(Ne)oficiálna milenka alebo dvojitý život ženatého muža
Ahojte,
tiež sa chcem s vami podeliť o moje skúsenosť. nepotrebujem počuť reči typu, nemala si ísť do toho, atď.. to viem aj sama.
Dva roky som bola vo vzťahu so ženatým mužom. Celý čas mi iba sluboval, prisahal že budeme spolu. Cely čas som mu verila. Prisahával mi na svoje deti, že budeme spolu. Sám si dával termíny, že kedy. A ja som stále iba čakala a naivne dúfala.. Milovala som ho, aj keď bol žiarlivý, keď mi robil scény. Vedel byť perfektný manipulátor a vždy všetko otočil proti mne, aby ulahodil svojemu svedomiu. Vždy všetku vinu hádzal na mňa, vždy keď nezvládal svoje stavy, kompenzoval si to cezo mňa. A ja som si to vždy vyčítala, trápila, ospravedlnovala sa. Potom som to raz ukončila po naozaj hroznej žiarlivostnej scéne a rok som sa z toho vzťahu dostávala do kopy. ďalší pol rok som už konečne žila, smiala, užívala si.
Potom však nastal nejaký zlom v mojej hlave a ozvala som sa mu a začali fungovať. on pracuje v čechách, chodila som za ním na víkendy a manželku s deťmi mal v BA. raz za týždeň chodil za deťmi-ako tvrdil. Tvrdil mi, že si uvedomil za ten čas bezo mňa veci, že ma neskutočne miluje a že sa rozhodol byť so mnou. povedal, že to doma ukončuje (riešil to asi 4 víkendy, kedy chodil domov), že to povedal deťom, že to vedia svokrovci, že už bol za právnikom, že je všetko pripravené a už to čaká na podpis a že všetko to robí pre nás a kvôli nám. že so ženou nekomunikuje, nevolá. Mala som občas pochybnosti, ale vždy to vedel tak krásne otočiť proti mne, že ešte ja som bola tá, ktorá sa ospravedlnovala. furt mi vravel, aký je on vyčerpaný, ako nevládze, ako má za sebou ťažké dni a noci rozhovorov a ja som bola furt tá chápajúca a čakajúca. Chodili sme spolu von, poznali ma jeho kamaráti, kolegovia..
pred pár dňami som mala telefonát od jeho ženy. niekto jej dal na tip. volala mi, či som u neho a sama mi začala rozprávať veci ako, že je to medzi nimi v poriadku, že spolu spávajú a normálne žijú a fungujú a že ma prosí, nech jej poviem pravdu. hneď som sa jej povedala, že šak sa rozvádzate. a ona zúfalým hlaosm, že nie. Ja jej na to, že šak to vedia deti, že to vedia všetci. a ona v uplnom šoku. že nie, že sa bavili o treťom dieťati, že za celý čas ani raz nepadlo slovo koniec a rozvod. a mne skoro vypadol telefon z ruky. on si to uplne VŠETKO vymyslel, žil dvojitý život, klamal nás, podvádzal navzájom. zrútil sa mi úplne celý svet. chcela vedieť pravdu, tak som jej na všetky otázky odpovedala, ona na moje. chcela naše fotky, poslala som.ani neviem povedať, ktorá z nás bola vo väčšom šoku. obe sme sa podozvedali také veci, že som rada, že som sa tam rovno nezrútila..
samozrejme, keď došiel domov (ku nám), tak všetko bola moja chyba, všetko som len ja zničila, úmyselne a najtvrdšie som zranila a začal sa vyhrážať, že teraz som na rade ja.. pýtala som sa ho, že ako mohol, či aspoň niečo medzi nami bolo skutočné, ako mohol takto žiť, pretvarovať sa. vymýšlal si, že za ním chodia deti s jeho rodičmi a pritom tam chodila ona. nebudem tu rozpisovať všetky jeho podrazy, ale je to obyčajný ... ale klobúk dole, že si všetky klamstva pamatal a nadvezoval na ne..
