Nepodarené rande
Ahojte.. bola som na rande a dohodli sme si ďalšie, lenže to som musela zrušiť kvôli pracovným povinnostiam. Potom sme si dohodli ešte jedno, ale to som tiež musela zrušiť opäť kvôli práci a dnes sme mali ísť opäť - dostala som menštruáciu a mám strasne bolesti. Tabletka mi nepomáha, vzdy prvy deň musím ostať doma. Ja teraz neviem ako mu to napisat, pretože si myslim, že už ma viac nikam nezavolá. Veľmi rada by som s ním sla, sadli sme si. Ale k sebe domov ho volať samozrejme nebudem. Čo mu napisat, ak nechcem, aby stratil o mna zaujem?
Už asi nič.
Mozno je to znamenie, ze aj tak by to neklapalo. Kto vie?
Ale ak chces, skus mu zavolat, ako ta to mrzi, navrhni trebars zajtrajsok, alebo tento piatok (to uz budes hadam ako-tak ok, nie?) a uvidis, ci povie, ze uz nema zaujem, alebo teda suhlasi.
Ak budes len pisat, skor odmietne (alebos a viac neozve). Preto zavolaj, ak mas zaujem sa stretnut.
Praca je tvoj zivot? Tak naco si hladas partnera?
Autorka, tak ako si pochodila? Zrusila si to?
@elenita dohodli sme sa na zajtra😄 volala som mu a povedala mu pravdu. Spýtal sa ma či mi ma doniesť cokoladu 😂😂
myslela som si, ze naozaj hladas riesenie, ale ked si napisala, ze praca je tvoj zivot a zdravie prednejsie... bolest na rande by ti zdravie urcite neposkodila. skor mam dojem,ze nemas zaujem
@janetinka27 skor si chce to rande vychutnat. Nebude nasilu bledo zelena krciaca sa od bolesti s krivym usmevom nahodena na rande ked potrebuje byt v posteli.
Ze cokoladu zlaty 😊mà +
Bola som v podobnej situacii a na rande som sla, bala som sa, ze by stratil zaujem. Bolo to strasne, zle mi bolo(menzes). Mohla som mu povedat. Co uz. Dobre to skoncilo, vzali sme sa 🙂
@miadi no dnes som mu navrhla stretnutie a povedal že sa mu nedá. Takze už s tým vôbec nerátam
@evkamotka to je veľmi zlate 🙂
tak vies, dvakrat si ho zrusila, teda trikrat, tak mozno to cele bral ako vyhovorku... Uvidis, ci da tomu sancu este.
@asocial no štýlom akým to napisal si myslim že už ani nie. Ale beriem to ako znamenie😃 vlastne telo ma zastavilo pred možnou katastrofou 😃
@hankm čo by sme robili bez odborníkov všedného života 🧐 stastie, že ta mame!
No kto vie .. Mne sa raz stalo ze som dostala mrchu tak hroznu ze som vracala a bolo mi na odpadnutie. Tak som nesla k dr co som bola mesiac objednana.. a v tom case ked by som tam prisla na nemocnici padlo lešenie a zabilo jedneho chodca.. mohla som to byt Ja . Ale ked mà zaujem Este sa ti ozve a raz sa konecne stretnete 😜
vieš ked si to stretnutie už tolkokrát zrušila,tak ta može brat ako nespolahlivu ženu a s tým už nič neurobíš. Na tvojom mieste by som s tým už velmy nerátal,aby si nebola
napokon sklamaná.
Ahoj. Zaujíma ma, ako to dopadlo vtedy? Aj sa Ti vtedy v roku 2022 ozval či už nie?
Ahoj. Zaujíma ma, ako to dopadlo vtedy? Aj sa Ti vtedy v roku 2022 ozval či už nie?
