icon

Nemám silu na život s manželom

Včera o 13:24

Nechcem takto žiť boli to. Mám manžela ale ja ho vôbec už neľúbim ani trochu. Skôr nenávidím. Chcem aby zažíval tu bolesť každý deň čo mne spôsobil. Z duše ho nenávidím ako nikdy nikoho iného. Za to, že ma roky rokúce podvádzal, ponižovali aj s jeho matkou. Nikdy so ma nezastal a smiali sa na mne za chrbtom. Vždy som bola ticho snažila sa aj keď mal bokovky vypisoval a inými. Mal veľa vypisovaciel dve boli také vážnejšie. Na jednu som došla teraz nedávno. Snažila som sa to potlačiť. Ale teraz na Vianoce to vo mne doslova vybuchlo aké som mala nervy. Žiadna radosť vo mne. Mňa sa ani nedotkne. Teda sex máme ale je to iba mechanické aby sme spravili dieťa. Ale to je asi tak všetko žiadne dotyky. Teda on mňa sa nedotkne. Tuzila som po veľké rodine. A čo mám teraz ? Deti sú nešťastne lebo sme rozhadany aj s rodinou ani nikam nejdeme na Vianoce. Ja mám depky a teraz sa to znásobilo chce sa mi len spat a nič ine nerobiť. Včera mi najstaršia dcéra, keď sme čakali na darčeky povedala, že by si priala iného otca. Že neviem či sa jej to niekedy splní ale dúfa, že áno. Ja som si v myslí už predtým predstavovala a túžila, že či je niekde človek hocikde, ktorý patrí kune s ktorým by sme ležali v náručí a len tak pozerali film a rozumeli si aj bez slov. Chcela som všetky tie slová dať na papier aj keď nepoznám toho človeka ale viem, že možno niekde je tiež vo vzťahu nešťastný a opustený ako ja. Muž stále vrieska je nervozny aj na mňa aj na deti. Keď sa rôzna dcéra chytila stromčeka isiel vyskočiť z kože. Minule išla moja mama s dcérou domov a on tak kričal že ho bolo počuť cez celé sídlisko cez otvorené okno. Dcéra prisla a zatváral okná. Je mi z toho života do plaču a už nevidím zmysel. Ale jemu to takto vyhovuje, že žijeme ale mne nie. Nevie hospodáriť vie pominat všetko aj za jeden týždeň a potom chodíme po zobrani
A je mu, že sa to povyhadzuje a nevyužije a potom nemáme nič. A je toho strašne strašne moc na mňa. Prepáčte, že to píšem ale ja nemám právo byť šťastná ? Prečo ? Stále si to hovorím. Je zona troska. Nechcem už ani aby ráno vyšlo slnko. Ja nevidím v ničom zmysel. Všetko je pre mňa zbytočne. On nikdy nechce sa rozviesť, vyplakava, že chcem rozbiť rodiny a že mi šibe. A nikto nevie čo všetko mi už spravil. Všetko to otočí na mňa. Keby zomrel vôbec by mi nebolo za ním smutno. Koľkokrát som túžila kôli nemu zomriet ja to nikto nevie. Aj svadbu v kostole čo sme mali otočil, z som ho donútila ja, že on nechcel. Nemám silu ani ma ten rozvod. Proste už na nič nemám silu.

Strana
z3
13uzivatelka11
Včera o 13:27

Prečo si s ním chces urobiť dieťa? Toto je vymyslená téma? Ďalej som ani nečítala, stačilo mi ten kúsok o dieťati

anonym_f2b305
Včera o 13:30

Uz deti mas a mas sex len za ucelom dalsieho dietata? S tymto debilon co Ta podvadza kade tade a chodite po zobrani? Takze dalsie decko a to tu vyplakavas? Akoze, zle citam? Si ty normalna, prepac?

anonym_9e21b2

U psychiatra si bola? Ak nie, tak treba ísť čím skôr.

