icon

Nenaplnená láska

mstylek
20. mar 2017

Ahojte, som tu nova. Od novembra poznam muza, pre mna velmi zaujimaveho , pritazliveho chlapa, kt ku mne chodi na procedury. Nemozem mu odolat, nie je dna kedy by som na neho nemyslela...vieme sa super porozpravat...ale to je tak asi vsetko..snazim sa na neho nemyaliet a odosobnit sa ale nejde to.pisem sem preto, lebo potrebujem to dostat zo seba von a nemam nikoho komu by som sa mohla zdoverit.....co mam robit? Potrebujem na neho zabudnut....

dzjanetta
20. mar 2017

@mstylek ahoj.chod von s kamoskami..pokecat..prist na ine myslienky..a z jeho strany citis nieco?

jeennyv
20. mar 2017

@mstylek a co on, vies blizsie ci niekoho ma alebo aky ma postoj, pokym si neskusila nejake pozvanie alebo tak...tak to hned nezahadzuj

mstylek
autor
20. mar 2017

Bola som, zabudla som ale iba na chvilu....z jeho strany , neviem....potrebovala som pomoc, on bez mihnutia oka vsetko vybavil, bez toho aby nieco za to chcel...myslim ze, ze vsetko su to iba moje dohady a psychika...dvojzmyselne reci a usmevy....ale hlavu mi pomotal poriadne...

mstylek
autor
20. mar 2017

Neskusila som ziadne pozvanie ...je zenaty a ja vydata....preto viem ze ,potrebujem zabudnut....ale baby dakujem ze ste sa ozvali...hned mi je lahsie na srdci ☺

jeennyv
20. mar 2017

@mstylek aha cize uplne ina situacia..to si fakt musis nechat zajst chut

dzjanetta
20. mar 2017

@mstylek a manzelstvo ta naplna?

maslenka
21. mar 2017

@mstylek ty toto poblúznenie nazývaš láskou? Si vydatá žena, nemáš štrnásť rokov!

katkati
21. mar 2017

@mstylek Ďalšia, ktorá sa nezmestí do kože.

keziah
21. mar 2017

@mstylek si momentalne pod vplyvom zamilovanych hormonov, to nema zatial nic spolocne s laskou, je to biologicka reakcia, ktora vsak pri neopatrnom pristupe moze prerast do lasky, takze opatrne.
Pocity zamilovanosti sa zivia a silneju prijemne travenym spolocnym casom, vizualnym kontaktom a fantazirovanim. Obmedz (podla moznosti) vyssie spomenute a pocity zamilovanosti odzneju rychlejsie.

dominika6
21. mar 2017

@mstylek radšej mysli na to čo máš doma ako na chlapa čo vidíš 5x v živote

0silvia0
21. mar 2017

@mstylek toto sa stáva... ideálne by bolo, keby si ho nestretávala v práci, ale ak sa nedá, musíš si držať vnútorný odstup...

vlasta1818
21. mar 2017

Treba si podľa mňa zachovať chladnú hlavu. Netreba sa nechať takýmito vecami rozptýliť. Radšej by som sa snažila pracovať na zlepšení vzťahu s mužom, ktorého mám doma. Zrejme je to už stereotyp, rutina, keďže ťa niečo takéto pohltilo. Preto by som pouvažovala nad nejakým rande s vlastným mužom, možno kino a podobne 🙂 a potom ti dôjde, akého chlapa máš doma a že je to oveľa viac ako ten ktorého si videla párkrát a dokopy ho nepoznáš.

bosoriak
21. mar 2017

@mstylek Poblaznenie sa stane, ved sme ludia. Slubili sme, ze budeme verne, nie slepe. Ak si vsak tymto kompenzujes nejaky nedostatok vo vztahu, vtedy musis zapnut mozog a zacat to riesit.

Mnohokrat si my, zeny, projektujeme do "novych" muzov to, co chceme. Lebo ho nepoznas v osobnom zivote, mozes si predstavovat, aky je gentleman, ako dobre zaraba, ako by sa staral o rodinu, aky by mohol byt pozorny milenec a podobne. Pravdou vsak moze byt, ze pan je sebec, kazdy druhy den s kamaratmi na zatahu, kasle na to co zena v posteli chce, chrape, nechava spinave ponozky na zemi a neocisti zachod po sebe. Chapes, co chcem povedat?

