Nemám žiadnu kamarátku
😒 Hľadám kamarátku totiž nemám žiadnu teda myslím takú s ktorou by som sa mohla hoci kedy a o hocičom porozprávať ís 😒 ť von na kávu ktorá má vylučuje pochopí pomôže a tak isto ja jej. Doma stále to isté robota rodina a doma sedieť. Chcem kamošku ozajstnú a na blízku. Viem že ju nenájdem a preto všetko zlé v sebe musím dusiť je to hrozné.
@kika050 je ťažké veriť niekomu no človek to občas potrebuje aj sa vyrozprávať vyplakat to ani ja nemám sa komu. A niekedy to potrebujem. A zvlášť teraz. Manžel ide k urologovi po to čo si našiel hrčku na semenniku. Tak uvidím no nemám nikoho komu by som sa s tým zverila pomohol mi poradili podporil. Iba tu . Baby ste fakt zlaté a ďakujem za podporu.
@anci852 ďakujem vážim si to.
@butterfly333 kludne mi pis IP ked budes chciet
@anci852 ďakujem napíšem.
@anci852 Moja neviem ci si nevidela ale nakoniec sme sa zasmiali.. Tak ty citaj pozorne.
@ninda25 ahoj ja okres HC a mám 35r.
@peter252525 a ty nabudúce pouzi mozog
@butterfly333 :D ale tak slecne vyzsie sa nepaci moj komentarik, ale sak mame jasno nie? Preco si sa neozvala aspon na pokec? :D
@anci852 ty nabuduce radsej nekomentuj, lebo citit steba cesnak.A pouzivaj mozog cesnakovy..
@peter252525 pokus o vtip? Nevyšiel.
@katkabg Hej, hej...len uz som sa naucila, ze mu dam najskor veceru. Ja som na neho totiz spustila hned, ako sa objavil vecer vo dverach...ani chudak po dychu nestihol zalapat. 😀 Najprv sa teda naveceria, chvilku spočinie, povenuje sa dietatu a potom pokecame. Ale zistila som, ze v poslednej dobe je uz tusim ukecanejsi ako ja...som sa normalne pristihla, ze mu niekedy odpovedam to klasicke "ehm...ehm"...ked clovek pocuva len tak na pol ucha. Niekedy som tak vystavena, ze uz sa mi ani rozpravat nechce. 😅 Ale tak stale su temy, ktore sa daju dobre prebrat len s kamoskou - zenou...chlapa iste veci nebavia pocuvat. 😉
@bejbinka aj ty si zrejme sama s manzelikom a dietatkom..ja som zila 20 rokov v Blave a teraz bum 8 r.zijem na dedine v Bulharsku.Ako vzdy som tuziila po rodinnom dome,zit na dedine len ma trosku mrzi ze tu neni ani jedna normalna spriaznena dusa,myslim zenska dusa.Je tu jedna zena vlastny obchod oproti mne a ta je uplne faajn ale chdi do nasej dediny len na par hodin a to do predajne ak treba niueco.A asi to bude tym vekom lebo ma tusim 39 a neni niaka 20.Teraz nevravim ze 20 su niake nenormalne ae u nas na dedine proste baby mlade s detmi a len vidim ako sutazia medzi sebou ktora co da lepsie od tej druhej svojmu decku a usmievaju a a za chrbtom opluju.To mne netreba,aj moj moz vecer pride domov,ja medzi tym urobim domace cipsy zoo zemiakov,dame si pohar pivka ktomu a klabosime,malinka nam spi v izbe a tak 🙂 len aj mne obcas chyba taka niaka kamaratka ku ktorej by som mohla odbehnut napriklad pre pohar cukru ak sa mi minul 😀
@butterfly333 len ti poradim viem ze hladas kamaratov ci kamaratky,len davaj vzdy pozor komu co zdoveris,na nete je kopa zloprajnikov 😉
@katkabg Ano, sami traja...za par mesiacov styria...teda sa mi materska predlzi o par rockov. Takze kamoska, v ramci mojej osobnej psychohygieny, mi chyba a asi aj bude chybat, hoci mi je jasne, ze okolo dvoch malych deti budem musiet inak skakat. Lenze ja som ten typ, ze na kamaratku si viem cas vzdy najst. Beriem to tak, ze aj ja mam narok na trochu relaxu a dobit baterky. Ja mam teraz jednu uz asi kamaratku, s ktorou sa sice nekamaratim dlho, ale je to v pohode kočka...len ona je slobodna a bezdetna, takze zas je to take ine. Nie ze by som potrebovala sa rozpravat stale o detoch a drahych polovickach, ale tak obcas ked daco potrebujem prebrat, viem, ze ona mi v tom nebude vediet poradit. Inak, mas moj obdiv, sa takto prestahovat do inej krajiny. Kedze mas asi rodinu daleko, tak kamoska nablizku by sa zisla ako sol.
