(Ne)oficiálna milenka alebo dvojitý život ženatého muža
Ahojte,
tiež sa chcem s vami podeliť o moje skúsenosť. nepotrebujem počuť reči typu, nemala si ísť do toho, atď.. to viem aj sama.
Dva roky som bola vo vzťahu so ženatým mužom. Celý čas mi iba sluboval, prisahal že budeme spolu. Cely čas som mu verila. Prisahával mi na svoje deti, že budeme spolu. Sám si dával termíny, že kedy. A ja som stále iba čakala a naivne dúfala.. Milovala som ho, aj keď bol žiarlivý, keď mi robil scény. Vedel byť perfektný manipulátor a vždy všetko otočil proti mne, aby ulahodil svojemu svedomiu. Vždy všetku vinu hádzal na mňa, vždy keď nezvládal svoje stavy, kompenzoval si to cezo mňa. A ja som si to vždy vyčítala, trápila, ospravedlnovala sa. Potom som to raz ukončila po naozaj hroznej žiarlivostnej scéne a rok som sa z toho vzťahu dostávala do kopy. ďalší pol rok som už konečne žila, smiala, užívala si.
Potom však nastal nejaký zlom v mojej hlave a ozvala som sa mu a začali fungovať. on pracuje v čechách, chodila som za ním na víkendy a manželku s deťmi mal v BA. raz za týždeň chodil za deťmi-ako tvrdil. Tvrdil mi, že si uvedomil za ten čas bezo mňa veci, že ma neskutočne miluje a že sa rozhodol byť so mnou. povedal, že to doma ukončuje (riešil to asi 4 víkendy, kedy chodil domov), že to povedal deťom, že to vedia svokrovci, že už bol za právnikom, že je všetko pripravené a už to čaká na podpis a že všetko to robí pre nás a kvôli nám. že so ženou nekomunikuje, nevolá. Mala som občas pochybnosti, ale vždy to vedel tak krásne otočiť proti mne, že ešte ja som bola tá, ktorá sa ospravedlnovala. furt mi vravel, aký je on vyčerpaný, ako nevládze, ako má za sebou ťažké dni a noci rozhovorov a ja som bola furt tá chápajúca a čakajúca. Chodili sme spolu von, poznali ma jeho kamaráti, kolegovia..
pred pár dňami som mala telefonát od jeho ženy. niekto jej dal na tip. volala mi, či som u neho a sama mi začala rozprávať veci ako, že je to medzi nimi v poriadku, že spolu spávajú a normálne žijú a fungujú a že ma prosí, nech jej poviem pravdu. hneď som sa jej povedala, že šak sa rozvádzate. a ona zúfalým hlaosm, že nie. Ja jej na to, že šak to vedia deti, že to vedia všetci. a ona v uplnom šoku. že nie, že sa bavili o treťom dieťati, že za celý čas ani raz nepadlo slovo koniec a rozvod. a mne skoro vypadol telefon z ruky. on si to uplne VŠETKO vymyslel, žil dvojitý život, klamal nás, podvádzal navzájom. zrútil sa mi úplne celý svet. chcela vedieť pravdu, tak som jej na všetky otázky odpovedala, ona na moje. chcela naše fotky, poslala som.ani neviem povedať, ktorá z nás bola vo väčšom šoku. obe sme sa podozvedali také veci, že som rada, že som sa tam rovno nezrútila..
samozrejme, keď došiel domov (ku nám), tak všetko bola moja chyba, všetko som len ja zničila, úmyselne a najtvrdšie som zranila a začal sa vyhrážať, že teraz som na rade ja.. pýtala som sa ho, že ako mohol, či aspoň niečo medzi nami bolo skutočné, ako mohol takto žiť, pretvarovať sa. vymýšlal si, že za ním chodia deti s jeho rodičmi a pritom tam chodila ona. nebudem tu rozpisovať všetky jeho podrazy, ale je to obyčajný ... ale klobúk dole, že si všetky klamstva pamatal a nadvezoval na ne..
s odstupom času si uvedomujem, že som jej možno nemala vravieť tolko veci a detaily,ale v tom momente to išlo zo mňa samo. vsetko mi do seba zrazu začalo zapadať a všetky tie slová a veci mi išli z úst samé. odpadol mi zo srdca 4ročný balvan, kedy som si furt myslela, že je to všetko moja vina. a pritom len jeho. on to všetko zničil.
