(Ne)oficiálna milenka alebo dvojitý život ženatého muža
Ahojte,
tiež sa chcem s vami podeliť o moje skúsenosť. nepotrebujem počuť reči typu, nemala si ísť do toho, atď.. to viem aj sama.
Dva roky som bola vo vzťahu so ženatým mužom. Celý čas mi iba sluboval, prisahal že budeme spolu. Cely čas som mu verila. Prisahával mi na svoje deti, že budeme spolu. Sám si dával termíny, že kedy. A ja som stále iba čakala a naivne dúfala.. Milovala som ho, aj keď bol žiarlivý, keď mi robil scény. Vedel byť perfektný manipulátor a vždy všetko otočil proti mne, aby ulahodil svojemu svedomiu. Vždy všetku vinu hádzal na mňa, vždy keď nezvládal svoje stavy, kompenzoval si to cezo mňa. A ja som si to vždy vyčítala, trápila, ospravedlnovala sa. Potom som to raz ukončila po naozaj hroznej žiarlivostnej scéne a rok som sa z toho vzťahu dostávala do kopy. ďalší pol rok som už konečne žila, smiala, užívala si.
Potom však nastal nejaký zlom v mojej hlave a ozvala som sa mu a začali fungovať. on pracuje v čechách, chodila som za ním na víkendy a manželku s deťmi mal v BA. raz za týždeň chodil za deťmi-ako tvrdil. Tvrdil mi, že si uvedomil za ten čas bezo mňa veci, že ma neskutočne miluje a že sa rozhodol byť so mnou. povedal, že to doma ukončuje (riešil to asi 4 víkendy, kedy chodil domov), že to povedal deťom, že to vedia svokrovci, že už bol za právnikom, že je všetko pripravené a už to čaká na podpis a že všetko to robí pre nás a kvôli nám. že so ženou nekomunikuje, nevolá. Mala som občas pochybnosti, ale vždy to vedel tak krásne otočiť proti mne, že ešte ja som bola tá, ktorá sa ospravedlnovala. furt mi vravel, aký je on vyčerpaný, ako nevládze, ako má za sebou ťažké dni a noci rozhovorov a ja som bola furt tá chápajúca a čakajúca. Chodili sme spolu von, poznali ma jeho kamaráti, kolegovia..
pred pár dňami som mala telefonát od jeho ženy. niekto jej dal na tip. volala mi, či som u neho a sama mi začala rozprávať veci ako, že je to medzi nimi v poriadku, že spolu spávajú a normálne žijú a fungujú a že ma prosí, nech jej poviem pravdu. hneď som sa jej povedala, že šak sa rozvádzate. a ona zúfalým hlaosm, že nie. Ja jej na to, že šak to vedia deti, že to vedia všetci. a ona v uplnom šoku. že nie, že sa bavili o treťom dieťati, že za celý čas ani raz nepadlo slovo koniec a rozvod. a mne skoro vypadol telefon z ruky. on si to uplne VŠETKO vymyslel, žil dvojitý život, klamal nás, podvádzal navzájom. zrútil sa mi úplne celý svet. chcela vedieť pravdu, tak som jej na všetky otázky odpovedala, ona na moje. chcela naše fotky, poslala som.ani neviem povedať, ktorá z nás bola vo väčšom šoku. obe sme sa podozvedali také veci, že som rada, že som sa tam rovno nezrútila..
samozrejme, keď došiel domov (ku nám), tak všetko bola moja chyba, všetko som len ja zničila, úmyselne a najtvrdšie som zranila a začal sa vyhrážať, že teraz som na rade ja.. pýtala som sa ho, že ako mohol, či aspoň niečo medzi nami bolo skutočné, ako mohol takto žiť, pretvarovať sa. vymýšlal si, že za ním chodia deti s jeho rodičmi a pritom tam chodila ona. nebudem tu rozpisovať všetky jeho podrazy, ale je to obyčajný ... ale klobúk dole, že si všetky klamstva pamatal a nadvezoval na ne..
s odstupom času si uvedomujem, že som jej možno nemala vravieť tolko veci a detaily,ale v tom momente to išlo zo mňa samo. vsetko mi do seba zrazu začalo zapadať a všetky tie slová a veci mi išli z úst samé. odpadol mi zo srdca 4ročný balvan, kedy som si furt myslela, že je to všetko moja vina. a pritom len jeho. on to všetko zničil.
lenže tým, aký je manipulaotr, obviňuje iba mňa z toho. som si vedoma, že som vôbec nemala ísť do takého vzťahu, ale ja som bola bez záväzkov a muža. strašne ťažko sa mi to všetko tieto dni zpracováva. všetky tie moje slzy, trápenie, prosenie, nech sme spolu, boli vlastne na nič. dobre sa musel na mne baviť. a keď už to psychicky nezvládal, všetko to len na mňa tie jeho sračky hádzal a ja som sa trápila. ale konečne viem, kde je skutočná pravda. som dosť citlivý človek a niekedy ma chytajú také stavy, že naozaj som mu to ja zničila a že som jej nemusela vraveť niektoré veci. neviem, ako sa mám s tým vysporiadať.. viem, že musím začať úplne odznova, ale neviem, či ešte niekomu budem veriť :(
Nestála som mu ani za slovo PREPÁČ a úplne ma teraz neznáša..