@bejbinka no veru zisa by sa,sestry mi vvelmi pomahaju aspon na dialku si piseme.Ja som nasla presne takuto priatelku na zivot a smrt a bum som sa odstahovala do bulharska.strasne mi chyba a citim ze uz to neni take ako ked sme byvali v ba.Co uz musim sa zmierit.Fuuuu veru aj mna donedavna nechapali baby ze preco nemam cas na bazen ist,po obchodoch,na stanovacky,a teraz uz aj oni maju deti a zistuju ze hop tak tu uz su povinnosti.Alevaj tak neviem medzi ne zapadnut,vsetky mi pripadaju falosne.Velku silu mi dodava dcerka. dakujeem ze mozem popisat stebou 😉 😉
@butterfly333 uz ti to povedali, ale pripomeniem ti este raz - naozaj si davaj pozor co, ako, kedy a komu zdoveris. a kolko z daného problemu odhalis.
je krasne moct sa uprimne zo vsetkeho vyrozpravat, zhodit to bremeno. ale vzdy je to vyrozpravanie sa z daného problemu v danej chvili, v danej nalade a teda len z pohladu, ktory mas vtedy. neskor mozes nazor zmenit, lebo zistis nove fakty, prestanes to vidiet tak cierno, atd - ale u niekoho uz mas kostlivca v skrini. a ten zvykne vypadnut v najnevhodnejsej chvili. trebars mas doma problemy, vyzalujes sa, potom si to doma vysvetlite, uzmierite sa, vsetko zas u vas krasne a do pekneho dna spadne ako bomba nejaka poznamka (aj nechtiac) od osoby, ktorej si sa zdoverila a vsetko sa otoci proti tebe. budes dvakrát hasit ten isty problem.
a druhy raz o to horsie, ze si to riesila niekde aj verejne. to vie byt velmi citliva vec.
hlavne si uvedom, ze v stave smutku a pocitu bezmocnosti, ked nevies ako nieco riesit alebo hnevu, si zranitelna. a vtedy mas tendenciu vidiet pomocne rameno aj tam, kde by ti inak blikala obrovska cervena kontrolka. staci, ze ti niekto povie par slov, ktore potrebujes pocut a namotas sa na pocit spolupatricnosti.
ved vies ako je to so zenami. vedia dlho mlcat a dusit vsetko v sebe. ale ked raz zacnu hovorit/riesit/konat, je to ako pretrhnuta priehrada.
a su ludia, co vedia takuto doveru zneuzit.
Ja mám 31rokov,bývam v Piešťanoch.a kľudne sa mozme kockedy stretnúť 😉ako staré máš deti?
@butterfly333 ahoj,ozvi sa mi...Lenka
@mariamihalova ahoj som ti písala súkromnú správu.
keby som vedela ,kde to mam citat
@mariamihalova ked si prihlasena, tak hore na hornej liste ti svieti cervene cisielko vedla obalocky. tam klknes a precitas si sukromnu spravu.
@butterfly333 myslim si, ze presne vuem o com rozpravas...neviem cim to je..ale vsetky moje kamosky su inde ako ja..v zahranici, inych mestach..a dokonca uz aj tu co som si nasla sa nakoniec odstahovali ☹ 🙂...myslim, ze kazdy potrebuje mat pri sebe taky butlavu vrbu ked potrebuje a tiez kamosky s kt. Sa pobavi na malickostiach 😉
@nikusa9 áno presne tak každá potrebujeme nejaku kamošku.
@butterfly333 ahoj no asi nas je viac..:( neviem cim to je, ci tou dobou alebo ludmi..ja som tiez taka ze obcas sa potrebujem zdoverit a podebatit ale tiez sa bojim a nedoverujem...:(
@butterfly333 ahoj ako to dopadlo s kamoskou tskto po rokoch?
@svetlanka111 ahoj je to už dávno no všetko je v poriadku okrem toho že som sa rozviedla to bolo to najlepšie čo som mohla spraviť. Nič mu vlastne nebolo stále ma klamal o jeho chorobách nechodil do práce a našiel si milenku a ja som ho živila dlhé roky no chvála bohu som sa rozviedla a teraz mám toho najužasnejšieho muža.

@butterfly333 Ja som z daleka ale ked treba rada ta vypocujem a pomozem, ani moj zivot nie je lahky.