Nemám život ako som si predstavovala

fiona27
28. dec 2014

Ahojte baby.
Prestava ma bavit zivot s mojich mm a vobec zivot aky vediem.Kazdy den ho musim upozornovat stale dokola na to iste a som s toho fakt vycerpana a nebavi ma to.Niekedy mam pocit,ze nemam len jedno dieta ale rovno dve :(.On (moj mm)sa nevie spravat v spolocnosti a vlastne vobec.Ked sme v spolocnosti spara sa v nose,grga,prdi :( Moze vam to prist smiesne ale predstavte si,ze to mate denno denne.Ked ho na to upozornim len sa hadame.Niekedy mam pocit,ze jeho pardon za vyraz jeho susne su vsade.Ked vidim kamaratky,sestry akych maju pozornych,vsimavych,slusnych partnerov tak len ticho zavidim.Ich chlapy sa pekne obliekaju a tomu mojmu nezalezi na tom co ma na sebe.Keby bolo na nom tak chodi obleceny v komunistickych sustiakoch.Dokonca na zaciatku nasho vztahu som mu musela vysvetlit,ze je dolezite si umyvat zuby....Fakt neviem preco som s nim,ked mi tolko veci na nom vadi.Keby sme nemali dieta tak sme spolu uz asi neni.Chcela by som ho zmenit,ale preco!Nemam naladu stale niekomu nieco hovorit,aby nieco spravil,ked niekto by to robil automaticky.Niekto iny by si ma nedoberal pred rodinou.Niekto iny by mi mozno povedal ,,zlato pomozem ti?"alebo ,,milujem ta milacik"a uprimne zo ♡niekto iny by mozno nedovolil,keby ma fakt uprimne miloval aby som plakala koli nemu.
Rozviest sa nechcem.Nemam na to naladu,lebo som fakt vycerpanaa a tak ci tak kam by som aj isla.Hovorievam si,ze mozno ked po materskej pojdem do roboty,ze sa znova zamilujem do niekoho ineho koho stretnem mozno v praci.
Riesila som s mm aj manzelsku poradnu teda skor volala som ho tam ale on o tom ani pocut nechce.
Neviem co sa to somnou deje.Stale si vsimam okolie a mojou chybou je,ze zavidim a porovnavam.Potom som nervozna,nestastna a s manzelom sa hadame.Jasne,ze mam svoje chyby.Ved kto ich nema.A podla mna kazdy si vsima svoje okolie a tiez si raz za cas povie ta sa ma.
Ani neviem co od tohto prispevku ocakavam asi to potrebujem len zo seba dostat,ked nemam komu ved naco aj budem svoje okolie otravovat mojimi problemami.
Mate aj vy doma pardon za vyraz takych ,,sedlakov"?.
On mi hovorieva,ze ma miluje,ale ja to tak vobec necitim.Necitim,ze to mysli uprimne.

mawka
28. dec 2014

toto co je zase za fejk tema? dnes zalozeny nick a uroven textu na zakladnej skole... akoze fakt uz sila

jarmilamila
28. dec 2014

@fiona27 Ahoj. Precitaj si moju temu a hned ti bude na svete veselsie.Sice ti to muza nezmeni, ale aspon budes vediet, ze v tom nie si sama.Tvoj to sice robi v spolocnosti a to by som ho musela fakt zabit.

ivka23685
28. dec 2014

Grga a prdi v spoločnosti, to ma fakt zabilo. To robil aj na prvom rande s tebou?

fidorka7
28. dec 2014

a keď si sním chodila, tak bol vychovaný? V prvom rade by som si s takým sedlákom, ako ho nazývaš, nebudovala žiaden domov, takže nie, nemám doma nič podobné...

fiona27
autor
28. dec 2014

@mawka dik za komentar.nick som si dnes zalozila.NO A CO!Urazat mozes niekoho ineho ja som sa len musela niekomu vyzalovat.

fidorka7
28. dec 2014

a ak sa teda do niekoho v práci zamiluješ, tak potom čo? Rozvádzať sa nechceš ale zjavne nemáš iné zábrany... On je nevychovaný a ty budeš potom čo?

