Nemám žiadnu kamarátku
😒 Hľadám kamarátku totiž nemám žiadnu teda myslím takú s ktorou by som sa mohla hoci kedy a o hocičom porozprávať ís 😒 ť von na kávu ktorá má vylučuje pochopí pomôže a tak isto ja jej. Doma stále to isté robota rodina a doma sedieť. Chcem kamošku ozajstnú a na blízku. Viem že ju nenájdem a preto všetko zlé v sebe musím dusiť je to hrozné.
@butterfly333 ahoj, viem o čom hovoríš...rozumiem ti...som na tom podobne...kopec ľudí naookolo, len nikto taký blízky, s ktorým by sa dalo super porozprávať o hocičom 😒
@digysa píšem si v súkromnej správe.
@butterfly333 možno by si to zatiaľ mohla riešiť s virtuálnymi priateľkami tu na MK 🙂
Mimochodom, ja tiež nemám potrebu chodiť s kamarátkami na kávu a preberať svoje problémy. Raz za čas sa s nimi stretnem, ale na nejaké časté chodenie na kávu nemám čas, zaťažuje ma to. Na kecanie mi bohate stačí manžel, on je moja kamoška 🙂
@hannah12 presne toto aj ja potrebujem. Ja nevravím že tu nemám kamošku ktorú stretnem v obchode pokecáme no to je nič. Chcem ozajstnú kamošku ktorej sa dá veriť pomôže vypočuje ta poradí a Ja jej taká ozaj dobrá naj kamoška.
@0silvia0 veď ja nevravím že potrebujem každodenné stretnutia kávu atď. Len tak občas keď som doma mám voľno a som sama tak vtedy by sa ozaj taká kamoška zišla. Mám isté problémy ktoré s mužom riešiť nemôžem.
@butterfly333 ahoj..viem ako to myslis. som na tom rovnako...mam zname, ale to je par slov pri stretnuti..a teraz ked som na materskej to vnimam ovela viac ako predtym.
ano, mam kamaratku. celozivotnu a najlepsiu a to maminu. a desim sa toho, ze tu raz nebude...
takze chcelo by to rovesnicku. zial, nestretla som taku s ktorou by som si uplne padla do noty. vzdy som mala kamaratov, no s tymi som skoncovala bo manzel ziarlil ako pes...no co ti poviem...
dojdi na kavu :P
ahoj,aj ja som os trnavy..kludne napis IP. popiseme
@sosanna88 tak vidím že nie som sama. Ja s mamou moje problémy nerozoberam to nieje ono. Aj teraz idem smmužom na urologiu lebo si našiel hrčku na semenniku síce už pred dvoma rokmi no vtedy to bolo ako hrašok no dnes ako orech. No on mi to nepovedal nechcel aby to niekto vedel. No a moči aj krv je slabý bolesti v krížoch neustále. No obaja rodičia mu zomreli na rakovinu tak sa bojím oňho. No nemám sa s kym o tom porozprávať iba tu som našla super baby ktoré má povzbudzujú a podporujú sú fakt úžasné. Ďakujem.
@butterfly333 ja som sa stým už akosi zmierila, že v tomto veku si už takú kamošku asi ťažko nájdem...ale stále cítim, že mi chýba...snáď sa to tebe podarí...držím palce 😉
@naatalka tak to je super zastavíme sa niekedy.
@digysa píšem s nou cez IP
@butterfly333 , No hladas kamosku ja som chlap a som veeelmi daleko od teba ..Ale kazdopadne ti prajem aby si si nasla nejaku kamosku na kavickovanie a babske reci.
@peter252525 no niekedy je aj chlap dobrý kamarát na kecanie.
@butterfly333 To je navrh?
