icon

Nepáčim sa manželovi. Čo s tým?

michala11111
26. jún 2016

Ahojte, s mužom sme spolu 10 rokov, máme trojročné zdravé dievčatko. No problém je v tom, že pre manžela nie som atraktívna, konkrétne mu vadia moje kilá a dáva to aj patrične najavo. Napr. idem si dať zákusok a vyčítavo sa ma spýta či mi ho treba a že by som nemala a tak. Pritom ja neviem, či som slepá ale ja si nejaká tučná neprídem. Je pravda že sme sa spoznali keď som mala 19 a teda o 10kíl menej no veď rozumný človek nemôže čakať že budem mať stále takú istú postavu. A neviem čo s tým, keď má takéto blbé reči hádam sa s ním ale on nechápe čo mi vadí. A pritom mám pocit že by sa určite našiel muž ktorému by som sa páčila taká aká som no kvôli tomu zničiť rodinu, by bolo asi hlúpe. No každopádne sa v tom vzťahu necítim dobre. Inak momentálne chudnem som schudla 5 kíl za posledný čas a snažím sa chodím behať, jem menej to nejde to tak rýchlo a raz keď niekedy zhreším že si dám niečo sladké, zákusok tak už na mňa pozera. Pre predstavu pridávam moju aktuálnu fotku zo včera. Milé mamičky ako by ste to riešili vy?

Nepáčim sa manželovi. Čo s tým?
bobulazelena
29. jún 2016

@oldman50plus zas na druhej strane nie je dobre taketo zovseobecnenie... Lebo ako sa vravi na kazdu dieru sa nakde zaplata. 🙂
Poznam muzov,ktorym sa vyslovene nepacia stihle zeny a ked zbadaju moletku idu si nohy dolamat. 😉

mircalla
29. jún 2016

@oldman50plus Je dolezity, len niektore zeny sa kvoli vyhodam ci dakemu pocitu zvysenia ega vyspia s kazdym, je im to jedno. vo vseobecnosti je dolezite aj pre zeny, aby ich muz pritahoval

oldman50plus
29. jún 2016

@bobulazelena Mne, ale povedzme od 60-90 (kg). Nad túto hranicu čo je moc to je moc. A pod to by som sa pri svojej výške a váhe bál rozmliaždenia 😀
@mircalla áno, ale príťažlivosť je kombinácia vonkajších a vnútorných faktorov, u mužov viac zavážia tie vonkajšie, u žien vnútorné.

kondaska1
29. jún 2016

muzi sa zalubia do toho co vidia a zeny do toho co pocuju. Zeny nie su az tak vizualne zalozene, skor hladaju nieco ine. Samozrejme ako ktore 😀

modraslza
29. jún 2016

@oldman50plus :D pilulky tolerancie mi uz vekom dosli a naozaj som iba rada, takych sexuchtivych ujov okolo seba nevidim asi , lebo ich nevnimam..urcire su ano , ale nevidim ich i keby stoja predomnou :D ja som mala koleginu, 60nicku , co bola single a chodievala po vikendoch na orgie starsich ludi do hotelov ( nie na sk) poviem ti i napriek tomu stastna nebola, ale napriklad Janka zo susedstva (dokopi partnerov5, za zivot)vidata 25 rokov s troma detmi, teraz uz 4mi vnucencami a manzelom co jej kazdy den vari kavu a lala stastny su obaja spolu, on bez nej nechodieva do spolocnosti.....takze kazdy papka v starobe ovocie zo svojho zivotneho styla ...

mircalla
29. jún 2016

@modraslza ja inak tiez nepoznam sexualne chtivych ujov v tom veku, praveze to libido uz v tom veku dost klesa, a su tam skor ine priority....

macatink82
29. jún 2016

@oldman50plus inak v pondelok som prisla na trening sportu co robim po 5 tyzdnoch a chalan, co tam chodi tiez ako ja, tak si vsimol, ze som pribrala 2 kg.
Teda z mojich 48 na 50 kg. Čast je to u mna aj svalovina, lebo sportujem rozne a moj osobny trener mi kazal pribrat, tak som som vypustila plavanie a bicykel a beh a robim to len z lahka.
Tak tolko k tomu, ako vie mat aj cudzi chlap v oku zensku vahu. A to som fakt prisla v sortkach a volnom tricku na trening 🙂

mircalla
29. jún 2016

@macatink82 tak pri 48 kilo tie 2 kila zavazia. tiez som kedysi tolko vazila. kdepak lonske snehy jsou

oldman50plus
29. jún 2016

@mircalla a to vybrať si čo najpohodlnejšiu rakvu, však?