mawka
28. dec 2014

@fiona27 co tu po mne ziapes? 😉 naco si zakladas novy nick? aby sme tu nezistili, ako sa prezentujes aka ste dokonala rodinka a skutocnost je ina?
on je sedlak, ale vy, co si menite nicky, tak ste pokrytecke. a neblac tu na mna. si mozem napisat svoj nazor. nehodnotila som teba, ale text. trafena huska zagagala, vsak? 😉

fiona27
autor
28. dec 2014

@ivka23685 nie na prvom rande to nerobil

fidorka7
28. dec 2014

@fiona27 ale na ďalších už asi hej, a aj iné, ked si ho "na začiatku vzťahu" musela učiť umývať si zuby, nie?

lyzzy
28. dec 2014

Nie nemáme doma sedlakov....pretože sme mali oči,uši a zdravý rozum keď sme sa pre nich rozhodli.A áno všímam si okolie ale nezávidím a nehovorím že henta sa má.Pretože každý má taký život aký si zaslúži a aký si zariadi.Muž sa ti hnusi,rozvadzat sa nechceš ale čo keď sa do teba zakuka kolega ktorého ešte ani nemáš a bude ta milovať navždy.Toto je čistá utópia..

fiona27
autor
28. dec 2014

@mawka ako mozes napisat,ze ziapem?Ja som ti len okomentovala co si mi napisala.A to,ze sa chcem anonymne vyrozpravat neni ziadny trestny cin....nechapem preco ma hned urazas.nerobim to ani ja tebe....tak prepac,ze som ta otravovala ale nikto ti nekazal citat moj komentar....a ked ta uz uraza,ze som si zalozila novy nick nikto ta nenutil nan reagovat....nerozumiem preco si
hned nervozna,panovacna,urazliva

mawka
28. dec 2014

@fiona27 nevrav 😉

slobodnabaculka
28. dec 2014

@fiona27 Když prdí, grgá a lepí šušne pod stolek v společnosti , tak to musí být jenom samotnej Shrek 😉 Povím ti moja, nedaj se s ním obalamutit, budeš mu robit služku celý život. On ti ríka, že te miluje jenom proto, že mu opereš slipy, šušťáky a že mu navaríš. Je to možno kruté, ale hovorím ti to spríma. Nemá význam tento vzťah dále natahuvat, budeš se jenom trápit a za rok tu budeš zase a ani si neuvedomíš, že zakladáš stejnú tému. Ja bych požádala o rozvod, potrásla bych mu pravici, povedzela by se mu "tešilo ma", zabalila bych mu na konárek poslednú svačinu, prehodzila bych mu pytel cez plece a vystrnadila bych ho kade lahší. Nech jede do sveta, nech se učí, co je temu loket a jak se má správat ve společnosti. Ale nech se to naučí bez tebe, tebe nemusí strápňovat, ty máš svú úroveň, nač ho učit všemu odznova. Ochvíla to bude chápat, že ho buzeruješ, psychicky mučíš a začne te bít, když teda nemáš alespoň o patnáct kilo vác a dvacet centimetrú navác jak on. Vykašli se na neho, začni odznova, chlapú je dost, roste to všade jak burina, kukni je jenom teďkáj von kolik junáku se kocí ulicu. Fakt ti radím, nájdi si chlapa na úrovni, kerí te bude mať rád a bude te pestuvat jak svúj drahokam a ty budeš ščastná! To ti radím z vlastných skúsenoscí.

martinusik91
28. dec 2014

Ja už fakt nechápem o čom je tento modrý koník toto fórum...Niekto si tu ide vyžalovať dušu alebo po radu a 90% reakcii čo dostane si z nej ostatné baby robia s prepáčením ,,prdel,, keď sa potrebujete po niekom voziť tak sa vozte po tých úžasných manželoch čo máte doma.Ktovie keď sú taký užasní prečo vôbec máte potrebu sa tu po niekom voziť a robiť si srandu s problémov iných ľudí ???

fidorka7
28. dec 2014

@martinusik91 hlavne že ty si jej problém zodpovedne rozobrala, posúdila a ponúkla jej konštruktívne riešenie...