Som presvedčená, že ozaj manipulátor ak má správne obete to zvládne lavou zadnou. 😒
Obete vôbec nemyslím hlúpe ženy ale napr v tej chvíli citlivejšie. Napr. sklamané maminky čo mali buranov a zrazu prišiel "ON" a vyzerá ako pán božský. Alebo dievčatá z rozvrátených rodín.... alebo nejaké smutné nešťastie v rodine.... Len aby ich naťahovali ako gumu v gatiach 😖
Baby čítajte aj tu na MK aj inde... hlavne sa neupnite na jedného chuja.
@jeannna dobre budem sa snazit nie tak vela pisat a dakujem ti za radu naozaj dakujem ..ak sa ta mozem spitat to naozaj si ti na tej fotke????juuuuuj aka si krasna velmi ...ak mi otpises na toto potom ta chcem nieco poprosit ale teba ...dakujem 🙂
@erikanezbedna no co by si odo mna potrebovala? Ale daj rychlo, bo uz idem spat a rusime tu ostatnym diskusiu 🙂
@maleslniecko1987 pre mna typicky pripad chlapa, ktoremu takyto zivot vyhovuje a caka, kedy sa vlastne zeny dohodnu co a ako, kazej hovori tie spravne slova co chcu pocut a keby to nedajboze presklo, tak jedna hlupana ho snad prichylli alebo mu da, ked nie najde tretiu...pre poucenie, zeny by si mali uvedomit konecne, ze malo ktory chlap sa obetuje a schadza z cesty pre neisty chodnik..doma to uz pozna a po rokoch to iste len tazko bude budovat...ano su vynimky, ale v tych vztahoch musi skutocne nieco skripat, ale nie len slovami manzela....a ked ta niekto chce velmi a miluje dokazuje to aj cinny a nieco aj pre teba spravi.... keby chcel uz davno sa rozvedie a poriesi vsetko.... a to co nechces pocut moja, to je vacsinou pravda.... lebo pravda je niekde uprostred ci inde, lebo ked manzel povie, ze to manzelka je zla, a vsetci okolo to je vzdy len jedna strana mince....kasli chvilu na muzov bud sama sebou oklep sa a ides dalej....netrap sa pre niekoho kto sa ani z polovice netrapi tak ako ty
@jeannna mozem ti radcej napisat na ip?bude to richlo slubujem 🙂
@erikanezbedna o.k. ale precitam si az zajtra. Dobru noc 🙂
@jeannna daj mi suhlas a na ip napisem ak nie tak nemozem len tak ti tam napisat bez dovolenia
Napis, ale strucne, jasne, o.k.?
Si len ďalšia naivka, čo si myslela, že je pre ženatého tá pravá, kvôli ktorej sa rozvedie. Ha, ha ha. Tak ti treba, či iné si zaslúžiš!
@jeannna ok
co ste take nabrusene na milenky zenatych muzov? Kvalitny manzel nehlada inde, taky ktory si zahne, je odpad, ktory nestoji za spolocny zivot.
@stardust áno más uplnú pravdu berem za tvoje slová aj moj názor je taký istí ...si super... 🙂 a kazdej z nás sa to moze stat aj s omilom
@erikanezbedna no je to tak 😉
@stardust ano je ....nikto nevidi do predu ze co sa moze stat nooo aj ten podvod aj napriklad nam sa to moze aj stat hocoktori denik ci tizden ci mesiac ci rok .to je jedno ono si to nevibera ta laska zaslepena ..a zvlast mlade dievki im sa to viacej stane ...no ano
@maleslniecko1987 Nezabudni sa zase "spamätávať" niekoľko mesiacov a potom, aby ti zase "nepreplo" , ako si písala v príspevku... a nezavolala mu znova, aby ste sa dali dokopy....Niektorým ženám zrejme načisto zadrbáva a sú nepoučiteľné.....Aby sa ti to nevrátilo v tej "úžasnej" podobe, keď ty budeš mať manžela a deti....no a tebe podobná spraví to isté tebe s tým tvojim "ženatým" chlapom....páčilo by sa ti to? Karma je sviňa, tak bacha 😀
@stardust a ludia bi nemali inych odcudzovat na to neni nikomu pravo inych odcudzovat kazdy mame svoej problemi a su aj vseliake a nemalo bi sa otcudzovat ziadnych ludi.a ked niekto vie chapat ten je clovek ten ...ale sme rozlicni ludia to dobre viem
@erikanezbedna vlastne svedomie a Boh nas moze sudit 😉
kde je grcajuci smajlik?
