icon

Nemám silu na život s manželom

25. dec 2025

Nechcem takto žiť boli to. Mám manžela ale ja ho vôbec už neľúbim ani trochu. Skôr nenávidím. Chcem aby zažíval tu bolesť každý deň čo mne spôsobil. Z duše ho nenávidím ako nikdy nikoho iného. Za to, že ma roky rokúce podvádzal, ponižovali aj s jeho matkou. Nikdy so ma nezastal a smiali sa na mne za chrbtom. Vždy som bola ticho snažila sa aj keď mal bokovky vypisoval a inými. Mal veľa vypisovaciel dve boli také vážnejšie. Na jednu som došla teraz nedávno. Snažila som sa to potlačiť. Ale teraz na Vianoce to vo mne doslova vybuchlo aké som mala nervy. Žiadna radosť vo mne. Mňa sa ani nedotkne. Teda sex máme ale je to iba mechanické aby sme spravili dieťa. Ale to je asi tak všetko žiadne dotyky. Teda on mňa sa nedotkne. Tuzila som po veľké rodine. A čo mám teraz ? Deti sú nešťastne lebo sme rozhadany aj s rodinou ani nikam nejdeme na Vianoce. Ja mám depky a teraz sa to znásobilo chce sa mi len spat a nič ine nerobiť. Včera mi najstaršia dcéra, keď sme čakali na darčeky povedala, že by si priala iného otca. Že neviem či sa jej to niekedy splní ale dúfa, že áno. Ja som si v myslí už predtým predstavovala a túžila, že či je niekde človek hocikde, ktorý patrí kune s ktorým by sme ležali v náručí a len tak pozerali film a rozumeli si aj bez slov. Chcela som všetky tie slová dať na papier aj keď nepoznám toho človeka ale viem, že možno niekde je tiež vo vzťahu nešťastný a opustený ako ja. Muž stále vrieska je nervozny aj na mňa aj na deti. Keď sa rôzna dcéra chytila stromčeka isiel vyskočiť z kože. Minule išla moja mama s dcérou domov a on tak kričal že ho bolo počuť cez celé sídlisko cez otvorené okno. Dcéra prisla a zatváral okná. Je mi z toho života do plaču a už nevidím zmysel. Ale jemu to takto vyhovuje, že žijeme ale mne nie. Nevie hospodáriť vie pominat všetko aj za jeden týždeň a potom chodíme po zobrani
A je mu, že sa to povyhadzuje a nevyužije a potom nemáme nič. A je toho strašne strašne moc na mňa. Prepáčte, že to píšem ale ja nemám právo byť šťastná ? Prečo ? Stále si to hovorím. Je zona troska. Nechcem už ani aby ráno vyšlo slnko. Ja nevidím v ničom zmysel. Všetko je pre mňa zbytočne. On nikdy nechce sa rozviesť, vyplakava, že chcem rozbiť rodiny a že mi šibe. A nikto nevie čo všetko mi už spravil. Všetko to otočí na mňa. Keby zomrel vôbec by mi nebolo za ním smutno. Koľkokrát som túžila kôli nemu zomriet ja to nikto nevie. Aj svadbu v kostole čo sme mali otočil, z som ho donútila ja, že on nechcel. Nemám silu ani ma ten rozvod. Proste už na nič nemám silu.

Strana
z4
anonym_402ea2
26. dec 2025
@karolinakr

@anonym_402ea2 nema účet

@karolinakr mala ich viac stale zakladá nový

karolinakr
26. dec 2025
@anonym_402ea2

@karolinakr mala ich viac stale zakladá nový

@anonym_402ea2 akože ona sa raz rozpisala, celkom dobre tam opisala svoje pocity, preto jej davam stale nove a nove šance, len už neviem čo si o tom myslieť
keby napísala, sme osadníci, tak ok..chápem, neriešim..tam je to normálne

anonym_402ea2
26. dec 2025
@karolinakr

@anonym_402ea2 akože ona sa raz rozpisala, celkom dobre tam opisala svoje pocity, preto jej davam stale nove a nove šance, len už neviem čo si o tom myslieť
keby napísala, sme osadníci, tak ok..chápem, neriešim..tam je to normálne