martinusik91
28. dec 2014

@fidorka7 no určite som urobila lepšie ako tie čo ju tu buzerujete

sue
28. dec 2014

@fiona27 tak myslím,že najvyšší čas vrátiť sa do práce 🙂 myslím,že problém bude aj inde,ak si splodila dieťa s mužom,ktorý si neumýval zuby 🙂 nič nechceš robiť,ale všetko ti vadí 🙂 treba začať od seba. Pracovať,dbať o seba (občas aj o svoj rodný jazyk), stať sa samostatnou a uvidíš,či manžel bude mať chuť "rásť s tebou" alebo sa rozlúčite ;)

motovidlo
28. dec 2014

@fiona27 Pozri, ak sa nechceš rozvádzať, asi sa s tým musíš zmieriť. Ak sa niekomu podarí prevychovať dospelého chlapa, tak má môj najväčší rešpekt, mne sa to teda nepodarilo 🙂 Hlavne keď vravíš, že on sa vlastne od začiatku vzťahu nezmenil - ani k lepšiemu ale asi ani k horšiemu.
Asi by som na tvojom mieste skúsila tú manželskú poradňu sama, možno ti niečo poradia, ako s ním komunikovať tak, aby ťa počúval.
Inak, videla som taký vtipný nápad - pokladničku, do ktorej každý, kto si prdol/grgol/hocičo nechutné, musel dať 1 euro (alebo ako sa dohodnete). Skúste to, v lete aspoň bude dovolenka 😉

mawka
28. dec 2014

@martinusik91 tu ide cisto o princip, na jednej strane tu zeny vypisuju ake maju vsetko dokonale, rodinky, muzickov a potom si zalozia iny nick, aby sa vyzalovali. ciste pokrytectvo. ak toto ti pride normalne, tak potom uz neviem.
a co sa temy tyka, ak sa s niekymz konika pozna osobne, tak s najvacsou pravdepodobnostou vedia, s akym humusakom doma funguje, ked on sa tak sprava na verejnosti.
a za dalsie, rozum sa mi pozastavuje nad tym, ked zena musi ucit chlapa umyvat si zuby. po prvom rande to citit a taky by druhu sancu nedostal. zanedbany chlap? och boze, v dnesnej dobe.... predpokladam, ze sa o seba neprestal starat zo dna na den.

fidorka7
28. dec 2014

@martinusik91 lepšie pre ňu, alebo pre tvoje ego. Máš pocit, že si jej svojim príspevkom zachránila manželstvo a rodinný život?
Pýtala sa, či máme doma takýchto sedlákov - dostala odpoveď.
Celkom prirodzene sa jej my pýtame, či taký nebol od začiatku a kde preboha mala oči - na to nám akosi nechce odpovedať. čo je na týchto otázkach zlé? že má prijať svoj diel viny?
Nehovorím o tom, že ona sa nechce rozviesť ale chce sa zamilovať do niekoho v práci, aspoň v to dúfa... kde je Tvoj zmysel pre spravodlivosť a ochranu slabých teraz, Nič nemáš na obranu jej manžela, ktorého v budúcnosti plánuje /ak boh dá a príležitosť sa vyskytne/ podvádzať?
Máš doma nejaký problém s manželom, že sa ventiluješ na našich príspevkoch?

martinusik91
28. dec 2014

@mawka ja ti poviem osobne ako to mám ja.Muž pochádza z dediny istý čas sme tam bývali a kopu báb je tu na koni odtiaľ.Keby som tu ja pod týmto nickom napísala nejaký problém čo mám tak na druhý deň by ma mužova rodina zniesla zo sveta lebo by to už riešila celá dedina takže v tomto smere chápem tie čo riešia svoje problémy pod tajným nickom.Všade je niečo vždy sa nájde nejaký problém ja mám na vyrozprávanie kamarátky aj z MK ale verejne by som svoje problémy nerozoberala.Možno len také že malý mi nechce sedieť na šerbli 😀 A aby som prispela aj k téme chlap sa nemezmení môže svoje správanie navonok zmeniť ale vo vnútri bude to čo aj teraz s prepáčením prasa.Ja by som toto doma nezniesla

