icon

Nemám silu na život s manželom

Včera o 13:24

Nechcem takto žiť boli to. Mám manžela ale ja ho vôbec už neľúbim ani trochu. Skôr nenávidím. Chcem aby zažíval tu bolesť každý deň čo mne spôsobil. Z duše ho nenávidím ako nikdy nikoho iného. Za to, že ma roky rokúce podvádzal, ponižovali aj s jeho matkou. Nikdy so ma nezastal a smiali sa na mne za chrbtom. Vždy som bola ticho snažila sa aj keď mal bokovky vypisoval a inými. Mal veľa vypisovaciel dve boli také vážnejšie. Na jednu som došla teraz nedávno. Snažila som sa to potlačiť. Ale teraz na Vianoce to vo mne doslova vybuchlo aké som mala nervy. Žiadna radosť vo mne. Mňa sa ani nedotkne. Teda sex máme ale je to iba mechanické aby sme spravili dieťa. Ale to je asi tak všetko žiadne dotyky. Teda on mňa sa nedotkne. Tuzila som po veľké rodine. A čo mám teraz ? Deti sú nešťastne lebo sme rozhadany aj s rodinou ani nikam nejdeme na Vianoce. Ja mám depky a teraz sa to znásobilo chce sa mi len spat a nič ine nerobiť. Včera mi najstaršia dcéra, keď sme čakali na darčeky povedala, že by si priala iného otca. Že neviem či sa jej to niekedy splní ale dúfa, že áno. Ja som si v myslí už predtým predstavovala a túžila, že či je niekde človek hocikde, ktorý patrí kune s ktorým by sme ležali v náručí a len tak pozerali film a rozumeli si aj bez slov. Chcela som všetky tie slová dať na papier aj keď nepoznám toho človeka ale viem, že možno niekde je tiež vo vzťahu nešťastný a opustený ako ja. Muž stále vrieska je nervozny aj na mňa aj na deti. Keď sa rôzna dcéra chytila stromčeka isiel vyskočiť z kože. Minule išla moja mama s dcérou domov a on tak kričal že ho bolo počuť cez celé sídlisko cez otvorené okno. Dcéra prisla a zatváral okná. Je mi z toho života do plaču a už nevidím zmysel. Ale jemu to takto vyhovuje, že žijeme ale mne nie. Nevie hospodáriť vie pominat všetko aj za jeden týždeň a potom chodíme po zobrani
A je mu, že sa to povyhadzuje a nevyužije a potom nemáme nič. A je toho strašne strašne moc na mňa. Prepáčte, že to píšem ale ja nemám právo byť šťastná ? Prečo ? Stále si to hovorím. Je zona troska. Nechcem už ani aby ráno vyšlo slnko. Ja nevidím v ničom zmysel. Všetko je pre mňa zbytočne. On nikdy nechce sa rozviesť, vyplakava, že chcem rozbiť rodiny a že mi šibe. A nikto nevie čo všetko mi už spravil. Všetko to otočí na mňa. Keby zomrel vôbec by mi nebolo za ním smutno. Koľkokrát som túžila kôli nemu zomriet ja to nikto nevie. Aj svadbu v kostole čo sme mali otočil, z som ho donútila ja, že on nechcel. Nemám silu ani ma ten rozvod. Proste už na nič nemám silu.

Strana
z3
karolinakr
Včera o 22:01

a ked si spraviš 6 dieťa s človekom, čo nenavidíš potom sa budeš sťažovať na zly osud, čo bol k tebe nespravodlivy, na zle okolnosti a hviezdy ti nepraju, určite ťa niekto preklial, preto sa ti nedari, a cely čas sa do toho hovna zabaraš viac a viac svojimi zlymi rozhodnutiami a dokonca ani tisic varovnych hlasov od cudzich ludi ťa od zleho rozhodnutia neodhovori..nasledky si nes sama, bohužiaľ si ich ponesu aj tvoje deti nevinne, nechapem, ako sa da takto rozmyšlať

anonym_874060
Včera o 22:13

@anonym_autor aspoň tvoja dcéra má rozum.Vsetko vieš vyriešiť veď nemusíš tak žiť podaj o rozvod a správaj sa ako dospelá matka.Uz dávno si sa mala liečiť u psychiatra chodiť do poradne.Vobec si nevážis samu seba a tak isto si ťa neváži muž.Deti odídu rýchlo z domu a nájdu si rovnakého blbecka a budeš znova trpieť, lebo si v takom.vztahu žila.Napis do poradne, ale už si konečne uvedom, že to nemá zmysel.Mysli na tie deti!!!

