icon

Nemám si čo povedať s priateľovými kamarátmi

6. júl 2022

Ahojte mám dlhšie taký problém sme s priateľom už spolu skoro rok ,no on má takých 5 priateľov od detstva s ktorými sa často stretáva akurát volajú aj mňa stále vonku s nimi no ja po pravde ich nemusím ,nemám si s nimi čo povedať ten jeho najlepší kamarát sa ide teraz zenit a on ma takú priateľku že ona stále varí pečie a mňa také nebaví a potom mi dáva priateľ ju za vzor že študuje,chodí na brigády stará sa o muža pritom oni sa idú brat ja so svojím priateľom ešte nemám nejaký veľký záväzok a ani spolu nebývame iba v mojom prenájme keď je doma zo zahraničia a spolubývajúca tu nie je,ale pokiaľ niesom zasnúbená tak nevidím dôvod prečo vyvarat mu a tak aj my vadí že stále má s nimi volá vonku a mne sa s nimi nechce vôbec

danielinaa
Autor odpoveď zmazal
lejusinka
6. júl 2022

@danielinaa pisala som vyssie ze som nu varila prve mesiace potomsom prestala a uz sme dokonca aj manzelia a stale mu varim len vinimocne 🤷🏻‍♀️
Ale ja varim rada a to neznamena ze kazda zena to tak musi citit a vyvarat a piect len preto ze je zena!
Viem si predstavit ked je niekto dlho a tazko v praci a neznasa varenie tak varit jednoducho nebude 🤷🏻‍♀️

danielinaa
Autor odpoveď zmazal
lejusinka
6. júl 2022

@danielinaa ale sak jej vztah jej rozhodnutie. Za to ze nechce varit neznamena ze je hned leniva. Mozno robi 1500 veci ktore ty nie 🤷🏻‍♀️ Proste len nechapem preco tu posledne dni len vkuse urazate dookola ine zeny 🤷🏻‍♀️

gabika128
6. júl 2022

@danielinaa Prosím ťa, odkiaľ ty máš info, že pánovi božskemu ani raz za mesiac nenavari? Lebo píšeš tu také veci, že len hľadám odkiaľ to máš.

gabika128
6. júl 2022

@danielinaa inak mám susedov, žena od začiatku nevarí a prekvapenie.... žijú si pekne, chlap sa s tým zmieril a varí on, majú dieťa a všetko je v poriadku.

danielinaa
Autor odpoveď zmazal
danielinaa
Autor odpoveď zmazal
cocolino234
Odpoveď bola odstránená
lejusinka
6. júl 2022

@danielinaa no a este mi odpovedz na ostatne otazky. Ako sa citis ked takto niekoho odsudis a urazis cez internet?

danielinaa
Autor odpoveď zmazal
danielinaa
6. júl 2022

@lejusinka nikoho som neurazila, povedat otvorene pravdu, nie je urazka.

lejusinka
6. júl 2022

@danielinaa ale odkial vies ze je to pravda ked nepoznas toho cloveka? Nevies co robi mimo toho ze nechce varit 🤦🏻‍♀️

danielinaa
6. júl 2022

@cocolino234 nechapem ludi, ktori idu do vztahu, a nedaju od zaciatku do toho vsetko. Ved vztahy su pre prave to, aby raz dvaja boli navzdy spolu, o tom je to spoznavanie sa. Ci len vyuzit niekoho pre svoje zaujmy, uspokojit len seba, ziadne kompromisy? To ale potom neni vztah ale kamarat s výhodami. Pre takeho nic nemusis, obcas sa spolu vyspite, restiky, vylety a tym to hasne, ziaden kompromis, ziadna obeta. Vztah ale uz znamena prisposobit sa raz jeden raz druhy.

cocolino234
Odpoveď bola odstránená
0kristina0
6. júl 2022

🍿

danielinaa
Autor odpoveď zmazal
lejusinka
6. júl 2022

@cocolino234 ja sa tu bijem len za to aby sa tu zeny neurazali 🤷🏻‍♀️ Mala by si mu navarit sa da napisat normalne, nie hned och ty si hrozne leniva. O nic ine mi nejde 🤷🏻‍♀️

aliii3
6. júl 2022

Baby ťažko o tom hovoriť, keď človek do toho nevidí, ale je fakt, že ani ja napríklad si nemám s niektorými mužovými kamarátmi čo povedať, ale keď chce ísť s nimi von a chce aby som išla, tak idem, nie je to každý týždeň, ale raz za čas a viem, že mu to urobí radosť keď s ním pôjdem, tak proste idem. On tiež chodí so mnou na prechádzky, aj keď viem, že ho to nebaví. Je to proste o kompromisoch.

