32 ty si u nej bývala?! A k mame si išla sama, či s priateľom?

domca32
10. feb 2016

@timea7 kym som neporodila,nezili sme u nej..a co na to partner??nemam si ju vsimat..tak som nevsimala a to jej vadilo!tak jej dohovoril chlap,ani to nepomohlo..vies,ono sa to lahko pise zene,ktora ma svokru vynikajucu! Ale nevravte mii nikto,ze by sa Vam pacilo,keby vasa svokra(teda cudzia zena) kazala vasmu decku nadavat! Alebo keby decku tlacila cely den len sladkosti! Alebo keby nechala decko doslova posrate aj 5hodin a dieta beries na druhy den ku koznemu so silnymi zapareninami..vyskusajte si a potom porovname

domca32
10. feb 2016

@timea7 odisla som s malym a chlap tam ostal,lebo musi behat po doktoroch..a je silnejsi ako ja(myslim psychicky),on sa vie ubranit

timea7
10. feb 2016

@domca32 on je silnejší psychicky, ak sa vie ubrániť? 😒 Nemala by sa jeho sila prejaviť skôr tak, že sa snaží zabezpečiť pre svoju rodinu samostatné bývanie ? Myslela som si, že to tak je, že ste u nej bývali....chyba....kým príde dieťa, má byť zabezpečené samostatné bývanie, inak v drvivej väčšine prípadov, prídu vážne problémy. Nikto ti tu nebude tvrdiť, že sa mu páči, ak by cudzia žena kázala jeho dieťaťu nadávať. Ani svokra, ak by ste boli manželia, anii tvoja mama, ani nikto.Väčšina by ju zrušila hneď pri najmenšom pokuse o takéto niečo. Lenže, ak u nej bývaš, nie je to také jednoduché....Ani ti tu nikto nebude tvrdiť, že je fajn, že tvoje dieťa bolo neprebalené 5 hodín, skôr sa ťa tu zopár žien spýta, prečo si takejto žene, ktorú tu opisuješ tak, ako ju opisuješ, zverila svoje dieťa.....Tak nám prosím nedávaj návrh - vyskúšajte a potom porovnávajte. Prečo by sme mali vyskúšať? Nech je svokra aká chce, snažím sa zohnať aspoň podnájom v garsónke, ale sme sami. Môj byt, môj hrad, moje pravidlá. Ak ich svokra nerešpektuje - dvere dokorán ale od nás, nie k nám. Žene, ktorá je skutočne taká, ako ju opisuješ, by som nezverila ani šteňa, nieto dieťa. A nepíš prosím, že si ho nemala kam dať, stovky žien žijú v zahraničí bez rodiny a poradiť si musia samé. To, že je tvoja svokra taká, aká je, nezmeníš, to, že ste sa rozhodli u nej bývať, je vaše rozhodnutie, to, že ťa nechal muž odísť aj s dieťaťom a ostal pri mame, radšej nekomentujem. Nie je všetko čiernobiele.....

agiagi
24. feb 2016
Používateľ agiagi je nedôveryhodný
Je možné, že nejde o reálnu osobu, ale o profil alebo viacej profilov vytvorených za účelom propagovať konkrétne výrobky/služby alebo účelovo manipulovať diskusiu. Pozri príspevky od agiagi.

@domca32 nechapem to, ze na niektorych ludi neplati ani mile slovo ani nic..

Strana
z6