@stardust áno len boh nas moze súdit ano ..len on boh..a kto verí boha tak je dobre
@bluff smajlík???neviem kde sa podel treba ho naíst 🙂
ja fakt nechápem, čo mladá, slobodná baba vidí na ošumelom ženáčovi??? ok, ak prachy pochopím, dobrý bankomat sa vždy zíde, inak teda neviem....je mi dokonca ukradnutá aj morálka a netrápilo by ma či má ženu a deti, či nemá, ale so ženatým chlapom musia byť už celkovo témy života poznačené tým, čím žije a teda téma deti, manželka, práca a pod.....no osobne by ma nebavilo počúvať takéto kydy, preto ma nikdy žiaden ženáč neupútal, lebo život a stereotyp z nich urobil strašne nudné tvory. (toť moja skúsenosť) a pridám len skúsenosť z môjho blízkeho okolia....dotyčný je stále ženatý so svojou manželkou, majú jedno dospievajúce dieťa, nemieni sa rozvádzať a zároveň má frajerku už zhruba 2 roky a s ňou čaká dieťa. na stzreidačku chodí domov k manželke a na striedačku občas býva u frajerky a všetci sú šťastní. 😅 stará sa finančne o obe ženy, dokonca jeho zákonitá mu nosí obedy do práce, čiže ja by som veci nevidela čiernobielo. život má mnoho farebných odtieňov 😎 a ešte by som rada poznamenala to, že neviem kde beriete tú tézu, "ak ma ľúbi, musí sa rozviesť a bývať so mnou" 😅 muž i žena predsa dokážu ľúbiť a myslím, že aj celkom úprimne, ale nemusia chcie zákonite toto, mne to príde také stredoveké.
@katarinapekna mozno ze aj ten sex vidí ta mlada zena aj to..ale on jej klamal a slúbil ze sa ide rozviest tak co uz mala robit a mlada zena?myslela si ze jej vínde nejak zivot mozno ze aj mi bi sme konali tak ako ona mozno.ked nás neupúta nejakí muz ze zenati iných áno..nie sme rovnaké aj to je pravda ked je zenatí a nechce sa rozvádzat to je samozrejme ze sa nechce rozvádzat a tá mlada dievcina bi malaa dostát trocha rozuma ..lebo ak stále nadalej bude sa sním sttretávat tak uz naozaj ona bude chibná len ona ze ak bi ostala sním ten muz je nevdacní mozno ze len sex potreboval nic viac ...nie nemusí sa rozviest ..nie ..a ten muz tú zenu vobec nelúbi len sex lúbi a tá mlada zena bi si mala uvedomit ze len sex chce ten muzík...ale aj jeho zákonitá manzelka hmmm ani ona asi nemá rozum kebi ze mne sa to stane tak nahám manzela a dieta bi som viac pozerala ako co..ako bi som sa uz ja zatrápila kebi ze moje dieta vedelo ze moj manzel ma podvádza ved to je uz aj hanba rodiny...ale co uz ked aj takí ludia ziju...
@katarinapekna bankomatova karta sa vzdy hodi? podobnost so zlatokopkou cisto nahodna...
Bla bla bla to nemaš na slobodného muža ale kradneš ženáča? A že je potom toľko rozvodov.
@robin_claire ako vies ze je bohác?..ani nemusí bit ten bohác.
@sono2 dobre asi aj kradne...ale ten nanic hodný muz aj on vsetko moze za to aj on ...ale ona bi mala zdvihnút hore hlavu a íst za inou láskou si hladat...
erika - ozaj netreba prispievat za kazdu cenu do kazdej jednej temy
1. uz sa ozaj neustale opakujes a tvoja prispevky nemaju hlavu ani patu
2. tvoja gramatika je katastrofalna, ozaj sa to zle cita...az to boli
@robin_claire dakujem aj to je rada...dakujem a ja zato nemozem ze nemám dobru gramatiku ...len mi je lúto tej mladej dievciny...aj ked sa robí tá chiba ..dobre poslúchnem ta ked uz tak vadim jaaaaaj vadim 🙂 ale prepác to neni zakázane prispievat ..hmmm ze bi bolo zakázane?juuuuuj nevedela som to len teras viem ze nemám prispievat ...fuuu aspon aj to da naucím ..este ras dakujem za radu .. 🙂
@erikanezbedna Bud s Omilom alebo s Emilom, hlavne aby zenaty nebol, chlapec.

poviem ti len toľko...sprostá si.On možno medzi tým,ako ste sa nestýkali oblbol ďalšie hlupane,ktoré sa možno uvedomili,poslali ho do Hábeša a ty si mu prišla vhod,keď si sa mu podhodila ako rohožka. Čo ty čakáš od takého chrapúňa prosím ťa,že ťa bude milovať do smrti? Preber sa a ži si svoj život bez neho,s niekým normálnym.Tamto nemá žiadnu perspektívu 😠