enmery
Dnes o 00:24

Preboha, to je tá, ktorá spieva spermiam, aby to bol chlapec a nemajú doma nič, muz zje aj posledné jedlo deťom?A fakt oni skutočne existujú a chcú ďalšie dieťa, keď existujúce sú nešťastne a nezaopatrené????????? Ja dnes nezaspím....

enmery
Dnes o 00:29
@anonym_e7b874

Ty tu stale vypisujes,a zakladas temy a nikde sa nepohnes.Necudujem sa,ze dcera trpi a ty myslis len a len na seba,si sebecka az hroza.Tvoj chlap ta ma na haku a ty sa mu podlizujes ako taka podradna handra.
Rozved sa,urobis svojim detom velku laskavost.Uz davno si mala byt rozvedena a nie chciet plodit dalsie dieta,dalsie trpiace dieta znova si len sebec.

@anonym_e7b874 Ona je v prvom rade úplne v ťažkej klinickej depresii, vyzerá to tak. A pravdepodobne pochádza z rovnakého prostredia, preto nechápe, že sa dá žiť aj inak.

anonym_e7b874
Dnes o 00:30
@enmery

@anonym_e7b874 Ona je v prvom rade úplne v ťažkej klinickej depresii, vyzerá to tak. A pravdepodobne pochádza z rovnakého prostredia, preto nechápe, že sa dá žiť aj inak.

@enmery a take iste budu aj jej deti

enmery
Dnes o 00:31
@kitycat

@rozculena ta co ju ponizuje, ze je tucna a nestoji mu a ona mu hodinu robi fajku za ucelom oplodnenia...

@kitycat Plus musí mať silonky na sebe vždy, ktoré na nej roztrhá a vyhadzuje a to ju serie viac, ako jej deti, ktoré jej hovoria, ako nenávidia otca a nemajú čo jesť...toto neskončí dobre. Aj keď ja stále dúfam, že je to len platený troll...

enmery
Dnes o 00:32
@anonym_b33864

Presne tak toto mám najradšej posudzovať posielať ku psichyatrovi.....taký čo nezažije nevie a ani nevery.

@anonym_b33864 Co je zle poslať niekoho so zlomenou nohou na traumatologiu?Nič. Psychiater lieči napr takéto stavy. Kedy táto stigma z SK zmizne uz konečne!

anonym_0adde9
Dnes o 01:45

@anonym_autor boze
Ak toto je pravda
Tak som taka vdacna, ze moj ex odo mna a
Od nasho dietata odisiel sam a toto nemusim zazivat
A ja sa stazujem na zivot jednorodica..toto zazivat denne a este s tym clovek spavat tak by som sa dovracala
Je mi luto teba aj tvojich deti

zara3
Dnes o 03:19

@anonym_autor miesto na seba pozeraj na deti, ty si ich svet a tym, ze si s takym chlapom im len nicis zivot. On ta berie ako handru a vytiera s tebou zem ako sa mu zachce. Nie nemam rada rozvody, som velmi veriaca, ale tu bysom nie len o rozvod poziadala, ale aj nos a gule rozkopala za seba a deti s prepacenim.
Ty chces dalsie dieta a on tiez? Vas uz nic neda dokopy a ostatne deti uz aj tak davate bokom aj ich sny. Ked svoje deti ozaj lubis nadovsetko, tak mu vyrucaj veci z okna von, zmen zamok a jak pride ku dveram volaj policiu . Tomu sa hovori psychicke tyranie a nie len teba, ale aj deti. On ich vedomo aj dava do financnej nudze, bere od nich a este aj dcera ti take daco povie. No mna by zabilo. Okamzite by letel. On ma rad len sam seba a ty sa zacni prve pozerat na deti, raz ti to budu vycitat a utecu od teba, ked budes furt s tym tyranom

anonym_2c63d1
Dnes o 06:49
@anonym_c1722b

Ste primitívni obaja. Ľúto mi je tých detí,že žijú s takýmito rodičmi.

@anonym_c1722b asi smerujú k tomu, aby im deti odobrala sociálka, potom sa hádam spamätá

Strana
z3