Ale , klesá, klesá, ale stále môže byť dostatočné, veľmi to závisí od zdravotného stavu a kondície. Len to sme generácia čo sa za mladi dosť hýbala, počkaj až budú v tom veku dnešní 20nici. Ja by som povedal že z mojich rovesníkov teda sexuálny život (definitívne) nevzdal ešte nikto, minimálne sa k tomu nepriznáva. A za seba by som povedal že samozrejme už to nie je čo bývalo ale kým je partnerka spokojná ... (možno len nechce raniť ego ale to si chlap nikdy nepripustí 🙂 )

mircalla
29. jún 2016

@oldman50plus to je objetivny fakt, ze ta chut klesa....u zien i u muzov.

oldman50plus
29. jún 2016

@mircalla co tím chtěl básník říci? Že ak nemáš chuť podusiť mačičku 2x denne ale len 2x za týždeň tak to ani nestojí za to, že už sa treba na to vykašlať vôbec? Tvoja voľba .

mircalla
29. jún 2016

@oldman50plus opakujem - ak ti nepochopil - je to objektivny fakt, nic ine som nepisala - neprekrucaj

oldman50plus
29. jún 2016

@mircalla Súhlasím. A Popocatepetl má nadmorskú výšku 5426 mnv, to je tiež objektívny fakt ktorý pre túto diskusiu má asi rovnakú argumentačnú hodnotu ako tvoj.

mircalla
29. jún 2016

@oldman50plus a co povazujes za argument? ze tvoji stari, obezni a neatraktivni kamarati si stale najdu zeny, co sa s nimi vyspia? gratulujem. neviem, mam aj zavidiet, ci ako?

vejula
29. jún 2016

@oldman50plus ty ale tvrdíš, že tvoj nepekný tučný kamarat, si pravidelne najde sexualnu znamosť, ktorá, ako priznávaš, tiež nieje pekná. Takže čo to dokazuje. Tvoj kamarat je "nutený" kvôli tomu ako vyzerá, sexovať so ženou, ktorá nieje pekná a ona asi z toho istého dôvodu sexuje s tvojim kamaratom... Vrana k vrane sadá rovný rovneho si hlada, či jak sa hovorí. Tým pádom je tu dodržaná rovnováha - škaredý chlap si nenajde modelku, rovnako ako škaredá žena si nenajde modela (česť výnimkam na oboch stranách, ktoré pozeraju na čisto vnutornu krasu 🙂 )

mircalla
29. jún 2016

@vejula 🙂)

natalym
29. jún 2016

Vo co go???????

0silvia0
29. jún 2016

@natalym ide tu o škaredých, tučných, starých, sexuchtivých ujov 😀 😀 😀

ada274
29. jún 2016

@michala11111 podla mna takto reaguje pretoze ma popri tebe komplexy a na tebe si buduje sebavedomie.

Nedaj sa, bud sebavedoma, staraj sa o seba ale tak ako ti baby pisu - len kvoli sebe!

natalym
29. jún 2016

@0silvia0 AHA.