lenže tým, aký je manipulaotr, obviňuje iba mňa z toho. som si vedoma, že som vôbec nemala ísť do takého vzťahu, ale ja som bola bez záväzkov a muža. strašne ťažko sa mi to všetko tieto dni zpracováva. všetky tie moje slzy, trápenie, prosenie, nech sme spolu, boli vlastne na nič. dobre sa musel na mne baviť. a keď už to psychicky nezvládal, všetko to len na mňa tie jeho sračky hádzal a ja som sa trápila. ale konečne viem, kde je skutočná pravda. som dosť citlivý človek a niekedy ma chytajú také stavy, že naozaj som mu to ja zničila a že som jej nemusela vraveť niektoré veci. neviem, ako sa mám s tým vysporiadať.. viem, že musím začať úplne odznova, ale neviem, či ešte niekomu budem veriť :(
Nestála som mu ani za slovo PREPÁČ a úplne ma teraz neznáša..
@maleslniecko1987 srdcu nerozkážem, ale rozumu áno. Veta nikdy nehovor nikdy je v tomto prípade veľmi alibistická. Myslíš, že sa žiadna žena v živote okrem teba nezaľúbila do ženatého? Záleží na tom, čo s tým urobí. A tam by už mal nastúpiť rozum.
@maleslniecko1987 fakt si este naivna... tie reci o tom ako rozkazuje laska.... 😕 😕 😕 to su len take dristy na ospravedlnenie toho ked niekomu rozkazuje chtic 😝 😝
Lebo skutocna LASKA je nie o tom ze so mnou lomcuju city hore dole, ale o rozhodnuti. skutocna laska sa musi obnovovat kazdym dnom, neublizuje,.... "nemysli na zle, nie je sebecka, nie je nehanebna, netesi sa z nepravosti ale raduje sa z pravdy"
@maciatkolulu to je tvoj pohľad, môj je iný.
@maleslniecko1987 nad emociami je snad ROZUM!!!!!
Zalubit sa je normalne - to sa stava len ide o to ako s tým celým naložím, či sa tomu oddám alebo nie.
Tu naozaj (myslím to všeobecne) niektorí ludia ziju akoby mali len prvu signálnu sustavu - chcem, citim to tak, mam potrebu....
Neodsudzujem ta lebo potrestala si sa sama na cely zivot. Bud rada ze to skončilo a netaha ta za nos ešte dalšie roky...pripadne s nim nemaš dieťa, takto mas moznost začať znova. Tak nech už ti to víde.
@jolinka nádherne napísané !!!! Trepať tu somariny nikdy nehovor nikdy a stať sa to môže každej....stať sa môže každej to, že dostane chrípku, zlomí si nohu....to sa vždy ovplyvniť nedá, ale to, či budem spávať s mužom, ktorý má doma ženu a deti, to je hádam moje rozhodnutie a nikoho iného. Ako keby ostatné ženy ženatí muži neoblbovali, veď niektorí to majú ako koníčka....
@timea7 však jasné, len nie vzdy je to rozpadnute manzelstvo stastne. Netreba vsetkych hadzat do jedneho vreca a urazat. My sme s muzom mali dlhe debaty na tuto temu. A teda riadne mi otvoril oči. Aj co sa tyka mojho prveho mamzelstva. Vzdy robia chybu dvaja, len niekdy si to jeden nevie pripustit a mozno ju v tej chvili ani nevidi, ale po case urcite kazdemu dojde, zenkde robil chybu.
@maciatkolulu tak u zeny to zvyčajne nie je len o sexe - nežnosť, prejavy lasky...to zenám často chyba skor ako sex.
@maciatkolulu ale my sa tu nebavime o tom, ze manzelstvo sa nemoze rozpadnut, alebo o tom ze nemoze byt chyba v oboch. Jedna vec je rozpad predchadzajuceho manzelstva a druha ako to nazvat Postup ako pridem k druhej zene.
Tak ine je doma bulikat zene ze vsetko OK a medzitym si narazit pipku a dufat ze tento stav "dvojzasuvky" 😝 😝 mi dlho vydrzi. 😕 😕 😕
A ine je opustit nefunkcne manzelstvo a potom ano dolezite je POTOM si najst inu vyhovujucejsiu zenu, s ktorou mozem mat stastny vztah az do smrti 😉 Dokonca ani tie rozvodove papiere , kedy presne datum rozvodu, nie su take dolezite, dolezite je ze muz nezije v obojakom vztahu, uzivajuc si tam i tam. ale najprv opusti jednu zenu a potom ano dolezite je POTOM ma druhu.
