Nenávidím nevlastné dieťa
Cauki, mam taky problem s priatelom zijeme spolu uz 2 roky ma ceru so vztahu predtym 3 rocnu a syna 2 rocneho, pocas tehotenstva sa dal dokopi so mnou ked bola jeho zena tehotna. bohuzial zena sa prestala one starat a ceru ma v starostlivosti uz pol roka a syna 2 mesiace. malu mam rada je to strasne mile dievcatko sikovne slusne. ale ten maly to je cisti satan neda sa na nho ani len pozret on vkuse vresti stale je zaveseni na priatelovi teraz mal kvoli nemu dovolenku. ked nieco chce hned mu to ide kupit iba abi neplakal je to s nim strasne. chapem ze mu chiba mama ja som toho maleho za ten mesiac ale tak znenavidela skusali sme po dobrom neslo to skusali sme po zlom ani tak to neslo naozaj na neho nic neplati. v obchode ked mu nieco nekupim zacne hned revat. ja studujem este stale tak bi som s nim rada bola doma a starala sa o neho pokial nepojde do skolky ale to sa neda. ukracuje ma o cas s priatelom viem davala som sa s nim dokopi a vedela som ze ma 2 deti aj ho lubim len uz som zufala ako si najst k tomu satanovi cestu. muz je z neho zufali a ja to iste neviem co s nim robila za tie 4 mesiace jeho zena kym on cera bola u nas. ja som neni slovenka preto sa ospravedlnujem za pravopis a gramatiku moj otec je vietnamec a nevidela som ho od narodenia tiez som vyrastala bez otca a viem ho pochopit ale preco je ten mali taki zly.
Ja ked citam temy na tomto fore tak vzdy ta podvadzana zena je alkoholicka a vzdy ona zacala prva podvadzat a chudak chlap co ine mal robit len si rychlo najst inu aby mal pekny harmonicky vztah chudak chlap svina alkoholicka! Moc tto rozpravkam neverim a poviem jedno ja ked som bola tehotna a moj manzel by si nasiel inu tak je to obycajna svina bsz chrbtovej kosti! A ty mas kolko 20 rokov? Lebo dospela rozmyslajuca zena co uz bola tehotna by nikdy si nezacala s muzom ktory ma doma dieta tehotnu zenu a ked ju nabuchal vtedy nepila? Fiha zaujimave! A povedat dietatu satan a v dvoch rokoch ho vlacit po lekaroch a povedat ze ho das do ustavu? Jezis preco tam nedala mama teba ci ty si bola vzdy dobra? A az ked si rozbila rodinu si ostala takato?
@levica202 netreba to brat tak vazne. Ja poznam aj mamy ktore to povedia o vlastnom dietati pri nejakej situacii, pripadne aj horsie bohuzial :-/. Ale toto nie je vlastna mama, tato zena sa predsalen snazi. Ved chce to riesit citaj diskusiu. Ked budes mat vlastne deti uvidis ze vychova je naozaj narocna, a deti sa velmi lisia. Narocne deti pochopi len clovek ktory to sam zazil.
no hlavne dieťa potrebuje cítiť, že ho ľúbiš,pritúliť, poláskať,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,ty si fakticky cudzia pre malého,,,dieťa je vnímavé,,,,,,,,,,,určite je to ťažké pre neho,,,,,,jeho to prejde,,chce to čas
ty si na hlavu 2 ročný satan ty si j....a p...a či čo ved to je male dieťa vrešti no a čo ty sa daj liečiť u psychiatra dieťa je boži dar ty nemaj deti a otvor radšej knihu slovenskeho pravopisu na základnu si chodila kde do Vietnamu či na Slovensko predpokladam že na Slovensko radšej sa venuj tomu nájdi si puberťaka a nie otca dvoch deti a ohovarať a kydať naňho ty dokonalosť mal by ti tak kopnuť do riti že budeš letieť na km a nie s takým nevyzretym deckom sa zaoberať taku by ti mal streliť po papuli že by si sa hned prebrala take kravy by nemali mať vôbec deti to budu chudata to že mu všetko kúpi to je tvoja vec ide to z tvojich penazi neide tak ty môžeš držať tak akurát papuľu a krok je to jeho vec čo mu kúpi a že kvôli nemu ma dovolenku prebud sa to je jeho biologický syn tak drž hubu a krok alebo sa otoč a vypadni a nerob peklo zo života chlapovi z dvomi maličkými detmi a peklo ty si satan v ľudskej koži a nie male 2 ročne dieťa ty vole to sa môže narodiť aj take debilne dievčisko och môj bože.

@lupenica dieta je darom ano každe dieta dokaže rodiča vytočit ja som to ribila tak že som išla do inej miestnosti napila som sa vody dychala a hovorila je to malinke babo ono to nechape ešte hlavne sa snaž ty byt v pohode maly uvidi že to nema vyznam je v obdobi ked nevie kde patri nevie čo ma robiť mamu mal aku ma len teraz je v cudzom to nechape chce to hodne lasky a pochopenia a musiš s nim chodiť von je to dieta noa a čo ked sa hodi na zem bože ved robia aj ine deti nadychni sa obym ho a ide sa dalej ked uvidi že to s vami nič nerobi tak prestane a nesmie mu otec všetko dovoliť lebo potom ta nebude rešpektovať ale nebude to hned chce to vela času a malí chlapci maju niekedy obdobia ako puberty ono to prejde neboj