Nenávidím manželovu kolegyňu
Zeny
Mozno som už posadnuta myslienkou na tu osobu, ale vážne nenavidim jeho kolegyňu
Manžel ma kolegyňu, zamestnankyňu a sústavne jej chce dokazovať aký je perfektný
Kupuje jej veci na ktoré si zmysli na firmu, neustále jej vo všetkom vyhovuje keď potrebuje odísť alebo nastaviť si svoj pracovný program , dokonca jej kupuje osobne dary , pchá jej peniaze pomedzi ruky ako odmeny pričom ona sama ma rodinu a silno pochybujem že jej manžel je taký k nej pozorný ako ten môj
Hovorí jej o všetkom , je to ten typ ženy ktorá si muža omota okolo prsta pritakavanim
Keď poviem na ňu niečo zle tak to dokáže voči mne natolko otočiť že mi vynadá a ju si zastáva
Taký je ňou zaslepený že si nechce dať povedať že je to pijavica, nemajú spolu nič a ani jej efektivita prace nie je nadštandardná aby musela byt takto sústavne nadštandardne ohodnotená
Ako ju zamestnal tak si nevieme s mužom sadnúť v žiadnej téme natolko je ňou ovplyvnení a vie že mi to vadí a ubližuje mi tým ako sa prehnane o ňu stara a zaujíma a aj tak robí pre ňu stale viac a ešte aj na truc
Neviem ako mam fungovať keď každý deň uteká za ňou a domov sa vravia osoba ktorá mi je deň čo deň viac cudzia
Ja už neviem čo mam robiť , neviem čo je to za čarodejnícu, zakaždým si presadí svoje
A nezveličujem ma aj iných pracovníkov a ziaden z nich nemá taký špeciálny prístup a navyše majú spolu tajnosti o ktorých sa dozvedám od iných ludi
Úplne ma odstrihol, vymenil , rozhodnutia robia spoločne ako keby oni boli manželia a mne ani o ničom nehovorí lebo sa v robote vyrozprávať jej
Predtým sme si rozumeli teraz? Nechcem byt súčasť trojuholníku kde som outsider vo vlastnom manželstve
Chápem, že si z toho vyčerpaná, ale nevzdávaj to. Možno by si nedokázala sa pred ňou hrať na šťastnú rodinku, keď šťastná nie si. Ale čo môžeš urobiť aj bez osobného kontaktu je zavolať jej manželovi. Možno by to vyriešil on. Veď sa to ho týka.
Chápem, už si z toho všetkého vyčerpaná. Dieťa, do toho ešte občas práca, zas len z domu, veľmi na psychike nepridáva, momentálne asi nemáš odkiaľ načerpať energiu a spravanie manžela nepridáva. Tu nejde už ani tak o tvojho manžela a ani mu dohovárať. Len mu to bude liezť na nervy. Ide o teba. Tá žena si predsa nemôže len tak prísť, zničiť niečo posvätné a na tom budovať svoje šťastie s tým, ze jej všetko hladko prejde. Na manžela by som už dávno asi rezignovala, ale jej by som veľmi dala pocítiť, čo v skutočnosti je. Taktne. Skús niekde dobyť baterky.
Keď nabudúce pošle tvojmu manželovi link, co jej ma kúpiť, prečo to nekúpiš ty, nedonesieš jej tu vec do prace s tým - toto si chcela od môjho manžela? Toto je tvoja cena? Dosť málo. Ja by som ju neskutočne ponizila.
Vies co mozno by som to fakt riesila s jej muzom. On mozno o tom ani netusi a urobil by tomu koniec. A tiez, aby ona nevyuzivala tvojho muza a uz si ho tak namotala. Ale mas pravdu su take tipy zien co si dokazu omotat okolo prsta.
Ja ozaj nechápem,ako vieš takéto podrobnosti,keď si doma na RD. A vieš každý prd, ktorý sa v práci šuchne.
@gabika0825 vôbec nemusí byť pravda, že by skuvinal za 3dni pri dverách. Autorka by mu akurát vypratala pole a on by si užíval tu slobodu a kolegynu...obvinil ju, že vlastne to ona odišla. Na taký odchod s dieťaťom treba dozrieť a mať plán..
Tvoj muž s ňou možno nič nemá, ale je do nej zaľúbený.
Vieš, asi by som ju tiež pozvala na večeru, s tým že o nej chlap toľko básní, tak musí byť úžasná a rada by si kamošku. Naozaj to chce čistú hlavu ... Poznáš svojho muža, však vieš čo naňho platí. Možno by pomohlo mu prestať skákať okolo zadku a ísť sa von zabaviť s kamarátmi. Prísť veľmi vysmiata 🙈
Inak čo také jej kupuje? Lebo to je celkom dôležité pre celý príbeh ...
Inak ešte druhá vec, že možno o ňom niečo vie a on jej takto platí aby mlčala.
