icon

Nenávidím nevlastné dieťa

lupenica
26. máj 2016

Cauki, mam taky problem s priatelom zijeme spolu uz 2 roky ma ceru so vztahu predtym 3 rocnu a syna 2 rocneho, pocas tehotenstva sa dal dokopi so mnou ked bola jeho zena tehotna. bohuzial zena sa prestala one starat a ceru ma v starostlivosti uz pol roka a syna 2 mesiace. malu mam rada je to strasne mile dievcatko sikovne slusne. ale ten maly to je cisti satan neda sa na nho ani len pozret on vkuse vresti stale je zaveseni na priatelovi teraz mal kvoli nemu dovolenku. ked nieco chce hned mu to ide kupit iba abi neplakal je to s nim strasne. chapem ze mu chiba mama ja som toho maleho za ten mesiac ale tak znenavidela skusali sme po dobrom neslo to skusali sme po zlom ani tak to neslo naozaj na neho nic neplati. v obchode ked mu nieco nekupim zacne hned revat. ja studujem este stale tak bi som s nim rada bola doma a starala sa o neho pokial nepojde do skolky ale to sa neda. ukracuje ma o cas s priatelom viem davala som sa s nim dokopi a vedela som ze ma 2 deti aj ho lubim len uz som zufala ako si najst k tomu satanovi cestu. muz je z neho zufali a ja to iste neviem co s nim robila za tie 4 mesiace jeho zena kym on cera bola u nas. ja som neni slovenka preto sa ospravedlnujem za pravopis a gramatiku moj otec je vietnamec a nevidela som ho od narodenia tiez som vyrastala bez otca a viem ho pochopit ale preco je ten mali taki zly.

adsumus
1. jún 2016

@dusika11 nie nečakala, potrebovala poradiť a podržať, ja som to tiež mala super ťažke, ale neobracala som sa na nikoho cudzieho, lebo viem ako veľmi vedia ludia ubližovať ludom v ťažkej situácii, zo sprostosti väčšinou.

dusika11
1. jún 2016

@adsumus ja si tiez myslim ze polovica s toho je pravda co pise..rozbila rodinu..si predstav seba tehotna..a podla man chlap nie je celkom ok..ved zober kolki nakecaju na zenu kadeco...alkoholicka nevyrovanana bla bla bla---a zoberu deti s pomsty..ja tam citim strasnu krivaren...nevieme pozadie..potrebovala by som druhu stranu..kazdopadne malada strasne vyvadza...ine je nezhodnut sa skocit si do vlasov..ok..nemame sa radi z inych diskusii..mas na man alergiu ja na teba..ale ....toto zas nie..to je moj nazor

adsumus
1. jún 2016

@dusika11 ty ber tuto diskusiu tak ako je, ty tu nemáš fabulovať príbehy ako to je všetko uplne ináč, ty tu máš radiť, nie podozrievať a písať, že tomu neveríš.

dusika11
1. jún 2016

@adsumus ale no...neprednasaj..

dusika11
1. jún 2016

@adsumus mne sa bridi takto osocovat male dieta..ako to robi ona..

adsumus
1. jún 2016

@dusika11 ona to dieťa neosočuje, snaží sa mu pomocť.

dusika11
1. jún 2016

@adsumus ako ??tym ze zalozi temu nenavidim nevlastne dieta??keby chcela pomoct takto formuluje inac....

adsumus
1. jún 2016

@dusika11 ja som zažila, že názov temy zmenili admini a dostala som zato ja ako zakladatelka od prispievatelov, a napriek mojim opakovaným žiadostiam, tema bola beznádejne premenovana podla adminov, reklama, ludia sa nakliknu, začnu prispievať. peniažky sa kotulaju.

adsumus
1. jún 2016

mala som gramaticku hybu, pardon.

adsumus
1. jún 2016

no podme moralistky tuná sa tiež označuje dieťa ako satan!!!!

dusika11
1. jún 2016

@adsumus hej??ok ..pocuvaj zivot je zazrak...vek batolata jedinecny...a zaidna zaba sa nema pravo takto vyjadrovat a vobec takto zmyslat...ak nenavidi dieta tak ..nech to ukonci z muzom.-..to je moj nazor..ja osoben si neviem predstavit zeby o mojich detoch tak niekto pisal..-
pisatelka nikde nespominala ze chcela zmenit nazov temy na ploche???alebo ste mali vrucne ipecky kde su ju fajne pohla spravnym smerom???jeje vylev voci mne ...sa mi zda taky vyhecovany...
ale neverim zeby si sa znizila hecovanim mladej osoby..tak hlboko by si neklesla...ze?? 😎

dusika11
1. jún 2016

@adsumus to ta vazne bavi sliedit v inych temach a vytahovat a ctrl sem a tam bez zmyslu??