maca1984

Veĺmi ma zaráža že do tejto situácie chceš doviesť ďalšie dieťa. Chúdence deti.
Vieš že to je zlé a neurobíš nič aspoň kvôli deťom ak už nie kvôli sebe, svojmu životu.

anonym_97e7d2
Včera o 13:31

@anonym_autor joj s týmto asi nič nenarobis. A vieš čo? Ľudia si sami za toto všetko môžu, hrnú sa do vzťahov a tych ľudí ani poriadne nepoznajú..venuj sa sebe hlavne, nájdi svoju hodnotu a nezaoberaj sa ani mužom ani ostatnými.

sissy27
Včera o 13:33

@anonym_autor na rozvod nepotrebujes jeho suhlas a som dalsia v poradi, ktora nechape, preco sa pokusate o dalsie dieta, ked zijete ako zijete a zivia vas druhi.

autor
Včera o 13:35

Ja neviem prečo som ho chcela nechápem sama sebe. Nechápem svojim pocitom. Viem, že sa Vám to zdá divné. A ano zvažujem psychiatra len ja nemám na nič energiu a som úplne uzavretá do seba. Odišlo už zo mňa všetko.

alickapusinka
Včera o 13:35

Zbláznila si sa načo TI je s takým dieťa deti už máš ako píšeš. A dalšie načo TY ho nenavidiš a ideš mať s ním dieťa toto mi hlava neberie. Nemaj žiadne dieťa odíd aj z detmi podaj na rozvod.Keby som nenavidela svojho muža ako TY nikdy by som s ním nespala a snažila sa vzťah ukončiť podaním na rozvod. Nenavidiš muža a ideš s nim spať bože toto je len čo. Naštiv psychiatra pokiaľ sa s toho psychický nezrutiš. A hlavne o žiadne dieťa sa nepokušajte.

autor
Včera o 13:37

Akoby som uz nemala ani žiadne city. Jedine čo cítim je nenávisť.

really8
Včera o 13:37

Mam manzela, nelubim ho skor ho nenavidim. Sex mame mechanicky aby sme splodili dieta. Tam som prestala citat. Tupa si jak tago

anonym_9e21b2
Včera o 13:38
@anonym_autor

Akoby som uz nemala ani žiadne city. Jedine čo cítim je nenávisť.

@anonym_autor prosím tá, hneď po sviatkoch rieš psychiatra, toto nie je normálne

terezia74
Včera o 13:39

@anonym_autor smer psychiater 🙏

autor
Včera o 13:41

Asi mám pocit, že to dieťa by ma zase naplno zamestnávalo a naplnilo láskou a nemyslela by som na tú nenávisť. Ale asi viem, že po čase by to bolo ešte horsie a viac starosti.

pr85
Včera o 13:42

@anonym_autor S mužom, ktorého z duše nenávidis, si chces spraviť ďalšie dieťa? Som divný ja alebo sa to aj niekomu inému zdá divné? Čo ťa vedie k tomu, aby si si spravila dieťa s takýmto človekom?

maca1984
Včera o 13:44
@anonym_autor

Asi mám pocit, že to dieťa by ma zase naplno zamestnávalo a naplnilo láskou a nemyslela by som na tú nenávisť. Ale asi viem, že po čase by to bolo ešte horsie a viac starosti.

@anonym_autor teba naplní chvíľková radosť, zamestná hlavu. A deti nech trpia. Jasné, jasné, to je v poriadku, dáva to logiku. 🙈

pr85
Včera o 13:44
@anonym_autor

@anonym_autor A kto to dieťa bude živiť? Na to si pomyslela? Či s ním budeš chodiť po žobrani?

martinmmartin
Včera o 13:47
@anonym_autor

@anonym_autor nenavist znamena obrovsky cit se vsim vsudy. Ak by si naozaj nic necitila tak pises o lahostajnosti

thereisabear
Včera o 13:51
@anonym_autor

A tvoje ďalšie deti ťa nenapĺňajú láskou?