deltaa
29. jún 2016

@0silvia0 ti najtucnejsi a najskaredsi su povacsine najnarocnejsi a najkritickejsi, ved sekretarku si stary paprda nevybera nejaku 40 rocnu maminu ale najlepsie okolo 20 a stihlu krasne upravenu s riadnymi perami 😀

michala11111
autor
29. jún 2016

Všetkým ďakujem za názory. S manželom sme si to hádam vyriešili, slúbil že to už nebude robiť a že to robil pre to lebo už dlhšie sme sa hádali a mal nervy.Neviem kde je pravda, časom sa uvidí......
Tak sa majte pekne a kľudne rozvíjajte debaty o tom čo je dôležité pre opačné pohlavie. Ja len za seba súhlasím s názorom že na mužovi je viac dôležitý zmysel pre humor, ako fyzická príťažlivosť (samozrejme nehovorím o extrémne škaredých mužoch) a chlapi si skôr vyberú tú peknú (ale tiež nie extrémne hlúpu) Majte sa tu pekne a všetkým krásne leto 🙂 🙂

mircalla
29. jún 2016

@michala11111 no vies, ked sa pytas na nazor - to s tym hadanim bolo dobre spomenut hned na uvod, lebo snad kazda sme ti napisala, ze je za tym nieco ine ako kila. tak vela statstia

bobulazelena
29. jún 2016

@michala11111 drzim palce nech sa vsetko utrasie a nech ste spolu stastni..

oldman50plus
29. jún 2016

@vejula nie, to som nenapísal. Napísal som, že škaredý starý sexuchtivý chudobný ujo si nájde dosť partneriek, časť nie je bohviečo (ale tak zase až tak otrasné nebývajú, v porovnaní s ním stále krajšie), ale s niektorými vyzerá ako z filmu kráska a zviera. Lebo je chlap. A že myslím že ženy ktoré sú na rebríčku fyzickej atraktivity tak nízko ako on si sotva niekoho nájdu. Preto je pre ženu dôležitejšie aby dbala o svoju fyzickú formu - teda ak má záujem o partnerský vzťah. Muži si hmotnosť všímajú a preto by to ženy nemali ignorovať ale minimálne preskúmať s čím ten partner vlastne nie je spokojný. Vy ste zakladateľke väčšinou hovorili že vyzerá výborne. Ja si to ostatne myslím tiež, ale dôležité je výlučne to čo si myslí ten jej. Takže nemá zmysel aby ste ju utvrdzovali v tom že 5kg je nič, ak ten jej náhodou patrí do skupiny s nízkou toleranciou priberania a bude to ignorovať tak to môže spôsobiť rozpad vzťahu. Ona to musí riešiť s ním, ale keď to bude riešiť štýlom "čo spletáš každá na MK napísala že stále mám super postavu a pozri sa na seba" tak to nemusí dopadnúť dobre a možno by bolo jednoduchšie hneď ho mu vyhodiť veci pred dvere a vymeniť zámky ako je ďalšia obvyklá rada tu. 🙂

mircalla
29. jún 2016

@oldman50plus Nuz ked 5 kil ma sposobit rozpad vztahu ci dokonca manzelstva, lebo ona bude pripomienky ignorovat - tak potom dakujem. Som nesmierne stastna, ze muzov vo svojom zivote vobec nemusim vobec riesit, neviem ci by som sa chcela zaoberat s tymito debilnymi nazormi

natalym
29. jún 2016

Ja si myslím, že normálny chlap, ktorý má svoju ženu úprimne rád tak ani nejakých debilných 5 kíl nerieši.

mircalla
29. jún 2016

@natalym otazka je, kto tu je normalny🙂 toto su uz totalny hardcore tieto nazory, za normalne ich teda nepovazujem, to je uplne chore toto posledne napisane.
Tak ale pre muza, co neustale riesi v kazdej teme prsia a zadky, tak je to uplne normalna poziadavka
5 kilo dole inak rozvod

natalym
29. jún 2016

@mircalla Teraz nechápem.........

Aha, už chápem.

natalym
29. jún 2016

@mircalla No ak sa idem posrať z chlapa a kvôli nemu nežerem a cvičím ako najatá kvôli tomu aby som tých 5 kíl nepribrala tak srať na takého chlapa.

Ale myslím, že v tejto otázke zakladateľky je to tak ako som už písala vyššie. Proste chudla, chudla a zrazu si dala krémeš a ten jej to povedal. To je celé.