(Ne)oficiálna milenka alebo dvojitý život ženatého muža
Ahojte,
tiež sa chcem s vami podeliť o moje skúsenosť. nepotrebujem počuť reči typu, nemala si ísť do toho, atď.. to viem aj sama.
Dva roky som bola vo vzťahu so ženatým mužom. Celý čas mi iba sluboval, prisahal že budeme spolu. Cely čas som mu verila. Prisahával mi na svoje deti, že budeme spolu. Sám si dával termíny, že kedy. A ja som stále iba čakala a naivne dúfala.. Milovala som ho, aj keď bol žiarlivý, keď mi robil scény. Vedel byť perfektný manipulátor a vždy všetko otočil proti mne, aby ulahodil svojemu svedomiu. Vždy všetku vinu hádzal na mňa, vždy keď nezvládal svoje stavy, kompenzoval si to cezo mňa. A ja som si to vždy vyčítala, trápila, ospravedlnovala sa. Potom som to raz ukončila po naozaj hroznej žiarlivostnej scéne a rok som sa z toho vzťahu dostávala do kopy. ďalší pol rok som už konečne žila, smiala, užívala si.
Potom však nastal nejaký zlom v mojej hlave a ozvala som sa mu a začali fungovať. on pracuje v čechách, chodila som za ním na víkendy a manželku s deťmi mal v BA. raz za týždeň chodil za deťmi-ako tvrdil. Tvrdil mi, že si uvedomil za ten čas bezo mňa veci, že ma neskutočne miluje a že sa rozhodol byť so mnou. povedal, že to doma ukončuje (riešil to asi 4 víkendy, kedy chodil domov), že to povedal deťom, že to vedia svokrovci, že už bol za právnikom, že je všetko pripravené a už to čaká na podpis a že všetko to robí pre nás a kvôli nám. že so ženou nekomunikuje, nevolá. Mala som občas pochybnosti, ale vždy to vedel tak krásne otočiť proti mne, že ešte ja som bola tá, ktorá sa ospravedlnovala. furt mi vravel, aký je on vyčerpaný, ako nevládze, ako má za sebou ťažké dni a noci rozhovorov a ja som bola furt tá chápajúca a čakajúca. Chodili sme spolu von, poznali ma jeho kamaráti, kolegovia..
pred pár dňami som mala telefonát od jeho ženy. niekto jej dal na tip. volala mi, či som u neho a sama mi začala rozprávať veci ako, že je to medzi nimi v poriadku, že spolu spávajú a normálne žijú a fungujú a že ma prosí, nech jej poviem pravdu. hneď som sa jej povedala, že šak sa rozvádzate. a ona zúfalým hlaosm, že nie. Ja jej na to, že šak to vedia deti, že to vedia všetci. a ona v uplnom šoku. že nie, že sa bavili o treťom dieťati, že za celý čas ani raz nepadlo slovo koniec a rozvod. a mne skoro vypadol telefon z ruky. on si to uplne VŠETKO vymyslel, žil dvojitý život, klamal nás, podvádzal navzájom. zrútil sa mi úplne celý svet. chcela vedieť pravdu, tak som jej na všetky otázky odpovedala, ona na moje. chcela naše fotky, poslala som.ani neviem povedať, ktorá z nás bola vo väčšom šoku. obe sme sa podozvedali také veci, že som rada, že som sa tam rovno nezrútila..
samozrejme, keď došiel domov (ku nám), tak všetko bola moja chyba, všetko som len ja zničila, úmyselne a najtvrdšie som zranila a začal sa vyhrážať, že teraz som na rade ja.. pýtala som sa ho, že ako mohol, či aspoň niečo medzi nami bolo skutočné, ako mohol takto žiť, pretvarovať sa. vymýšlal si, že za ním chodia deti s jeho rodičmi a pritom tam chodila ona. nebudem tu rozpisovať všetky jeho podrazy, ale je to obyčajný ... ale klobúk dole, že si všetky klamstva pamatal a nadvezoval na ne..
s odstupom času si uvedomujem, že som jej možno nemala vravieť tolko veci a detaily,ale v tom momente to išlo zo mňa samo. vsetko mi do seba zrazu začalo zapadať a všetky tie slová a veci mi išli z úst samé. odpadol mi zo srdca 4ročný balvan, kedy som si furt myslela, že je to všetko moja vina. a pritom len jeho. on to všetko zničil.