Je velky rozdiel medzi fantaziou a realitou. To si treba uvedomit a neznicit si funkcny vztah kvoli niecomu, co ani neexistuje.

Sama si musis pomoct. Za seba viem, ze to byvaju chvilkove pobluznenia, pri ktorych si staci predstavit vsetko to, co som povedala a je to. Svojho manzela by som nevymenila za nic na svete, ale moju fantaziu si tiez s dovolenim ponecham, kym to nikomu neublizuje 😉

Drzim palce.

mstylek
autor
27. mar 2017

@bosoriak dakujem.presne toto som chcela pocut ☺ .samozrejme ze mam doma najlepaieho chlapa na sveete a pritom aj tak mi dokazal niekto iny pomotat hlavu.Som vdacna za pochopenie a ze som to mohla dostat zo seba von....snazim sa aby to co najskor pominulo...odolavam, pretoze fakt nechcem nikomu ublizit ☺

leabb28
2. mar 2018

Ahojte neviem či to sem patrí ale nenašla som vhodnejsiu skupinu ako je táto začala bi som asi tim že som sa asi zamilovala do manzeloveho naj naj kamaráta len neviem či to cíti aj on kumne raz keď sme boli v bare samozrejme sme boli pri piti začali sme sa bozkávať viem bola to obrovská chyba no neubránila som sa tomu strašne sa mi to páčilo potom sme sa dáko ani nekontaktovali ani nestretli až jedného dňa zase som bola v bare on mi chcel dať pusu no ja som sa odtahla a povedal som že nemôžem že som vydatá za tvojho kamoša a on mi nato povedal že on ma miluje že chce byť somnou na ten večer som povedal dosť a išla som domov za manželom no myšlienkami som bola stále v bare na druhý deň ráno som sa stretla s tým kamaratom neviem čo to domna voslo ale znova sme sa bozkávali skôr bi som to povedala vášnivo prestala som a povedala som mu že toto sa nemalo nikdi stat a odišla som ignorovala som smsky telefonaty asi po 2tyznoch som bola znovu v bare tam som stretla kamoša z frajerkou tak som sa pristavila dávno som ich nevidela no lenže čo čert nechcel prišiel tam aj ten kamoš čo som snim dačo malá videl na ako sa rozprávam z dakym chlapom a už bol lo myslel si že snim dačo mám ale nemala som Snim nič tak mi napísal sms že toto si omne nemysle a že on ma miluje a že myslel to somnou vážne po týždni čo som neustále myslela či sa rozvedem či nie či mu dať šancu či nie som sa rozhodla že sa rozvedem a že budem Snim zrejme ho ešte stále Milujem alebo aspoň ľúbim no on mi tvrdí že on ma už neľúbi že ani ma nelubil keď som chcela aby mi to povedal do očí povedal že on sa somnou neche stretnúť že on chce namna zabudnúť ale tak predca ak mu to robí problém mi to povedať do očí tak asi dačo cíti kumne niečo alebo sa iba somnou zahrával vopred ďakujem za odpoveď a priblble komentáre si nechajte nesom zvedavá na vicitky ja viem že som spravila chybu ale neviem sa pohnúť ďalej 😢

leabb28
3. mar 2018

A posledna jeho veta Znela že aby som ho nechala na pokoji že sa už nechce trápiť a keď som mu povedala že nech mi to povie do očí tak napísal že on ma nechce a že ma neľúbi čo si mám Otom myslet HM som zúfalá 😢😢😢😢

veronikaszabova
3. mar 2018

@leabb28 akoze prepac, ale neda sa to vobec citat. Nemam teraz na mysli chyby, ale BODKY!

beky1813
3. mar 2018

@leabb28 dospej, prestan vymetat bary bez manzela a nauc sa pisat

0silvia0
3. mar 2018

@leabb28 nechce ta? Tak ta nechce a nenamyslaj si ze ta chce. Kde je problem? A co si robila v 17 tich ked teraz riesis taketo teenageroviny?

leabb28
3. mar 2018