@karolinakr ona tu píše roky. Miestami ju ľutujem,miestami si klopem po čele. Palicu som zlomila už dávnejšie. Beznádejný prípad

karolinakr
27. dec 2025
@anonym_402ea2

@karolinakr ona tu píše roky. Miestami ju ľutujem,miestami si klopem po čele. Palicu som zlomila už dávnejšie. Beznádejný prípad

@anonym_402ea2 potom asi neni celkom v poriadku

lapersefona
9. jan 2026
@anonym_b968e7

@ivik4 nájdi si staré témy ako muž trhá silonky inak nechce sex, ako mu robi hodinu fajku kvoli ovulácii kym on pozera futbal, ako starí rodicia robia rozdiely medzi vnúčatami a mladšie nechcú strážiť lebo ich maju tolko, ako su starí rodicia alkoholici a ostrihali im dcéru, ako ich berú na chatu kde pijú a fajčia aj ked autorka nesúhlasí. Dalej ako muz berie všetky peniaze a ona nema za co detom kúpiť jest, minule pytala aj oblečenie na zimu a topanky pre deti ale uz sa neozvala. Ak sa nemýlim vsetko je ta istá osoba. Vyjadrila sa ze si robi deti lebo iba ked je tehotna muž sa k nej dobre chová.

@anonym_b968e7 kde sa môžu nájsť tie témy ved to je anonym

anonym_b968e7
9. jan 2026
@lapersefona

@lapersefona podla štýlu písma to poznas. Stale odpisuje rovnako, rovnaké slovne spojenia. je to nejaka chorá žena, tento “problem” riesi uz dlho a ma tu vela tém

enmery
9. jan 2026
@lapersefona

karolinakr
9. jan 2026
@anonym_b968e7

@anonym_b968e7 choré

lapersefona
9. jan 2026
@anonym_b968e7

@anonym_b968e7 myslis ze to všetko su jej témy?

anonym_b968e7
10. jan 2026
@lapersefona

@anonym_b968e7 myslis ze to všetko su jej témy?

@lapersefona
@lapersefona istá si nie som, ale su velmi podobne a verim ze to je ona. Píše tu opakovane aj žena, co chce s mužom ďalšie dieta (maju ich vela) lebo iba vtedy sa cíti milovaná. A nemaju peniaze.To si tiez myslím, ze je ona. Tiez tu píše ďalšia, co ma tiez tolko deti s problémy so svokrovcami tam bolo tiez velmi vela podobných veci. Hlavne ten štýl písania. A väčšinou sa autorka potom odmlčí

lapersefona
10. jan 2026
@anonym_b968e7

@lapersefona
@lapersefona istá si nie som, ale su velmi podobne a verim ze to je ona. Píše tu opakovane aj žena, co chce s mužom ďalšie dieta (maju ich vela) lebo iba vtedy sa cíti milovaná. A nemaju peniaze.To si tiez myslím, ze je ona. Tiez tu píše ďalšia, co ma tiez tolko deti s problémy so svokrovcami tam bolo tiez velmi vela podobných veci. Hlavne ten štýl písania. A väčšinou sa autorka potom odmlčí

@anonym_b968e7 tu tému o ktorej pises si pamätám akoby som citals včera. Niektoré témy sa naozaj dlho vryju do pamäte. Ak je to všetko pravda tak mi je to ozaj veľmi ľúto

anonym_b968e7
10. jan 2026
@lapersefona

@anonym_b968e7 tu tému o ktorej pises si pamätám akoby som citals včera. Niektoré témy sa naozaj dlho vryju do pamäte. Ak je to všetko pravda tak mi je to ozaj veľmi ľúto

@lapersefona mne je luto jedine tych deti lebo nemaju na vyber

lapersefona
10. jan 2026
@anonym_b968e7

@lapersefona mne je luto jedine tych deti lebo nemaju na vyber

@anonym_b968e7 presne tak 😑

Strana
z4