lenže tým, aký je manipulaotr, obviňuje iba mňa z toho. som si vedoma, že som vôbec nemala ísť do takého vzťahu, ale ja som bola bez záväzkov a muža. strašne ťažko sa mi to všetko tieto dni zpracováva. všetky tie moje slzy, trápenie, prosenie, nech sme spolu, boli vlastne na nič. dobre sa musel na mne baviť. a keď už to psychicky nezvládal, všetko to len na mňa tie jeho sračky hádzal a ja som sa trápila. ale konečne viem, kde je skutočná pravda. som dosť citlivý človek a niekedy ma chytajú také stavy, že naozaj som mu to ja zničila a že som jej nemusela vraveť niektoré veci. neviem, ako sa mám s tým vysporiadať.. viem, že musím začať úplne odznova, ale neviem, či ešte niekomu budem veriť :(
Nestála som mu ani za slovo PREPÁČ a úplne ma teraz neznáša..
@maleslniecko1987 treba sa zmierit zo vsetkým co nam leze do zivotuv ...prejde to len musis bit silna a hlavne nemisliet na minulost treba misliet uz len na budúcnost.... 🙂
@maleslniecko1987 hral to aj na svoju zenu - v prvom rade ma co vysvetlovat jej a jeho detom, nie tebe.
ale inak hadam necakas vysvetlovanie od takeho chrapuna....s tym nerataj, ved uz zo vsetkeho obvinil teba. nie je to typ, co si bude sypat popol na hlavu. sama si vstupila do vztahu zo zenatym a roky v tom vytvrvala. to, ze ti za 4 roky neprislo nic cudne....
najlepsie je to spracovat a nechat to tak - ak dufas v nejaku malu pomstu, tak zabudni. ma "navrch" a vzdy ma bude..vysvetlovat nebude nic, take typy nevysvetluju
@maleslniecko1987 zacni posudzovat konecne po tejto trpkej skusenosti ludi nie podla ich kecov, ale podla CINOV. Lebo navzdory vsetkym kecom...si bola slepa a nevidela, ci nechcela vidiet ten jeho najdolezitejsi cin , podla ktoreho sa posudzuje charakter chlapa ...a to je CEST a vernost. Logika vazeni...logika sa na skolach neuci 😕 😕 😕 Lebo ako mozes logicky cakat , cest, vernost a pravdovravnost od chlapa, ktory klame a podvadza zenu, ktorej slubil vernost ☹ ☹ a tebe ani neslubil...ale "logicky" ti z jeho dristov vychadzalo, TEBE laske svojho zivota klamat nebude 😖 😖 😖
Ano sama si teraz sypes na hlavu popol...aka si bola sprosta, ze si jednemu ehm.. ***** pathviezdickovemu udrziavala jeho stastny bigamisticky zivot. a teraz chudacik to "stastie" stratil, ale neboj, on si opat nejake to stasticko s dvoma naraz najde, len si lepsie zabezpeci aby sa manzelka nedozvedela. 😔
@maleslniecko1987 by ma zaujímalo ze ako reaguje jeho zena, si pisala ze si to u nej zehli, ale ona mu to zerie? by som sa inak vobec necudovala keby ho vzala spat /ja by som ho uz nikdy, ale taky je život ze manželky aj 100x odpustaju/....zeny ta tu sudili, vinili a cojaviemco, len ako by nazvali manželku ktora by po tomto vsetkom po chvilkovom trucovani vzala muza spat? /teba nesudim, ok urobila si chybu, ale kto ich nerobi? si mlada, život mas před sebou, uvidíš este zuzitkujes ponaucenie z tohoto vztahu, drzim ti palce/
@maleslniecko1987 nečakaj nič, ani slobodní chlapi pri rozchode málokedy niečo vysvetľujú, väčšinou to tak zahrajú do autu, že až.... normálne vysvetlenie dostaneš len od Muža s charakterom a ten tvoj to v žiadnom prípade nie je.... je to slaboch a pokrytec, tak nečakaj krémeše, ale urob čiaru a ži v pokoji ďalej.. proste to tak malo byť.... čaká Ťa v živote určite niečo lepšie.... držím palčeky.... aj ty si zaslúžiš byť šťastná.... 😉
@maleslniecko1987 je to cele smutne. Viem si predstavit ako sa citis. Ale ver tomu, ze keby ta miloval, tak to dopadne inak. Bud rada, ze to je takto. Vsetko zle je na nieco dobre... moj muz bol tiez zenaty, tiez som si vravela, nikdy zenaty a bum, stalo sa. Ale on sa rozvadzal hned, vysiel s pravdou von a rozviedol sa na prve ponednavanie. Teraz si kazdy zije svoj spokojny zivot. Aj jeho ex ma uz partnera a je to ok. Ja sa neopovazim odsudzovat nikoho, kedze sama viem ako lahko sa da padnut do niecoho, co si predtym zasadne odmietala. A ver tomu, ze aj ja som dost dlho oddolavala a nakoniec mam tu nauzasnejsiu rodinu o akej som ani nesnívala. A ani neverila, ze nieco taketo existuje.
