(Ne)oficiálna milenka alebo dvojitý život ženatého muža
Ahojte,
tiež sa chcem s vami podeliť o moje skúsenosť. nepotrebujem počuť reči typu, nemala si ísť do toho, atď.. to viem aj sama.
Dva roky som bola vo vzťahu so ženatým mužom. Celý čas mi iba sluboval, prisahal že budeme spolu. Cely čas som mu verila. Prisahával mi na svoje deti, že budeme spolu. Sám si dával termíny, že kedy. A ja som stále iba čakala a naivne dúfala.. Milovala som ho, aj keď bol žiarlivý, keď mi robil scény. Vedel byť perfektný manipulátor a vždy všetko otočil proti mne, aby ulahodil svojemu svedomiu. Vždy všetku vinu hádzal na mňa, vždy keď nezvládal svoje stavy, kompenzoval si to cezo mňa. A ja som si to vždy vyčítala, trápila, ospravedlnovala sa. Potom som to raz ukončila po naozaj hroznej žiarlivostnej scéne a rok som sa z toho vzťahu dostávala do kopy. ďalší pol rok som už konečne žila, smiala, užívala si.
Potom však nastal nejaký zlom v mojej hlave a ozvala som sa mu a začali fungovať. on pracuje v čechách, chodila som za ním na víkendy a manželku s deťmi mal v BA. raz za týždeň chodil za deťmi-ako tvrdil. Tvrdil mi, že si uvedomil za ten čas bezo mňa veci, že ma neskutočne miluje a že sa rozhodol byť so mnou. povedal, že to doma ukončuje (riešil to asi 4 víkendy, kedy chodil domov), že to povedal deťom, že to vedia svokrovci, že už bol za právnikom, že je všetko pripravené a už to čaká na podpis a že všetko to robí pre nás a kvôli nám. že so ženou nekomunikuje, nevolá. Mala som občas pochybnosti, ale vždy to vedel tak krásne otočiť proti mne, že ešte ja som bola tá, ktorá sa ospravedlnovala. furt mi vravel, aký je on vyčerpaný, ako nevládze, ako má za sebou ťažké dni a noci rozhovorov a ja som bola furt tá chápajúca a čakajúca. Chodili sme spolu von, poznali ma jeho kamaráti, kolegovia..
pred pár dňami som mala telefonát od jeho ženy. niekto jej dal na tip. volala mi, či som u neho a sama mi začala rozprávať veci ako, že je to medzi nimi v poriadku, že spolu spávajú a normálne žijú a fungujú a že ma prosí, nech jej poviem pravdu. hneď som sa jej povedala, že šak sa rozvádzate. a ona zúfalým hlaosm, že nie. Ja jej na to, že šak to vedia deti, že to vedia všetci. a ona v uplnom šoku. že nie, že sa bavili o treťom dieťati, že za celý čas ani raz nepadlo slovo koniec a rozvod. a mne skoro vypadol telefon z ruky. on si to uplne VŠETKO vymyslel, žil dvojitý život, klamal nás, podvádzal navzájom. zrútil sa mi úplne celý svet. chcela vedieť pravdu, tak som jej na všetky otázky odpovedala, ona na moje. chcela naše fotky, poslala som.ani neviem povedať, ktorá z nás bola vo väčšom šoku. obe sme sa podozvedali také veci, že som rada, že som sa tam rovno nezrútila..
samozrejme, keď došiel domov (ku nám), tak všetko bola moja chyba, všetko som len ja zničila, úmyselne a najtvrdšie som zranila a začal sa vyhrážať, že teraz som na rade ja.. pýtala som sa ho, že ako mohol, či aspoň niečo medzi nami bolo skutočné, ako mohol takto žiť, pretvarovať sa. vymýšlal si, že za ním chodia deti s jeho rodičmi a pritom tam chodila ona. nebudem tu rozpisovať všetky jeho podrazy, ale je to obyčajný ... ale klobúk dole, že si všetky klamstva pamatal a nadvezoval na ne..
