icon

Nemám už ani chuť žiť

27. nov 2022

Strašne veľa vecí sa stalo za posledné dva mesiace. S manželom hádky, vyhodili ma z práce, dali nám výpoveď z nájmu a skončili sme v garzonke, kde sa pomaly človek ani neotočí. Nič nefunguje, problém s elektrikou. Mám pocit, že ideme dole kopcom, z lepšieho do horšieho. Do toho finančné výdaje, auto, bolo v servise a následne nám ho niekto oškrel. Problémy so susedmi, museli sme volať políciu a stále takéto tlaky. Do toho manžel začal piť a minulú noc bol v kasíne kde prehral peniaze. Následne ich vyhral späť aj niečo navyše, ale veď to je strašné. Ja už nevládzem, neviem kde robíme chybu že sa nič nedarí.

Strana
z2
marca12
27. nov 2022

Ste teraz na dne,ale o par mesiacov, rokov budete zase hore. Zazila som si taketo obdobie,ked sa v nicom nedarilo. Moj musel zrusit prevadzku,skoncil s podnikanim v minuse,v tom case sme chceli kupovat byt. Do toho nam vypovedali najom,nevedeli sme nic najst. V tom som dostala vypoved v praci. Myslela som,ze sa zblaznim a ako keby to vsetko nestacilo zacali sa vazne zdravotne problemy v rodine. Rok som chodila ako zombie vystrasena,neista,nevidela som svetlo na konci tunela,auto sa nam pokazilo,nasla som si pracu,kde by som sa bez auta nedostala. Pozviechali sme sa a dnes sa mame znova dobre. Vyskytnu sa problemy,ale to sa uz da zvladnut. Jedine moje stastie bolo,ze som optimista a nikdy sa nevzdavam a vzdy verim v dobry koniec. Verim,ze aj vy sa pozbierate,len k tomu potrebujes poriadneho muza a nie takeho,co popija a prehajdaka peniaze.

daniela1911
27. nov 2022

Poviem to jednoducho, pokial nemáte dieťa a ani spoločné dlhy. Nedrží ťa nič. Či kvôli manželskému sľubu sa stiahneš na dno? Keď k niekomu z rodiny, daj si pauzu od manžela, a hľadaj si prácu. Práca ti zamestná aj hlavu aj stretneš nových ľudí. Máte úspory? Rozdeliť, nech neprehajdáka všetko. Ak nemáte, nech si minie výplatu… Keď príde do prázdnej garsónky, blikne mu v hlave.

sheila121
Odpoveď bola odstránená
macikovaiveta
27. nov 2022

To, že Vás vyhodili z prace, možno znamená, že získate niečo lepšie, ukáže Vám to novú cestu a možno aj v tom manželstve. Ja som tak dopadla pár rokov pred dôchodkom a vyriešilo sa veľa problémov. Všetko zle je na niečo dobre, to fakt platí. No a manzel ak nechce dať tých pár euro na pobyt,alebo na riešenie Vášho spoločneho problému , asi Vám nestojí za to sa s ním trápiť. Zdá sa my, že ste silná a rozumná žena .✊✊✊🍀

h2o2
27. nov 2022

S takýmto mužom sa dobre mať asi nikdy nebudeš. No nevadí aj horšie veci sa stávajú. Jednoducho sa pobal a choď k rodine. Ukludni sa oddychni si a najdi si novú prácu. Muža by som tiež poslala jeho rodine. A vysvetlila mu že takto žiť nechcem a nebudem.

ivik4
27. nov 2022

Ja Ta normalne asi poprosim, nech sa vykasles na neho lebo este Ti aj dlhy narobi 🙄. Nemas deti, nemas ziadny problem. Zacnes uplne odznova, velmi jednoducho. Vela zien to tak jednoduche nema, uz maju dieta

elizabet173
Autor odpoveď zmazal
veronikanikaika
27. nov 2022

Nemas deti - to je plus.
Zbal sa a odid. Najdi si novu pracu, na zaciatok skus pracu kde ponukaju ubytovanie. Alebo odid do Čiech.zahranicie.. Viem, lahko sa to pise... Ale zmena Ti prospeje. Je to prvy krok aby si sa mala lepsie.

ryan87
27. nov 2022

Potrebujes pocit istoty a preto súhlasím s väčšinou aby si na nejaky čas odišla do bezpečia, kde bude dostatok casu i priestoru na myšlienky. Len sa netreba opúšťať, lebo na každý problémy existuje riešenie. Držím palce, len to s rozumom vysvetli manželovi a snáď to pochopí. Myslim si ze sa mu cas pre seba tiež zíde....

avicii18
27. nov 2022

Čo tak to preposlať pánu premiérovi, aby mal o čom rozmýšľať keď pôjde spať?
Treba vydržať ešte budúci rok, potom sa to zlomí, ja tomu verím. Ale 2023 bude záhul. Cez kovid som pošetril sily, teraz už idem na 50% ale stále mám nejaké rezervy. A teraz nemyslím finančné, ale tie duševné. Ono by bolo aj čudné, keby to z ľuďmi nezamávalo. Podozriví sú práve tí, čo sa javia normálni a v pohode. Tí už sú spracovaní...v podstate napoly roboti.
Na odľahčenie:
- Bola som u veštkine a povedala, že večné šťastie nájdem s mladým, vysokým a bohatým blond mužom.
- Tak to je úžasné!
- Áno, ale veštkiňa mi nepovedala, čo mám urobiť so súčasným manželom.

ahhola
27. nov 2022

Odid z hnusnej garzonky do Preč. Rodine, do ČR niekam do lacnej ubytovne, alebo kam ta to pusti s jazykovou výbavou. Potrebuješ odstup a to tvoje dieťa na fľašu tvrdého a kasíno naskrabe... Aspoň uvidíš, ako sa po tebe bude zháňať.... Nijak, tipujem. 🕷️

malacibulka
28. nov 2022

Manzel nie je noha, mozes bez nej odist. Nikdy, nikdy by som nezila s niekym kto hra o peniaze. Cas zacat odznova. Ale chapem aj to, ze si sa prisla len postazovat, nie pytat rady ci sudy. Bude lepsie, ak budete na tom obaja pracovat a neopakovat stare chyby. Kazda burka prehrmi.

lusyc
28. nov 2022

A netreba manžela strážiť, aby na hry a alkohol nenabral pôžičky? Keby od neho odišla, nebolo by to preňho ďalši úder? To sa už potom nespamätá nik z dvojice, dlhy budú vymáhať.
Alebo zúžiť BSM, na to sa opýtať v právnej poradni.

simonahra
28. nov 2022

viem, ze to mate teraz tazke ale takto sa to riesit neda. pokial sa manzel necha takto zlomit, tak dopadnete ovela horsie. ste dvaja zdravi a bezdetni, tak sa len treba pokusit postavit sa co najrychlejsie znova pevne na nohy

Strana
z2