s odstupom času si uvedomujem, že som jej možno nemala vravieť tolko veci a detaily,ale v tom momente to išlo zo mňa samo. vsetko mi do seba zrazu začalo zapadať a všetky tie slová a veci mi išli z úst samé. odpadol mi zo srdca 4ročný balvan, kedy som si furt myslela, že je to všetko moja vina. a pritom len jeho. on to všetko zničil.
lenže tým, aký je manipulaotr, obviňuje iba mňa z toho. som si vedoma, že som vôbec nemala ísť do takého vzťahu, ale ja som bola bez záväzkov a muža. strašne ťažko sa mi to všetko tieto dni zpracováva. všetky tie moje slzy, trápenie, prosenie, nech sme spolu, boli vlastne na nič. dobre sa musel na mne baviť. a keď už to psychicky nezvládal, všetko to len na mňa tie jeho sračky hádzal a ja som sa trápila. ale konečne viem, kde je skutočná pravda. som dosť citlivý človek a niekedy ma chytajú také stavy, že naozaj som mu to ja zničila a že som jej nemusela vraveť niektoré veci. neviem, ako sa mám s tým vysporiadať.. viem, že musím začať úplne odznova, ale neviem, či ešte niekomu budem veriť :(
Nestála som mu ani za slovo PREPÁČ a úplne ma teraz neznáša..
@maleslniecko1987 ako sa da zamilovat do zenateho chlapa?? Cloveka ktory nema charakter sa predsa neda milovat...
ako nič proti vedela si, že má rodinu....Božie mlyny melú pomaly, ale spravodlivo.....
ahojte. tak pred par dnami som sa dozvedela, ze jeho zena zbalila veci a aj deti, vsetko tu nechala a prestahovala sa za nim do ciech. A uz postuje zalubene foto v objati so svojim manzelom s úsmevom na tvarach. asi to nepochopim, kedze nemam deti a ani rodinu. ale tak snad som im "pomohla" a ich manzelstvo bude lepsie.. aj ked pochybujem, ze on sa niekedy zmeni..
@maleslniecko1987 tak vidíš, tak to býva, ale ver tomu, že je to len úsmev na oko.... nemôže byť v skutočností šťastná, v skutočnosti dopadla horšie, ako ty.... tak urob veľkú hrubú čiaru, poďakuj Bohu, že Ťa ochránil pred životom s takýmto chrapúňom a hor sa vykročiť do nového dňa, s čistým štítom, s ponaučením.. Teba čaká niečo lepšie... hlavne, aby to už bolo Tvoje... a aby si sa nemusela deliť, ani o seba, ani o nikoho iného.... 😉 Držím palce... život treba žiť a byť šťastný.... z celého srdca prajem... 😵
@maleslniecko1987 no, tak sa to aspon pre teba uzavrelo a mozes si najst partnera, kt.bude na tebe skutocne zalezat a bude ta milovat. Inak, myslis, ze su stastni? Urcite nie, to je take ukazovanie, ze je "vitazka" a pritom je porazena, lebo jej ostal na krku. ..
@maciatkolulu mozno sa neukazuje ako vitazka, len sa snazi zachranit rodinu, mas jej to za zle?
@valy nemam nikomu nic za zle. Je mi to v konecnom dosledku jedno. Ale zena, ktora trpi roky pri sebe takehoto muza je porazena a navyse robit taketo nieco len zato, aby mohla ukazovat fotky ze ahla aki sme stastni je smutne. Rodina, ktorej to nefunguje. A tuto to zjavne nefunguje nepomoze nic. Muz je notoricky klamar a suknickar. Ale pokial jej (tj.manzelke) vyhovuje takyto sposob zivota a nevadi jej l, ze ju roky ppdvadza a zjavne aj bude, nech sa paci, kludne moze byt aj vitazka.