martinenka886
6. júl 2022

Ale vies, ak nieco robit nebudes, nebude sa mat preco s tebou ani len zasnubit, lebo nevie, ci a ako zvladas niektore veci. Ak len vidi, ze sa ti do nicoho nechce, tak na zasnuby zabudni. Nik nehovori, ze mu mas robit sluhu, no niektore z tych cinnosti su uplne normalne

cocolino234
Odpoveď bola odstránená
danielinaa
6. júl 2022

Mozno tu uz raz autorka pisaka, potom ale nechapem, prrvo viri hladinu zas.

lunademonica
6. júl 2022

Tak aj ty mu daj priklad, mne vari moj muz odjakziva....ja to neviem a nebavi ma to. Robim ine veci. Ved si to podelte, nie si sluzka na vsetko. Skor by som sa zamyslela ci je to ten pravy....ak si nemas co povedat s jeho kamosmi a s nim ano?

bessie12
6. júl 2022

co ma spolocne varenie ci pecenie so zasnubami ? 🙄 Ja som zacala varit ako 16 rocna a varim doteraz a nie som zasnubena.

acrobaleno
6. júl 2022

Keď varíš sebe, tak sprav viac aj pre neho, ale aj ja som ten typ, že by som nevyvárala dvojaké. A vôbec by som nepiekla.

lujza123
6. júl 2022

Ja som za rovnocenné partnerstvo. Chlap ktorý požaduje aby sa o neho niekto staral patrí do minulého storočia.
Starať sa treba o domáce zvieratá, deti a iné tvory ktoré to sami nedokážu, nie o dospelú osobu.
Iné je keď dvaja spolu žijú, vtedy jasne ze keď jeden vari spraví jedlo pre obidvoch, pripadne varieva jeden a druhy ma na starosť inú domácu prácu.
Ale nejaký frajer s ktorým baba iba randi, ešte ani spolu nebývajú a už požaduje aby ho nejaká obskakovala, taky nech si ide naspäť k mamke. Nech si také teliatko nechá doma a stará sa o neho do dochodku.

Co by ma ale trápilo je ze si nerozumiem s kamarátmi. Nepoviem ze jeden, dvaja nesadnu to sa stáva ale keď ide na nervy celá partia niečo je zle. Zrejme sú tí dvaja úplne iné osobnosti a keď zložia ružové okuliare zamilovanosti zistía ze nemajú nič moc spoločného.

danica2711
6. júl 2022

varenie sa tu už rozoberalo dosť, ja by som sa teraz zamerala na iné: prečo si nerozumieš s jeho kamarátmi? Majú iné záujmy než ty? Skús sa trochu premôcť a ponoriť sa trochu do ich záujmov, možno zistíš, že sú celkom fajn. Alebo ich skús zaujať tým, čo zaujíma teba (ak ovšem také niečo existuje). Či je rozdiel v intelektuálnych úrovniach (sorry, ale teba tipujem na tú nižšiu)? Tak sa skús dovzdelať - viem, že pre niektorých je to namáhavejšie než sa naučiť variť, ale tak zas by to mohlo aj teba povzniesť na trošku vyšší level. A keď ani jedno, daj chudákovi chlapovi slobodu, nech si nájde normálnu babu. A len tak na okraj, oni ťa nevolajú s nimi vonku, ale VON. Keď sa ti uráči súhlasiť, tak potom ste VONKU

radkaradix
6. júl 2022

@gabika128 aj my to tak mame, ja nerada varim a nemam prax, takze sa mi obcas aj nepodari, muz je labuznik, najviac mu chuti to, co si sam navari, takze u nas vari len on 🙂

elizabet173
Autor odpoveď zmazal
zmrzlinka2021
6. júl 2022

@danielinaa Nie je dobre od začiatku vztahu davat vsetko do vztahu, pretoze pocas spoznavania mozes zistit, ze dana osoba nie, a proste budes len zbytocne zranena. A co potom? Dalsi vztah a dalsie vsetko? Ved ja som zena, mam srdce, som citliva, pre mna "vsetko" je vec exkluzivna pre exkluzivny vztah na cely zivot.
Po rokoch takehoto zivota by som bola akurat tak zahorkla, unavena, nespokojna... ten vztah sa podla mna musi vyvijat, postupne a cim bude vaznejsi, tym to bude aj inak vyzerat.