icon

Neopätovaná láska

stefi02
9. sep 2021

Ahojte,

ani poriadne neviem ako zacat..Zial stalo sa mi ze som sa nestastne jednostranne zamilovala..s dotycnym som sa stretla nahodou, isty cas sme sa celkom casto v podstate pracovne vidali, teraz uz len zriedkakedy..je zenaty, da sa povedat ze cerstvo a podotykam ze nic s nim neriesim ani som sa nikdy o nic nepokusala - nie je to moj styl.

.no ja som sa zamilovala a trapim sa preto..uz od prveho stretnutia mi bol az velmi sympaticky a zial casom sa to len zosililo,este asi nikdy s nikym sa mi to takto nestalo zeby ma tak oslovil, pritahoval uz od prveho stretnutia a to podotykam ani nie tak fyzicky (popravde ani by som ho neoznacila za svoj typ fyzicky plus mal stale rusko pri stretnuti🙂 ale skor vyzarovanim, inteligenciou tym ako sa celkovo spraval a posobil...

je pravda ze som skor introvert a nikdy som nejaku velku spolocnost moc nevyhladavala a nemam celkovo vela znamych/kamaratov ale aj tak takto sa mi to fakt este asi nestalo ani pri byvalom priatelovi nie (aspon co si pamatam, bolo to uz pred rokmi)...

aj preto ma to tak znepokojuje plus mam pocit ze by sa presne ku mne hodil, zeby sme si rozumeli kebyze sa stretneme za inym okolńosti,ze je presne to co hladam...viem ze mi na to asi poviete, ze ho nepoznam velmi dobre a ze si ho zrejme idealizujem a mozno keby som ho lepsie spoznala zistim ze to tak celkom nie je..(ale nezacina kazdy vztah takto? ze cloveka nepoznam a v case zamilovanosti vidim niekedy viac to co chcem a nie co tam naozaj je?)

proste sa velmi trapim z tejto situacie lebo mam pocit ze som nasla konecne niekoho koho dlho hladam a nici ma ze ho nemozem mat..mam pocit ze ak by som mohla byt s nim vsetky moje ostatne problemy by sa tym vyriesili resp by uz neboli podstatne, neviem na neho prestat mysliet, mam z toho depresie - viem citala som ze sa treba zamestnat niecim, ist von medzi ludi a aj sa snazim robit to vramci moznosti (introvert) ale je to taky zacarovany kruh mam pocit - depky neprejdu ked budem doma plakat do vankusa ale tym ze mam depku som demotivovana a tazko sa prijmem k nejakej aktivite..lahko sa povie nemysli na neho ale ako si zakazete/ovladnete myslienky ktore sa neustale vracaju?

Rozmyslam nad vyuzitim zoznamky kedze som sama a osamela - len neviem ci by to nebolo v danej situacii skor kontraproduktivne? myslim snazit sa zoznamovat ked myslim na ineho? alebo by to mohlo skor veci prospiet ak budem mat stastie a natrafim na niekoho kto ma zaujme ( a hlavne bude nezadany teda to bude mat aspon nejaku sancu na uspech?)

Trva to uz niekolko mesiacov uz skoro pol roka v podstate..ani sama celkom neviem s akym cielom to sem pisem..ale budem rada za kazdu radu ci aspon povzbudenie, kedze viem ze nejaky zaruceny navod ako to prekonat asi nie je ale verim ze sa najde niekto kto si zazil nieco podobne..

Velmi krasne dakujem za precitanie aj za prispevky..

PS ako pisem nic som neskusala ani neskusam na zadaneho, praveze sa snazim tuto situaciu prekonat, tak nejake moralizovanie ci ataky v tomto zmysle su myslim zbytocne...

Strana
z2
janetinka27
10. sep 2021

@elizabet173 ved si to najdi na nete, uz to tu bolo spomenute o co ide (zazrak v calande). a ak chces oficialnu spravu, tak si ju vyziadaj z vatikanu...

jana_eyre_2
10. sep 2021

Neviem síce či niekomu dorastla amputovana noha 😅 ale chcem napísať k téme.. podstatné je podľa.mna jedno - vidavas toho muža ešte pracovne? Ste v kontakte? Ak áno, nečudujem sa že sa z toho nevieš dostať.. podľa mňa to je základ odmilovania sa.. sú to zvláštne stavy zamilovat sa do niekoho, zažila som to a jediné čo pomohlo bolo úplne ignorovanie a nestretávanie sa.. nemyslím že nejaká zamilovanosť vydrží navždy..