anonym_49c934
Včera o 13:52

A tie deti ako že čo???? netrápi ta ako vyrastajú ale hlavne, že ty riešiš seba a čo vladzes nevladzes?
Pekný to život fakt a ty sa stazujes???????

kitycat
Včera o 13:52

Docitala som tak do polovice.. na co ti je dalsie decko? Uz tym detom, ktore mas nic nedavas a este ich odsunies lebo si potrebujes zaobstarat inu hracku aby si nemyslela na to aka si sprosta

ivik4
Včera o 13:53

Co ???? Takze ty s nim nielen ze spis ale robis si dalsie dieta ? Boze ale si sebecka... ,,dopriat" dalsiemu dietatu rozvratenu rodinu a super otca. Nadhera. Vsak si trp sama ty jedina potichu ked to tak rada...
To naco chces dalsiemu dietatu ublizovat ??? Normalne nam to vysvetli

anonym_2c63d1
Včera o 13:55

@anonym_autor už si tu písala veľa krát, aj keď sú Vianoce, napíšem ti, dobre ti tak. Dostala si rád kopu, už minimálne dva mesiace si mohla žiť v kľude, s deťmi a mať debila z krku. Začína ti už prepínať, keď uvažuješ o ďaľšom dieťati, tak sa vschop a konaj, lebo ti prepne úplne a čo potom s deťmi?

laila22
Včera o 13:56
@anonym_autor

Ja neviem prečo som ho chcela nechápem sama sebe. Nechápem svojim pocitom. Viem, že sa Vám to zdá divné. A ano zvažujem psychiatra len ja nemám na nič energiu a som úplne uzavretá do seba. Odišlo už zo mňa všetko.

@anonym_autor asi dufas, že dieťa to vyrieši...No nevyriesi.

anonym_e5987e
Včera o 14:02

@anonym_autor nechapem preco do tohto chceš priviesť dieta. Prečo to chces tomu dieťaťu urobit?

luccys
Včera o 14:08
@anonym_2c63d1

@anonym_autor už si tu písala veľa krát, aj keď sú Vianoce, napíšem ti, dobre ti tak. Dostala si rád kopu, už minimálne dva mesiace si mohla žiť v kľude, s deťmi a mať debila z krku. Začína ti už prepínať, keď uvažuješ o ďaľšom dieťati, tak sa vschop a konaj, lebo ti prepne úplne a čo potom s deťmi?

@anonym_2c63d1 Jasne, toto je stara znama. A stale to iste...

anonym_402ea2
Včera o 14:10
@anonym_autor

@anonym_autor nemáš na nič energiu ale pri ďalšom decku sa ti energia objaví čarovným prutom🤦‍♀️

anonym_c1722b
Včera o 14:16

Ste primitívni obaja. Ľúto mi je tých detí,že žijú s takýmito rodičmi.

anonym_7536a2
Včera o 14:48

@anonym_autor Máš kde ísť s deťmi, pracuješ? Žiadne dieťa si s ním nerob. Predstav si aké by to bolo bez neho. Deti ho nemajú radi. Čo ťa drží pri ňom. Po Vianociach sa objednaj ku psychiatrovi a začni rozmýšľať nad rozvodom.

anonym_ff43b5
Včera o 14:58

Ty si už viac krát písala o tomto, však? Viem, že ti tu dohovárali, nech berieš ohľad na svoje ostatné deti a na to, aby mali všetko čo potrebujú. Nemáte na to ani priestor, ste už teraz natlačení a narodením ďalšieho dieťaťa sa vaša situácia ešte viac zhorší. Nemáte prachy. Ste socky. Už vtedy ti dookola väčšina ľudí písala, že máš vyhľadať odbornú pomoc. Nepotrebuješ ďalšie dieťa ,ale lieky. Tvoj chlap si ťa neváži a dieťa na tom nič nezmení.

minenkaa
Včera o 15:17

Kdy už bude kontrolované kto môže a nemôže mať deti

Strana
z3