icon

Neplatič nájmu v ťažkej situácii

fkata
10. júl 2018

Ahojte,
neviem či mi viete poradiť, ale skúsim.
Dali sme 3 izb. byt pre prenájmu. Býval tam druh a družka a jej 2 maloleté deti z 1. manželstva. Nájomnú zmluvu uzatváral pán, ten medzičasom odišiel do zahraničia, nakoľko sa rozišli. Zostala tam pani s deťmi, navyše tehotná, ktorá nám už 2 mesiace neplatí nájom.
Čo s tým? Ona sa nám vyhráža, že ju na ulicu vyhodiť nemôžeme. Pán je mimo, neviem sa s ním spojiť. S ním takéto problémy neboli.

Strana
z4
erikavesela
19. júl 2018

@oli18 mas uplnu.pravdu, nech sa sudi.ona, ako by majitelka mala skodovat

annamalaga
8. mar 2021

Ahoj. Ako ste to nakoniec poriesili?? Odišla z toho bytu?

elenita
8. mar 2021

@annamalaga presne som tiez chcela pisat 😊

siasis
8. mar 2021

Aj mna to zaijima 😅

fkata
autor
8. mar 2021

Podarilo sa mi ich vyložiť.

erikavesela
8. mar 2021

@fkata perfektne...ja som vyhrala a prave sa dokoncilo exekucne konanie voci najomnikovi, co neplatil...debil, mal splatkovy kalendar a vysral sa na to, teraz bude platit viac ako 2x viac...pekne mu to ide z vyplaty..uz dostal navrh exekutora...

fkata
autor
8. mar 2021

@erikavesela to je super. Ja som sa v našom prípade bala, že by to dospelo do exe, lebo to by nedopadlo dobre. Pracuje iba sem tam, aj to na čierno.

erikavesela
8. mar 2021

@fkata ano..s takymito povalacmi je problem...teraz, ked clivek uz ani telefon nedostane, ked ma exekuciu, tak ludia pochopili, ze exekuviu treba vyrovnat...ten nas nastastie pracuje...neznasam tento typ ludi...

fkata
autor
8. mar 2021

@erikavesela super. Držím palce, nech máte čím skôr pokoj.
Táto ženská, je otras. Vypratali sme horko-ťažko a to sa ma opýtala, či jej nevieme požičať na chlieb a nechty, lebo ich má odrastené a bolia ju. Tak som jej dala nožničky.
Mne je z takýchto ľudí až zle.

erikavesela
8. mar 2021

@fkata dakujem...otras takyto ludia....to si dobre vyriesila😂😂...toto je ina spodina...medzicasom sme mali jednu najomnicku, byvala tam sama, neskor si nastahovala k sebe chlapa, nikomu nic nepovedala, samozrejme, ze to vidis na spotrebe vody...len raz som ho videla a vravim..tak toto u mna byvat nebude...potom som sa dozvedela, ze prave vysiel z basy, sedel za "dilovanie"...pani som povedala, ze ma oklamala, lebo mi tvrdila, ze byva sama...a nebyvala...a ze byt potrebujem, plakala, zial clovek musi byt v takychto pripadoch neoblomny...ze ona nema kam ist a pod a to vedela o tom 3 mesiace...trvala som na svojom a za 3 dni bola aj so svojim "dilerom" prec...medzicasom sa uz aj zobrali...mala som dobry "cuch"...som rada ze su prec

Strana
z4