@laila22 A to akože má byt teraz nejaká naťahovačka že autorka tam má nasilu ostať aj keď vie že muž si tu svoju kolegynu tam môže nasťahovať aj napriek tomu že tam autorka bude 😃 čo bude potom robiť? Zatiaľ k sťahovaniu nedošlo ale ako sorry toto by som ja netolerovala.. a najmä dávať energiu do toho že nasilu niekde budem len preto aby som urobila napriek, namiesto toho aby som tu energiu dala dieťaťu. No neviem mna by v tej chvíli nezaujímalo nič ja by som bola rada že od takého odídem nebodaj sa autorka dozvie že s tou kolegyňou ozaj niečo mal
@beataxxx a navyše bavíme sa o tom ak by s tou kolegyňou niečo mal… bavíme sa v tom duchu
Uz ti tu vela bab napisalo, ze je do nej zalubeny. To neznamena, ze s nou spi. Pochop konecne, ze toto vsetko by nerobil, keby tomu tak nebolo. Menej by mi vadila jednorazova nevera, ako posadnutost manzela inou zenou. Nezmenis to, musis urobit daco drasticke a daj tomu cas. Ostavat spolu je masochizmus.
Takze ja by som toto v ziadnom pripade netolerovala, nech sa zbali on alebo ty, zavisi komu patri byt
Chodit tu na dake wellnessy a venovat sa sebe a podobne rady - nic sa nezmeni, je mi to jedno. Viem, ako sa sprava chlap posadnuty niekom inym. Totalne bez rozumu, nic okrem danej osoby ho nezaujima.
@gabika0825 zažila si už reálne takú situáciu? Ja áno, rozhodne som sa neodstahovala z nášho domu s dieťaťom. Prečo by som mala? Nech ide on.. 😉
Pobaľ mu veci a pošli ho za jeho kolegynou.Vlastne by si ho nemusela do toho niako nútiť.Ešte napíš ako spolu nič nemajú, alebo podľa toho čo píšeš tvoj to len plánuje.
Nakopala by som ho do k ,a vyškriabala mu oči.Kde je tvoja hrdosť? On bude velebiť cudzie ženy? No by videl hajzlík jeden
Ja by som skôr nevedela byť s takým manželom spolu, ktorý je celý varený pečený z kolegyne a správa sa pri nej úplne iracionálne. Nechápem, čo s tým má tá kolegyňa, keď tvoj manžel evidentne nemá rozum. A aj keby sa môj manžel takto správal k svojej kolegyni, ver mi, že nemám o tom ani šajn, lebo nie je až taký pako, aby mi to vešal na nos... (A ja sa mu do jeho profesionálneho života nestarám).
Bohuziaľ, on o ňu usiluje......
Najviac sa dokaažu ľudia zblížiť na pracovisku, spoločné témy, rozhovory, vyrozprávať sa zo života či sa posťažovať, bohužiaľ.... A tam to potom aj najviac iskrí. On je ňou očividne total opantaný......
Čo s tým?
Ona je co zac? Vydata? Ma deti? Kolko rokov? Ako vyzera? Je pritazliva?
Ty si na tom ako? Lebo nechcem nikoho zhadzovat,ale zena v urcitom veku sa musi o seba starat,aby chlap nepokukoval po inej alebo aby ho ina neocarila.
Nic blizsie nepises.
Hadate sa s muzom denne? A tento ich "vztah" ako dlho uz trva?
Inak: Ja by som urobila taky bordel s muzom, ze by sa nespamatal.
A este o to viac, ze to vie cela firma, co sa deje.
Mate deti?
Treba ho spacifikovat.
Svrbí ho vták a zasúva už tam...Alebo je ňou tak posadnutý, chudáčik maličký, že mu ešte nedala...
No, takže ja by som si pekne počkala dámičku a spýtala sa jej, čo to akože má znamenať? a či o tom aké nadštandardné vzťahy má s Tvojím mužom vie jej manžel? Že si s ním rada o tom pokecáš. Pripomenula by som jej, ci si je vedomá toho, že rozbíja niekomu rodinu a že máte len ročného syna! Tvoj truľo sa dal chytiť do pasce, ona je vychcaná a šikovne ho využíva. Pochybujem, že k nemu cíti niečo viac, ale to chlapec zistí až časom, aká je realita. Neviem, ako ste spolu žili predtým? a teda ktovie ako dlho on už má zajačie úmysly? Ak on nechce ani po mesiacoch rozhovorov s tým prestať, vidím to dosť biedne. Ako som písala, jedine, že by ona dala od neho paprče preč...ale čo s takým chlapom potom? Veľa odpúšťania z Tvojej strany.
@gabika0825
Na tuto situáciu mi odchod príde zbytočná melodrama. Zvlášť ak by ju už nikto neprosil, aby sa vrátila. Už sú rodina, treba myslieť hlavne na to dieťa, ktoré potrebuje oboch rodičov, tiež ak je to dobrý otec a všetko zohľadniť a nie urobiť hneď prvý nepremyslený krok, ktorý mi v danej chvíli napadne.