s odstupom času si uvedomujem, že som jej možno nemala vravieť tolko veci a detaily,ale v tom momente to išlo zo mňa samo. vsetko mi do seba zrazu začalo zapadať a všetky tie slová a veci mi išli z úst samé. odpadol mi zo srdca 4ročný balvan, kedy som si furt myslela, že je to všetko moja vina. a pritom len jeho. on to všetko zničil.
lenže tým, aký je manipulaotr, obviňuje iba mňa z toho. som si vedoma, že som vôbec nemala ísť do takého vzťahu, ale ja som bola bez záväzkov a muža. strašne ťažko sa mi to všetko tieto dni zpracováva. všetky tie moje slzy, trápenie, prosenie, nech sme spolu, boli vlastne na nič. dobre sa musel na mne baviť. a keď už to psychicky nezvládal, všetko to len na mňa tie jeho sračky hádzal a ja som sa trápila. ale konečne viem, kde je skutočná pravda. som dosť citlivý človek a niekedy ma chytajú také stavy, že naozaj som mu to ja zničila a že som jej nemusela vraveť niektoré veci. neviem, ako sa mám s tým vysporiadať.. viem, že musím začať úplne odznova, ale neviem, či ešte niekomu budem veriť :(
Nestála som mu ani za slovo PREPÁČ a úplne ma teraz neznáša..
@erikanezbedna ja teraz som zacala citat jednu knihu a hovori sa tam o tom, ze problem v posteli nevznikne len tak zo dna na den a nejde vobec o to ze by to ludom v sexe neklapalo. Skor vraj ide o vacsi problem, ktory sa prehliada a to ma dopad na sex.. teda neviem ci vies co myslim 🙂 neviem to asi tak dobre vysvetlit.
@argyro ze vedeli o mne vsetci, okrem nej a jeho rodiny.
@travnerka12 aj je mozné ze aj iný problém ale aj na sexe vela zálezi vela...ten sex aj vivolá lasku a to na dlhú....no ja ta chapem ja viem na co aj myslís hovorím ti sex vela robí vela ved sex privola zaslepenú lasku ked sa podvádza ten krásavec zije so zenou len pre svoje deti ...a ani svoju manzelku nema rád ani nelúbi dobre stáva sa to ale nie tak ze sa klame ..dobre mozno ze aj ja bi som klamala ale kebi ze ja tak mám tak bi som tak robila abi sa manzel nedozvedel,,,to len príklad písem...ale stiri roky to je uz naozaj vela ze tak vedel klamat profesionálne fuuuu ..aj to bíva ...chlapi len hladaju u mileniek sex nic viac ...to je moj názor a bude....
@sardinka335 ked sme boli cez vikendy spolu-to ako sme travili cas, smiali sa, boli jeden pre druhého, ako sa na mna pozeral, hladkal, rozoravali sme sa spolu. ale akonahle som odisla, tak vzdy bol cely tyzden uplne na hovno. zacalo to vzdy v nedelu vecer, lebo pravdepodobne nezvladal svoje svedomie a vsetky tie sracky a tazke bremeno.
len teraz uz pochybujem, ci vsetko to, co bolo, bolo uprimne..
@maleslniecko1987 aj ona musela vediet o tebe ..ked uz vsetci vedeli o vás ...trocha sa zamysli..nad tím 🙂 ten muzik asi mal dovolené podvádzat jeho manzelka urcite musela vediet ze ju podvádza ale to nevedela ze práve stebov 😒
@erikanezbedna naozaj nevedela nic.
Nuž hádam do budúcna si sa poučila, zavri dvere, a už nikdy viac, ženatý je proste tabu, a takisto ak má ešte neikto vzťah nezačínaj si s ním, nemá čistý štít do dalšieho vzťahu.
Jeho nerieš rieš seba, komu veriť , ako budovať a s kým vzťah, aby si mala do budúcna jasno.
@maleslniecko1987 vieš....ked je človeku dobre, prijemne...smejeme sa, hladkame tak aj ta ,,laska,, je...ved nie je ziadny problém. Charakter a ta ozajstna laska sa prejaví az v ťažkostiach, problémoch.
A vazne obdivujem ze si to zvladla 4 roky....ja by som to nedala...mna by piclo.