@valy inak, ak si si vsimla tu sa jedna nie o jednorazovu neveru, ale o dlhodobu a to zjavne nie iba s tou jednou, takze to musi mat zena (manzelka) hold silny zaludok a nervy nato, aby sa vycierala po par dnoch v objati s muzom. Podotykam, bola som podvádzana, viem ake to je. A rozhodne by som stastna zena nebola, keby sa to utriaslo a to ani keby som sa snazila zachranit rodinu, lebo by sme trpeli vsetci, vcetne deti. Ale kazdy sme iný.
hm, teraz to vyzera, ze milenka je vlastne spravna baba a gratuluje sa jej k zaciatku nového zivota bez milenca a manzelka hlupana (tak jej treba), lebo s nevernym manzelom ostala. a este ju vysmeju, ze si "postla" fotky v objati, kde sa "vyciera" vedla manzela.
no pekne ste to otocili, baby.
a napadlo vas iba, ze na tu zenu prenasate vlastnu potrebu vidiet toho suknickara potrestaneho?
a stve vas, ze mu to zas len preslo?
ale vsak "na kazdu svinu sa niekde voda vari". aj on si svoje dostane.
nic proti @maleslniecko1987, v pokoji si uzi zvysok zivota, stretni správneho chlapa, maj krasnu rodinu, zdrave deti, bodaj by si vzdy mohla ist spat s plnym zaludkom do vlastnej teplej postele pod vlastnou strechou vedla milujúcej osoby bez strachu a obav z cohokovek, v pokoji a pohode (az ked toto clovek nema, uvedomi si, ake kraviny v zivote riesi ako dolezite, kym toto je zaklad vsetkych zakladov, co mu vlastne staci ku stastiu a vdacnosti).
ale daj si velky pozor, aby si tieto vyhliadky neznicila vlastnou hlupostou.
lebo pamataj si - je to jej vec, ako zije, co robi a preco to robi. takze ked sa zbali, odide za muzom a o par dni "postuje" foto v objati, si posledna na tejto zemi, ktora moze k tomu vôbec cosi povedat. pretoze ked si mala moznost, bola si ako bohac, co natiahne ruku, aby vzal druhym (a je fuk, ze si si myslela, lebo on ti povedal atd atp - vedela si, ze je zenaty a mala si moznost povedat, ze ho nechces vidiet, kym nedonesie papier, ze je rozvedeny. ale ty si to neurobila.)
a je fuk, ci si ta zena same sebe klame do oci za vlastnym chrbtom. je to jej vec, jej zivot.
sustred sa uz na seba.
No neviem,preco riesis jeho zenu. Nehnevaj sa,nie som sudca,ale zeny ako Ty su rozbijacky rodin. Aj ked ten Tvoj hajzel mal mat hlavne rozum. A vinu davam hlavne jemu. Ale Ty si neni ziadna lalia. Snad si sa poucila. Zelam Ti,aby si si nasla normalneho, slobodneho chlapa
@maleslniecko1987 Este chvilu budes za nim sliedit, ako sa to u neho vyvija, su to este dozvuky toho vsetkeho, a potom ti to bude všetko jedno ... aspon dufam ... a si vydychnes, ake si mala stastie v nestasti. Uz ti nejdem nakladat, dostala si tu svoje.
@katarinapekna ty si na hlavu??!! ak je pre teba toto normálny život....
ja si myslim svoje o zenach ktore si zacnu so zenatym !!!!! nemam na ne ziadne krasne slovo!!!!!a o muzoch ani nerozpravam,,,,,viem ziaem vtomto zial nemam inu moznost ! no umna nie ja som milenka :/
@maleslniecko1987 Ja osobne sa nepovažujem za osobu kt. niekto dl právo súdiť ta. Myslim si, že si cakala viac od neho, verila mu, ale bohužial pre teba ostalo to len pri slovach a on ostal pri svojej manželke. Ľudí v sučasnosti nespája len láska, sex ...veĺa manželstiev už dávno zabudlo čo to je, casto ich spája spoločný majetok, deti ... vplýva na nich verejná mienka, mienka rodiny. Bohužiaľ si sa sklamala, asi preto, že si ho mala rada, ale život ide ´dalej snaž sa neslodovať ani virtulane jeho kroky a ver platí zíde z očí zíde z mysle ...občas to trvá síce dlšie 🙂
...prajem ti z celeho srdca, ked budes mat deti a manzela, svoju domacnost a pracu, ked nebudes vediet co skor...tak aby ti toto urobil ten tvoj buduci manzel, mozno pochopis ako si ublizila jeho zene... A co si sposobila celej rodine, estelen vtedy sa ti zruti svet!!! Karma vsetko vidi. Nemala si sa roščapovať ženatému a hlavne detom kradnut otca. Nemame ta preco lutovat!!! Toto vsetko si sposobila ty!!!