@sardinka335 hej to hej, ale u mna je to napr o manzelstve...
@maciatkolulu mám pocit, že píšeš o niečom inom, ako ja. Moje príspevky sa týkajú žien, ktoré sú milenkami mužov, aj keď vedia, že majú doma ženu a deti. Ja nespochybňujem to, že sú aj muži, ktorí sú v manželstve nešťastní, je mi jasné, že na rozvode majú svoj podieľ obaja, aj keď niekedy len výberom partnera, ktorý je pre partnerský život nepoužiteľný. Ak to rozpadnuté manželstvo nebolo šťastné, asi ťažko k jeho náprave prispel muž tým, že si našiel milenku. Ak by bol charakter, tak povie na rovinu, že šťastný nie je, že chce rozvod a nie si nájsť milenku a keby to náhodou nevyšlo, tak si nechať pootvorené vrátka u manželky, 😝 😝 😝 A chyby vo vzťahu robíme všetci.
@maciatkolulu mam pocit ze dodnes s tym nie si vysporiadana a stale ti hloda cervik v hlave...ci si konala spravne, cestne , moralne a ci uz bolo vsetko "vycistene" v predchadzajucom vztahu tvojho terajsieho muza.
Lebo ak ano, a jednali ste cestne voci jeho exmanzelke...tak tato tema sa ta vlastne ani nedotyka... ak ale mas potrebu obhajovat vztah so zenacom v style, aha aki sme my stastni a tam bola vinna aj druha strana...tak asi nejaku tu malu stipku viny mas ci pocitujes.
Inak by si nemala potrebu sa v tom vrtat, ci sa obhajovat.
@jolinka nielen muz, ale aj zena predpokladam, lebo zeny podvadzaju tiez 😉 No tak ja som postupnkst neriesila, lenze u nas to bolo rychle, ziadne utajovania sa nekonali. Jednalo sa narovinu. Ja len, ze hned sa tu nemusi urazat. Lebo aj ja som bola v tej pozicii (opustej zeny) a teraz uz chapem vela veci. Ale ten kto.nezazije, tomu sa lahko hovori, ci o jednej strane, ci o druhej.
maleslniecko1987 Jedna vec je zalubit sa do zenaca...ok, stane sa. Druha je 4 roky verit tomu, ze so zenou sa idu rozvadzat. za 4 roky reci, ziadne skutky. asi manapadlo, ze ak je pravda, co hovori, uz by bol davno rozvedeny
@maciatkolulu dobre, tak ked neboli utajovania, jednalo sa na rovinu, aj si spominala ze boli rozvedeni hned na prvom pojednavani... tak vlastne tema ani nie je o tebe 😉 ci?
Jedine vtedy by sa ta to tykalo, ak by si vedela, ze muz udrzuje vztah este so zenou, spolu spia a medzitym uz aj skusa dalsiu , cize teba. 😕
@mircalla dva roky som s nim bola a furt cakala a dufala. nic sa nedialo a iba ma psychicky nicil. ukoncila som to a rok a pol sme boli bez seba. potom sme sa dali zase dokopy a tvrdil, ze si vela veci za tu dobu uvedomil a ze che byt so mnou a zacal veci "riesit". teda iba ja som si to myslela.. no a dopadla som ako som dopadla..
Slniecko je pubertiacka hadam "nie som vinna,len som sa zalubila " poznam zopar ludi kt.vedia jeden den milovat jednu osobu a druhy den uz druhu...to su take mega lasky
@maleslniecko1987 vyser sa na neho, takéto manipulatske svine su boli aj budu.
Bohuzial, uz teraz nic nenarobis. Ser na neho,nieje to tvoja chyba ani jeho zeny alelen a len jeho, imbecila 😂 ina by ma zaujmalo ako sa to da,mna by trafil slak zit taky zivot, pravdepodobne ma nejaky nabeh bud na schyzofreniu alebo inu poruchu....
Ale neboj jemu sa to raz svinsky vsetko vrati.
Milujes,nemas koho? Kup si psa miluj toho.
A budes na istote.
@maciatkolulu vies ak niekto pomenuje veci tak ako sa maju...nejde o urazanie.