Určite skús zoznamku, urob niečo preto aby si sa zoznámila s niekým vhodným.. určite rataj s možnosťou že to nepôjde rýchlo a hneď, hľadať treba viac avšak určite sa niekto nájde kto bude za to stáť.. veľmi ti kvitujem že si cestná a uvedomujes si že je zadaný, preto sa o nič nepokusas.. bohužiaľ takéto zamilovanosti menšie, či väčšie sa môžu stať komukoľvek, aj zadanej žene.. ako som písala aj mne sa stalo a to som nikdy také čosi u mňa nečakala.. dôležité je ako s tým človek morálne naloží a časom to naozaj prejde..

elizabet173
10. sep 2021

@janetinka27 tak Vatikán je skutočne dôveryhodný zdroj 😂, nechcela som sa okolo toho motať, lebo sme mimo tému, len som čakala na tie zdroje s lekárskych časopisov aj keď som bola na 100% presvedčená, že neexistujú, lebo ani nemôžu. Zopár storočí späť sa tých zázrakov stalo podstatne viac, nie je možné ich nijako dokázať, to je na nich najzázračnejšie. A svedectvo? Kľudne dosvedčím aj tebe, že ti dorástla tretia, prečo nie?

janetinka27
10. sep 2021

@elizabet173 myslim si, ze som dostatocne napisala, ze to potvrdili lekari tej doby, ktori mu tu nohu amputovali, neskor osetrovali a neskor uz opat narastenu skumali. boli to lekari tej doby, ktori vtedy tieto zakroky robili. zial, pochopitelne, nebola vtedy elektrina ani laserove operacie, ale myslim si, ze mali dostatocny rozum na to, aby videli, ci tam ta noha je alebo nie. ak nechces verit, never, o tom nie je tento prispevok.

elizabet173
10. sep 2021

@janetinka27 svedectvá lekárov tej doby majú takú váhu, ako svedectvá, pre ktoré upaľovali na hraniciach ženy, ktoré obvinili z čarodejníctva. Aj tým sa verilo.

janetinka27
10. sep 2021

@elizabet173 ach jaj, pleties. jasne, mas o tom jasnu prestavu. velmi lahko podcenujes ludi len preto ze zili davno pred tebou. jedneho dna budu aj tvoje slova len nedoveryhodne slova zaostalej zeny. a to len preto, ze si zila pred 300 rokmi.

dadis
11. sep 2021

@kubkovamama aj viera v Boha je ludska snaha 😊...tak potom pravdu mate obe...

elizabet173
12. sep 2021

@janetinka27 nemyslím si, že to, čo som povedala ja, bude niekoho zaujímať o 300 ani o 30 rokov. No dnešné technológie poskytujú predsa len dôkazy na inej úrovni, ako ústne svedectvo človeka zapísané brkom, nemyslíš?

janetinka27
12. sep 2021

@elizabet173 brkom pisal aj pasteur a mozno aj aristoteles (mozno tu bol skor ako brko). niektori ludia uveria,az ked maju dokaz pod nosom a niekedy ani vtedy nie. je to tvoja vec.

elizabet173
13. sep 2021

@janetinka27 Aristotela porovnávať s dorastenou nohou po amputácii, to ako fakt?

janetinka27
13. sep 2021

@elizabet173 ale to ty si povedala, ze napisane brkom... tak zaujimave, ze jednemu dokazu napisanemu brkom veris a inemu nie.

taskataska
13. sep 2021

@janetinka27 a ten dokaz je kde?

janetinka27
13. sep 2021

@taskataska ja neviem kde je ten dokaz, obrat sa na vatikan
a neviem ani kde su aristotelove original zapisky, tak ti neporadim, kam sa obratit

elizabet173
13. sep 2021

@taskataska nikde, mňa už nebaví sa s ňou naťahovať, kamarát, ktorý je lekárom, podotýkam veriacim, dostal záchvat smiechu, keď som mu to spomenula

taskataska
13. sep 2021

@elizabet173 no vidis, key sa obratil na Vatikan, tak by sa nesmial :D :D :D

elizabet173
13. sep 2021

@taskataska to by sa určite nesmial, dôveryhodnosť Vatikánu preverili dejiny už viac krát, nedopadol dobre 😀

janetinka27
13. sep 2021

a kto iny je vhodny zdroj? podla mna ci sa zazrak stal alebo nestal skuma a nejaku spravu o nom eviduje vatikan.no tak aspon ste sa pobavili.dobru noc

Strana
z2