Či nie si ty tá kolegyna, keď takto radíš 😀 (vtip)
Ak nevies pohnut so svojim muzom, pories to s jej manzelom. A on nech si to on vybavi s tvojim ako chlap s chlapom. A zenu nech si umravni. Co jej ma co cudzi chlap kupovat darceky, to kde sme?
Neviem teda, naozaj nevidíš, že to tvoj muž je z nej nejaký hotový? Jeho by som riešila, nie jeho kolegyňu.
A to je chyba, stup mu na krk, ma veľa voľnosti a peniaze na rozhadzovsnie, tak sa naňho nalepila baba, nehovorím, že ma žena byt závislá na chlapovi, ale porodila si dieťa, staráš sa, teraz si doma a evidentne muž zarába dosť, nastav hranice, začni na neho presúvať výdavky, chod za ním do prace, že idete spolu na obed a kolegyňu postáv na také miesto kam patrí, je to zamestnanec, ty si manželka. Keď som po skole nastúpila do prace, môj šéf mal sekretárku, tiež takú zlatokopku, jedného dňa nakráčala do firmy, upravená dáma, pozdravila, a sekretárku prefackala, šéf vybehol z kancla a z voleja dostal aj on, zakončila vetou, ak ste chluchi tak posunkovu reč neovládam a odišla, pravda, to bolo 30 rokov dozadu, ale vždy keď počujem o takýchto vzťahoch na pracovisku, spomeniem sii 😀
Doma namosúrená a otravná manželka, v práci milá kolegyňa, čo si asi chlap vyberie?
@mikadooo jedine v tom prípade tipujem, keby chcel, aby ste sa rozišli, každý pricetny človek, ktorý si nechce rúcať rodinu, cusi, tento necusi.... Podľa mňa jasne
Nuž autorka, neviem odkiaľ všetko vieš, najmä to, či spolu niečo majú. Nákupy myslíš podľa mňa, že nakupuje bez DPH a ona mu to zaplatí, neverím, že mu napíše, potrebujem toto a toto a on vytiahne kartu a platí. Teda súkromné veci. Pokiaľ áno, tak niet o com
Ak sú to veci do firmy, tak snáď je to normálne, že platí. Iba ty vieš, aký je váš vzťah, ako ste sa dali dohromady atď. Ci to bolo "vynútené" manželstvo, rodičovstvo, náhoda, či veľká láska, či ste spolu dlho, či krátko. Každopádne normálne to nie a áno je ZALUBENY, či sa ti to páči, či nie. Posadnutý. Môj ex to tak mal, je ex.... Najlepšie je to riešiť, ak to nezvelicujes a nenafukujes. Zmena nepríde.
@som_realistka nuž sklamem ta, nie vždy ma takýto prístup význam, nie každý chlap by si nechal lásku svojho života otlkat od hysterickej manželky... Ma si muža upratať 🤣🤣🤣doteraz to nevedela, nechcela, platí aj nájom, to musí byť fakt prachaty a štedrý muž,ktory nechá platiť manželku s ročným deckom. Pracovať keď chce, tak ôk, ale nechať ju platiť? No dobre. Takže tvoja teória pri chlapovi, ktorý je evidentne mysľou niekde inde a už niekoľko mesiacov je úplne mimo. Ostala by úplne na smiech. A sklamem ta, fráza, že muž sa uvedomí a ostane u ženy a deti je dogma. Alebo, že bude robiť jej, čo manželke, tiež blbosť. Najmä pri rýchlo kvasenych svadbách, kde si žena vypnutí dieťa, sobáš atď... Skôr by som zvažovala rozchod na úrovni a korektný ch vzťahoch, ak by to pokračovalo. Lepšie ako utapanie sa roky v tom, čo zase ta čarodejnice.

@katkami123 viete, na tom by nebolo nič zle, ale ja nie som cirkusant
Ja nepotrebujem niekomu niečo ukazovať a dokazovať
A už ani svojmu manželovi ktorý svoje priority prehodnotil a nas život spolu s uctou k vlastnej žene zahadzuje do záhuby, vedome
Dohovory nepadajú na úrodnú pôvodu a akákoľvek konfrontácia sa obráti voči mne, vyzerá to tak že je rozhodnutý nezmeniť svoj postoj, dokonca ani prehodnotiť ho a pripustiť, že by sa mohol mýliť
Som unavená, trvá to už niekoľko mesiacov a jedine čo chcem je zdrave prostredie v ktorom bude môcť nás syn vyrásť či už s nim alebo bez neho ,
kiež by to bolo jednoduchšie
@lavender273 synovi sa venuje, keď ja pracujem on je s ním , samozrejme nie toľko ako ja, ale to je prirodzene, ja som na RD