@peter252525 návrh?? 🙂
@butterfly333 presne viem o čom hovoríš.. moje skutočné dve kamošky zo strednej školy zmizli do zahraničia, takže sa stretneme s jednou z nich asi dvakrát počas roka ked prídu a sme len v písonom kontakte, tam si síce napíšeme všeličo, ale nie e to ono..dalšiu spraznenú dušu som našla počas vyšky, no tá býva presne na opačnom konci republiky, takže to tieťž nič moc. a ked sme postavili dom a presťahovala som sa (aj ked len 5 km), zrazu som tu nemala nikoho, s kým by som mohla pokecať ale že úplne o všetkom. Známe hej, ale nie super kamarátka...
ja tiež nemám vyslovene kamarátky, len dobré kolegyne s ktorými si rozumiem... ja sa vyrozprávam im... ale ak mám depku a nervy, tak sa pritulím k mojim psom... nemám potrebu sa vyrozprávať, aj tak mi nikto s mojimi starosťami nepomôže.... tak skús si s niekým tu súkromne písať... ak si tu nájdeš spriaznenú dušu... empatickú a milú... 🙂
@butterfly333 Vidím, že máš 2 deti, a čo tak maminy spolužiakov, kamarátov tvojich detí? Alebo maminy na krúžkoch, kde chodia tvoje deti ...ja som sa s mojou naj kamoškou tiež zoznámila cez syna ...a úplne ťa chápem, bola som na tom roky podobne, pretože aj ja čo som mala naj kamarátku na výške, tak sa vydala do zahraničia, kontakt máme dodnes, ale je ďaleko... za 20 rokov som mala veľa kamošiek na kecanie, kočíkovanie a pod. ale tá naozaj spriaznená duša, s ktorou si môžem povedať úplne všetko mi chýbala ...najmä posledné roky. A to mám super manžela aj deti, s mamou máme fajn vzťah, sme v dennom kontakte, mám síce aj brata, ale s ním nemám až taký blízky vzťah, proste mi chýbala osoba, o ktorej by som mohla povedať, že je ako moja sestra ... ale až odvtedy, ako som spoznala a zblížila sa s maminou spolužiaka môjho syna mám pocit, že je môj život úplný, našla som posledné chýbajúce "puzzle" v mojom živote ...
Veľmi držím palce, aby všetko dobre dopadlo s manželom /sledovala som tvoju tému o manželovi/ a tiež, aby si čoskoro našla chýbajúcu naj kamošku. 😉
@peter252525 preco by nemala byt v poriadku ked nema kamosku???
@azbestica Lebo vacsinou zeny maju kamaratky, tu sa prykrat stretavam stym ze zeny nemaju kamaratky..Este som nieco take nepocul..
@peter252525 😀 😀 😀 tak si zase o nieco mudrejsi, ze aj zeny, ktore nemaju kamaratku ( a ver ze takych zien je vela) existuju. a mozes to povedat vsetkym svojim kamosm...ti budu len oci otvarat 😝
@peter252525 málo žien má ozajstnú kamarátku 😉
@butterfly333 ja som na tom tak isto, len nastastie mi to nechyba asi preto lebo najst rovnaku dusu je stastie a ten trulo asi fakt nieje on v poriadku 🙂
@peter252525 peter ani ja nemam kamosky, take zistenie ze niesom normalna hihi 🙂
@momka ďakujem dúfam že aj ja takú nájdem.
ja tiez nemam kamaratky ale mam 2 sestry a 2 svagrine s jednou som si tak blizka (myslym svagrinou)ze sme si v podstate ako naj kamosky skus hladat v rodinnom kruhu mozno ta prekvapi s kym si budes rozumiet
@peter252525 to nebolo pekné.....
@butterfly333 My sme sa presťahovali z mesta na takú skoro dedinu (ja tomu hovorím) a tiež tu nikoho ani nepoznám a o dobrej, fakt dobrej kamarátke ani nehovorím. Všetko ostalo v mieste môjho pôvodného bydliska 😒 (tie dlhoročné kamarátky, čo ma poznajú do detailov a ja ich). Občas sa síce stretneme.....ale to je naozaj len občas. Tiež som ešte doma na rodič.dov. a mám pocit, že už normálne neviem ani komunikovať 🙂

@peter252525 ani ja nemam kamaratku a čo je na tom nenormalne? 🙂 mam vela znamych ale s nikym si netelfonujem ani sa nestretavam tak že by sme sa dohodli . Mam manžela a mamku s ktorou si rozumiem a volame si denne takže mi to uplne stači. Na ulici ked stretnem znameho nemam problem pokecat ale nerada sa prisposobujem časovo ,mam male deti takže mi to pride uplne normalne.