icon

Nenávidím nevlastné dieťa

lupenica
26. máj 2016

Cauki, mam taky problem s priatelom zijeme spolu uz 2 roky ma ceru so vztahu predtym 3 rocnu a syna 2 rocneho, pocas tehotenstva sa dal dokopi so mnou ked bola jeho zena tehotna. bohuzial zena sa prestala one starat a ceru ma v starostlivosti uz pol roka a syna 2 mesiace. malu mam rada je to strasne mile dievcatko sikovne slusne. ale ten maly to je cisti satan neda sa na nho ani len pozret on vkuse vresti stale je zaveseni na priatelovi teraz mal kvoli nemu dovolenku. ked nieco chce hned mu to ide kupit iba abi neplakal je to s nim strasne. chapem ze mu chiba mama ja som toho maleho za ten mesiac ale tak znenavidela skusali sme po dobrom neslo to skusali sme po zlom ani tak to neslo naozaj na neho nic neplati. v obchode ked mu nieco nekupim zacne hned revat. ja studujem este stale tak bi som s nim rada bola doma a starala sa o neho pokial nepojde do skolky ale to sa neda. ukracuje ma o cas s priatelom viem davala som sa s nim dokopi a vedela som ze ma 2 deti aj ho lubim len uz som zufala ako si najst k tomu satanovi cestu. muz je z neho zufali a ja to iste neviem co s nim robila za tie 4 mesiace jeho zena kym on cera bola u nas. ja som neni slovenka preto sa ospravedlnujem za pravopis a gramatiku moj otec je vietnamec a nevidela som ho od narodenia tiez som vyrastala bez otca a viem ho pochopit ale preco je ten mali taki zly.

bmuller
1. jún 2016

@eva8 No pár strán dozadu tuším začali padať výčitky o tom, ako môže človek s nedokonalou gramatikou zmaturovať. Žiaľ, môže (nechcem byť sviňa, ale koľko mamičiek vyčíta učiteľom, že bazírujú na učení "zbytočných" pravidiel na rôznych predmetoch - slovenčinu nevynímajúc- čím ich deti neuveriteľne preťažujú... a zrazu sa pýtame, ako je možné, že niekto s maturitou neovláda slovenčinu 😎 Stretla som sa s tým napríklad pri téme nedávneho štrajku nevďačných učiteľov 😀 ) . Čiže z pozorovaní vyplýva 😀 , že na naozaj výbornej úrovni ovláda slovenčinu málokto, takže každému sa môže vkradnúť chyba či čechizmus. Ale chcela som vlastne o tom, že téma bola o úplne niečom inom a už pár strán sa nesie dosť mimo. Takže k slovenčine už howgh 😉

bmuller
1. jún 2016

@eva8 Hovorovo príslovka - tak to môžeme obrátiť, že aj autorka písala hovorovo 😎
Howgh

dusika11
1. jún 2016

@adsumus hej??a inac mas pekny den???

dusika11
1. jún 2016

@lupenica asi mas vela casu ked mi nadavas do internej posty...ok ako chces..zablokuju ta..

eva8
1. jún 2016

@bmuller teda prečo si oslovila mňa ohľadom jej maturity, keď sa to rozoberalo pár strán dozadu? A nakoniec si aj ty napísala svoj názor ohľadom gramatiky aj keď je téma o niečom inom 🙂
Slovo "moc" s významom "veľa" je bežné hovorové slovo aspoň v mojom okolí. A čechizmus.

jja napr. nemám ceru ani hovorovo

adsumus
1. jún 2016

@eva8 ona ťa podla mna oslovila, že tu nepriamo zhadzujete kočku na základe jej gramatiky a ignorujete jej problém s dieťaťom. to si myslím aj ja.

eva8
1. jún 2016

@adsumus absolútne som kočku ohľadom jej gramatiky ani nespomenula.
Skôr som sa zastala cudzincov a ich slovenčiny.
až teraz som spomenula, že ja nemám ani hovorovo ceru - to bola jediná poznámka o gramatike pisateľky.

a o zhadzovaní by som pomlčala ....

adsumus
1. jún 2016

@eva8 napísla som nepriamo zhadzujete, nie priamo, lenže tema je vychovný problém, nie gramaticke nedostatky zakladatelky temy.

adsumus
1. jún 2016

@eva8 tak podme šup k teme, ty navrhuješ pevne objatie neposlušneho dieťaťa, praktikovala si to na svojich deťoch alebo niekto na tebe? s akým vysledkom?

dusika11
1. jún 2016

@adsumus pozri ..ty mas vzdy ine nazory ako ja..to sa stava ale..musim ta pochvalit nikdy si sa neuchylila k primitivizmu a nadavkam ake mne dosli od autorky do internej posty..ak toto dokaze clovek cudzej osobe na fore co vystraja doma???uf..cele zle. tu ani gramatika nepomoze

eva8
1. jún 2016

@adsumus toto nie je k téme (život mojich detí) ja taký problém ako daná pisateľka nemám. Môžme debatovať v inej téme, ty vieš, v ktorej

adsumus
1. jún 2016

@dusika11 vieš ja sa jej nečudujem, ona je ešte sama dieťa, navyše v ťažkej situácii, navyše sa do nej navážaju cudzí ludia na striedačku, zvolávate sa ako svorka z iných tem, píšete jej príšerne veci, ktoré nie su vobec pravda, zosmiešnujete ju, že nemá na maturitu a tak dalej, niektoré jej píšu, že ich muži by ju nakopali do riti, je to hanba slovenskeho národa, čo tu predvádzate, pedagogičky a aj nesmierne smutne, ja mám zachvilu dať dieťa do školy, ale začínam sa báť, ak to tam maju pod palcom takíto ludia ako vy. takíto ludia maju pomáhať našim deťom? vychovávať ich?