Urazanie je, ked sa niekto ponizujuco ci vulgarne vyjadruje na adresu niekoho, z cielom si hodit slovny kamen vdaka internetovej anonymite ☹
Ja tu zenu v podstate lutujem, zle sa rozhodla, rozhodla sa pre ponizujuci a necestny vztah, bola necestna k sebe i k zene svojho milenca, zradila i jeho deti, on je takisto zradca.
v podstate teraz musi toto vsetko pochopit, neklamat si, ako su vsetci vinny, len ona jedina konala z cistej lasky a citlivosti. Je to v podstate oslobodzujuce, si priznat ze sme obcas noo...darebaci. Z toho sa poucit, povedat si OK, dalej uz budem konat inak, lepsie cestnejsie...a ja jej skutocne zelam, aby zazila skutocnu obojstrannu lasku. Uvidi, ze je to nieco UPLNE ine, ako to co mala doteraz 🙂
@jolinka tak ja neppcitujem vinu vobec a dokonca som fakt stastnanapr.ze moj byvaly si nasiel druhu, inak by sme sa stale trapili. V podstate mi dost pomohla, sice som bola v soku, ale vdaka bohu. A co sa tyka terajsieho muza, nikto nema ani stipku vycitiek. Byvala ma nastahovaneho mojho muza kamarata 😉 a to hned po jeho odchode z domu. Ze aka nahodicka. 😉 a v tejto teme som.len tak, rovnako ako aj v inych, precitam si co ma zaujme, nemusim mat hned nejake pocity 😒 no a nepaci sa mi ako sa hned utoci. To je vsetko. Samozrejme su aj vychcane stetky. Ale ako som pisala aj zenske dokazu paradne podvadzat a nakoniec urobia zo seba chuderu. Nielen muzi su hajzlici. A uplne rozumiem tomu co pises. Snad aj ty tomu co pisem ja. Nikoho sa nezastavam, ale zase nemusime robit zo vsetkych kurvy. Ja tej mojej hovorim spasitelka 😀
Inak velmi sa mi pacia nnazory kt.tu teraz pisete,by boh dal ze by sa len take zeny rodili,lebo to uz ani muza nepustit von z domu..bo da dajaka donho zalubi a to budem v prdeli zas.
@maleslniecko1987 pravdepodobne je so svojou zenou, predpokladam, ze mu odpustila a natlacil do nej zopar kalerabov. typy ako on si hladaju tu istu krvnu skupinu - dovercive a lahko manipulovatelne.
co sa tyka jeho manzelky, tiez nechapem, ze zenska intuacia toto nevytusi....mne ked niekto len zacal podvazdat - o necely tyzden som ho prekukla, jednoducho zmena spravania, necakane vylety von, mobil pomaly aj na zachod...a zeny ozaj maju v tomto smere dobre vyvinutu intuciu, muzi nie.
@maciatkolulu ak ste jednali cestne, nemas si co vycitat.
@jolinka nemam pocit, ze som ja mala nieco prejednavat s muzovou ex ;-D to bola jeho vec. A ja som tymto chcela najma poukazat, aby sme neodbocovali od temy, ze pokial by autorkinmu milencovi na nej vazne zalezalo, tak by sa naozaj rozviedol a riesil situaciu na oboch frontoch. A ze v podstate v jej pripade je to takto lepšie. Nuz a jeho zakonita, neviem, ci je to najstastnejsi napad kvoli detom latat vztah. Ale tak ich vec a oni vedia najlepšie. Moja skusenost, rozviesť sa pokial trpia deti a hned. A nie jeden tyzden sa hrame na stastnubrodinu, dva sa hadame a mlatime, deti sa pozeraju, potom sa nevidime a potom zase dookola. Nuz a nikto nie je schopny urobit prvy krok a muz v takom pripade najde unik a hned je problem na svete. Takze podla mna problémy riesit na zaciatku a ked nejdu naozaj vyriesit vklude sa rozviest.
@maciatkolulu ano.
a inak tieto manzelstva na dialku, maju celkove vyssiu rozpadavost ☹ ☹
@timea7 ale niekde bola chyba, keď jej to manžel urobil.... a určite nie u milenky, ak by to nebola tá, bola by to iná.... stále treba začať od počiatku.. to znamená... manžel, manželka.... lebo kde sú dvaja šťastní, nechýba im tretí... Nevieme, čo za tým bolo.. proste všetko má svoj dôvod a príčinu... a netreba to hneď hádzať na milenku.... väčšinou sú to tí chlapi blbí, obláznia všetko naokolo.... 😠

@sardinka335 tak u mna to nebol len sex...