Nemôžem odpustiť neveru
Ahojte mamičky, viem, že nie som jeden z Vás, ale hádam sa nájde niekto kto mi poradí, alebo aspoň povzbudí dvihne náladu.
Fakt už neviem ako ďalej, nechcem sa veľmi rozpisovať a zdržovať Vás dlhým čítaním, tak v skratke. S manželkou sa poznáme 11r z toho 5r manželia máme 1 krásne dievčatko (4r) . Náš problém začal 5 dní po svadbe, keď som zistil, že ma manželka cca rok pred svadbou podvádzala, prečo a koľkokrát sa už asi nikdy nedozviem. Viem že min 4 krát viac samozrejme neprizná a už nemám ako viac info o tom zistiť a dôvod samozrejme, že vo mne vraj problém nebol všetko je to jej chyba ona nevie prečo a podobne, samozrejme že vie prečo len mi to nikdy nepovie. Ale to už je jedno stalo sa to už nezmením( odpustil som jej, ale nezabudol)....nechcel som sa hneď po týždni rozvádzať dal som tomu čas skúsili to opäť spolu bohužiaľ stalo sa čo som nechcel (ona chcela), ostala tehotná. Náš vzťah odvtedy? My nemáme okrem toho žiadny problém, doma je všetko v pohode, povedal by som že je všetko takmer dokonalé nehádame sa vychádzame spolu pekne . Jedine na čom sa hádame je toto, aj to asi tak raz za pol roka snažím sa to nevyťahovať stále von, viem, že tadiaľ cesta nevedie, ale je tu vždy to ale... mne to nedá prešlo už 5 rokov a neprešiel ani jeden deň, aby som na to nepomyslel ráno je to moja prvá a večer posledná myšlienka, sú obdobia, keď je to lepšie ale stále sa to vráti stačí film o nevere pieseň a je to späť, proste už nevládzem. Neviem čo mám robiť, keby nebolo malej hneď sa rozvediem, ja ju už vlastne ani neľúbim, mam ju rád, správam sa k nej pekne, ale to je všetko ona o tom nevie. Navonok všetko zakrývam, tvárim sa ako ju hrozne stále ľúbim. Nedokážem si predstaviť byť bez malej, že prídem z práce a nebudeme sa spolu hrať, že večer nebudem doma, keď budem zaspávať, že jej nebudem čítať rozprávky na dobrú noc a všetko to krásne spojené s deťmi. V tomto máte vy ženy jednu veľkú výhodu, keď sa rozvediete prídete, len o človeka, ktorého nemáte radi, ale deti sú s vami, ale nám ostane čo?...každý druhý víkend, alebo striedava starostlivosť, to si neviem predstaviť byť bez malej....neviem ako na to zabudnúť, ale keď sa to nepodarilo za 5 rokov tak neverím, že sa to zlepší. Na druhej strane stale si kladiem otázku, čo bude keď raz malá vyastie bude mať 20r a nebude ma už potrebovať, bude mať svoj vlastný život a ja budem mať 50 a čo potom. .... AKO TO ZVLÁDATE VY TEDA TÍ KTORÍ TO ZAŽILI AKO STE DOKAZALI ZABUDNÚŤ??
Ak si nájde niekto čas na prečítanie a odpoveď budem vďačný za každú odpoveď.
Problém nevidím v tom, čo už dávno bolo, ale v tom, že to vy neviete spracovať a neustále s tou myšlienkou žijete, ubližujete nie len sebe. Ak ľúbim, tak ľubím. Láska nemá podmienky a treba ísť ďalej a žiť pre prítomnosť. Užívajte si krásne prítomné chvíle s rodinou, nikdy neviete ako dlho tu budete a premárniť život a vzťah kvôli tomu je smutné. Nesmiete sa cítiť ako nejaká obeť, treba prevziať zodpovednosť za svoj život a konanie. Verím, že keď je pevný základ vo vzťahu, tak sa nájde cesta ho obnoviť. Fakt tu už nevidím problém u manželky, ale u Vás. Navrhujem Vám skúsiť Bachovu kvetovú terapiu. Esencie sa užívajú vnútorne a dokážu navodiť vnútornú psychickú rovnováhu v človeku. Môžete tak predísť aj mnohým prejavom na fyzickom tele. Sú tam aj esencie na strach, vracajúce sa myšlienky a neschopnosť zaspať, budenie sa, vracanie sa do minulosti, neschopnosť prijať situáciu a zmenu. ak by Vás to zaujalo, prosím napíšte mi do IP, poradim bližšie. prajem všetko dobré🙂
@madeline1 suhlas... nieco podobne som chcela napisat aj ja.
A hlavne vaz si sam seba chlape, maj sa rad.... lebo to ze sa k tomu vracias hovori aj o slabom sebavedomi, bojis sa, ze si jej neni hodny, ze ta moze hocikedy podviest, vycitky, ze nie si mozno taky dobry, ze jej neposkytnes to co milenec.... si uzasny a jedinecny. 😉
@derdia ja by som bola za to,ze ked teda hovoris Dat to Bohu, on to uzdravi,ale dalo by sa mu pomoct aj tak ,ze ak neboli sobaseni v kostole pod prisahou pred Bohom, teda v nasom pripade veriacich ludi, ak by boli sobaseny len na civil, tak manzelstvo by bolo pred bohom neplatne, a tym padom, by bol on slobodny,a mohol by sa s nou rozviest.,a hned by na nu zabudol.V podstate vsak ju uz nelubi.S dcerkou by sa stretaval,bral by si ju,a mozno aj striedacka.

Ďakujem vám za všetky rady. V najbližšej dobe navštívim právnika. Veľmi chcem veriť tomu, že to pôjde 🙂