@maleslniecko1987 musela vediet ze ju podvádza aj ked nevedela ze práve stbov....ak sa ta mozem itat nieco?A ZIL STEBOV SPOLOCNEJ DOMÀCNOSTI?
@jolinka Super napisane, myslim, ze uz lepsi priklad neexistuje. Uz ked toto niekto nepochopi, tak potom nevie dostatocne po slovensky, pripadne nechce pochopit. A radit sa da len clovek, kto si po radu pride a chybu si prizna. Takze asi tak. Pekny den vsetkym milenkam, ex'milenkam, manzelkam, ex manzelkam, priatelkam a hlavne milujucim maminkam, ktore myslia srdcom a hlavou a nie................ No sak vy viete cim.
@trdelnik234 aj tebe pekní den prajem ja viem vsetko pochopit a chápem vsetkému co sa len píse tu...a po slovenský viem dobre ... 🙂
@travnerka12 nekrm ju prosim ta 🙄
@sissmiss toto je veľmi zaujímavé, čo píšeš, to o hľadaní "mať navrch". Môžeš to prosím rozvinúť, ako by to malo byť prepojené a matkou, sestrou a podobne? Fakt ma to zaujalo! 🙂
@alexandramaria niekedy zeny ktore sutazia v detstve s matkou alebo sestrou si toto prenasaju do dospelosti a napriklad vyhladavaju vztahy kde su milenkami, kde ony "vedia", su s muzom ktori je k nim "uprimny" a manzelku klame. A robia to prave z toho podvedomeho dovodu, ze sutazia o prvenstvo. Ale kludne tam moze ist aj o strach z normalneho vztahu a z viazania sa ( tu to ale nepredpokladam). Kedze tu uz slo o roky, nie nejake tyzdne, mesiace, kedy by sa dalo hovorit o bezhlavom zamilovani bez rozmyslania, tak dotycna musela mat nejaky motiv preco zo sebou toto nechala robit. Davalo jej to nieco co potrebovala. Mozno ma nejake zranenie od zeny a toto je nejaka forma vysporiadania sa s tym. Moze byt?
typicki chlapi :D nic viac k tomu dodat asi netreba
@sissmiss ja mam praveze za sebou krasne detstvo a som z kompletnej rodiny. vzdy som mala vsetko-dostatok lasky, pochvaly, porozumenia. mozno prave to, ze som nezazila nic "zle" som nevedela, ako sa mam s danou situáciou vysporiadat a nevedela som ustriehnut hranicu, kedy mi to uz ublizuje (tie jeho ziarlivostne a psychopaticke sklony). mozno som si potrebovala nieco dokazat, ze som lepsia, alebo ze to dam a mne sa to "podari". ja fakt neviem..
v konecnom dosledku som vlastne vyhrala, len potrebujem cas na to vsetko to spracovat.. nezazila som este v zivote taky podraz a klamstva, tazko sa mi s tym teraz pracuje. a este tazsie je pre mna zistenie, ze vsetko to bolo iba klamstvo-ja som ho naozaj uprimne lubila cistou laskou, boli ma aj zistenie, ze ta zena je pre neho viac (to na zaklade tych jeho reci, kt ma krmil), tak isto ma boli aj zistenie, ze jeho zena je stale s nim (nie preto, ze by som ho chcela, ale pre to, ze si naozaj zasluzi stratit stratit uplne vsetko)
@maleslniecko1987 to uz je fakt privela co tu pises ako teba oklamal ako ti ublizil....boze uz sa uvedom ze ty a on ste ublizili a oklamali,si trapna a uboha toto tu pisat,ja dufam fakt dufam ze ty skoncis ako podvedena matka a potom sa uvedomis co je zrada,co je ublizenie.keby som bola v jednej mistnosti s tebou a mala by si taketo dristy asi by som nieco roztrepala o teba,lebo pocuvat cundru ako sa stazuje...chce sa mi s teba blejt krávo pitoma
@maleslniecko1987 Chyba ti pocit akehosi zadostucinenia, aby padol na hubu, zena ho odkopla a on zostal sam ako prst so svojim svedomim. Mas pocit, ze si z toho vysla najhorsie, ale opak je pravdou. Pre teba to bola lekcia, z ktorej sa mas poucit a zacat novy zivot. Oni dvaja uz tu sancu nemaju a toto co sa stalo, sa uz nikdy nezmaze. Dovod, preco spolu zostavaju, poznaju len oni dvaja. Za seba si z toho vyvod dosledky, bud do buducna menej naivna, viac pokorna a nepovazuj sa za stred vesmiru.