@maleslniecko1987 no, máš 27 rokov "pekná skúsenosť" 😖 za tebou...tak už nebudeš taká naivná, že naletíš nejakému ďalšiemu ženatému mužovi na reči typu ...“neklape nám to v manželstve, rozvádzam sa (asi už 5 rokov) , nespíme spolu –také dva roky, nežijeme spolu a každý má svoj vlastný život...“ ...
Sorry, nedá mi to ...tvoj príbeh je ako z nejakého románu...ako cez kopírak...nechápem, kto toto píše?! fakt je to život?? 😝 ...ja som si vždy myslela, že ženy sú aspoň trochu múdre a ak nie múdre, tak majú nejaký ten šiesty zmysel, ktorý im napovie ...."do prdele, ako je možné, že sa ten môj chlap rozvádza so ženou tak dlho - XY rokov ?!" a zabliká im nejaká kontrolka, že "pozóóóŕ!" ... nebolo ti to ani trochu čudné?... veď, ak by mal o teba záujem, tak sa skrátka rozvedie a hotovo ...
inak, nerob si ilúzie ... ak očakávaš, že ti svoje konanie voči tebe vysvetlí ...od takého človeka, ktorý ťa obviňuje z toho, že si mu zničila manželstvo, ktoré ako sám tvrdil, bolo aj tak zničené, nečakaj žiadne ospravedlnenie a ani vysvetlenie ...
musíš to celé skrátka nejako prežiť a ...ísť ďalej ... vymaž si ho z kontaktov a ak by ti zavolal, nedvíhaj, skrátka blokni ho ... a prečo ti klamal, je snáď jasné každému v tejto diskusii (a zdá sa, že už si to pochopila aj ty...), bola si len jeho milenka a nikdy s tebou nechcel žiť naozaj a to, že ťa predstavil niektorým svojim kamarátom, nič neznamená ... kamaráti dokážu byť ticho (doprajú mu alebo sa len nechcú miešať do jeho života alebo sú takí ako on...) ale ... predstavil ťa svojej mame, otcovi, svojej rodine?...
takže, neostáva ti nič iné, len sa s tým zmieriť a uvedomiť si, že ťa nikdy skutočne neľúbil ... môže sa ešte stať, že ho jeho žena „vyhodí“ a on príde za tebou a bude chcieť pokračovať ... nech ťa ani nenapadne dúfať, že si ťa konečne „vybral“ a ženu poslal k vode ... skôr to bude tak, že ho vyhodila a nemá kam ísť ...
nemusím dodávať, že táto tvoja trpká skúsenosť ťa bude mátať stále, ale nedovoľ, aby ťa úplne zničila a aby si rezignovala, to by bola škoda... lebo sklamanie v láske ti automaticky nezaručí, že budeš múdrejšia, len budeš opatrnejšia ... tak snáď nabudúce budeš „vyberať“ nielen srdcom ...
@pimpulka neviem ako to je medzi nemi teraz. ale mam pocit, ze su spolu a do ... ho teda neposle. neviem to posudit, kedze nemam deti, ani spolocne prezite roky a majetok..
@maleslniecko1987 pises ze si velmi citlivy clovek,keby si bola,sucitila by si s manzelkou a detmi a poslala ho hned niekam.tak tak ti treba,hadam nebudeme lutovat a podporovat milenku 😝
@mimina00 ale ona mala stastie, ze to takto dopadlo, mala by sa radovat predsa. Lutovat treba manzelku, ze je taka sprosta a po tomto su spolu.
DAJTE JEJ POKOJ 🙂 aj vám sa to moze prihodit aj ked nie so zenatím muzom..... 🙂 .nigdi neviete nigdi 🙂 NIKTO NEVIDÌ DO PREDU....nikto...
@maciatkolulu ale jeho manzelka urcite vedela ze kde sa jej potuluje jej muzik...CI NIE?ved aj stou zenou býval v spolocnej domácnosti..takze jeho zena ties je vinná lebo musela o tom vediet .
