Neplatič nájmu v ťažkej situácii
Ahojte,
neviem či mi viete poradiť, ale skúsim.
Dali sme 3 izb. byt pre prenájmu. Býval tam druh a družka a jej 2 maloleté deti z 1. manželstva. Nájomnú zmluvu uzatváral pán, ten medzičasom odišiel do zahraničia, nakoľko sa rozišli. Zostala tam pani s deťmi, navyše tehotná, ktorá nám už 2 mesiace neplatí nájom.
Čo s tým? Ona sa nám vyhráža, že ju na ulicu vyhodiť nemôžeme. Pán je mimo, neviem sa s ním spojiť. S ním takéto problémy neboli.
Ahoj. Ako ste to nakoniec poriesili?? Odišla z toho bytu?
@annamalaga presne som tiez chcela pisat 😊
Aj mna to zaijima 😅
Podarilo sa mi ich vyložiť.
@fkata perfektne...ja som vyhrala a prave sa dokoncilo exekucne konanie voci najomnikovi, co neplatil...debil, mal splatkovy kalendar a vysral sa na to, teraz bude platit viac ako 2x viac...pekne mu to ide z vyplaty..uz dostal navrh exekutora...
@erikavesela to je super. Ja som sa v našom prípade bala, že by to dospelo do exe, lebo to by nedopadlo dobre. Pracuje iba sem tam, aj to na čierno.
@fkata ano..s takymito povalacmi je problem...teraz, ked clivek uz ani telefon nedostane, ked ma exekuciu, tak ludia pochopili, ze exekuviu treba vyrovnat...ten nas nastastie pracuje...neznasam tento typ ludi...
@erikavesela super. Držím palce, nech máte čím skôr pokoj.
Táto ženská, je otras. Vypratali sme horko-ťažko a to sa ma opýtala, či jej nevieme požičať na chlieb a nechty, lebo ich má odrastené a bolia ju. Tak som jej dala nožničky.
Mne je z takýchto ľudí až zle.
@fkata dakujem...otras takyto ludia....to si dobre vyriesila😂😂...toto je ina spodina...medzicasom sme mali jednu najomnicku, byvala tam sama, neskor si nastahovala k sebe chlapa, nikomu nic nepovedala, samozrejme, ze to vidis na spotrebe vody...len raz som ho videla a vravim..tak toto u mna byvat nebude...potom som sa dozvedela, ze prave vysiel z basy, sedel za "dilovanie"...pani som povedala, ze ma oklamala, lebo mi tvrdila, ze byva sama...a nebyvala...a ze byt potrebujem, plakala, zial clovek musi byt v takychto pripadoch neoblomny...ze ona nema kam ist a pod a to vedela o tom 3 mesiace...trvala som na svojom a za 3 dni bola aj so svojim "dilerom" prec...medzicasom sa uz aj zobrali...mala som dobry "cuch"...som rada ze su prec

@oli18 mas uplnu.pravdu, nech sa sudi.ona, ako by majitelka mala skodovat