@sissmiss Môže byť. Ďakujem, to je veľmi zaujímavá téza...hm.
@alexandramaria prepac ze písem hej tu je vsetko zaújmave ..noooo mna tu zaújma pozerat ..ale mali bi pochopit aspon trocha tú zenu aspon trocha 🙂
@maleslniecko1987 tebe to este nedochadza???? ty si tiez PODRAZACKA A KLAMARKA. 😠 😠 😠 😠 o nic ani o chlp lepsia ako ten chlap. Jemu prajes aby za klamstva a podrazy vsetko stratil, a co patri potom tebe??? Daj si pozor...ak niekomu nieco prajes zle, aby si tym nepresla ty. A to ti nehovorim preto ze ti to prajem... su ludia ktorym utrpenie pomoze zmudriet, a su ludia ktori utrpenim stvrdnu a znenavidia vsetkych. Nie pre kazdeho je to rovnaka lekcia.
spolu ste KLAMALI A PODRAZALI jeho zenu a jeho deti ☹ ☹ ☹ ☹ Toto nazyvas "cistou laskou?" vychcane klamstva??? Laska, ktoru niekomu ublizujes, nie je nikdy cista. 🙄 To nebola cista laska ale ciste sebectvo.
to nie je "ta zena" to je JEHO zena. On nezradil teba, on zradil svoju zenu s tebou. 😠 😠
@jolinka a ja byt jej mama a viem to a vidim to tak jej dam jednu do držky... 😖 lebo verím ze ziadna matka neskače radosťou ked vidi svoju dceru v takomto vztahu - ja ako matka (tiež mam dcery sice zatial krpane) by som si tiež kladla otazku kde sme urobili chybu vo vychove, ze moja dcera je matrac zenateho muža.... 😖
@sardinka335 rozmaznana princeznicka, stred vesmiru mamky a tatka... ja ja ja... A nijako jej nejde do hlavicky, ako to je mozne ze JEJ niekto klamal a podrazil ju. pritom ona s klamarom vedome tiez klamala a zradzala... Jáj ale to je nieco ine. u nej to bolo z cistej uprimnej lasky 😕 😕 😕
@sardinka335 vies co keby naivne a hlupo spadla do takeho vztahu, budiz...no povedzme mlada hlupa pipka... ktora uverila a teaz place. tak toto sa este da tolerovat...Ok, preslap zakopla, nech sa pouci a ide dalej...
ale ze sa uprimne rozhorcuje a praje klamarovi a podrazakovi to najhorsie, aby vsetko stratil a bol opusteny 😝 😝 a sama s nim robila to iste. toto uz mi pripada ako zaslepeny egoizmus... "akou mierou sudis takou budes sudeny"
Pritom x prispevkou bolo tu napisanych ako ju tu chuderku vsetci sudia a to by sa nemalo.... a sama chuderka je ta najvacsia sudkyna.. 😠 😠
@jolinka tomu sa hovorí ,,ohrdnutá milenka,, 🙂
A že ,,v zivote som nezažila taky podraz a klamstva,, - len ,,problém je,, ze si dotyčna neuvedomuje ze KAŽDY vztah milenka a zenaty je zalozeny na klamstve a podvadzani...
Ako sa vraví na nešťastí druhého si šťastie nepostaviš...Ake zaklady ma taky vztah? Nulové....
Radšej ,,robertka,, ako sa schovavať so zenatým a čakat na jeho ,,omrvinky,, času a zaujmnu o mna.

@argyro nieze schválena lepsia asi v sexe ...kto vie uz ako to je stim krásavcom klamárským ...