Nech mi nikto nehovori tie dristy ze sa to moze kazdemu stat a pod.osobna skusenost ze zenac po mne siel,no bolo ich viac ked som bola mlada a pekna 😀 a ja som nemala ziaden problem ich poslat surovo za svojou zenou s riadnou prednaskou aky su chrapuni takto sa chovat...a veru boli symposi ale jednoducho CHARAKTER nepusti.ja nie som stetka a nikdy neublizim zene(okrem stetiek) a detom.
@mimina00 suhlasím s tebou, ale aj sa ,,bojim,, verejne..lebo hned akoze ,,odsudzujeme a pod,,.....ale nech. Mna tiež balil jeden týpek a ja mu hovorím ze ,,ale ja som vydata,, a ukazujem mu obručku a on na to hovado ze ,,ved to nevadi aj ja som zenatý,,.......tiež mal super auto, fešak....určite by sme si užili. A potom by som bedakala...kazda ktora ide do takehoto ,,vztahu,, musi rata s tym ze bude odkopnuta a on sa vrati k zene.
@mimina00 a ty vies ktora je stetka a ktora nie? ;-D
@mimina00 presne, ved to nie je "SA MI STALO" akoby na mna prisla chripka 😕 😕 ale SOM SA ROZHODLA...zena ktora vie ze dotycny je zenac, tak proste ide do toho s vedomim, ze je spoluvinnik pri rozbijani rodiny. samozrejme vinnik je aj muz, ktory sa dopusta nevery ale keby ho jednoznacne odmietla..ze ak , tak ked si vysporiada vztah , trebars sa rozvedie, ked uz mu to manzelstvo tak strasne neklape. ..tak potom by sa ukazali skutocne umysly.
lebo ano su aj muzi ktorym sa skutocne rozpada manzelstvo, OK nesadli si, OK zena mohla k rozpadu tiez prispiet...ale snaha o uzitie si na viacerych frontoch...hovori len a len o necharakternosti dotycneho. Keby bol charakter, tak si vysporiada nefunkcne manzelstvo a tak si zacne novy vztah.
@erikanezbedna normalna zena v normalnom vztahu zarucene vie a urcite takuto dlhu dobu. To je ppdla mna jasne. Jedine, ze asi naozaj nezili celkom nkrmalne. Ale inak chudak chlap, ten musel byt ulietany a pamatat si vsetky klamstva, ved to je na zaludocne vredy ;-D
@katy31 ja našťastie som takúto skúsenosť nemala a dúfam, že ani mať nebudem, ale veľmi dobre viem, čo vtedy žena prežíva. Prežívala som to s kamarátkou, pre ktorú nevera jej partnera bola bleskom z jasného neba. Ja osobne som tiež och vzťah považovala za vyrovnaný a pekný. Scenár bol veľmi podobný tým, ktoré tu takmer denne čítame - v podstate som ho aj opísala v tejto téme - manžel založil firmu, žena ho podporovala, snažila sa ho odbremeniť, zobrala takú prácu, ktorá by jej umožnila vodiť deti zo škôlky, školy, po krúžkoch.....keď sa firme začalo dariť, jej manželovi stúplo sebavedomie, asi nadobudol pocit, že k úspešnému podnikateľovi, k novému drahému autu patrí aj milenka....Poznala som ju roky, viem, že to nie je žiadna sivá myška, ale upravená, inteligentná žena. Tešila sa z úspechov svojho muža, bola na neho pyšná, chystala sa otvoriť malý obchodík, aby sa aj ona realizovala, deti už mali väčšie. Rozprávali sme sa dlhé hodiny, volali sme si, snažila som sa ju vytiahnu vždy niekde von, ale zasiahlo ju to viac, ako som si myslela. Je z nej úplne iný človek, nepomohla ani návšteva odborníka, kde som ju dokopala. Možno niektorá mikne plecom a povie si, že ak si našiel inú, nech si ide, rada jej ho prenechá, no nie každá má takú povahu, niektorú ženu to poznačí navždy. Takže žena, ktorá si začne so ženatým mužom bude u mňa navždy úbohou chuderou, ktorá nie je natoľko empatická, aby sa dokázala vcítiť do myslenia ženy, ktorej muž má milenku. nebola schopná mu dať jasne najavo, že si môžu spolu niečo začať len vtedy, ak bude voľný. Už som v tejto téme písala, že chápem všetkých mužov, ktorí majú doma ženu, ktorá vyrába denne dusno, je večne nespokojná, muža ponižuje....ak muž nie je s týmto stavom spokojný, riešením nie je milenka.