@emachelsea ako môžeš niekomu priať niečo také??? Čo urobila, to svedčí len o nej, ale čo jej praješ, svedčí o tvojom charaktere
@8853 to je zase tvoj názor, toto je môj!!!
@emachelsea lenze ked...Karma vsetko vidi. ....nemala by si priat inym zle, ci nie?
@arabellka 🙂
@arabellka Karma nech o všetkom rozhodne! Toď vše. Bohužiaľ, možno jej to vráti aj v inej forme. Ale tak to už nikto neovplyvní.
@emachelsea ja nepotrebujem ziadnu lutost. Len si asi zabudla na to, ze na vsetko su dvaja..
A dakujem za to, co mi prajes. Nezabudaj, ze kazda myslienka vyslana do vesmiru, sa vzdy vrati..
@maleslniecko1987 ved to - treba na to dvoch. dvoch dobrovolnikov, co s vedomim, ze robia nespravnu vec, si ju ospravedlnuju vsetkymi prostriedkami, aby ju mohli robit.
a pritom stacilo trvat na tom, ze kym nebude rozvedeny, nic nebude a mohla si si toto vsetko usetrit, lebo by si prestala byt pre neho tym padom zaujimava. poohliadol by sa po inej povolnejsej koristi.
mas aj dalsie ponaucenie: udrzat si nieciu pozornost aj za cenu, ze porusis svoje zasady, vzdy povedie k tomu, ze v buducnosti s tym clovekom budes len a len nespokojna a nestastna. mozno ak sa svojich zasad budes drzta, budes mat obcas pocit, ze si sa o nieco pripravila. ale to nie je pravda. ved vidis - aj u teba sa ukazalo, ze si si pripravila akurát tak riadne sklamanie.
a kedze si myslim, ze odvadzat zenateho muza a otca od rodiny k tvojim zasadam nepatrilo, tak si vzdy spomen, ako pre ich porusenie (pre klamanie seba samej, ze vsak sa rozvadza, tak preco by si nim uz vopred nezila) si si ustedrila vlastne KO.
a do buducna uz zo svojich zasad nepolav. len kym sa ich drzis, pritahujes k sebe ludi, co maju podobne zasady ako ty. takze mas okruh priatelov, s ktorými si rozumies.
je to aj moja osobna skusenost, hoci som ju neziskala cez neveru. ale platnost ma rovnaku.
@maleslniecko1987 nemáš začo 🙂
Viem si predstaviť, ako sa cítite...ale čo bolo, už sa neodstane, a ani na tych 1000 otázok, ktoré máte teraz v hlave odpovede nenájdete...vsetko raz prebolí, čas je najlepší liek...skuste sa viac sústrediť teraz na seba, začnite sa napriklad o seba viac starať, začnite viac chodiť von, začnite cvičiť...jedno rano sa zobudíte a zistite, ze Vam je ľahostajný...a vtedy, keď to budete najmenej čakať, stretnete novú lásku...verte mi!
Nikto nemá právo súdiť vás, láska je slepá, nevyberá si ani vek, ani čas, ani stav...stať sa to môže hocikomu...
Držím Vám prsty, nech čo najskôr zabudnete...
@fidka79
@emachelsea nechápem baby ako môžete take nieco negatívne priať ....

@maleslniecko1987 no uprimne povediac, nevieme ako sa to cele zacalo..... ale ja ti na toto iba tolko poviem ! tvoj charakter rozprava o vsetkom, ze zena ktora vie ze muz ma doma rodinu a ide do takehoto sa moze moc az moc hambit !!!! si si pri nom utrpela a zato ta nikto lutovat nebude !!!! ale vsetky zeny ktore chcu rozdrbat rodinu s dietatkom si zapametajte karma je svina a vsetko sa vám vrati, nabuduce uz bud opatrna , a podla mna predtym ako sa zapleties s ,, muzom s rodinou,,, sa troska poinformuj ci ich vztach je naozaj taky zly ....nikto nebude muza odsudzovat ale teba !!!!!! vlastná skusenost