adsumus
1. jún 2016

@eva8 ja sa nepýtam na život tvojich detí, ja sa ťa pýtam prečo odporúčaš objatie ked je dieťa neposlušne.

dusika11
1. jún 2016

@adsumus a vies ze sa nikto nestazuje??mam velmi dobre vysledky..a poriadok..ok ale ked je niekto dieta nema si takto dovolovat..ja riesim ze co vystraja doma s dietatom ked tu sa tak prejavuje..preto znova tvrdim,..to dieta na vine nie je..ale ona..proste cele zle..

eva8
1. jún 2016

@adsumus lebo tento chlapec potrebuje lásku a istotu. Ale o tom som už písala, nie o gramatike pisateľky....
Tresty ešte viac poškodia. ˇAnio, máš také a také problémy, si stratený a prejavujú sa tvojim hrozným správaním. Ale my ťa prijmeme takého aký si...

Až keď bude ustálený so situáciou, môže sa začať výchovou, aj prípadnýimi trestami....

S môjho súkromia - ja som sa ešte dávno zvykla syna opýtať: "Aké sankcie teraz navrhuješ?"

dusika11
1. jún 2016

@eva8 clovek ktory sa takto prejavuje sprosto nadava do ineternej posty..nazyva verejne chudera a podobne a slelice...tak co tam cakas???

eva8
1. jún 2016

z môjho, nie s môjho....

eva8
1. jún 2016

@dusika11 ...už nič...

adsumus
1. jún 2016

@dusika11 ty si tu o nej napísala tieto podle obvinenia

"pozri ty tu vypisujes..mne je luto toho maleho o teba nestojim ci ty uznavas moj nazor..vies preco??rozbila si rodinu znicila si zenu ktora bola tehotna je mi jasne ze potrebujes pocut ake je to male hrozne,,a dieta je na vine ..je mi jasne..ze potrebujes poklepat po rameni...ale.....nezasluzis si to
dalej ....ty si dala verejne na net temu..tym padom tu moze strkat nos kazdy.....ty nechces poznat radu....len si robis prdel..a stale obvinujes male dieta,,,
chudak dieta"

ale klameš!!! ona žiadnu rodinu nerozbila, matka dieťaťa je alkoholička, ktorá sa ho sama vzdala, sama ho doniesla po niekolkých týždnoch či mesiacoch alkoholickeho ošialu, dcerky sa vzdala už predtým, lebo je rozmaznaná, ona sa snaží hasiť a riešiť, čo narobilia matka dieťaťa a ty ju tu zato ohováraš a urážaš, nepíšeš, že ona je chudera ale píšeš, že dieťa o ktoré sa stará je chuda,a le to je klamstvo a ešte väčšie osočovanie akokeby si napísala, že ona je chudera, to dieťa bolo chuda a ona mu pomáha, pochop to a my máme pomocť jej, a ak nemáš zaujem, nediskutuj, ale stačilo, prestan sa do nej navážať, nezasluži si to.

adsumus
1. jún 2016

@eva8 no a ake sankcie tvoje dieťatko navrhlo?

dusika11
1. jún 2016

@adsumus to tvrdi ona..nevieme kto je ten chlap ...neosocuj ma..bud tak laskava

dusika11
1. jún 2016

@adsumus ja sa do nikoho nenavazam..len stale tvrdim ze si je pisatelka na vine....zel jedna s malym..a ak sa takto sprava ako vypisuje..tak dakujem pekne to dieta je chudiatko..nema nikoho kto by sa ho zastal a tak tlieskaj tu nazoru ze dvojrocne dieta je satan podla teba ved to je absurdne

adsumus
1. jún 2016

@dusika11 osočovanie je písanie nepravdy o iných to ja nerobím, to robíš teraz ty.

eva8
1. jún 2016

@adsumus to už je jeho a moje súkromie 🙂

dusika11
1. jún 2016

@adsumus podla mna to pravda je..a prejavuje sa to v plnej nahote...hlavne spravanim..vazne si myslis ze sa doma v krotickych situaciach ovlada???ved vies ako je tazke byt rodicom.....a kolko samoovladania treba..nie je dozreta osobnostne..a neovlada sa
je to moj nazor na pisatelku..kazdy mame svoje nazory..

adsumus
1. jún 2016

@dusika11 k tomu satanovi matka už napísala, že to bolo unáhlene vyjadrenie, zasa sa vraciame späť? dieťa ma ju a tatu, ktorí sa preukázatelne o dieťa staraju, ved prečo by inak vypisovala o radu? že ju to trápi asi. či myslíš, že tužila čítať tu ako ju treba nakopať do riti?

dusika11
1. jún 2016

@adsumus ja z nej mam pocit ze cakala ze vsetky povieme ake je to dieta nemozne a strasne....a neznasa ked niekto povie iny nazor..

adsumus
1. jún 2016

@dusika11 komukolvek by si to napísala v jej veku, by vybuchol, pretože to myslí s malým uprimne a ty ju napádaš, že rozbila rodinu a podobne, to len bezcitný psychopat by sa zasmial na tvojich slovách a napísal ti nejaku kravinu, aby ťa naštval, ona reaguje uplne normálne, ty si neuvedomuješ ako velmi ju provokuješ, možno aj hej. ale je to ešte decko, mladý človek v ťažkej situácii.

eva8
1. jún 2016

nechcete radšej oslavovať MDD so svojimi ratolesťami?

eva8
1. jún 2016

@adsumus ona rozbila rodinu.