adsumus
1. jún 2016

@dusika11 no a sme doma, už neobvinuješ falošne len to dievča, ale aj mna, my sme si jedinu IP nevymenili ani žiadnu inu správu, špiníš a špiníš ludí. podozrievavosť nie je ale pekna vlastnosť.

adsumus
1. jún 2016

@dusika11 to bola náhoda, ja nesliedim, chceš aj tam moralizovať či nie

dusika11
1. jún 2016

@adsumus nuz sama sa tak prejavujes ..vytahovanim druhych tem......co si mam mysliet potom??

adsumus
1. jún 2016

@dusika11 ešte raz, ludia bežne označia decino že je satan a nemyslia tým nič viac ako že je malý zloduch a aj tak ich maju radi, nič to neznamená. prestante pranierovať dievča za to, že to tak pochopila ako to je.

dusika11
1. jún 2016

@adsumus nepocula som od teba zeby si sa ty tak vyjadrila..ani od bab co si piseme ved vies kde aj si skocime do vlasov..ani od kamaratiek...v tomto sa nezhodneme

adsumus
1. jún 2016

@dusika11 ona má 20 rokov, ber ohlad, ked si pedagog.

dusika11
1. jún 2016

@adsumus ale no 20 bolo bezne byt matkou..ja som uz bola sama zadana vazne..a su tu aj mladsie maminky..uz nastky.........a nenazyvaju svoje deti takto..nezlahcuj to vekom..to je myslenim

adsumus
1. jún 2016

@dusika11 jasne ty poznáš jej myslenie a vieš všetko ohladom, čo sa deje, či matky nazývaju alebo nenazývaju sovje deti tak či onak na fore. 😅 trošku sa zamysli aspon trošičku.

dusika11
1. jún 2016

@adsumus jej mylsenie nas nema zaujimat..mna zaujima to dieta co to ma znasat jej myslenie..dvatsat rocna uz musi vediet co obnasa zivot s takym muzom prv nez si k nemu lahne..takze..je to nevyzretost a lahkovaznost podme sa bavit o tom dietati ..ako sa ma ono podla teba branit??ked ma taku macochu??

adsumus
1. jún 2016

@dusika11 ja skor problém vidim v tom ako sa mamina má braniť tebe, čo miesto pomoci, očiernuješ a urážažaš. ona si s nikým lahkovážne nelahla,klameš, matka dieťaťa si lahla s cudzím a holdovala alkoholu miesto aby sa starala o drobcov, zakladatelka sa snaži tým malým pomocť, dievčatko je ok, chlapček je problémový. zvládne to. 😉

dusika11
1. jún 2016

@adsumus ja nikoho neurzam..nenazyvam nikoho slepicami len hovorim svoj nazor...a nikoho neoznacujem chudera a podobne..taketo vyjadrovanie nema co na fore robit..a preklinat ma ako poslala do ip..no ..inac veri sa ze kliatba poslana sa obcas odrazi naspat..vola sa to karma..

y0l0
Odpoveď bola odstránená
sardinka335
1. jún 2016

@dusika11 čoooo? to fáákt ti niekto poslal na IP ze ,,ta preklina?,, kks....to fakt radšej niekomu vynadam ,,do slepíc a chuderí,,. 🙂

adsumus
1. jún 2016

@dusika11 urážaš a zhadzuješ,a le nie si si vedomá. upozornili sme ťa už viacerí. 😖

dusika11
1. jún 2016

@adsumus sme ta viarceri??pochop..ze je to moj nazor..a to ze sa niekto urazi je nezrelost..ved ked dam probelm na verejnu diskusiu je samozerjme ze sa tam najdu aj ine nazory ako ocakavam
@sardinka335 .hej a predtym mi bola poslana ziadost o priatelstvo...skoro ako schyza 😀 ale..po kauzach na mk co tu boli som pochopila ze ludia su tu kadeaki..len ako sa ma branit batola??

sardinka335
1. jún 2016

@dusika11 ono je to celkovo ťažke niečo sudit, hovori tu len 1 strana...kto vie ako to v reále je. Lebo tam je aj zlyhanie bio matky. Ja by som si dieta nedala ani za svet. Proste čo to je za matku ze opustí 2 ročne???? Nema vyvinute materske pudy alebo neviem čo. Jasne ze to dieta vystraja - zmena prostredia, absencia bio matky, nova partnerka...ja sa ani nečudujem ze tolko detí ma problémy - mozu za to ich rodičia.

adsumus
1. jún 2016

@dusika11 klameš o ludoch a označuješ ked sa bránia za nezrelosť.

dusika11
1. jún 2016

@adsumus ale no..uz daj pokoj..v com klamem??vies co znamena klamstvo..ako slovo??je to zamerne sirenie nepravdivej informacie ak poznas dany stav,...ja nepoznam..preto ani nemozem klamat..len hovorim svoj nazor..nestretli sme sa nepozname sa...len vychadzam a dosla som k nazoru s toho co pise..tak laskavo..prestan podsuvat nepravdive informacie vytrhavat s kontextu...