Nenávidím budúci “švagrinú”
Ahojte, potrebujem rady Vás ako žien, snáď to čo tu napíšem dostatočne pochopíte… S priateľom sme spolu už asi 2,5 roka, už pomaličky sa rozprávame o svadbe keďze už má cez 30 a vek na to má… Bývame spolu už niečo vyše roka… tak a teraz aby som to uviedla na pravú mieru. Asi pred rokom si jeho brat našiel priateľku…je ukrajinka… zo začiatku ako sme sa spoznali všetko supeeer aj som s nou chcela vychádzať ale ona moc zhovorčivá nie je..: to mi tak nevadilo ale časom začala mať narážky na to ako dlho plánujeme ostať v našom byte ktorý priateľ kúpil asi pred rokom a pol…je malý určite tu neostaneme vychovalvať deti ale zatiaľ nám dvom stačí… potom sa mi pristeľ priznal že brat mu vytkol že bývame spolu v byte (podotykam oni dvaja bylvajú v obrovskom dome u otca)…ked sa pred nedávnom presne ako ked vypukla vojna tak volala mne čo ona vôbec somnou nehovorí a to nehovorim o tom že jeho brat na čele s nou postavili proti nám polku rodiny lebo moj priatel je udajne velmi neprisposobivy a nepožičiava mu auto čo je on akože za brata… a tých vecí je omnoho viac…no ale s5 k tomu ako mi volala so slovami nech pre nu prídem na hranicu… ani žiadne prosím nič…ja som samozrejme odnietla bolo to v čase ked bola všade panika zhon na hraniciach a totalny chaos…nejako sa dopravila ale jej milý nebol doma ale v skole na druhom konci slovenska cize bola v dome sama so “svokrom” tak sme sa ponukli ze ju vezmeme k sebe…no ja som jej navarila vzala ju do obchodu nech si vyberie co chce a ona ani jedno “ďakujem”… potom sme sedeli u nás a ja som sa pýtala ako u nich funguju zamestnania ako u nich funguje školstvo napríklad..ona mi povedala prepáčte za výraz ale citujem “učiteľky? To študuju dievčata z dediny my sa z nich smejeme to su pre nás iba ku*vy”… mna sa to dotklo…! Napriek tomu ze vedela že som vyštudovana učiteľka prácu svoju si vážim tak ona povie toto a ešte sa mi vysmeje.. a asi 2x zopakovala zo že to su take ku..!!Mňa to neskutočne urazilo a ani to nijako nevyvrátila…je strašne namyslená tak že je to jeden otras priatelovho brata iba využíva samé drahé darčeky a pod… a ked sa zacala vojna tak sa citila ako take chudatko pritom býva hned tu a vojna sa jej nijako v podstate nedotkla (nemierim na nic zle) a potom este povie ako jej rodičia posielaju tisice na učet… pojde na ukrajinu fotky z drahych aut luxusne byvanie rodičia niekolko firiem a pod ale to je jedno ale ide o to aka je osobnost a ja sa snazim vyvarovat kazdej jednej rodinnej situacii kde mame byt spolu… ako ste s takym niečim sa vysporiadali? Nie som vobec nejaký zlomyselny clovek ludi mam rada a mam ich okolo seba vela som spolocenska ale toto! Ju doslova neznášam aka je povyšenecka a snazi sa “svokra” doslova pritiahnut na ich stranu a my s priatelom sme len zli a je nam vynadane ked prideme na navstevu…
Pozri sa,prečítaj si po sebe svoj príspevok. Ťažko z neho niečo rozumieť,keď nevieme,kde začína a končí myšlienka. Nabudúce, keď chces nieco písať v hneve a v noci,spomen si na príslovie : Ráno múdrejšie večera.
Ja by som tiež nechcela mať teba za švagrinú, ale nepovedala by som ti to. Radšej by som ťa ignorovala. Z tvojich komentárov naozaj cítiť žiarlivosť. Mne to príde, že ty si tá prvá, ktorá "prišla" do ich rodiny a silou mocou si chceš to prvenstvo zachovať. Je absolútne jedno či je ona Ukrajinka, Mongolka alebo Japonka, lebo na každej by si si niečo našla. To že by mi niekto za niečo nepodakoval alebo má nepoprosil by mi bolo jedno. Vypovedá to len o Tom danom človeku a v prípade, že by sa to stupňovalo, tak by som podľa toho aj k nemu pristupovala.
Totálne by som sa na ňu vykaslala, nech si ma reči aké chce.
Aký význam má to,že je Ukrajinka. To len si len ďalšia ťapa, ktorá podporuje nenávisť voči Ukrajincom?
Lebo to, že je Ukrajinka, Polka alebo Mongolka je úplne jedno. Ak ti vadí, nestretavaj sa s ňou.
Pani, vy nemate usta a jazyk a neviete nic na to povedat? Ja som Ukrajinka a ked sa mi nieco nepaci poviem to priamo. Proste porazmyslajte nad tym.

@nelca0510 pane bože, to fakt sa toto rieši na socialnej sieti? Písala som to večer z mobilu, písala som to rýchlo…robím snáď tvrdé chyby? Chcela by som vidieť či každá jedná keď tu tak vo fóre komunikujete tak dodržiavate všetky podmienky ,ktoré má pravopis a pod spĺňať..:niektoré sa tu už fakt neviete čoho chytiť… som azda zlá neschopna hlupa učiteľka lebo som na Mk nenapísala zopár čiarok a niekde urobila chybu lebo som preklikla písmenko? Ja už tu poniektoré nerozumiem…