Nenávisť žien voči svojim mužom
Ked tu tu po dlhe roky čitam mam pocit že len mi muži sme tie/hovada/ aženi užasne mamički...mal som par stretnuti s pravnikom a nie jednym,v tomto a predošlom roku je viec zakernosti faloše klamstva od matiek ako od manželov...ženy klamu,špekuluju ako sa odtrhnut od muža ktoreho sa chcu zbavit,zničit ho a najst noveho čo ho možu cicat
@mladena ďakujem za odpoved,dlho som tu už nebol a ani namam prečo...odkaz pre niektore dievčata v debate-ďakujem za pochopenie a pre zostatok odkaz,tie čo vraj ma poznaju-vaše nazory su tak krive ako Vaš charakter a som velmi rad že plati-lož má krátke nohy.
@lllara1110 podla mna mas len zly pocit. Ja sem chodim tiez a ten pocit nemam.
Na tomto fore som si praveze naopak vsimla ze zeny toleruju a ostavuju s neschopnymi muzmi ktori ich len vyciciavaju mentalne a niekedy aj financne ale nemaju silu odist, boja sa.
Neda sa to takto delit ze zeny a muzi. Su charakterni milujuci starostlivi muzi a su aj cestne a dobre manzelky ale aj naopak a to co sa tyka obidvoch pohlavi.
Mňa vždy sklame ten pocit., že ja sa snažím pochopiť, prispôsobiť, starať sa a môj muž nie je toho schopný. On povie, alebo to vníma, že áno, ale mne to stále tak nepríde, on robí, len to čo sám chce urobiť. Ak chce tak sa prispôsobí, ak chce tak pochopí, nikdy sa neobetuje. Že to skrátka neurobí pre dobro veci. Tiež ma sklame, že muži alebo teda ten môj skrátka naozaj nevie, nechápe, proste to nemá v jeho mozgu miesto. Chcela by som ho nevnímať ako zvieratko, ale niekedy mu naozaj jedlo a teplá náruč stačí k tomu aby mi dal napr. peniaze na kaderníčku. To ma sklame.
@lauricka na Koníka chodim len občas,ta doba ked som mal dôvod je fuč,rovnako som sledoval čo,ako,prečo,začo a všetko okolo detí a Vaše-naše starosti či radosti.Tema ja deti a manželka tu pre mňa skončila a prosim rešpektujte to.Dôvodov je viac ako napr.nechcem škodit sebe/par ludi to zneužilo/nechcem škodit detom,nechcem škodit manželke.Nechcem sa vracať naspať a hladam to čo ma môže poučit,naučit,povzbudit,rozosmiať...každej z Vás želam málo starostí z detmi,nech su zdrave a vyrastaju v kruhu rodiny,dobrého manžela,vela zdravia a hodne super dobrodružstiev s drobcami 😉
@lllara1110 OK, napodobne
@lllara1110 ja s tebou súhlasím. Nemáme si čo vyčítať či už ženy mužom alebo muži ženám. Ja mám skvelého manžela. A ja sa zasa snažím mu oplatiť, aby bol pri mne šťastný. Ale poznám veľa sebeckých mužov ale aj žien. A ako sa hovorí, za každý rozbitý vzťah môžu obaja partneri rovnakým dielom

@lllara1110 problém je v tom, že muži sú slabosi keď sa vec týka ich detí a taktiež nedokážu tak intrigovať ako ženy, nedokážu s nimi bojovať o deti, o svoje práva, rýchlo to vzdávajú a nechávajú deti a častokrát aj celý majetok spolu s neprimerane vysokým výživným v rukách ženy a potom sa len sťažujú kamarátom na pive ako ich tá "krava" ošklbala, ako im nechce dať deti..... a súdy to ešte podporujú, keďže toto konanie žien sa za tie roky kvôli nečinnosti mužov stalo akýmsi štandardom, pričom zákon o rodine a výživnom zneužívaný ženami sa od čias hlbokého socializmu nezmenil, ale súdom akosi uniklo, že doba a životné podmienky sa zmenili.
Prečo chodíš na takéto ženské stránky keď ti to dvíha tlak?
Ak máš nejaký problém s bývalkou, odporúčam ti stránku adikia.cz.