@kikus7 áno ozval, ale nič z toho nebolo 🙂
Úprimne povedz, prečo nemôžeš, aj že je ti to ľúto, a máš obavy, aby si nemyslel tak, že ho naťahuje, povedz ako ta mrzí ze si už 2x preložila a teraz zas sa nedá. Ubezpeč ho, že máš záujem, že si sa s ním cítila dobre a navrhni nový termín stretnutia.
Ak máte mat niečo spoločné v zivote, budete mať, neboj sa. Ja som tiež zrušila telefonáty kvôli zápale hlasiviek, potom zas zrušila resp presunula na poslednú chvíľu jeho návštevu u mňa, lebo som zas ochorela, a ešte som aj chcela celkovo zrušiť naše stretka, lebo som mala pocit, že nemá to význam a my žiadny vzťah nebudeme mať - no a výsledok taky, že sme manželia v milujucom vzťahu a čakáme naše prvé bábo ☺️
@bolarazjedna Tomuto vôbec nerozumiem 🤔 Vaše vnútro vám hovorilo,že to nie je ten pravý a neskôr ste sa dali dokopy. Ako je to možné ?
@bolarazjedna Tomuto vôbec nerozumiem 🤔 Vaše vnútro vám hovorilo,že to nie je ten pravý a neskôr ste sa dali dokopy. Ako je to možné ?
@kelia aká stará téma 🙂 no boli isté veci, ktoré sa mi nepáčili na ňom, a keď sne sa o tom rozprávali, spoznala som ho hlbšie a ten obraz sa mi už páčil omnoho viac, pochopila som, prečo niektoré veci robí inak ako ja. Celkovo sme veľmi odlišní, skôr sa dobre dopĺňame.
To, že nie je ten pravý, som si myslela zo začiatku, kým som ho nespoznala lepšie.
@kelia aká stará téma 🙂 no boli isté veci, ktoré sa mi nepáčili na ňom, a keď sne sa o tom rozprávali, spoznala som ho hlbšie a ten obraz sa mi už páčil omnoho viac, pochopila som, prečo niektoré veci robí inak ako ja. Celkovo sme veľmi odlišní, skôr sa dobre dopĺňame.
To, že nie je ten pravý, som si myslela zo začiatku, kým som ho nespoznala lepšie.
@bolarazjedna Ja som ešte vzťah nemala,tak mi to nešlo do hlavy 🙂 Kamarátili ste sa a neskôr sa do neho zaľúbili.
@bolarazjedna Ja som ešte vzťah nemala,tak mi to nešlo do hlavy 🙂 Kamarátili ste sa a neskôr sa do neho zaľúbili.
@kelia tak vášeň tam bola od začiatku. A v podstate stále ma vzťah učí pozerat sa do hĺbky, nie len to, čo sa deje na povrchu. Príchod detí to všetko ešte zintenzívni. Je to pre mňa náročná práca, hlavne sama so sebou, seba-uvedomenie, čo je asi základ toho, aby som potom lepšie rozumela aj tým druhým (manžel, deti).
@kelia tak vášeň tam bola od začiatku. A v podstate stále ma vzťah učí pozerat sa do hĺbky, nie len to, čo sa deje na povrchu. Príchod detí to všetko ešte zintenzívni. Je to pre mňa náročná práca, hlavne sama so sebou, seba-uvedomenie, čo je asi základ toho, aby som potom lepšie rozumela aj tým druhým (manžel, deti).
@bolarazjedna Som si myslela,že z kamarátstva vznikla láska,že tam nebola vášeň. Niekedy to je aj tak,že sa ľudia neznášajú a neskôr sa do seba zaľúbila 🙂

Zavolaj mu a povedz mu to. Ziadna baba by sa chlapovi nevyhovarala na kramy .. z tvojho hlasu bude mat viac into ako z pisanych slov. A ked by ste mali byt par tak tuto info o tebe raz bude aj tak vediet ze umieras ked mas svoje dni aspon to bude vediet akceptovat. ( Mozno ta potesi ze som to mavala brutus ale odkedy som mama je to fajn takze sanca je ze sa to raz zmeni aj tebe )