@maciatkolulu tak tato podla mojho v kusu je,ved tu pise temu o tom 😝
@sardinka335 tak myslim, ze skoro nie je zena, na ktoru by neskusal zenac 🙄 🙄 🙄 Proste ti chlapi neustale skusaju, ktora povoli 🙄 🙄 stokrat , tisic krat... a ked skusaju dostatocne dlho a casto, tak sa nakoniec nejaka najde 😝
Aj na mna skusal, a tusim nie jeden. Cha, ja drzim na rukach v ich dome jeho novorodena a on sa po mne cape 😕 😕 😕 a zena v inej miestnosti 😠
@sardinka335 ha aj mna ako vydatu stary mladenci (okolo35) sa nukali ci som stastne vydata a dristy aka som kocka,no som sa zasmiala a odporucila zapnut niektoru z tych socialnych sieti ako pokec a tam si tie oné najdu kolko chcu...
@maciatkolulu on zije v zahranici a domov chodi raz za dva tyzdne. cize jeho zena skutocne nic netusila. ja som za nim chodila na vikendy. viedol dva zivoty.
ja som mu vravela, ze by mal dostat oskara za tie jeho vykony. on si vzdy vsetko pamatal a este na to aj nadvezoaval. a mne vycital, ked som si niekedy nieco nepamatala. uz chapem preco.. lebo on si to MUSEL pamatat..
@jolinka su take typy ženačov čo skušaju - a čakaju ktora ,,truba,, sa chytí..ide im o čo? Len o sex, zasunutie, pekne chvilky....mlade mäsko....vzrušo...nech si to kazdy nazve ako chce. Ja som tiež mala moznosť zhruba 2x ist aj so zenačom a ten druhy medzi nami bola vazne iskra...ale proste ja mam v sebe zatial tu stopku a to tiež ak mam byt uprimna lichotilo mi to lebo ja som celkovo zažila malo prejavov lasky ako dieťa od otca nula bodov....takže sa povazujem za ,,rizikovu,, skupinu.
@maciatkolulu ved to ze tá dlho doba drzala tú zenu ze ju len klamal a vselico mozné jej sluboval ..tím sa nahala uniest..ze bola aj zaslepena láskou ale ano to je pravda ze mala to skorej zastavit ona ken nie ten muz..ano ten chlap bol ties vinný...ten ju nelúbil len potreboval sex jedine to...ked manzelia si uz nedokazu spolu dodrzat svoj zivot tak je koniec vsetkého ..stací len jedna mala chiba a si tam...no ja bi som tak neurobila ze tolko tahat a popritom ten muz ze ju aj klamal ako je uz mozné ze sa tak dá oklamat zena.to mi uz nejde do hlavi dobre muz ked bi oklamal ze néma zenu to bi bolo celkom iné ale to ze nooo ona vedela ze má zenu a aj deti ..ten nesprávni zivot si vibrala tá zena ...ale neviem uz preco so zenatím muzom neviem to pochopit kebi ze bol slobodný to je iné...ale vies kazdý robíme chibi kazdi a len jedno ze s chibami sa nedá uz nic robit len stím zit...ona ..bi sa uz nemala sním stretávat a to nijak......
@katy31 ešte som chcela dodať to, že som si absolútne istá, že mne sa také niečo nestane. Z jednoduchého dôvodu - lebo nechcem, lebo to považujem za ponižujúce pre mňa, aby som robila milenku ženatému chlapovi. Hnusila by som sa sama sebe. V tomto mám absolútne jasno a po tom, čo takéto niečo urobilo z mojej kamarátky človeka, ktorý sa z toho ani po rokoch nespamätal, ani nehovorím.
@sardinka335 presne tak, ide im o vnútornú krásu - keď je vnútri - krása!!!!
@timea7 nikdy nehovor nikdy. niekedy srdcu a laske naozaj nerozkazes (tymto sa neobranujem a myslim to vseobecne)
kamoska ma za to odsudzovala tri roky do zadu a bum, do pol roka mi revala, ze stretla zenaca a zalubila sa..
@timea7 ale aj ja som to tvrdila, kedze som sama pocítila ake to je byt ppdvadzana, ale vidis, lenze u nas to dopadlo tak, ze somnuz davno vydata a to stastne. Nikdy som sa necitila ponizena a nikdy som necitila taku lasku od niekoho, teda okrem rodiny. Takze ja som uz velmi opatrna vo vyhlaseniech"ja nikdy".
@maleslniecko1987 super....ANO KAZDEMU SA MOZE NEJAK , INAK STAT CO ANI SA NEDA CAKAT 🙂

@maleslniecko1987 s tym sa nikdy nezmieris, aj po 4 rokoch sa sem tam stale seba pytam preco....