fiona27
autor
28. dec 2014

A naco ma tu urazate?@sue ako mozes napisat,ze mam dbat oseba.Nevidela si ma.Moja ja o seba dbam mozno by som zbalila aj tvojho dokonaleho manzela ak vobec niakeho mas....a vobec mozno ani nevies a ten tvoj dokonaly si to vcera rozdaval s niakou inou (to len tak pre zaujimavost)aaaa nikto z neba mudry nespadol to len ty....ja som urazat nechcela to ste vy pipinky zacali prve.....papaaaaaa ;)

martinusik91
28. dec 2014

@fidorka7 prečítaj si ako si to napísala mne a ako jej to je na tom zlé jej teraz nepomoze sa opýtat preco si ho vybrala a kde mala oci jej treba poradit co dalej povedat svoj nazor a ked nevies poradit tak to nechaj tak.A moje ego tu teraz ale absolutne nehra rolu

mawka
28. dec 2014

@fiona27 uroven tvojich odpovedi je ohromna, vazne. takto nejak sme sa so spoluziackami bavili na zakladnej a strednej skole. presne v takomto style.
mozno to tvoj muz robi naschval, mozno sa ta chce zbavit.

fidorka7
28. dec 2014

@martinusik91 no práve, ved ty si jej nič neporadila, len sa navážaš do ostatných. Možno aj to, že sa jej snažíme otvoriť oči aby priznala svoj podiel viny na tomto stave jej v konečnom dôsledku pomôže, vieš niekedy je potrebné veci pomenovať tak, ako sú, má to zvyčajne lepší efekt, ako chodiť okolo horúcej kaše. Ale asi zbytočne na teba mrhám časom, nevidíš nič iné, len svoje pocity a svoj zmysel pre "pravdu" - tvoju pravdu.

fiona27
autor
28. dec 2014

Preco som si ho vybrala?Pretoze pred svadbou sme spolu nebyvali.Len sme spolu randili.Otehotnela som neskor sa to vsetko ukazalo....takze mam nasmu dietatu vziat otca a nedkor,ked sa ma opyta preco s nim nezijeme tak len koli tomu,ze prdel 🙂 ?ked som mu povedala,ze mi vadi to,ze si neumyva zuby tak to zmenil.Nehovorim,ze je totalny kreten,ze prdi,grga 1000 krat za den,ze je neznesitelny....Ale chcela som len vediet ci mate s takymi chlapmi skusenosti....nevedela som,ze ma hned ukrizujete

fiona27
autor
28. dec 2014

@mawka tak si to necitaj....

martinusik91
28. dec 2014

@fidorka7 no neviem kto sa do koho navaza ja som to písala vseobecne to nieje len v tejto téme.Nemozem za to ze si si to vzala osobne to je uz tvoj problem... jedna vec je hovorit pravdu a druha vec urazat ludi

fidorka7
28. dec 2014

@fiona27 tak po tomto Tvojom poslednom príspevku som presvedčená, že si naozaj žena "na úrovni" bohužiaľ len takej, akú má tvoj muž, čiže máte navzájom to, čo si zaslúžite a to jeden druhého. Určite by si nám zviedla všetkých našich mužov, ak by samozrejme mali záujem o povedzme "naturálnu" ženu, ktorá sa na nič nehrá... A veď vlastne, tvoj jediný problém je, že potrebuješ niekoho zbaliť, celé točíš len o tomto. Pipinka, tak si niekoho na svojej úrovni konečne klofni a užite si to, želám Ti to z celého srdca.

sunshineka
28. dec 2014

Ked mna moj nastve,tak si vzdy spomeniem preco som sa donho zapozerala.aj na tvojom musi byt nieco,preco si sa s nim rozhodla zit,zalozit si rodinu.moj si tiez bez pardonu doma uvali,odgrgne to robi kazdy chlap a ktora povie nie,tak klame.nuz ale keby toto spravil v spolocnosti,tak by som ho tak zhodila pred vsetkymi...nech sa hanbi.jemu nie je divne,ked si medzi ludmi uvali???co na to jeho rodina?neviem,co by som robila,ale urcite by som sa mu snazila vysvetlit ako sa ma spravat.zit s pocitom,ze mozno raz najdem niekoho ineho nie je riesenie